• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Father Jape

Steam Halloween Sale: October 26, 2017 - November 1, 2017

Steam Autumn Sale: November 22, 2017 - November 28, 2017

Steam Winter Sale: December 21, 2017 - January, 2018
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Perin

дејан

...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

Hvala, Perine, bože groma i povoljnih dilova na mestima gde se prodaju igre  :| :|

Perin

Služimo narodu :)

https://www.reddit.com/r/GameDeals/?st=J98M9S9Z&sh=69ddb31a

Dovoljno je jednom u tri dana posetiti ovu stranicu.

A upravo videh ili me oci varaju da su neke ekspanzije za swtor dzabe pa odoh da ih dodam svom akauntu koji nisam upalio dugo godina!!!

Sent from my iPhone 7 plus

Tex Murphy

Халлоњеен Сале почиње на ГОГ-у, између осталог издваја се понуда да након утрошених 15$ добијате џаба Талес фром тхе Бордерландс (иначе кошта 25$) али има још толико попуста да вам (и вашем новчанику) припадне мука :-(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Између осталог, можете да добијете Дарк Сун игре за укупно два долара, то су врло лијепи стари РПГ-ови које бих препоручио сваком ко их до сада није играо. Говорим на основу прве игре, другу нисам играо, али не сумњам да је барем једнако добра као прва.
Genetski četnik

Perin

Narod poludio, na Uplay Ubisoft besplatno deli prvi Watch Dogs.

Sent from my Huawei P9

Meho Krljic

Najizraženiji element poludelosti je što se očekuje da se iko od nas seti svoje uplay lozinke  :lol: :lol: :lol:

Perin

Perin

Tex Murphy

Опааааааааааааааа!
Додуше, имам то већ у два примјерка :-(
Genetski četnik

Tex Murphy

Аух, сад видим да су се на ГОГу појавили и Хеарт оф Цхина и Рисе оф тхе Драгон! Ово набављајте обавезно, у питању су двије сјајне Динамиксове авантуре са оригиналним интерфејсом (иако их је издала мрска Сијера!) и врло занимљивим причама. Претпостављам да, док има људи који су заинтересовани са Сиберију, нисам баш ЈЕДИНИ који игра п&ц авантуре, тако да због тога шаљем ову обавијест.

Какав фантастичан посао момака из ГОГ-а, стварно су сјајни. Таман помислиш да су се скроз окренули новим играма и заборавили оно прво "г" из свог акронима, а они те почасте оваквим класицима.
Genetski četnik

neomedjeni

Ja sam čekao priliku da nabavim keca jer dvojku već imam, pa da se sa Syberiom konačno upoznam sa avanturističkim žanrom. Nekoliko poznanika mi je pričalo da je igra prelepa.

Meho Krljic

Da ukažem i da je ovog vikenda Lawbreakers, verovatno u očajničkom naporu da nekako namakne igrače, ponovo besplatan za igranje na Steamu, plus spušten na 50% cene ako bi da ga kupite. Ja kupio a vi vidite.

Meho Krljic

neomedjeni

Na GOG-u je u toku Black Friday sale, poklanjaju MDK.

Ako potrošite 15 dolara, dobijate džabe i Starcrawlers.

Berserker

Besplatan je i MDK na GOGu, mada je značajnija činjenica da je tamo i Titan Quest anniversary edition na rasprodaji za odličnij 3.99$, na konto lasiranja novog expansiona pod imenom Ragnarok. Ko više voli Steam, na njemu ima isti deal još nekih par sati. Dok sam sredjivao kupovinu na GOGu, primetio sam da imaju i paket SVIH Heroes of Might and Magic igara od keca do petice, sa svim ekspanzijama, za 8.95$.

EDIT:
prokletstvo, preteče me Neomedjeni za 5 sekundi :)

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Perin

Samo da prijavim da je Bloodborne GOTY na Base-u oko 20 evra, što je stvarno niska cena za ovo PS 4 remek delo. Ko igru nema u kolekciji, može istu da naruči na linku ispod:

https://www.base.com/buy/product/bloodborne-game-of-the-year-ps4/dgc-bldbrnps4.htm

A na sajtu skvereniksa isto rasprodaja. Sleeping Dogs definitivna edicija 3 dolara. Ima svašta. Pa proguglajte.

