• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

EURO 2012

Started by Petronije, 08-06-2012, 12:20:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Danas:
18:00 Poljska - Grčka
20:45 Rusija - Češka
Mi po običaju ne igramo, znači uživancija  :evil:
Arm the Homeless

Karl Rosman

Lepo je pocelo.  :twisted:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Petronije

Ja više i volim EP od SP, kvalitetniji fudbal. Nema Afrikanaca siledžija i nabeđenih zvezda što preskaču loptu i izbegavaju duele da se slučajno ne bi povredili (Brazil i Argentina). Sutra Nemačka - Portugal uveče  :|
Arm the Homeless

shrike

Rusi imaju smrtonosnu kontru. Jedino što Keržakov ne ume u okvir gola da pogodi.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

pokojni Steva

Sad će iz inata Keržakov, dobar je al baš ga nikako nije išlo. Opasni Rusi, opasni! Samo, bojim se da će se raspasti kad ih poduhvati neko malo ozbiljniji. Onih pola sata, kad su Česi načepili, nije ličilo na dobro.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Petronije

Seti se prošlog EP kako su razmontirali Holanđane velike favorite.
Arm the Homeless

Karl Rosman

Meni je ona Slavenova rincica oduvek budila sumnju.   xrofl

"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Ovi Englezi su teški invalidi, pa oni pojma nemaju  xrofl
Arm the Homeless

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 11-06-2012, 20:49:11
Ovi Englezi su teški invalidi, pa oni pojma nemaju  xrofl

Istina. Nego, kad su Englezi uopšte imali pojma? Duvanje lopte i krljanje, večni ostrvski stil. I jedino što ih pogura da prođu grupu je njihvo loženje da su dobri, a koje je bazirano na kvalitetu njihovih timova, koji pak, nema gotovo nikakve veze sa engleskim fudbalerima.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Petronije

Ševa stara kajla  :mrgreen:
Arm the Homeless

Truman

Očekujem od Španaca da nastavu sa kiksevima i da naravno neće odbraniti titulu. Koliko im nedostaje Vilja tek će se sad videti. Prijatno iznenađenje bi mogli da budu Italijanu i Rusi, a meni su simpatični Portugalci i Francuzi. Ajd da prognoziram finale, Nemačka - Francuska.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Petronije

Meni su Portugalci daleko od simpatičnih  :!: Ne mogu da prognoziram, sve gledam na preskok, samo sam primetio da su Žabari solidni, Hrvati isto (mada Irci i nisu neko merilo) i da Rusi standardno kidaju.
Arm the Homeless

дејан

шевченко на штакама дао 2 комада јадним....еррр...викинзима?
...barcode never lies
FLA

Petronije

Jos su vikinzi imali par 100% na kraju.

Arm the Homeless

Josephine

Baš su slatki ovi mladići. :)

Albedo 0

Mica Milovanovic

A šta ste očekivali od Šveđana? Pa onaj naš tim sastavljen od mučenika koji se nisu setili da su juče povređeni ili ih je žena poslala na pijac bio je bolji od njih.
Mica

Petronije

Jel gleda neko Danska - Portugal ??? Kakva utakmica, kakav krelac ovaj Ronaldo  :? :?
Arm the Homeless

Melkor

Provukose se :) Sad jos Holandjani da dobiju Nemce pa da uzivamo  :!:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

pokojni Steva

Melkor

Zaboravite sta sam rekao  :-x
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

kako su očajni, sad mi više nije žao ni što Persi ide iz Arsenala

Melkor

Petronije

Svaka čast Nemcima kako su uspeli da umrtve igru posle primljenog gola.
Arm the Homeless

Albedo 0

Quote from: Melkor on 13-06-2012, 22:43:33
Ne ide (?)

Pričaju da ide, spominju se Džagoev, Žiu, Dumbia kao zamjene/pojačanja, i realno bolje dvojicu od ove trojice nego Persija.

Petronije

Dobri su bili Hrvati danas ali nisu imali sreće sa grupom, verovatno bi lagano prošli u nekoj drugoj. Ako u poslednjem kolu Italijani dobiju slabašne Irce oni moraju da ne izgube od Španije da bi prošli.
Arm the Homeless

Tex Murphy

Још 4 дана и крај рвацке одисеје на ЕП, питам се јесу ли већ резервисали лет назад.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Anomander Rejk

Kakvi slepci od Rusa, izgubiti od mrtve Grčke... :shock:
Tajno pišem zbirke po kućama...

pokojni Steva

E, samo kad su one narandžaste šlajmare ispale, sad mi sve ravno...

Albedo 0

samo još da Španci isprate komšije...

