• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li ćete glasati - i za koga?

Started by Nightflier, 28-03-2012, 22:51:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Quote from: Loni on 21-05-2012, 11:03:01
joooooooooooooooooooooj Deana, Deana (kako da te nazovem)

Pokušaj sa Dragana.  :wink:

Džabe ti sve - smrt državi!!! :lol:

Albedo 0

Quote from: D. on 21-05-2012, 13:23:37

Džabe ti sve - smrt državi!!! :lol:

još jedan trijumf neobrazovane malograđanke, kojoj je Nikolićevo kopanje nosa necivilizovanije od Tadićevog kršenja Ustava, a naravno da je najbolje kada taj pisani društveni ugovor uopšte ne bi postojao, to je ta ''civilizacija''.

Živjela filozofija Draganine palanke!

Josephine

Nisu mi potrebni okovi društva i pravila da bih živela neugrožavajuće po druge. Ali tebi jesu, slažem se.  8-)

Джон Рейнольдс

Али ти угрожаваш друге.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Oh, pa tebe samo, srce. Moram malo.

Джон Рейнольдс

Угрожаваш своје полазнике којима наплаћујеш знање којим ни сама не владаш.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

ovo samo neobrazovana malograđanka može da kaže, budući da niko na planeti ne može da kaže da njegova/njena ličnost nije dobrim dijelom formirana djelovanjem državnih institucija, počev od vtića, škole pa nadalje.

a u slučaju opstanka DEMOKRATIJE, koju je Tadić direktno ugrozio, tek nema šta da se priča, pošto neobrazovana malograđanka očigledno nije dovoljno upućena ni u to

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 21-05-2012, 13:38:49
Угрожаваш своје полазнике којима наплаћујеш знање којим ни сама не владаш.

:lol:

Bez komentara. O mom znanju govore "moji polaznici".  8)

https://www.facebook.com/pages/Creative-Office-Centar-poslovnih-kompetencija/380202058671868

Ne zaboravi, dušo, ipak, da imam trideset godina. Od toga sam trinaest godina u debati, komunikologiji i javnom nastupu. Držala sam radionice za kancelarije za mlade, srednjoškolce, nevladine organizacije, debatni klub na svom faxu, i trebalo je da putujem u Poljsku da predstavljam SCG na međunarodnom debatnom turniru da nije bilo nepredviđenih i gorkih okolnosti. Možda ti se digne sad.  :lol: Cmok.

Albedo 0

Josephine

Ne držim ja PR. Nisam stručna.

Джон Рейнольдс

QuoteŠta ćete da naučite na ovom treningu?

Kako da uputite konstruktivnu kritiku i pohvalu
    Kako da date i primite povratnu informaciju
    Tehnike davanja konstruktivnog feedback-a
    Kako da izbegnete i savladate nesporazume i sukobe u komunikaciji
    Osnove nenasilne komunikacije
    Veštine kulturnog govora

Узгред, у првој реченици треба да стоји "шта ћете научити". Футур.

И "добродошли" није измењено.

едит:

QuoteMožda ti se digne sad.

Вештина културног говора на делу.

#Τζούτσε

Josephine

Pa ti otvori temu "Maltretiranje D.", pa ćemo da pričamo i o tome. 8-)

Джон Рейнольдс

Ах. Мод глумљења жртве. Већ виђено.  :roll:

#Τζούτσε

Josephine

Pa što me smaraš na temi koja nema veze sa mnom? Ozbiljna sam - otvori neku temu, pa da pričamo.

Albedo 0

kakva prodaja prazne slame, majko...

povrh toga, svi značajni istraživači demokratije i liberalne javnosti smatraju PR SMRTNIM NEPRIJATELJEM, tako da nemoj više da sam te čuo da ti braniš ljudska prava, demokratiju i liberalizam.

Josephine

Bože, šta da radim sa ovolikim obožavaocima mog lika i dela?  8-)

džin tonik

i dalje im bacis kost pa nek' glodju ali polako ih ucis i na aportiranje.

Josephine

Quote from: zagor-te-gay on 21-05-2012, 14:07:32
i dalje im bacis kost pa nek' glodju ali polako ih ucis i na aportiranje.

