• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li ćete glasati - i za koga?

Started by Nightflier, 28-03-2012, 22:51:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scallop

Ma, hajde. Gledam i kako lažu male poljoprivrednike o izvoznim potencijalima. Šta bi bilo da kažu da Evropa i veliki izvoz u Rusiju nisu u istom programu?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

RedSonja

kakav izvoz, nema nikakog izvoznog potencijala što se poljoprivrede tiče kad su uveli akcizu na lož ulje toliku da je skuplja od dizela.

Hiperhik

Glavna privredna grana je uvoz.

Novi model makroekonomije, veoma profitabilan pritom.

Pitati Miškovića. Za početak.

Meho Krljic

Da vidimo sad: Tadić nas je slagao pre jedva nedelju dana da "sigurno" neće biti premijer. Mislim, možda i neće ako se dogovri oko vlade izjalove ali - lagao nas je. Sedam dana.

Da vidimo takođe Tomu: pre drugog kruga predsedničkih izbora je u dva navrata na RTSu u emisijama rekao da ćemo, ako on postane predsednik saznati kako je izvedena izborna krađa dve nedelje pre toga, ko stoji iza nje, koliko je tačno glasova lažirano i zašto. Hajde da vidimo da li će da iskoristi priliku da bude principijelniji od svog prethodnika.

pokojni Steva

Quote from: RedSonja on 28-05-2012, 10:21:35
kakav izvoz, nema nikakog izvoznog potencijala što se poljoprivrede tiče kad su uveli akcizu na lož ulje toliku da je skuplja od dizela.

:-x :-x :-x

edit, da ipak pojasnim. U kojoj se to zemlji poljoprivredni (izvozni) potencijal ravna spram cene lož ulja?! Jeste da se dobar deo traktora voza na isto, a niko ne greje, zato i akciza. Sramotno je da se paorluk u ovoj državi ravna spram pijačnih nakupaca, a paor vozi traktor na lož ulje, jer mora. Po svemu sudeći, Dupe nam se vraća kao ministar poljoprivredni, ovo vidim kao njegov prvi "doprinos" novoj vladi.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

lilit

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 10:50:00
Da vidimo sad: Tadić nas je slagao pre jedva nedelju dana da "sigurno" neće biti premijer. Mislim, možda i neće ako se dogovri oko vlade izjalove ali - lagao nas je. Sedam dana.

ali, nije da on hoće und želi već... :lol:

Građani naveli Tadića da ne odustane
Na pitanje šta ga je navelo da promeni mišljenje, pošto je u izbornoj noći rekao da neće biti premijer, Tadić je rekao da je poslednjih dana od saradnika u stranci i građana čuo uveravanja da ne treba odustati od ciljeva za koje se bori DS, a to je pravednije društvo, i da je nakon toga odlučio da preuzme tu dužnost.
- Poslednjih sedam dana sam i od građana pa i mnogih iz DS i koalicionih stranaka dobijao argumentaciju da smo na izborima pa i svih ovih godina poručivali da nikada nećemo odustati - rekao je Tadić i dodao da je u izbornoj noći 20. maja rekao ono što je u tom trenutku osećao i mislio i da nije imao "rezervni plan".

dno.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Meho, predsednika republike smo izabrali, sad odlučujemo o predsedniku vlade. Uostalom, ta krađa listića je razjašnjena. I ja sam napisao zaključak. Iz DS-a ukrali SNS-u i SRS-u, pa dali SNS-u. xrofl xrofl xrofl

Hiperhik, znamo i da je Mišković usual suspect. A korupcija je u uvoznim dozvolama. Pogledaj samo ove majmune što seku Šumice. Svi nešto objašnjavaju na TV, a zloupotreba službenog položaja i korupcija su na tanjiru. Na kraju će biti kriv onaj sa testerom.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Oh, Scallope, nije da mi ne verujemo tvojoj dedukciji, ali red je ipak na Nikoliću da pronikne u to i predstavi javnosti zločinački mehanizam otimanja glasova i džakova.

Nego, šarmantne su Tadićeve emotivne reakcije.

