• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

neomedjeni

Tako mi pume, mog totema!!! Icewind Dale EE na 50% popusta na GOG-u!!! I to još šest dana, što nam omogućava komociju planiranja i procenjivanja korisnosti kupovine!!!

neomedjeni

Biće da je u pitanju industrijska špijunaža.  :lol:

Lepo, na skeneru Drakensang i Icewind Dale. Videćemo oće li u narednih šest dana padne cene još nečega i formira lep grupnjak. Još ako u priču uleti DW sa Rabinovim mačkom, eto slatkih muka...

Meho Krljic

Pa, nije industrijska špijunaža, no izdavač igre planira popuste na svim prodajnim mestima u isto vreme. Ništa neobično!!!!!!!!!!!!

neomedjeni

Zbog čega mi je automatski sumnjivo!!! Sve se previše dobro uklapa!!!

Meho Krljic

Šta je sumnjivo u tome da izdavač igre želi da ona u isto vreme na svim prodajnim mestima bude prodavana po istoj ceni?  :shock:

neomedjeni

Pa, ništa, ali u tome je problem. Deluje previše razumno i savršeno logično da bih poverovao kako se ništa ne valja iza brega!

Meho Krljic

Lepo je biti skeptik, ali ovo više deluje kao psihoza. No, zašto bismo te manje voleli i ako si psihotik? Samo napred!!!  :-| :-| :-|

neomedjeni

Nema ništa zdravije od malo zdrave paranoje, moj je životni moto!  :lol:

Petronije

Arm the Homeless

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Father Jape

Meho Krljic

GoG je započeo ljetnu rasprodaju i ima tu svačega... Bastion za manje od četri evra, The Banner Saga za manje od šest, Grim Fandango za manje od devet, Legend of Grimrock II za šest... Spisak se menja za pet sati pa... pohitajte...

neomedjeni

Uh, ovo je divna prilika da uhvatim tri EE D&D igre za 22 evra, ali imam problem sa softverom koji nisam uspeo da identifikujem.

Kada sam, nakon što sam prešao na Win 7, instalirao moje slobodnjačke verzije BG EE i Icewind Dale EE, uvodni filmovi nisu hteli da se prikažu, već sam imao samo zvuk preko belog ekrana, a kada sam startovao igre, reakcije likova na moje komande su bile tako spore da je jednostavno bilo nemoguće igrati. Nešto mi fali, ali ne znam šta.

Mada, kad bolje razmislim, pašće ove cene još više oko Nove godine.

Meho Krljic

Hm, znam da je Beamdog za neke slične probleme savetovao da se igra u windowed modu. Pa možeš to da probaš...

Meho Krljic

Takođe, proveri malo kakvi su ti drajveri za grafičku i tako to. Beše tu i nekih pečeva za te igre... Svakako se isplati kupiti originale i prepustiti kompjuteru to zamorno pečevanje.

Meho Krljic

Father Jape

Meho Krljic

Serveri stenju...

Ali Houmvrld kolekcija remastera će napokon biti naša!!!!!!!!!!!!!!!

mirkiekishka

Ok, kakav je ovo monster summer game, da li su to odradili igru samo za sale, kad kliknem na play now izbaci mi - there was a problem trying to join a game. Please try again later. :S

I kakve su Sniper Elite igre, koji deo je najbolji? Ako je neko igrao.

Za sada uzela Van Helsing 3, ionako sam planirala da kompletiram kolekciju :)

Meho Krljic

Evo, ovde je objašnjen taj monster summer game:

Too Bad Steam's Summer Sale Game Is Kinda Broken

A za Sniper Elite vele da je najbolja trojka.

mirkiekishka

neomedjeni

http://www.gog.com/game/lords_of_xulima_deluxe_edition

Previše dobra ponuda da je propustim, premda sam planirao da kupim igru za 3-4 evra za godinu dana.

Meho Krljic

Na PSN-u je trenutno u toku Summer Sale koja nije dobra kao prethodna rasprodaja koja se završila pre par nedelja, ali sam se konačno slomio i kupio obe Metro igre u verzijama za PS4 za deset i po funti, plus sam na kraju uzeo i Borderlands handsome Collection za 25. Ovo poslednje sam generalno planirao da uzmem na disku, ali pošto je fizička verzija i dalje oko 37 funti svuda gde sam pogledao, ovo je bila suviše dobra ponuda da bih je odbio.  :cry: :cry: :cry:

Meho Krljic

Uzgred, trenutno je Race The Sun besplatna na Steamu i tako će biti još par sati pa koga interesuje nek proba. Radi se o nekoj vrsti trkačke igre u kojoj se ne trkate sa drugim protivnicima već sa vremenom, to jest sa zalazećim suncem koje vam daje energiju da letite. Staze su prepune prepreka ali i korisnih dodataka a igra je minimalistička i vehementno indi ali sa vrlo čvrstim i upeglanim kontrolama i frejmrejtom. Ovo pričam na osnovu PS4 verzije koju sam zahvalno trošio putem PS+ programa i ohrabrujem svakog zaintersovanog da da priliku igri na Steamu. Meni je ovo igra u kojoj vrlo teško napredujem jer zahteva reflekse i pamćenje staza, dve stvari karakteristične za old skul gejming a u kojima sam šupalj, no, ne mogu da poričem kvalitete ove igre.

http://youtu.be/Fv3tDuu_U74

neomedjeni

Auh, u istoj nedelji u kojoj stiže novi Shadowrun i samo par dana pre ekspanzije za PoE.

http://store.steampowered.com/sale/risen/

Proklet bio Krome, opet se smeješ našim mukama s tvoje planine.  :cry:

Meho Krljic

Isukrste. Ovo ću kupiti samo onako, da mi stoji u kolekciji. Kad umrem pa neko nasledi moj GoG nalog, da može da istražuje istorijat RPG žanra na kompjuterima a da ne mora da troši svoje pare  :lol:

neomedjeni

Da podržim Mehov pregalački napor da katalogizuje RPG istoriju.

http://www.gamebanshee.com/news/116054-the-elder-scrolls-series-released-on-gog-fallout-series-re-released.html

Hm, nisam se nikada bavio avanturama, ali sećam se da su svojevremeno u Svetu kompjutera bili oduševljeni Redguardom i da mi je opis zapleta tada delovao prilično zanimljhivo. Možda oko Nove godine iščačkam neku siću za igru.

Tex Murphy

Крајем године?! Али игра је 4 долара, тешко да може да буде јефтинија.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

neomedjeni

Već sam potrošio šokantnu količinu novca na igre ovog meseca, u narednom periodu bih samo da nekako napabirčim kintu za Age of Decadence, pošto će igra biti genijalna. Nakon toga, strpljivo čekam onu novogodišnju akciju tokom koje na GOG-u i Steamu prodaju fosile za evro.

Tex Murphy

Де молим те шибни ми своју и-мејл адресу.
Genetski četnik

Perin

Meho Krljic

Meho Krljic

O, pa baš divno iznenađenje. Ja imam neki piracki System Shock koji radi na W7 uz DosBox ali ovo je odlično.

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 22-09-2015, 15:30:41
O, pa baš divno iznenađenje. Ja imam neki piracki System Shock koji radi na W7 uz DosBox ali ovo je odlično.

Ја сам пробао да играм први Систем Шок прије неколико мјесеци, преко Досбокса се инсталира и функционише без икаквих проблема, али резолуција је тако ниска да се на екрану апсолутно ништа живо не види. Свиђа ми се што је ово издање инхансовано само повећањем резолуције/прегледности и још неким ситнијим техникалијама, док је сама игра (ваљда!) остала потпуно неизмијењена. Наравно, пазарио сам је одмах, имао сам 40% попуста пошто већ посједујем СШ 2 :-)
Genetski četnik

neomedjeni

mac

Mogu li to da uzmem s posla, gde nemam Steam instaliran? A pritom ne znam napamet ni svoju lozinku na Steamu?

Meho Krljic

Može kroz browser ali moraćeš da se setiš pasvorda. Ili da tražiš da ti se resetuje.

Tex Murphy

Традиционални викенд попуст на ГОГ-у, мноштво добрих игара разнородног типа, па ко воли... Ја посједујем отприлике половину овога. Од овог што немам, најпримамљивије ми изгледају Дарксајдерси, је ли играо неко то и како вам се свиђа?

http://www.gog.com/promo/nordic_weekend_promo_250915

Genetski četnik

Meho Krljic

Nisu loši Darksajdrsi, ali to je pre svega Zelda klon nego nešto drugo. Hoću reći, borba DELUJE kompleksnije i dublje nego što jeste a zagonetke su zapravo malo interesantnije od borbe. A borbe ima podosta.

neomedjeni

Hvala na dojavi, druže, uzeo sam Spellforce Platinum, igrao sam igru pre 100 godina, baš mi se sviđala, ali je nikad nisam dovršio. Sad ću opet imati priliku.

neomedjeni

Perin

Na Bundle Stars daju besplatno steam ključeve za dve igre...obzirom da obe imam u svojoj biblioteci, evo ključa za igre, pa ko voli nek' izvoli:

4PI3N-E0D2L-PY8X6

U pitanju su igre Time Gentleman, Please!, i Ben there done that.

Meho Krljic

Na Steamu je u toku "Stealth Sale", rasprodaja šunjačkih igara:

http://store.steampowered.com/sale/stealth_sale/

Naravno, nisu sve igre u ponudi "prave" šunjačke igre, ali ima ovde odličnih stvari po odličnim cenama.