• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li je D. jedna velika glupača?

Started by Albedo 0, 14-04-2012, 16:24:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li je D. jedna velika glupača?

Da.
2 (20%)
O, da.
7 (70%)
Naravno.
1 (10%)

Total Members Voted: 10

Albedo 0

Možda ne želite da glasate na izborima 6. maja, ali svakako ne smijete da propustite ovakvu šansu.

A sad odoh da uživam u lijepom danu.

Meho Krljic

Albedo 0

ti nisi ni Stiflera gledao, zato se ne računaš  8-)

Josephine

Pa naš batica je forumsko derište. Neka ga, neka se igra.

Plut

Bato, verovatno imaš pametnija posla. Ovo je potpuno bezvezno i ružno.

angel011

We're all mad here.

Stipan

Mme Chauchat

Quote from: Plut on 14-04-2012, 18:00:34
Vala baš.

Džek

Ne kontam svrhu ovog kamikaza topica, podseća me na potpis jednog člana drugog foruma a koji glasi:

Ko drugom jamu kopa sam u nju zviiiz!!!

Ovaj topic je definitivno jama a autor je upravo -zviiiiz.

Kada smo već kod prozvane persone, a ja volim nešto u poslednje vreme da laprdam i vučem lava za rep, da se oglasim u sledećem; elem, koliko god se nekome činilo da ja ponekad prozivan D., da je čačkam i zajebavam, vara se.
Divim se njenoj sposobnosti da uvek na sve ima odgovor, da je savršeni univerzalni poklopac svakom loncu. Ima takvih na pasija preskakala, (kao recimo autor teme) ali D. to radi ljupko i sa stilom, onako baš -grandiozno, tako da vazda koristim priliku i izvučem iz nje tu umešnost u baratanju svojom elokvencijom i da uživam u tome.

Nisam glasao jer fali još jedna opcija a koja glasi -ne.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Ma dobro, ko još Baticu shvata ozbiljno... A i očita je neophodnost ovog topika na forumu - čak petoro ljudi misli da sam glupača. Biće ih još koji će stati u red za poljupce.  8)

Ghoul

veću ljubav nego između životinje i D. ovaj forum nije video još od vremena kada je psiho-sendmen iskazivao ljubav loony-dunandanki (ko je bio, setiće se).
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Ah, žudim za mirnom i opuštenom ljubavlju. Dosta mi je svega.

A batica je još mali... 8)

Джон Рейнольдс

Quote from: Džek svih zanata on 14-04-2012, 18:25:57
Divim se njenoj sposobnosti da uvek na sve ima odgovor, da je savršeni univerzalni poklopac svakom loncu. Ima takvih na pasija preskakala, (kao recimo autor teme) ali D. to radi ljupko i sa stilom, onako baš -grandiozno, tako da vazda koristim priliku i izvučem iz nje tu umešnost u baratanju svojom elokvencijom i da uživam u tome.

xrofl

Јес вала овај топик био камиказа до бљеска ове искривљене перцепције.  :|
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Ti si već dosta poljubaca dobio dosad. Daj priliku drugima.

Stipan

Je li bre, Princezo, jel' taj tvoj potpis u nekoj vezi sa izdeljenim poljupcima i novootkrivenim ljubavima?

Josephine

Da. Zaljubila sam se u Džona.  8-)

Джон Рейнольдс

Није необично да се пацијенктиња заљуби у свог психотерапеута.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Džek

Da, samo što teži slučajevi imaju obrnutu sliku sveta; često misle da su oni terapeuti, a svi ostali pacijenti...

Stipan

Imam utisak da je Batica izgubio inicijativu u ovom nadmetanju...

Skalar

Хм, не желећи да се ставим ни на једну страну, ипак морам рећи да Бата не да није изгубио иницијативу, него је у предности, иако је свега два поста написао. Пребројте остале постове, оне који нису његови.

Сад ћу вам рећи један хипотетички пример, који нема никаквих стварних додирних тачака са овим топиком и лицима која су ту, осим по принципу ког је Бата, претпостављам, применио. Пример се односи на политику:

Странка "А" у медијима изађе са тврдњом, или чвршћим наговештајем да је странка "Б", рецимо, лоповкса странка, и још ту оптужбу отежа са неколико осредњих, мутних, недовољно јасних и недовољно поткрепљујућих примера. А онда, ако је наивна, странка "Б", у овом измишљеном примеру оптужена за лоповлук, уместо да тотално бојкотује, по медијима крене да се брани од инсинуација и напада, доказујући да није лоповска. Крај. Туше! Странка "А" је у потпуности постигла свој циљ, ЈЕР СЕ СТРАНКА "Б" БРАНИЛА. На овај, или онај начин, посредно и непосредно, преко својих људи, преко трећих лица, небитно је. Бранила се. А посматрачи са стране имају једну гадну навику да помисле следеће: Ма, чим се о томе толико прича, чим се толико бране, нешто ту има!

Бог ми је сведок да заиста нећу да станем ни на једну страну, али заиста морам рећи: Бато, мајсторе!
Пиво и ћевапи спајају људе.

Stipan

Si ti siguran da nisi ni na čiju stranu stao? Mislim, na boga se pozivaš, pa...

Savajat Erp

Није ставио руку на Свето писмо, па се разбахатио  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Josephine

Pa ne branim se. Nisam ja nešto naročito pametna. Sve je pitanje u odnosu na koga... 8)

džin tonik

ne cudi ovaj albedov iskorak. naziralo se vec danima. puko je.

angel011

Quote from: D. on 14-04-2012, 21:09:27
Pa ne branim se. Nisam ja nešto naročito pametna. Sve je pitanje u odnosu na koga... 8)

Ne vredi ti. Ako ćutiš, priznaješ da je u pravu, ako se braniš, sigurno tu nešto ima (čim se braniš), ako se zajebavaš, i to spada u ovakvu ili onakvu odbranu.  xrotaeye
We're all mad here.

Josephine

Stipan

angel011

Quote from: D. on 14-04-2012, 21:27:08
Evo i tebi jedan poljubac. :)

Što meni? Nisam se složila s Batom, niti te nazvala glupačom.  :lol:
We're all mad here.

Josephine

Danas svima delim poljupce, bez razlike.

Stipan

Danas svima deli poljupce i to ne krije.

Josephine

U stvari, ima razlike - Anđela je dobila i smajli.

Stipan

Osmesi, poljupci...

Kuda li ovo vodi?

Džek

Smotaj jednu, naprči lenonke, digni dva prsta i mantraj - peace brother

:|

Stipan

Noćas ću imati divlje snove, čini mi se...

Albedo 0

Quote from: Plut on 14-04-2012, 18:00:34

bez veze sigurno nije, jer je povezano sa D-bivstvovanjem na forumu

a ružno takođe ne može biti jer ružno je već bezvezno

Josephine

Ne zaboraviti da će mi Boban reći ko je glasao za mene. Da mu/joj se zahvalim lično.  8-)

Джон Рейнольдс

Бобан мора да ти говори оно што можеш сама да видиш у два клика.  :-x   Мене више занима твоја реакција на глас једног од угледнијих играоничара, то ће бити урнебес.  :lol:

#Τζούτσε

Josephine

Dobro, ajde kada si navalio -> poljubac i tebi.  xremyb