Ali opet, s druge strane, koga bi DS stavio na tu poziciju? Đilas bi bio prirodan izbor, ali on neće a i da oće, ne može nad glavom da mu stoji Tadić i suflira. Šutanovac? Not lajkli! Petrović? Hm, ne. Ružica Đinđić? Jelena Trivan???

S druge druge strane, ideja da čovek koji je izgubio predsedničke izbore odmah potom postane premijer je.. praktično bez presedana u, što bi se reklo, demokrackim društvima...

lilit

pokojni Steva

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 11:03:08

S druge druge strane, ideja da čovek koji je izgubio predsedničke izbore odmah potom postane premijer je.. praktično bez presedana u, što bi se reklo, demokrackim društvima...

Što bi rekao Dušan Pavlović

Hiperhik

Quote from: scallop on 28-05-2012, 10:58:58
Hiperhik, znamo i da je Mišković usual suspect..

Ma, upotrebio sam Miškovića kao paradigmu.. Naravno da se motorno odeljenje korupcije nalazi kod onih koji su, kako neko reče, vlasni da potpisuju, odobravaju, pa čak i zakone donose (setiti se skupštinskog cirkusa oko akciza na cigarete, od pre par godina, kada su se zakonska rešenja konvinijentli poklopila sa interesima gos`n Peconija..)

Kakobilo, taj motor zahteva i gorivo. A tu se vraćamo na paradigmu.

Meho Krljic

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 28-05-2012, 11:11:32
Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 11:03:08

Što bi rekao Dušan Pavlović

Da, sinoć, ali i pre Pavlovića je to rekao recimo Đorđe Vuković a sa njim se složio Đorđe Vukadinović. Dakle sa svih strana se to može čuti i nije bez vraga.

Problem je što je Tadić zaista tokom svog predsednikovanja monopolisao vlast na jedan prilično štetočinski način i sad će biti zanimljivo gledati tranziciju u ovu ulogu i tu neku gistro kohabitaciju sa svojim dojučerašnjim ljutim oponentom... Kako već rekoše optimisti, to bi moglo doprineti uzajamnoj kontroli i kvalitetnijem vođenju politike...

pokojni Steva

Ako se složio Vukadinović, onda ništa...

scallop

U Rusiji je to vrlo uspešno već nekoliko puta.

Meho Krljic

Kad to??? Putin nije izgubio izbore kada je postao premijer. Da je mogao da se kandiduje ponovo, sigurno bi pobedio. Medvedev se ove godine nije ni kandidovao.

scallop

Očigledno je da se bolje razumeš u igrice.

Meho Krljic

Očigledno je da te mrzi da mi objašnjavaš!!!!!!!!!1

Джон Рейнольдс

Е, да... Кад споменусте Мишковића... Онолика кукњава о монополу, а откад је "Делту" купио "Делез", шта би? Цео тај ланац напрасно престаде да буде монополистички?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

scallop

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 11:55:54
Očigledno je da te mrzi da mi objašnjavaš!!!!!!!!!1

Tačno. Nije IN prozivati predsednika. I ovaj će uvenuti ko Tadić. Mene više zanima hoće li Dačić u koaliciju sa LDP. Ako prihvati opet ćemo imati satrapije. Imali bismo ih i sa URS, ali smo na Dinkića navikli. Kod njega nisu neiživljeni političari kao Korać i Drašković.

Šta da ti pričam o našem poimanju političke i ekonomske stvarnosti. Mišković paradigma, a Delez nije. Nevolja je što su nam ekonomisti postali kao istoričari; vrte istinu po porudžbini.

Hiperhik

lilit

skalope,

ti između koraća i dinkića biraš dinkića? ja baš i ne (u bilo kojoj varijanti).  :lol:
(btw, a ovo što imamo na delu su iživljeni političari? )

pokojni Steva

Koraća sam cenio, al i on bi ispao Joška Fišer. U vrelo ulje sa njima!  :evil: :-|

