• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li ćete glasati - i za koga?

Started by Nightflier, 28-03-2012, 22:51:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Джон Рейнольдс

Па да, али писац говора Мике Шпиљка није био у хашком казамату (а требало је). Ево, ја бих први отворио пиво и уживао у очајничком пиштању грађаноидног празилука, али треба увек бити спреман на то да Шешељ после свих ових година можда није баш као Арђенто, већ више као Карпентер.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Boban

Realno, državi u kojoj Dexa može da bude bestseler pisac potpuno je primereno da Toma bude predsednik.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: Boban on 22-05-2012, 03:51:20
Realno, državi u kojoj Dexa može da bude bestseler pisac potpuno je primereno da Toma bude predsednik.

xcheers
amin.
https://ljudska_splacina.com/

Alexdelarge

Quote from: RedSonja on 22-05-2012, 01:04:04

vladu formiraju sns, sps i dss , premijer će biti dačić, mada ne onako glatko ko što je umeo da misli

to bi i bilo logično s obzirom na činjenicu, da pizdunica  za 12 godina nijednom nije podržao đinđića ili tadića, a jeste u više navrata radikale, tomu, haške optuženike itd. pravi demokrata. :roll:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Alexdelarge

Quote from: Бата Животиња on 22-05-2012, 02:01:09
Quote from: Джон Рейнольдс on 22-05-2012, 01:54:24
Бато, чекање на Шешеља из Хага била је кључна грешка СРС. И да се сутра врати, велико је питање да ли би могао после оволике робије да се снађе толико да подигне странку изнад 5%. А да се сутра одрже превремени избори, СРС би имала 1-2%.

sutra da, ali Šešelj je zajeban igrač kako god da okreneš, a kao što vidimo i ne treba mu ni da bude ne znam koliko upućen u dešavanja, ekonomske ostale politike, samo treba da ponovo počne da se dere kao što je sada njegov učenik Nikolić odradio posao sa džakovima, i stranka ulazi u parlament bez problema.

Povrh toga, zaboravljaš da je SPO ispao iz parlamenta i onda se vratio sa podmlađenim kadrom koji realno i nije bio toliko loš, kasnije su ih bez problema preuzele druge partije + što je Šešelj mnogo jača ličnost od Draškovića, koji je kao što znaš sad potpuno posrnuo čim mu pale zastavu na Ravnoj gori.

kad se vrati šešelj, moraće toma i vučić da pojedu sva govna koja su izasrali poslednjih godina. :-|

Anomander Rejk

Kako su tvrdoglavi ovi iz DS, kao da su učili od SPS  :) . Sad vrh stranke traži da Tadić bude premijer. Kako više ne skapiraju da ga ljudi ne žele više, da im ga je dosta, da uz svu marketinško-medijsku kampanju nije uspeo. A uzgred i izgleda tako da bi mu prijao poduži odmor. Zar nije logičnije pružiti podršku nekom kandidatu koji je recimo dobro prošao i na lokalu ?
Tadić da je pametan sam bi otišao na odmor i povukao se. Ova banda iz DS oće još da ga isturi i profitira na njemu dok god može micati.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Nightflier

Da je Tadić pametan, podneo bi lepo ostavku na mesto predsednika DS i prešao u Politički savet, uz neku počasnu funkciju koja bi mu omogućavala da zarađuje pare, Đilas bi tada mogao da preuzme stranku i po sili nužnosti da postane premijer, a u narednom mandatu bi bez problema dogurao do preCednika Republike.

Zaboravlja se i Pajtićev trijumf u Vojvodini. Mislim da bi tandem Đilas-Pajtić mogao da bude poprilično dobar za DS, ali i za zemlju.

U bilo kojoj od tih konstelacija, SPS bi se zadovoljio povećanjem broja ministarskih mesta.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

HAL

Quote from: Джон Рейнольдс on 22-05-2012, 01:13:22
По мом мишљењу, најбоље би било да се влада не формира или да буде веома кратког века. Превремени избори у наредних годину дана бацили би ЛДП и УРС испод цензуса (ЛДП је испод цензуса и поред покушаја да се на силу угурају на локалу у Београду, дакле тај тренд пада постоји и незаустављив је), пошто би се део тих гласова углавном прелио ДС-у. Дугогодишње играње на карту параноје код тог бирачког тела коначно има веома видљиве ефекте. Међутим, као што сви знамо, још увек нам судбину кроје западне амбасаде.
Потписујем. Ја сам скроз за то да влада остане иста, како би себе, брзо и лако кроз већ разрађену шему лоповлука довели до превремених избора. Требаће им јако мало времена да начине фатални корак, који ће бити иницијална каписла да се придобије довољан број оних са правом гласа који ће након што протрљају очи видети о каквим битангама се ради, и какву издају су вршили.