:lol:

xremyb

Albedo 0

samo nemoj molim te da se više predstavljaš kao watchdog demokratije kad si najobičniji službenik Agencije.

Josephine

Hajde, mališa, trči po kost.  8-)

RedSonja

Albedo 0

antidemokratskim činovnicima mogu samo ujed da obećam

Josephine

Duboko si zabrazdio u taj sofizam. Štetiće ti jednog bliskog dana.

Loni

NE bav'te se D'aganom!
(Ovo D'agana mi je mnogo slatko jer mi je kao malom prva komšinica bila tvoja imenjakinja kojoj nisam znao da kažem R. Mnogo sam je voleo).

Yeahbote ako su tema izbori, šta se koga tiče njen privatni život i to čime se bavi?

D... dobro piše F priče, dobro prolazi na mesečnim radionicama (Da li to važi i za Batu?),
a ovo je forum fantastike, a ne forum o našim privatnim životima i karijerama.

Da je bar reč o nekakvim seksualnim avanturama pa i da  se probudi neka radoznalost
i maštovitost kod forumaša, al' koga zanima kakav je ko u vanfantastičnoj karijeri?

RedSonja

nemoguće j da su nestali sa lica zemlje,poplašili se ili izbegli kad se samo čeka transformacija
pa da nastave ispevanu i ispevavanu pesmu dok mozak ne proključa

kolega novinar za list čije je pokretanje i realizaciju osporavala bedevetdvojka :mrgreen:
: vanredna situacija danas u dulićevom ministarstvu, zvala koleginica u ministarstvo e ćaoooooooooooooo ja sam iz presssssssa , oni rekli vanredna situacija, uposlili smo sve higijenske radnice kurire i portire u ispomoć za spaljivanje kompromitujuće dokumentacije  :oops:

Albedo 0

QuoteЈа бих само да изјавим за Дневник да је и Русији кренуло боље кад им је отишао Борис.
:|

HAL

Колико су Хрвати искомплексирани на нас, zagor-te-gay то показује сликом и приликом сваким постом на овој теми. Прати нашу политика него већина Срба. Ал' то је зато што их подсвест копка, отуђили се од старије браће и заборавили своје право порекло, али нека се не брину, велике су српске груди да приме сву изгубљену чељад, што се мене тиче све вам је опроштено! Загоре, падни ми на груди, пусти сузе радоснице!

RedSonja

Quote from: HAL on 21-05-2012, 23:28:50
Колико су Хрвати искомплексирани на нас, zagor-te-gay то показује сликом и приликом сваким постом на овој теми. Прати нашу политика него већина Срба. Ал' то је зато што их подсвест копка, отуђили се од старије браће и заборавили своје право порекло, али нека се не брину, велике су српске груди да приме сву изгубљену чељад, што се мене тиче све вам је опроштено! Загоре, падни ми на груди, пусти сузе радоснице!

on to puca na nas onim ozračenim kalašnjikovima iz mađarske  :oops:

lilit

hale,
sorry, al u duhu pravopisa koji provejava forumom poslednjih dana, nešto nije u redu s uvodnim rečenicama. ko da si koristio google translate. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Petronije

Bar ga razumeš, onog geja ni reč. Što se tiče iskompleksiranih Hrvata, važi zlatno pravilo - ignorišeš ih i sami odu. Jedino smo Borisa morali mi da oteramo jer nije hteo da ode sam.
Arm the Homeless

Josephine

lilit

nego, ko će biti premijer?
sad videh da DS navodno traži od Tadića da se pri'vati biznisa, al računam da nije toliko lud. Đilas valjda isto nije lud da ispusti Beograd. tako da...jorgovanka, tadić il neko sasvim peti? šta tipujete?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Albedo 0

Ako Tadić ne bude premijer to može samo da znači da je DS toliko uništila zemlju da ćete u narednom mandatu jesti korijenje, a Boki misli da odgovornost svali na SNS ili SPS, ko god tu bude mandatar, da bi se trijumfalno vratio za 4 godine.

On zna da će budući premijer jesti velika govna što se tiče ekonomske politike, tom jadniku će to biti posljednja politička funkcija do kraja života.