scallop

Nadam se, Lilit, da želiš da obrazložim, a moguće je i da truniš tek tako. Sagita je čudo. Ali, pretpostaviću da želiš. Znam da je Korać u politici opstao u ono vreme kad su se svi bavili osnivanjem stranaka, jedino zato što je bio nosilac finansijske donacije za svoju stranku. Dalje, kao i Koštunica, pa i Mićunović, spada u političare koji su imali kontakt sa teorijom ali ne i sa praksom. Dosta mi je političara neobrazovanih za politiku. Sa druge strane, Dinkić je povukao potez zbog kojeg ima moje trajno divljenje, ali ne i poštovanje. Kada je uništio srpske banke preneo je efekte Miloševićevog poduhvata da jednokratnom hiperinflacijom prevede društveni kapital u državni na DOS i omogućio njemu i potomcima trgovinu našim kapitalom narednih deset godina. Ne očekujem da ćeš to da razumeš, parcovi i politika nisu isto. Dalje, prepoznao je ključni trenutak da se izvuče iz saveza sa DS i odigra rezervnu kartu na regionalizaciju. Značaj i neophodnost regionalizacije sam uočio još kad smo analizirali potencijale regionalnih i lokalnih elektronskih medija u tranziciji medija u Srbiji. Jednostavno, ta tranzicija je bila i pokazala se apsurdnom bez regionalizacije. U našoj političkoj oskudici prepoznajem samo dva prava igrača: Đilasa koji se distancirao od sopstvene stranke dok je ne drpi i Dinkića kome je Mirosinka utuvila dosta političke pameti u poznavanje ekonomije. Bez aktivnog učešća te dvojice bilo koja koalicija DS-a (bez dostojnog političara osim Jeremića) je osuđena na brzu propast. Nadam se da će i Meho razumeti, a ne samo "verovati".

pokojni Steva

URS treba užgati, sa sve bivšim i sadašnjim članovima. Prevencije radi (Ivana, sažaljevam slučaj  :( ).

scallop

Ti ili  :-x :-x :-x  ili užgaš, mužgaš ili štagod. Franja Josif ne može da ti se digne, pa to ti je. :mrgreen:

RedSonja

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 28-05-2012, 10:51:34
Quote from: RedSonja on 28-05-2012, 10:21:35

:-x :-x :-x

a paor vozi traktor na lož ulje, jer mora.

stevo, ako trošite lož ulje valjalo bi da znate da to nije tako loše kao što mislite
dakle, lož ulje koje smo donedavno trošili (pa i moja kola a ne isključivo traktori) i na koje je uvedena akciza od pedesetak dinara se uvozi iz mađarske i neka po sto puta je njegov otpad - oko dva puta kvalitetnije je od d2 koji takođe trošimo a koji se pravi u pančevu.
motor se nije čuo dok je terao na lož ulje od sto sedam dinara
a sa našim dizelom od sto pedesetak uče kao da će da se katapultira u svemir

QuoteU kojoj se to zemlji poljoprivredni (izvozni) potencijal ravna spram cene lož ulja?!

u srbiji na brdovitom balkanu , zemlji sramotno niskog životnog standarda i najskupljeg goriva u evropi,u zemlji u kojoj je izvedenica d2 bolja od njega samog.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 28-05-2012, 13:02:29
Nadam se da će i Meho razumeti, a ne samo "verovati".

Razumem, ali ne tvrdim da verujem!!!!!!!! Dinkić je svakako ispraksiraniji od Koraća, ali je ostavio dosta nečovječan trag izmišljotina, laži i kojekakvih smicalica iza sebe... Ili to ili sam ja samo neraspoložen od jutros!!!!!!!!1

scallop

Računaju se samo efekti. Ko te nije lagao poslednjih deset godina? U ovako kilavim koalicijama, bogomdanim za podmetanje i korupciju, i najpošteniji će ispasti lažov. Reci ti meni šta od predloga i odluka nije omalovaženo ili popljuvano. Evo, ja sada posmatram onog Aleksandra Koraća iz Viminacijuma. Čovek opravdano zrači od optimizma. Nema strukture iz perioda Starog Rima u Evropi kao što je Viminacijum. Jedini grad gde nema grada odozgo, može da se kopa do besvesti. Moj zet se obeznanio kad je video ono što se sada ne može videti. Istorijska, kulturna i turistička destinacija par exelence. I niko da mu da pare da obavi posao i mnogostruko da vrati - domovina trećine vladara Rima! Slabo se ulaguje. Muka mi je da vadim gomilu drugih primera koji jesu prilika, ali nema pametnih u vlasti koji bi to podržali.