Quote from: Nightflier on 22-05-2012, 09:23:48
Da je Tadić pametan, podneo bi lepo ostavku na mesto predsednika DS i prešao u Politički savet, uz neku počasnu funkciju koja bi mu omogućavala da zarađuje pare, Đilas bi tada mogao da preuzme stranku i po sili nužnosti da postane premijer, a u narednom mandatu bi bez problema dogurao do preCednika Republike.
Тадић би највише волео да Ђилас дође на место премијера, како би га лако скењао пошто овај жели да му преотме странку. Тако се барем прича у вишим круговима ДС кадра.

Nightflier

Ne znam baš. Koliko sam ja čuo, Đilas je veoma odan Tadiću.
First 666

HAL

Његово тотално ограђивање од страначке припадности приликом кампање за градонаћелника ми улива сумњу да је заиста тако.
Но добро, време ће показати.

Джон Рейнольдс

А док Срби тепају политичарима (а богме и неомиљеним писцима) нема покретања с мртве тачке.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Alexdelarge on 22-05-2012, 08:31:25

to bi i bilo logično s obzirom na činjenicu, da pizdunica  za 12 godina nijednom nije podržao đinđića ili tadića, a jeste u više navrata radikale, tomu, haške optuženike itd. pravi demokrata. :roll:

pa sad, s kim je taj pizdunica bio u Vladi, s DS ili sa radikalima?

Zaboravlja se i Pajtićev trijumf u Vojvodini. Mislim da bi tandem Đilas-Pajtić mogao da bude poprilično dobar za DS, ali i za zemlju.

U bilo kojoj od tih konstelacija, SPS bi se zadovoljio povećanjem broja ministarskih mesta.

eh da je pametan... zaboravljaš jednu stvar jer nikad nisi upoznao tu stvar, a to je da kad jednom osjetiš političku moć onda zbogom pameti.

jedno je šta je pametno a drugo je šta ranjena politička životinja radi

Albedo 0

Quote from: Джон Рейнольдс on 22-05-2012, 02:07:57
Па да, али писац говора Мике Шпиљка није био у хашком казамату (а требало је). Ево, ја бих први отворио пиво и уживао у очајничком пиштању грађаноидног празилука, али треба увек бити спреман на то да Шешељ после свих ових година можда није баш као Арђенто, већ више као Карпентер.

please  :lol:

Джон Рейнольдс

Бато, ма колико нас забављали ови наслови, у многима од тих књига налазе се веома важни правни подаци сакупљани током суђења. И замисли сад да за десетак година нека група адвоката или историчара или новинара или ко већ... Замисли да неко почне с добром намером да истражује све пиздарије које су направљене и да мора да цитира на овај начин: "Као што каже Војислав Шешељ у својој књизи (или зборнику, шта је већ) 'Смежурано кенгурово мудо Кевин Паркер'..." Не иде, бре.  :(

#Τζούτσε

Albedo 0

ništa lakše, samo uvede Harvard reference (Šešelj, 2003: 35)  :lol:

ma jasno je to, ali ako samo Šešelj ima te podatke onda je to žalosno. Pretpostavljam da postoje i drugi izvori za istoričare.

Šešelj - Kreten

Джон Рейнольдс

Извори постоје, али их је Шешељ натрпао на једну гомилу, што је за проучавање (његовог угла бар) свакако корисно.

Узгред, не познајем никог ко је те његове књиге макар прелиставао.

#Τζούτσε

Albedo 0

možda su skrolovali, ima to sve online :lol:

Alexdelarge

Quote from: Бата Животиња on 22-05-2012, 11:50:58

pretpostavljam da je to ona vlada za vreme koje je doktor prava podržavao pobunu crvenih beretki, tj. višestrukih ubica, kako su kasniji sudski postupci pokazali.

Albedo 0

Quote from: Alexdelarge on 22-05-2012, 12:35:32
Quote from: Бата Животиња on 22-05-2012, 11:50:58

pretpostavljam da je to ona vlada za vreme koje je doktor prava podržavao pobunu crvenih beretki, tj. višestrukih ubica, kako su kasniji sudski postupci pokazali.

Prvo, Koštunica nikad nije bio u Vladi sa radikalima a jeste sa DS-om.

Drugo, nijedan DS-ovac nema šta da priča o zločinima kada se zna da je Điki poslao Ljubišu Savića Mauzera da operiše po Bosni u njegovo ime.

I treće, jedino Vojislav Koštunica nije ni direktno ni indirektno odgovoran ni za jedan zločin u Bosni, dok to Drašković, Đinđić i Šešelj jesu.