Josephine

Quote from: lilit_depp on 22-05-2012, 00:23:33

Kao i uvek - uvaliće kosku ženi (pod izgovorom rodne ravnopravnosti i šta-ti-ja-znam). Ali one su najbolje kada je najteže i kada se sve kukavice povuku.  8-)

RedSonja

QuoteOn zna da će budući premijer jesti velika govna što se tiče ekonomske politike, tom jadniku će to biti posljednja politička funkcija do kraja života.

pa da, tako nešto  :oops:
sad se kao svi gade na premijersko mesto  :mrgreen:
ali tadić je u sateran u ćoškić

lilit đilas lud?  :shock: ne lupetaj , on je totalno hot :oops:
đilas je nemalo puta izjavio da NEĆE premijersko mesto, i on tako i misli
dosta mu je da ogoletnjuje i pošumljava košutnjak naizmenično i te tamo kod vas malene listopadno/zimzelene površine, izgrađuje svevremene spone dvaju obala godinama i sl.
njega ds i ne interesuje, to je bre sila jedna  :oops: on vodi kampanju u ličnu korist, pa el dobio glasova na lokalnim više no tadić na predsedničkim! jer on kaže'' ja sam reko da ću samo o lokalnim izborima da govorim, ja to kažem, a vi to ne možete da izdržite!'' kaže on novinarima.

tadić samo izjavljuje da ga neće,/odnosi se na premijersko mesto/ a može ili da prihvati prelod o premijerskom mestu ili da leti sa kazališne scine načisto :oops:
anarhijaaa sine, ko kosi a ko vodu nosi
ali i to je, ovaj, teško
vladu formiraju sns, sps i dss , premijer će biti dačić, mada ne onako glatko ko što je umeo da misli
a pajtić neka nastavii zagovara politiku otcepljivanja vojvodine al koće sad da mu duva u leđa?

džin tonik

Quote from: HAL on 21-05-2012, 23:28:50

bez brige, sad ce dave bowman.

Джон Рейнольдс

Quote from: RedSonja on 22-05-2012, 01:04:04
vladu formiraju sns, sps i dss , premijer će biti dačić,

После такве владе ДСС би пао испод цензуса. Чисто сумњам да су толико глупи кад имају прилику да, по одласку СРС у историју, на следећим изборима (можда чак и превременим) скоче на 12, можда чак и 15% (зависи хоће ли СНС учествовати у влади).

По мом мишљењу, најбоље би било да се влада не формира или да буде веома кратког века. Превремени избори у наредних годину дана бацили би ЛДП и УРС испод цензуса (ЛДП је испод цензуса и поред покушаја да се на силу угурају на локалу у Београду, дакле тај тренд пада постоји и незаустављив је), пошто би се део тих гласова углавном прелио ДС-у. Дугогодишње играње на карту параноје код тог бирачког тела коначно има веома видљиве ефекте. Међутим, као што сви знамо, још увек нам судбину кроје западне амбасаде.

#Τζούτσε

džin tonik

Quote from: lilit_depp on 22-05-2012, 00:23:33
sad videh da DS navodno traži od Tadića da se pri'vati biznisa, al računam da nije toliko lud. Đilas valjda isto nije lud da ispusti Beograd. tako da...jorgovanka, tadić il neko sasvim peti? šta tipujete?

jorgovanka. tadic nije navikao gubiti, ovo ga je dotuklo.

Albedo 0

pa sad, ne bih ja bio toliko siguran da će radikali u istoriju, još im nisu pogubili Šekija u Hagu, a ne znam ni kako bi im uspjelo da ga osude na više od tih 10 godina koliko je tamo, pa jbt generali koji su učestvovali u ratu su dobijali 15-17, Milutinović maltene ništa.

Naravno, ne isključujem mogućnost da se Šešelj ne vrati, ali veća je vjerovatnoća da se pojavi u Srbiji naredne godine a možda i ove.