Sent from my Huawei P9

дејан

...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

Na Humble Bundleu je trenutno akcija za NIS igre, pa ako ste uvek želeli da se okušate u tim taktičkim JRPG-ovima koje Meho i Ridiculus pominju u religioznom zanosu, imate prve dve Disgaea igre, te Phantom Brave, Cladun (koja nije taktički RPG ali je izvanredno pametan akcioni dandžn kroler), plus još gomilu nekakvih vizuelnih novela i perverznih anime igara za značajno manje para nego inače. Plus, SOMA je na 65-postotnom popustu pa ako je posle svih naših priča JOŠ niste kupili, ovo je prilika.

neomedjeni

http://www.gamebanshee.com/news/120081-sword-coast-legends-to-be-removed-from-stores-after-december.html

Ako želite da kupite Sword Coast Legends, imate fore do 25. decembra. Nakon toga se povlači iz prodaje. Popust je fantastičan, ali igra je svojevremeno doočekana na nož kod publike, pa ne znam šta bih savetovao po tom pitanju.

Perin

Igra mi je na radaru neko vreme, ali plata leže tek 27-mog u mesecu.

Jebatga, biće na Kinguinu. :lol:

Sent from my iPhone 6s

Tex Murphy

Купио сам двије звијезде на ГОГ-у. Горим од узбуђења ишчекивања шта ли је у њима...
Genetski četnik

Tex Murphy

Добио сам King's Bounty: Crossworlds GOTY и некакав Sunless Sea. Претпостављам да је могло и горе.
Genetski četnik

Perin

Super si izvukao, ako ništa, Subless Sea je ekstra.

Sent from my iPhone 6s

Calavera

i taj king's bounty je odlican, meni verovatno najbolja "prava" potezna strategija od heroja 3.

дејан

цомпанз оф хероес 2 је бесплатан на хамблу док трају залихе! немо после неко да каже да нисам јавио на време!
...barcode never lies
FLA

Tex Murphy

Добио сам на ГОГ-у некакав Хард Њест. Фино изгледа, али има миџед ревиењс.
Genetski četnik

Meho Krljic

Oxenfree se deli za dž na GoG-u još malčice manje od sedam sati. Reagujte!

Tex Murphy

И ја. Опис у СК је звучао доста занимљиво, мада тешко да ће ми доћи на ред прије 2035.
Genetski četnik

Perin

I kingdom: classic je bio besplatan na Steamu...ne znam da li je jos...

Sent from my iPhone 6s

Perin

Overih danas novi (barem za mene novi) sajt za prodaju razne elektronske opreme i igara u BIH:

https://www.sancta-domenica.ba/gaming/igre.aspx#conditions=01-Platforma.1

Bogami, neke od igara nisu skupe, tako da sam naručio Heavy Rain & Beyond Two Souls, kao i The Last of Us Remastered (koji imam već, ali bez kutije [emoji15][emoji33] ) i za svaku igru sam izdvojio po 35 maraka, što je zaista malo. E sad, ostaje da vidim hoće li mi dostaviti u BL, ali ako dostave, čini mi se da sam pronašao dobar izvor u BIH za kupovinu igara...

Mislim, Bloodborne GOTY je isto 35KM...što mu dođe 18 evra.

Sent from my iPhone 6s

Meho Krljic

Cene su im odlične. Moram da im pišem da vidim rade li dostave u susedne i prijateljske države  :lol:

Perin

Videćemo da li će stići igre...ako stignu, onda je stvarno dobra priča.

Sent from my iPhone 6s

Perin

Samo da prijavim da su obe igre stigle i da je sve okej, tako da, Mehmete, samo navali!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meho Krljic

Na HamblBandlu sledećih 13 i po dana možete da kupite gomilu Paradoksovih igara za ekstremno malo para. Za jedva 12 dolara se dobija sledeća gomilica:

Cities in Motion 2

Magicka 2

Majesty 2 (ove tri dobijate ako date samo dolar)

Crusader Kings II

Pillars of Eternity

Hearts of Iron III Collection

Europa Universalis III Complete (sve ovo za osam dolara)

Stellaris (kad date 12 dolara).

Pa vi vidite.

Perin

Tex Murphy

То је фина вијест, бар за оне који већ немају игру. Али морам да напоменем још једном да се данас појам "авантура" користи прилично либерално.
Genetski četnik