Джон Рейнольдс

Чекам да сад неко налепи ону славну Коштуничину слику с аутоматском пушком.  :)

#Τζούτσε

Agota

kuku nama

Toma Nikolic - JEBACU TI MATER ja na replici
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

Quote from: Бата Животиња on 22-05-2012, 12:42:03

Drugo, nijedan DS-ovac nema šta da priča o zločinima kada se zna da je Điki poslao Ljubišu Savića Mauzera da operiše po Bosni u njegovo ime.

Mogu svašta da prihvatim, ali Mauzera niko nije "poslao". On je bio tamo po svojoj volji.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

bas nesto mislim, za zemlju koja nije bila u ratu, nesto vam se mnogo nakupilo tih genocidasa. od lokalnog beklje pa sve do el prezidentea.

Ghoul

Quote from: zagor-te-gay on 22-05-2012, 14:38:27
bas nesto mislim, za zemlju koja nije bila u ratu, nesto vam se mnogo nakupilo tih genocidasa. od lokalnog beklje pa sve do el prezidentea.

a zamisli tek da smo bili u ratu!
he he, takvi smo mi - to što srbin može da ostvari, to niki drugi ne može da pomisli!
https://ljudska_splacina.com/

Boban

A zamislite razmere bizarnosti da Srbija uđe u EU za vreme Tominog mandata...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

lilit

Ipak se nadam da mu mandat nece toliko dugo trajati...
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Nightflier

Quote from: Ghoul on 22-05-2012, 14:47:21
Quote from: zagor-te-gay on 22-05-2012, 14:38:27

a zamisli tek da smo bili u ratu!
he he, takvi smo mi - to što srbin može da ostvari, to niki drugi ne može da pomisli!

Niko nema što Srbin imade.
First 666

Petronije

Vi u stvari hoćete da kažete da je Tadićeva politika bila dobra za Srbiju a sada će nevaspitani Toma sve da pokvari? Jel mi živimo u istoj zemlji?  :shock:
Arm the Homeless

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Josephine

Nije on nevaspitan, on je osioni kaljužar.

Джон Рейнольдс

Ево већ се виде последице владавине каљужара! Већ пропадамо! Ах, где су сад акције типа "Не дам ти Београд"...  :cry:

Srđan Đoković: Novakov poraz u Rimu je prvi rezultat Nikolićeve vladavine

BEOGRAD, 21. maj 2012.

Otac trenutno najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, izjavio je kako je poraz njegovog sina od Rafaela Nadala u finalu Masters turnira u Rimu prvi pokazatelj vladavine Tomislava Nikolića.

Đokovićev otac, koji je podržao Tadićevu kandidaturu u drugom krugu predsedničkih izbora, rekao je kako u finalu protiv Nadala nije mogao da prepozna svog sina u odnosu na meč od pre dva dana kada je Novak, u periodu dok Nikolić još uvek nije bio predsednik Srbije, prosto počistio sa terena Rodžera Federera.

- Jako je važno da je na čelu Srbije čovek koji ima misiju i viziju. O kakvoj viziji je reč u slučaju Tomislava Nikolića, najbolje govori današnja Novakova bleda partija – rekao je u izjavi za medije Srđan Đoković i zaključio ,,kako vladavina Tomislava Nikolića, iako je tek ušla u prvi dan, već daje svoje rezultate".

Srđan Đoković je naglasio da su prilikom ,,pravljenja Novaka Đokovića njegova supruga i on pred sobom imali potpuno drugačiju misiju i viziju".

#Τζούτσε

Anomander Rejk

A j.... ti lebac, dal je moguće ? Džone, jel to neka skrivena kamera ? Prilikom pravljenja su imali viziju ??!  :x
Tajno pišem zbirke po kućama...

Savajat Erp

"Те смо ноћи свој деци имена смислили, како смо се само лудо вољели...луууудо вољеееелиии!"  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Alexdelarge

Quote from: Petronije on 22-05-2012, 15:21:33
Vi u stvari hoćete da kažete da je Tadićeva politika bila dobra za Srbiju a sada će nevaspitani Toma sve da pokvari? Jel mi živimo u istoj zemlji?  :shock:

živimo u zemlji u kojoj ti u sred radnog vremena gledaš tenis, a hoćeš da ti drugi rešavaju egzistencijalna pitanja. 

Alexdelarge

Quote from: Джон Рейнольдс on 22-05-2012, 15:58:18
Ево већ се виде последице владавине каљужара! Већ пропадамо! Ах, где су сад акције типа "Не дам ти Београд"...  :cry:

Srđan Đoković: Novakov poraz u Rimu je prvi rezultat Nikolićeve vladavine

BEOGRAD, 21. maj 2012.