Meho Krljic

Pa, da, ali koji su Dinkićevi efekti? Da li je kao ministar ekonomije i regionalnog razvoja razvio ekonomiju i regione? Mislim, naravno da uvažavam da je bila kriza za vreme njegovog vakta, ali teško je sad tu nešto mnogo hvaliti ono što je ova vlada radila u domenu ekonomije...

lilit

naravno da sam ozbiljno želela da obrazložiš i hvala što si to i učinio, ali moram i da kažem da se potpuno ne slažem s načinom na koji gledaš na stvari a vezano za dinkića i urs u globalu. meni urs nikad i ne bi postao politička stranka, al ne pitam se nizašta.
a tek vezano za "politička teorija" i "politička praksa", mislim, mogu i ja da praktikujem do sutra kao dinkić & co. , kud ne uzeh partijsku knjižicu na vreme.  :-x
no, ko što se složismo i pre nekoliko dana, ovo je samo moje vs. tvoje mišljenje. parcovi na stranu.  :lol: :lol:

meho se ubacio.

scallop

Za Dinkića nisam glasao, ali gledam i umem da vidim. Regionalizacija je rešenje da se ne pogušimo u Beogradu. Svi zajedno. Niko sa mnom ne mora da se složi, ali volim da bude zapisano kako sam mislio kad se sve bude objektivno sabiralo. Onda će moje mišljenje da dobije poene, a vaše šipak. Jeste li možda primetili da su svi ozbiljni ekonomisti DS-a zbrisali prvom prilikom? Sa kulovskom vladom se ništa ozbiljno ne može sprovesti. A, jeste li primetili gomilu ministara i ministarki koji su zloupotrebili svoj položaj i nestali? Ko veruje da LDP sa Čedom, koji nije ništa bolji diplomac od Nikolića, može nešto bolje da se dogodi, taj je spreman da se još jednom zajebe. Mi smo u Srbiji neiscrpni sa zabludama. Ta, jaja koja smo izvezli u Rusiju za Uskrs su napravila veći poremećaj na tržištu, nego plan za Južni krak. Vozili smo mi dizel vozila i na užegli zejtin, pa ću sad da se unezverim na akcizu na lož ulje? Kako uvek uspete da od margine napravite središnji događaj? 

Meho Krljic

Pa, ja koji na svakom koraku izgovaram reč "decentralizacija" kao da je to nekakva sveta mantra sigurno nisam bio neko ko bi kritikovao ideju regionalizacije, ali šta je tu urađeno? Ne zaboravimo da je Dinkić bio u svim vladama od 2000. godine i da je o regionalizaciji pričao poslednje dve a uradio šta?

Da ne pominjemo nestajanja, od kojih je najuspešnije izveo baš on kada ga je Cvetković smenio pa se pretvorio u verbalnog opozicionara iako njegova stranka i dalje sedi u vladi.

Da ne bude zabune, ne mislim ja da je Dinkić ni najpokvareniji ni najnesposobniji ali je teško videti da je uradio mnogo dobrog ovoj zemlji u poslednjem mandatu.

дејан

а ја бих додао, и у било ком претходном мандату.
...barcode never lies
FLA

RedSonja

e, skalope, nije u pitanju akciza nego fakat da lož ulje više niko ne kupuje otkad je otišlo u nerealno bescenje, odnosno ovo je fin način da se lož ulje ukine pa da se narod vozi a poljoprivrednici obrađuju pedeset posto skuplje.
i o kakvim vi to regionima govorite ili vi to se zajebavate nadam se? nikakvo ulaganje u regione nije tu srovedeno nego je rasprodao sve naše i još preti narednim prodajama objekata koji su bezmalo kulturno nasleđe, kalkulacije o tome ne postoje, u loznici diže državne objekte za basnolosvne cifre u kojima se okoristi za primer milion i po evra, jedini njegov učinak ogleda se u tome što je dovoljno vredan da ga ne mrzi da obilazi žabokrečine i u njima sitne preduzetnike poput nekih vlasnika ćevabdzinica i da se kao rukuje sa njima pred kamerom, ljudi rade za minimalac u tim šatro inostranim firmama a poslodavci im prete otkazom ako ne glasaju za stankovića ili verka. kakav je to gestapo, u panasoniku ima dvadeset radnika. dvadeset. to je ulaganje u regione?

pardon, ali vi imate nešto kao , sto godina, je l možete barem malo da smisleno dedukujete ili lobotomija totalus?

