• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Perin

Tex Murphy

Na GOG-u opet nekakva akcija, cini mi se da su raznorazne strategije i RPG-ovi na popustu, a uz svaku kupovinu dobijate WITCHERa potpuno besplatno! Traje do 17. oktobra.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

На ГОГ-у попуст од 60% на поинт&цлицк авантуре. Мехо ће сигурно бити одушевљен! :-)
Genetski četnik

Meho Krljic

Imajući u vidu moju prinudnu štedljivost u ovom trenutku, i bolje je da se nude igre koje me ne zanimaju mnogo  :lol:

Tex Murphy

Имаш ли некакав виш лист или нешто слично?
Genetski četnik

Meho Krljic

Tex Murphy

Превише је то, за годину дана биће дупло мање. Још кад би направили неко паковање са прва два дијела...
Genetski četnik

Perin

http://store.steampowered.com/sale/halloween2013

Rasprodaja igara na STeamu...za Noć Veštica.

Mene retko šta iz ponude interesuje, ponajviše me zanima CAstlevania, ali mi je i sa popustom poskupo, tako da mislim da ću ovu rasprodaju preskočiti.

Meho Krljic

Quote from: Meho Krljic on 26-10-2013, 20:41:46
Batman Arkham Origins je na Kinguinu manje od 19 evra.  :-?

Sada je manje od 14 evra. Ludilo.

дејан

хамбл бандл, ворнер игре на попусту...плати шта хоћеш и вози бетмена асајлм...а још добијеш и феар 2 и 3 и лотр - рат на северу
плати 4.62 долара и вози аркам сити
...barcode never lies
FLA

Perin

Uzeo sam neki Bundle zbog igre Kings Bounty: Warriors of the North, i imam neke Desura key-eve za dve igre...ko hoće, nek' ih uzme sebi:

Za igru Last Knight:

[/code][font=Verdana]CWFGH-HVCUC-KMHL0-K8HKH-TERSF[/font]
Za igru One Finger Death Punch:

[font=Verdana][size=78%]CSAJA-TCIZ0-2GL5Q-8PW8E-H4FLA[/font][/size]

Meho Krljic

Počela jesenja rasprodaja na Steamu. Pakao. Terarija je trenutno svega dva i po evra, Sleeping Dogs pet, Skyrim sedam i po, Space Hulk devet i po. Zar sam baš danas morao da dobijem platu???

Josephine

Eeeee, prvo me je iznačašćavao Meho, a onda sam iznačašćavala samu sebe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Meho Krljic

Pa, to je lepo.  :lol: Steam rasprodaja traje još danas, dakle, ko se kolebao, nema još mnogo vremena.

Josephine

e, a sad su me uspaničeno zvali iz banke (kod mene je 20h). pitaju da potvrdim viza transakcije. a ja skrušena "yes, dont worry, i've just bought some pc games" hahahah sad ne znam šta da mislim, dal su efikasni, dal su špijuni  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Meho Krljic

Ma, mene su umeli tako  da zovu i iz Komercijalne banke: "A jeste kupovali nešto na GoG-u juče?" Pažljivi ljudi.

Meho Krljic

Inače, na Kinguinu su danas neki posebni popusti... Injustice je svega 15 evra.

Perin

Poleti Mehmete, ako već nisi:

The Walking Dead: Season 2

Sa ovim kodom: GMG20-CV2W4-DSYBT

svega 18 dolara na GreenManGaming.

http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/pc/games/action/walking-dead-season-2/#description

Meho Krljic

Hvala, hvala, mada nek uzme neko drugi, malo sam se istrošio tokom rasprodaje. Ali Telltaleove sezone ionako regularno koštaju dvadesetak evra, tako da to nije strašno.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 04-12-2013, 10:02:39
Hvala, hvala, mada nek uzme neko drugi, malo sam se istrošio tokom rasprodaje. Ali Telltaleove sezone ionako regularno koštaju dvadesetak evra, tako da to nije strašno.

Kod važi za sve, dakle, može se iskoristiti više puta...20e i 20$ su različite cifre, recimo, 18$ dođe nekih 12-13e, što je, priznaćeš, na cenu od 20e pristojan popust :)

Meho Krljic

Meho Krljic

Svesni ste da GoG još malo manje od dvadeset sati daje besplatno Fallout, Fallout 2 i Fallout tactics? Od nove godine ove igre neće moći da se kupe preko GoG-a (a ako ih uzmete sada, biti će vam zanavek dostupne) jer vlasništvo nad brendom prelazi iz Interplayja u Bethesdu, a Bethesda nije uviše zainteresovana za DRM-free distribuciju. Interplay je rešio da im makar malo ogadi biznis pa eto, još samo malo su klasični Fallouti besplatni.

Meho Krljic

Inače, od pre koji sat je na Steamu dostupna i free to play igra iz King's Bounty serijala, igra King's Bounty: Legions. Ja nemam snage da se zamajavam sa igrom koja ima duboku fejsbuk integraciju i izrazit naglasak na PvP-u ali dopuštam ideju da je moguće da nije nevredna pažnje.

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 13-12-2013, 20:14:19
Svesni ste da GoG još malo manje od dvadeset sati daje besplatno Fallout, Fallout 2 i Fallout tactics? Od nove godine ove igre neće moći da se kupe preko GoG-a (a ako ih uzmete sada, biti će vam zanavek dostupne) jer vlasništvo nad brendom prelazi iz Interplayja u Bethesdu, a Bethesda nije uviše zainteresovana za DRM-free distribuciju. Interplay je rešio da im makar malo ogadi biznis pa eto, još samo malo su klasični Fallouti besplatni.