Otac trenutno najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, izjavio je kako je poraz njegovog sina od Rafaela Nadala u finalu Masters turnira u Rimu prvi pokazatelj vladavine Tomislava Nikolića.

Đokovićev otac, koji je podržao Tadićevu kandidaturu u drugom krugu predsedničkih izbora, rekao je kako u finalu protiv Nadala nije mogao da prepozna svog sina u odnosu na meč od pre dva dana kada je Novak, u periodu dok Nikolić još uvek nije bio predsednik Srbije, prosto počistio sa terena Rodžera Federera.

- Jako je važno da je na čelu Srbije čovek koji ima misiju i viziju. O kakvoj viziji je reč u slučaju Tomislava Nikolića, najbolje govori današnja Novakova bleda partija – rekao je u izjavi za medije Srđan Đoković i zaključio ,,kako vladavina Tomislava Nikolića, iako je tek ušla u prvi dan, već daje svoje rezultate".

Srđan Đoković je naglasio da su prilikom ,,pravljenja Novaka Đokovića njegova supruga i on pred sobom imali potpuno drugačiju misiju i viziju".

kolega, kolega! :!:

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Petronije

@alex kad me zovu ja idem da radim, takav je posao. Da se tvoj bivsi predsednik i njegovi proevropski buljasi pitaju ja bih verovatno u praznom hodu kopao kanale jer je tako u EU, treba da se radi po 15 sati dnevno, sve drugo je neisplativo.
Arm the Homeless

lilit

Quote from: Petronije on 22-05-2012, 18:18:44
Da se tvoj bivsi predsednik i njegovi proevropski buljasi pitaju ja bih verovatno u praznom hodu kopao kanale jer je tako u EU, treba da se radi po 15 sati dnevno, sve drugo je neisplativo.

ovo te neko debelo slagao.

Loni

Dakle žuto i u bukvalnom pogledu.

Albedo 0

Quote from: scallop on 22-05-2012, 13:23:24
Quote from: Бата Животиња on 22-05-2012, 12:42:03

Mogu svašta da prihvatim, ali Mauzera niko nije "poslao". On je bio tamo po svojoj volji.

Onda ni Šešelj nije sam sebe poslao.
Ja znam da je Savić Bosanac (a to što je Bosanac nema nikakvu vrijednost u slučaju slanja u rat, jer bosansko porijeklo nije uzrok posljedice zvane učešće Mauzera u ratu, nadam se da je to jasno), ali to ne mijenja činjenicu da ga je u organizaciji podržala DS, a kasnije i osnovala DS Republike Srpske sa Mauzerom na čelu.

Quote from: lilit_depp on 22-05-2012, 15:12:49

Ipak se nadam da mu mandat nece toliko dugo trajati...

maksimum je 2x5 godina predsjednikovanja, a Srbija uz sreću ulazi za 15...

džin tonik

Quote from: zagor-te-gay on 21-05-2012, 12:31:27
kako dalje, sto se nazire u srbiji i "regiji"?
"hrvatima" propada plan obnove sugoslavije, masemo vam iz europe.
nakon sto su dobra iz pljacki devedesetih potrosena, grobar i srbija traze novu zrtvu. bosna nema nista, a tu je i nato. kosovo nema nista, nato. hrvatska, jaca. crna gora! spreman sam se okladiti da grobar i srbija krecu u oslobodjenje svete srbske zemlje crne gore.

grobar se vec prihvatio posla:
Šta je nezavisnost donela CG

Джон Рейнольдс

Баш ми је мило кад видим колико се Зоско бави српском политичком сценом. Последњи политичар из НДХ за кога знам је неки Санадер који је ваљда зглајзо и/или завршио у затвору. И после је ваљда био неки Јосиповић. Више не знам ништа. Да ли је Месић још жив? Био је и неки Парага...

#Τζούτσε

lilit

ajd što se bavi nego se i samocitira!

Josephine

Quote from: zagor-te-gay on 22-05-2012, 20:38:44
a iznenadjenja!
SPS-PUPS-JS ni sa kim nije postigla bilo kakav dogovor o parlamentarnoj većini jer ni od jedne stranke nije dobila predlog o formiranju vlade, kaže Ivica Dačić.

Kompleksaš. Kako svi ti kompleksaši izađu iz mišijih rupa kada osete malo moći. Dačić, Vučić...  Znoje se kao svinje pred srčku i euforično gube dah slaveći "pobedu".

Ovo je Dačićevo okliznuće. Sada je u poziciji da ucenjuje i ruga se. Sutra će biti kažnjen za to. I tako se prepoznaju kompleksaši - nikada ne znaju da iskoriste priliku. Krele.