• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

xrofl

Ahahahahahah!

Može i tako.  :lol:

No, ja sam gest, ovako zahvalna na svim poklonima, smatrala dirljivim i zato sam ti poslala poljubac. To je sve. :)

Meho Krljic

Rekli smo da nećemo da se ljubimo u javnosti sem ako se pritom i ne vidi jasno da sam za to pošteno platio!!!!!!!!!!!1111111

Josephine

Pa šta mene briga za tvoje tripove o ljubljenju u javnosti?!!!!  8-) jel se sećaš šta sam obećala da ću da uradim kada te budem videla uživo, a?  :lol:

Meho Krljic

Sećam se i da sam ukazivao da je u pitanju seksualno uznemiravanje!!!!!!!!! Recimo, moja firma u svom code of conductu ima obrazloženje da se "unsolicited hugs and kisses" smatraju uznemiravanjem i zlostavljanjem! Imajmo to na umu.

Doduše, u istom dokumentu firma mi eksplicitno zabranjuje da plaćam za seks, dakle zatvorili su mi maltene sve dostupne puteve!!!

Josephine

Meho Krljic

Osetljiv, nego šta. Život proveden u samonametnutoj socijalnoj izolaciji može da ima takve efekte!!!!!!!

I ne radiš, priznajem, ali to nije dovoljno dobar razlog da me seksualno zlostavljaš!!!!!!!!!!!

Meho Krljic

Meho Krljic

:-? :-? :-?  kad pomislim čemu sam se nesmotreno izložio ponudom da ovom Bosancu koji se sad ne javlja poklonim tri prastare avanturističke igre...

Josephine

Meho Krljic

Bogami, takav još nisam doživeo. Doduše, nije da sam u životu primio više od četiri poljupca. Pet ako računamo da me je majka jednom poljubila pre odlaska na posao.

Josephine

pa nije ni čudo što mu pridaješ takav značaj... :) ali ovo saznanje me sad još više motiviše da te poljubim!!!

Meho Krljic

Mislio sam da je sad bezbedno da se ovde motam pošto mi Steam tvrdi da igraš KOTOR, ali očigledno to radi neki tvoj cimer ili kućni ljubimac!!!

Uzgred, evo kako kad ja čitam ovu poruku to meni izgleda:

Quote from: D. on 06-10-2012, 15:31:11
ali ovo saznanje me sad još više motiviše da te zlostavljam!!!

Josephine

:lol: igram ja :) ali imam alarm za pristigli mejl (ovu temu držim na notifikacijama, zar si mislio da ćeš tako lako da izbegneš poljubac??).  :lol:

Meho Krljic

Mislio sam da ću razumnim ukazivanjem da neki ljudi ne vole javno iskazivanje prisnosti uticati da odustaneš od toga. No, vidim da je rešenje u promeni mesta boravka. A voleo sam Srbiju  :cry:

Josephine

xrofl

šta ću, kada vidim da ljudi imaju strah, ja pritiskam još više. onako, spartanski. :) a i da naučiš razliku između virtuelnog i prijateljskog (forumskog) poljupca u obraz i strastvenog i erosom nabijenog živog poljupca u....  :lol: :lol: :lol:

Meho Krljic

Meni je sve to isto, blizina, prisnost, intima, vlažnost. Staromodan sam, ali smatram da to čovek treba da plati!!!!!!!!!

Josephine

dobro, dobro. raspravićemo mi to uživo.  :lol: odoh sada da skapiram kako se odlazi u lower city, čuvar lifta neće da me pusti!!!!

Tex Murphy

Мехо, кад бих сад отворено рекао оно што сам помислио, мислим да би многа особа посумњала у моју хетеросексуалност. Послаћу ти мејл на ПМ чим провјерим који је.
Бај д веј, да не испадне како само мажњавам поклоне а ништа не дајем, имам одлично оригинално паковање Макса Пејна двојке (грешком купио игру двапут), а вјероватно ћу убрзо  да поклањам и први Масс Еффецт (пошто каним да купим ултимате едитион кад изађе), па ако је неко заинтересован, нек врисне...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Груви, резервисано! Дакле, отишао један примјерак МАЏ ПАЗНЕ 2: ТХЕ ФАЛЛ ОФ МАЏ ПАЗНЕ.
Genetski četnik

Josephine

a ja 'oću mass effect! ali ako ćeš da me ženiš, samo nemoj nikome da daješ, ionako će biti moje!!!!

Tex Murphy

Нећу да те женим, а за утјеху имаш Масс Еффецт кец :-)
Genetski četnik

Josephine

to ćemo još da vidimo!!! (to za ženidbu).  8-) a za ovo drugo - fala!  :lol:

Meho Krljic

Maks Pejn 2 vlada. Jedna od mojih najvoljenijih igara evr. Mass Effect 1... not sou mač. Nažalost, BioWare nije u nastavku popravio ono što nije valjalo u prvoj igri, samo ga je izbacio i pretvorio igru u šuter.  :(  Ali je ME2 svakako bolji od ME1.