Драги Интерплеј!
Genetski četnik

Meho Krljic

Počela praznična rasprodaja na Steamu... Upravo sam priorderovo Metal Gear Rising: Revengeance (kojim sam se pre godinu dana ponosio na Playstationu 3) koji izlazi 9. Januara a već je na popustu i košta manje od 19 evra. Moram da kažem da se nadam da ćete ga svi kupiti i Konamiju poslati pozitivnu poruku. Vredi.

Uzgred, cene sa popustom su iste kao što su bile na helouvin rasprodaji pre par nedelja, pa ako se neko nadao da će stvari ići još niže, izgleda da neće.

Meho Krljic

Mali dodatak na Steam rasprodaju je i to da je i Kinguin u rasprodajnom raspoloženju. No, ono što me je posebno uveselilo je da sam na njenu upravo kupip Bulletstorm za manje od sedam evrića, a koji, Bulletstorm, nije iz nekog razloga dostupan u našem regionu. Sad sam uzeo verziju za sve regione i eto mi ga u lajbreriju. Juhu!

Meho Krljic

Jebote, Fallout: New Vegas je trenutno svega dva i po evra na Steamu. Dva i po evra.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Perin

50% Off All Naruto Games! Dattebayo!!!!!. Mehmeta možda zainteresuje.

Takođe, na GreenManGamingu imate Max Payne 3 za 5 dolara (sa kodom za popust, dođe 4 dolara). Ne da mi se postovati link, ali proguglajte...

Meho Krljic

Bizarno. Mamoru Samuragoči, koji je komponovao muziku za neke cenjene igre (Resident Evil, Onimusha) i za to dobijao nagrade, POGOTOVO jer je pisao tu muziku kad je već ogluveo, konačno priznaje da, naravno, nije ON pisao tu muziku nego da je imao ghostwritera...  :(

http://www.ign.com/articles/2014/02/05/resident-evil-and-onimusha-composer-admits-hes-a-fraud

Meho Krljic

WTF, postovao sam gornji post na ovom topiku očiglednom greškom  :cry:

Perin

Meho Krljic

Thief nije dobio najsjajnije prikaze ali je na Kinguinu samo 17 evra, pa mu ja nisam odolio.

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Meho Krljic

Poćela je ljetna rasprodaja na GoG-u. Pa... trošite pametno i čuvajte rezervu za Steam rasprodaju koja će sledeće nedelje...

ridiculus

Upravo sam bio na GOG-u, ali, na nesreću, na kartici nemam dovoljno - ništa do ponedeljka.

Međutim, FTL: Advanced Edition ima popust 70%! Još oko 20 minuta od trenutka objavljivanja mog posta. Dakle, 3 dolara umesto 10. Međutim, ja idem na GOG uglavnom zbog poteznih strategija, i to:

Age of Wonders Classics (I deo + Wizard's Throne + Shadow Magic) je na sniženju od 75%! I to čitavih sledećih 24 sata. 6 i po dolara ukupno.

King of Dragon Pass 3 dolara! Imperialism II 3 dolara! Pa ovo su neke od najboljih strategija svih vremena! Fanovi ovog žanra mogu za 12,5 dolara da kupe dovoljno materijala za godinu dana poštenog igranja!
Dok ima smrti, ima i nade.

Father Jape

Meho Krljic

Father Jape referira na letnju rasprodaju na Steamu. Vaistinu počelo.

Razmišljam da kupim Divinity Original Sin. Trenutno je 32 evra i mada nisam sklon early access ekscesima, o ovoj igri sam i u ovoj ranoj njenoj fazi čuo samo najlepše.

Perin

DMC je igra koju vredi sada kupiti. Kao i uostalom Witcher 2 i Far Cry 3. Mislim da ću sutra verovatno uplatiti pare na karticu za Far Cry, još je nisam odigrao, a kolega igru diže u nebesa.

Perin

Quote from: Meho Krljic on 19-06-2014, 22:53:39
Pa, u pravu su kolege.  :lol:

Znaš da ja nikad nisam bio fan pucačina...ali navodno ovaj FC je malo drugačiji, pa sam voljan da mu pružim šansu. Mislim, nisam voleo ni Tomb Raider igre, pa me poslednji naslov u nizu baš oduševio - čak bih išao dotle da kažem  kako je TR, što se gejmpleja tiče, najbolja igra što sam igrao prošle godine. :lol:

Meho Krljic

A Tomb Raider je bio Squareov odgovor na Ubijev Far Cry 3!!!!!!!!!!

Perin

Quote from: Meho Krljic on 19-06-2014, 23:29:10
A Tomb Raider je bio Squareov odgovor na Ubijev Far Cry 3!!!!!!!!!!

Znači, kupljeno koliko sutra!!!!

Father Jape

Ja FC3 imam od neke ranije rasprodaje, pa sam ga jutros najzad instalirao i krenuo polako da igram (i proklinjem vašljivi Uplay).

A od stvari trenutno na popustu definitivno kupujem Shivah, avanturu o kojoj čuh dobre stvari, a bogami merkam i ovaj Democracy 3.

Perin

Pazarih danas FC 3 Deluks izdanje, plus nisam odoleo pa sam pazario i X Com Complete Pack koji uključuje sve dlcove za X COM Enemy Unknown plus ekspanziju Enemy Within. Naravno, dobiješ i Enemy Unknown, ali to nisam dobio jer već posedujem baznu igru. Mislim, baš su to lepo odradili - kompletno izdanje 10 evra, a da kupiš samo ekspanziju, skoro 9 evra. Mislim.