Doduše  :lol:

Albedo 0

Quote from: Бата Животиња on 22-05-2012, 00:46:21
Ako Tadić ne bude premijer to može samo da znači da je DS toliko uništila zemlju da ćete u narednom mandatu jesti korijenje, a Boki misli da odgovornost svali na SNS ili SPS, ko god tu bude mandatar, da bi se trijumfalno vratio za 4 godine.

On zna da će budući premijer jesti velika govna što se tiče ekonomske politike, tom jadniku će to biti posljednja politička funkcija do kraja života.

kao da žuti čitaju ovaj topik, a posebno Batu  8-)

23:05 - Vrh Demokratske stranke traži da Tadić bude premijer Potpredsednici Demokratske stranke sinoć su od svog lidera Borisa Tadića zatražili da bude premijer buduće Srbije, saznaje "Blic" u vrhu stranke. Ukoliko Tadić na to ne pristane, premijer bi mogao da bude Dragan Đilas

Izvor:Blic

RedSonja

ukuco sam rajan obama medvedev da nađem fotkicu i ugasila mi se računaljka!

Quote(зависи хоће ли СНС учествовати у влади).

vatafak, što ne bi učestvovao
tebi stvarno prihvatljiva opcija da se vlada formira oko dsa ldpa i spsa

sps ionako neće sad sa dsom, to je nepobitno, sad dolazi vreme kad treba da se hapsi urs i žuti privatizeri

QuoteМеђутим, као што сви знамо, још увек нам судбину кроје западне.

fotka štomi ugasila računar  :oops:

Джон Рейнольдс

Бато, чекање на Шешеља из Хага била је кључна грешка СРС. И да се сутра врати, велико је питање да ли би могао после оволике робије да се снађе толико да подигне странку изнад 5%. А да се сутра одрже превремени избори, СРС би имала 1-2%.

#Τζούτσε

Albedo 0

pa nema tu prihvatljivih opcija, ali suludo bi bilo da DS preda svu vlast SNS-u, osim ako nisu nešto debelo zabrljali, a o vraćanju javnog duga da ne govorim.

Bila bi potpuna novost ne na srpskoj već svjetskoj političkoj sceni da jedna stranka ne grize i ruši sve pred sobom zarad vlasti, a DS je upravo ta ranjena životinja.

U domenu nemogućeg je bilo koja opcija kojom bi DS prepustila SNS-u Vladu bez krvave borbe, a čisto sumnjam da će Dačić tu da se nešto snebiva i ispali Tadića.

Джон Рейнольдс

Quote from: RedSonja on 22-05-2012, 01:51:50
tebi stvarno prihvatljiva opcija da se vlada formira oko dsa ldpa i spsa

Какве везе има шта је мени прихватљиво, и даље мислим да је ДС+СПС+ЛДП (можда пре УРС) најизгледнија. То нема везе с оним што бих ја волео да буде, јелте.

#Τζούτσε

RedSonja

iiiiiiiiiiiii što gore nema cara putinovog fotografa da podigne rejting
a svi znamo putinovog oficijelnog fotografa  :oops:

RedSonja

urs ne može da uđe u vladu, to što ih na silu guraju na lokalnom nivou j e druga stvar

a opcija da precednik raspusti skuštinu???  :oops:

Albedo 0

Quote from: Джон Рейнольдс on 22-05-2012, 01:54:24
Бато, чекање на Шешеља из Хага била је кључна грешка СРС. И да се сутра врати, велико је питање да ли би могао после оволике робије да се снађе толико да подигне странку изнад 5%. А да се сутра одрже превремени избори, СРС би имала 1-2%.

sutra da, ali Šešelj je zajeban igrač kako god da okreneš, a kao što vidimo i ne treba mu ni da bude ne znam koliko upućen u dešavanja, ekonomske ostale politike, samo treba da ponovo počne da se dere kao što je sada njegov učenik Nikolić odradio posao sa džakovima, i stranka ulazi u parlament bez problema.

Povrh toga, zaboravljaš da je SPO ispao iz parlamenta i onda se vratio sa podmlađenim kadrom koji realno i nije bio toliko loš, kasnije su ih bez problema preuzele druge partije + što je Šešelj mnogo jača ličnost od Draškovića, koji je kao što znaš sad potpuno posrnuo čim mu pale zastavu na Ravnoj gori.