Tex Murphy

Е, кад смо код Мас Ефекта, читам јуче неке ривјуе тројке на Амазону и људи спомињу некакав Оригин (а ја наравно ко с Марса пао и појма немам шта је то) и испостави се да су ваљда морали комплетну игру да даунлоудују с нета приликом инсталације. Јел могуће да се тако нешто деси?
Genetski četnik

Meho Krljic

Ne, ne, morali su da instaliraju origin. Origin ti je... recimo kao Steam ali u vlasništvu Electronic Arts. Dakle, bez instaliranog Origina koji je slabo dizajnirana i spora verzija Steama i ima mnogo manje igara od Steama i vršlja kroz kompjuter  i prikuplja silne podatke i šalje ih EA serverima bez obaveštavanja tebe (Steam ti to bar kaže) - ne možeš da igraš nove EA igre.

Naravno, zato sam ja Mass Effect 3 kupio za Playstation 3 a na PC sam instalirao pirata koji radi bez Origina.

Tex Murphy

Ух, сад сам у недоумици - онај ненајављени али очекивани Ултимате Едитион ће сигурно такође тражити тај Оригин, па сам у великој дилеми - оригинал који кошта и вршља ми по компјутеру и малтретира ме или пират који је џаба и који се инсталира без проблема?

Да имам ПС3, вјероватно бих онда и ја узео ту верзију (не, Мехо, ово није хинт да ми сад поклониш Плејстејшн 3  :) )
Genetski četnik

Josephine

Quote from: Harvester on 06-10-2012, 20:45:57
Да имам ПС3, вјероватно бих онда и ја узео ту верзију (не, Мехо, ово није хинт да ми сад поклониш Плејстејшн 3  :) )

pokloni mu, meho, pokloni, da bude mojeeeeeeeeeeeeee  :!: :mrgreen:

Melkor

Ako se Harvi i D. vencaju predlazem da im forum kupi neku next-gen konzolu i par igara. Za ves masinu nek cimaju rodbinu.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Milosh

Ja ću u tom slučaju da poklonim Harviju dugačak, čvrst i debeo... kanap, da se obesi.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Melkor

Kad bolje razmislim u pravu si. Prvo ce obesiti D. a onda zvati Ygga za drugi kontroler.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Джон Рейнольдс

Ма јок. Ово је класична навлакуша, немате појма.

Харви клекне. Д. сва устрептала. Онда ће Харви:

"Овако на коленима да ме молиш, не бих се оженио тобом".

И устане и оде.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

nemate vi pojma, harvi me je skapirao zato što nije preplašeni mekušac kao vi ostali mekušci  8)

al to mogu samo muškarci koji su lavovi u horoskopu. dokazano (divni lavovi!!!).

Josephine

e, da, i vage (ako nisu ometeni u razvoju). i možda, tu i tamo ribe. device teškom mukom, ali ponekad. ostali su mekušci!!!

Джон Рейнольдс

Хороскоп је последња нада очајника.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Father Jape

With all due respect to an enlightened but inferior lexicographer I beg to submit that it is the first.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

lilit

Quote from: Melkor on 06-10-2012, 22:13:01
Ako se Harvi i D. vencaju predlazem da im forum kupi neku next-gen konzolu i par igara. Za ves masinu nek cimaju rodbinu.

ja poklanjam svadbeno putovanje "daleki put u nepoznatom pravcu"! ne pitam sta kosta!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Josephine

Quote from: D. on 07-10-2012, 02:53:48
e, da, i vage (ako nisu ometeni u razvoju). i možda, tu i tamo ribe. device teškom mukom, ali ponekad. ostali su mekušci!!!

i vodolije!!! kako sam mogla vodolije da zaboravim?? to je zato što sam i ja vodolija (u podznaku), pa mi dođe prirodno...

Meho Krljic

Ja sam Risen 2 bundle hteo da kupim ali... suviše je loše kritike dobio, đavo ga odnio.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 10-10-2012, 21:51:19
Ja sam Risen 2 bundle hteo da kupim ali... suviše je loše kritike dobio, đavo ga odnio.

Moj najbolji jaran se kune u Risen 2 i kaže da je presjajan. I njega su ispočetka odbile ocene, ali je svukao sa neta i odigrao, kaže da mu je baš legao. Ali, ukusi su različiti.

Meho Krljic

Tex Murphy

За годину дана то ће све да буде по 5-6 фунти. Е тад наступам ЈА!  :)
Genetski četnik

Barbarin

Quote from: Harvester on 12-10-2012, 23:59:06
За годину дана то ће све да буде по 5-6 фунти. Е тад наступам ЈА!  :)

Imaš danas i za besplatno  ;)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Tex Murphy

Ааааааааа, није то фазон :-) Мора да се добије и кутија :-)
Genetski četnik