Petronije

Jel može meni neko da objasni kako sa ovim rezultatima Italijani prolaze ako Hrvati imaju +2 a oni +1? Ili ovaj Stojanović lupeta???
Arm the Homeless

дејан

рачуна се према неком коефицијенту, али како се тај израчунава то само бабе врачаре знају...хрватима треба 2-2 да би италијани у сваком случају испали

едит...наравно 2-2, 3-3 итд
...barcode never lies
FLA

Petronije

Jebo ih koeficijent, ajde kad imaju istu gol razliku i nerešeno u međusobnim, ali ovako je baš glupo. Mislim, nije da navijam za Hrvate samo je glupo.
Arm the Homeless

shrike

Quote from: Petronije on 18-06-2012, 22:35:39
Jel može meni neko da objasni kako sa ovim rezultatima Italijani prolaze ako Hrvati imaju +2 a oni +1? Ili ovaj Stojanović lupeta???
Računa se međusobni skor tri prvoplasirane reprezentacije sa istim brojem bodova. Tu bi Hrvati imali 3:3, a Italijani 2:2.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Albedo 0

Ako prve tri reprezentacije imaju isti broj bodova onda se ne računa utakmica sa Irskom, već samo gol razlika između njih troje.

Dakle, ne računa se koliko je ko golova dao ili primio od Irske, ako Hrvati i Španci ostanu 0:0 onda je Italija prva jer im je gol razlika 2:2 a Špancima i Hrvatima 1:1. Tek onda se za Špance i Hrvate računa utakmica sa Irskom i tu Hrvati ispadaju.

Petronije

Znaci ne racuna se ali se posle racuna. Glupost.
Arm the Homeless

scallop

E, stvarno... Uvek je tako kad rezultati odlučuju. Bitno je kako će Hrvati i Španci to da izvedu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

krasna utakmica. srbi ovakav nogomet nece igrati ni za dvadeset godina, t.j. nece se mrdniti dalje od prijateljskih utakmica sa drzavom kosova.

Petronije

Popišali ste se na sve što ste uradili onim promašajima, usrali se dečki kad je trebalo pokazati hrabrost.
Arm the Homeless

Anomander Rejk

Zaista mokriti po detetu i pretiti klanjem, pa to nema ni u Južnoj Americi. To može samo kockasta kultura izroditi :shock:... još lepo i pripale zastave EU, salutiraju osuđenim ratnim zločincima, i ništa, pokoja novčana kazna. A mi se jadni satrašmo za tom EU, na inauguraciji predsednika puštamo njenu himnu, ali džaba neće nas...
Tajno pišem zbirke po kućama...

džin tonik

njegovim rijecnikom: tko platiniju jebe mater pristranu. nek si dovede srbe pa rakijajte.
eno i nijemcima se isto predbaciva, ostale da ne spominjem, pa njihove navijace ne naziva supcima, majku mu jebem crvenofasisticku. ali onda nista od kredita.

džin tonik

ocigledno ce veceras slicno hrvatskoj rijesiti i ukrajinu. ionako je domacin pa je ukljucena u konzum neovisno o prolazu.
kod brojcano slabih nacija (= sveukupno mali potencijal za konzum) ovaj put nema rukometasa u kaznenom prostoru kao na proslim takmicenjima, sad posao odradjuju sudije. brojcano mocne nacije prolaze, bit ce live viewinga, bit ce zastavica, dresova, tricarija, konzuma, bit ce para.

Albedo 0

jebote ustašo šta ti lupetaš, ispale Rusija i Poljska, najmnogoljudnije zemlje u Evropi.

Još ne možete da se pomirite sa ispadanje, kao da su vam sudije krive što ste ispali, pa trebali ste da date gol da bi prošli a niste ga dali, kako to može da ima veze sa sudijama?

Nikakve veze nema da li bi utakmica sa Španijom završila 1:1 ili 1:0 za Hrvatsku, poenta je da ste trebali da date gol i potpuno je nevažno da li je bio ofsajd kod španskog gola.

Petronije

Ajde navedi konkretan primer gde su vas sudije oštetile a da je direktno uticalo na vaš prolazak dalje? Samo bez Srba molim te, pitanje je jednostavno, pokušaj da se skoncentrišeš.
Arm the Homeless

Karl Rosman

Quote from: Imrahil on 19-06-2012, 16:48:18
njegovim rijecnikom: tko platiniju jebe mater pristranu. nek si dovede srbe pa rakijajte.

Ovde se Zosko pokazuje kao vrsni poznavaoc ovdasnje situacije. Je l to boli ona kruska koju je Ivica onomad poklonio Miselu, sve optocenu u drvenom kovcezicu?  xdrinka

Inace sto se tice (U)rvata, bio je ofsajd, valja priznati, kao i ova sramota protiv Ukrajinaca vecaras. Sudije su krive, cak ni namestanje nije u pitanju. Moje misljenje je da su u oba slucaja linijske sudije razmisljale: "kome se bolje zameriti Spancima/Englezima, ili Hrvatima/Ukrajincima? A dogodine valja suditi i kojekakve lige sampiona, prvaka, uefa... 2+2...  :-D

Tex Murphy

Мислим да је ово са Украјинцима био honest mistake оног очигледно младог и неискусног линијског судије. Ипак није било лако оно видјети у тренутку, једва се види и на успореном снимку. Наравно, да мафијаши из Фифе пусте да се поново прегледају снимци спорних ситуација (као нпр. у кошарци), овакви проблеми би се лако рјешавали.
Што се тиче Хрвата, од почетка је јасно да им је у овој групи сљедовало треће мјесто. Шпанци су играли колико им је требало. Да им је требала побједа од 3:0, то би и остварили и то нема везе са судијама.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!