Meho Krljic

Quote from: дејан on 28-05-2012, 15:18:01
а ја бих додао, и у било ком претходном мандату.

Ne seže moje sećanje tako daleko. No, poslednje četiri godine vidimo da smo u domenu ekonomije došli u stadijum da investicije iz inostranstva kada ih ima dolaze skoro isključivo uz domaće subvencije gotovo apsurdnih dimenzija a da su požnjeveni rezultati u principu mršavi za širu zajednicu (Kragujevac... o Smederevu da i ne pričam pošto je to još starija priča završena na jedan prilično uznemirujuć način), da su kreditni aranžmani sa MMFom praktično prošnja para za hranu uprkos sporazumima sa zajmodavcem koji podrazumevaju razvojne i druge komponente, da se privatizacije odvijaju na nezadovoljavajući način, da je poljoprivreda skrajnuta za račun uvoza itd. Nije Dinkić ni izdaleka jedini, možda ni glavni krivac, ali kao ministar koji se bavio prirvredom svakako je prilično kriv.

Ne sad da ja ovde njemu sudim i presuđujem ali nije da je ostavio neki sjajan utisak poslednjih godina.

Quote from: RedSonja on 28-05-2012, 15:29:25
i o kakvim vi to regionima govorite ili vi to se zajebavate nadam se? nikakvo ulaganje u regione nije tu srovedeno nego je rasprodao sve naše i još preti narednim prodajama objekata koji su bezmalo kulturno nasleđe, kalkulacije o tome ne postoje, u loznici diže državne objekte za basnolosvne cifre u kojima se okoristi za primer milion i po evra, jedini njegov učinak ogleda se u tome što je dovoljno vredan da ga ne mrzi da obilazi žabokrečine i u njima sitne preduzetnike poput nekih vlasnika ćevabdzinica i da se kao rukuje sa njima pred kamerom, ljudi rade za minimalac u tim šatro inostranim firmama a poslodavci im prete otkazom ako ne glasaju za stankovića ili verka. kakav je to gestapo, u panasoniku ima dvadeset radnika. dvadeset. to je ulaganje u regione? 

QFT

scallop

Quote from: RedSonja on 28-05-2012, 15:29:25

pardon, ali vi imate nešto kao , sto godina, je l možete barem malo da smisleno dedukujete ili lobotomija totalus?

Imam ja stodvadeset godina. Nije problem u nejasnoći nego o razumevanju. Dobiješ banku ako nađeš mesto gde sam napisao da je uradio za regionalizaciju. Daš dve ako ne nađeš. 

дејан

Quote from: саклоп
Kada je uništio srpske banke preneo je efekte Miloševićevog poduhvata da jednokratnom hiperinflacijom prevede društveni kapital u državni na DOS i omogućio njemu i potomcima trgovinu našim kapitalom narednih deset godina

ето, скалоп је горе написао једну од тековина његовог старијег учешћа у власти. трансформација сдк-а у...хех...'националну' штедионицу...а после та 'нациноална' штедионица продата а паре где су?!...сећа ли се ко?!
но оно што је мени најстрашније везано за динкића, показало се јасно да је најобичнији дилетант, пајац и трубадур, неспособан чак да до краја спроведе ммф-ове наредбе због којих је и учествовао у свим досадашњим владама, те да су га они (ммф) на крају пустили низ воду а он се 'окренуо регионализацији'.
а кад смо код исте, мрзи ме да сад тражим по форуму, постављен је негде линк из политике који одлично (за мој грош) објашњава, шта у ствари значи европска регионализација и колико је истински далеко од онога што ми доживљавамо као децентрализацију а колико је блиско будућем, прво економском а затим и суштинском, разграђивању држава под окриљем европске уније, чега сам, да се одмах разумемо, ја противник.
...barcode never lies
FLA

scallop

Pa, nisam mislio na to šta ti pominješ. To je priča o ukudanju SDK i prepuštanju njihovog poslovanja nekome ko je preuzeo da isplaćuje devizne uštede građanja. Ja nisam imao deviza, ali mislim da neki još dobijaju pare iz tog posla. Mislio sam na Beogradsku i još neke druge banke, koje su formalno postali nosioci dugova društvenih preduzeća, a nisu prstom mrdnuli. Problem sa regionalizacijom je što je shvatamo kao potencijalni separatizam, a ne podršku regionima da opstanu u uslovima koji su njima daleko teži od ukupnih. Međutim, pošto ovde nema razumevanja za naše ukupno stanje, nego samo za lične animozitete, ja ću se uzdržati od daljeg petljanja. Lakše konju bez samara. :mrgreen:

RedSonja

Quote from: scallop on 28-05-2012, 15:43:24
Imam ja stodvadeset godina. Nije problem u nejasnoći nego o razumevanju. Dobiješ banku ako nađeš mesto gde sam napisao da je uradio za regionalizaciju. Daš dve ako ne nađeš. 

QuoteZa Dinkića nisam glasao, ali gledam i umem da vidim. Regionalizacija je rešenje da se ne pogušimo u Beogradu.

sada
to
meni
jeste
prilično
jasno
premda ne sumnjam da ćete me razuveriti.

ali daću vam ceo nedeljni dzeparac + pare od tri uspele dnevne promocije, evo , časna reč.
to jeste, doduše, otprilike dve banke  :lol:

Meho Krljic

Quote from: scallop on 28-05-2012, 16:09:30
Međutim, pošto ovde nema razumevanja za naše ukupno stanje, nego samo za lične animozitete, ja ću se uzdržati od daljeg petljanja. Lakše konju bez samara. :mrgreen:

Oh, ali nismo ovde baš ispoljavali neke lične animozitete, bar ne previše!!! Nego je Skalop rekao da se "računaju samo efekti", dakle, bez obzira kolko nam je neko simpatičan ili ne, što ja apsolutno prihvatam, ali sam voleo i da čujem koji su bili efekti Dinkićevog učešća u vlasti. A Skalop sad neće da dalje priča  :cry: :cry:

Da ne bude zabune, mi smo do 2008. godine imali najbrži rast BDP-a u Europi, čemu je Dinkić svakako doprineo. Od 2008. on se usporava i ove godine je recesija neizbežna a javni dug se popeo na milimetar ispod zakonom utvrđene granice. Mnogo toga je posledica objektivnih okolnosti ali sigurno je da ne možemo govoriti o nekim sjajnim efektima Dinkićevog mandata na mestu ministra privrede i regionalnog razvoja. Opet da ne bude zabune, voleo bih da čujem pozitivne primere onoga što je vlada uradila u tom domenu poslednje četiri godine, pod njegovim vođstvom. Evo, ja ću da pomenem Zastavu u Kragujevcu. Još?

Petronije

Zastava i nije neki primer. Sa tolikim subvencijama i olakšicama na teret Srbije tj. nas građana mogao si i NASA da dovedeš. Da ne spominjem onu aferu oko otpuštanja radnika tamo, iako je bilo obećano da ih neće biti. Što se mene tiče, Mlađa spada u grupu političara u koju idu i Boris, Čeda, Šutanovac...najgori šljam.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Da, pa to je najbolji primer koga sam mogo da se setim.

Truman

Neshvatljivo mi je da o jednom od najvećih pljačkaša Srbije u istoriji Mlađanu Dinkiću neko ima i dalje pozitivno mišljenje. :mrgreen: Taj ''ekspert'' je dokrajčio domaću privredu i banke i sad se u'vatio za regionalizaciju kad je istrošio prethodne priče.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Albedo 0

Mlađan Dinkić, stručnjak koji ima 45 godina a i dalje je asistent.

lilit

Truman

Quote from: Бата Животиња on 28-05-2012, 20:26:36
Mlađan Dinkić, stručnjak koji ima 45 godina a i dalje je asistent.

Ispravka - nem on već dugo status na faksu, a i šta će mu - što bi radio za 700e kad može da ''zarađuje'' miliončiće.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Tex Murphy

Quote from: lilit_depp on 28-05-2012, 20:40:20

xuss

Али интересантан је у позадини Вучић, чији поглед јасно говори "Hey, WTF?"
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.