• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Afirmator

Started by Anomander Rejk, 08-07-2012, 14:12:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anomander Rejk

Hm, ne znam gde ovo da stavim , pa da otvorim novu temu.
Od aprila izlazi elektronski časopis za umetnost i društvena pitanja- Afirmator. Časopis izlazi jednom mesečno, i obuhvata razne tekstove, od društveno angažovanih pa do priča koje ne isključuju ni fantastiku.
Malo da se i ja samopromovišem, a i neki plusić celoj ovoj našoj Radionici i pisaniju. U julskom broju časopisa, objavljena je moja priča sa prošlogodišnje julske radionice-Ne prodajem nasmiješenog psa  :) .
Tajno pišem zbirke po kućama...

Stipan

Anomander Rejk

Katil ferman, priča iz januarske radionice 2012.godine, u Afirmatoru:
http://nblo.gs/XlCer

Anomander Rejk

Kimura

U januaru 2012. godine nisam učestvovala u radu Radionice, pa za ovaj ''Katil ferman'' nisam znala. Nije loša!

Anomander Rejk

Hvala. Mogla je i bolja biti, ali eto na kraju je takva kakva je. Zadatak nije bio nimalo lagan...

Stipan

U to vreme je ipak bilo nešto više od tri priče mesečno.

Eh, dobra stara vremena.

scallop

Sad ste svi veliki pisci i urednici. Ostali su na Radionici uglavnom oni koji znaju da pišu, pa je deprimirajuće za početnike.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Sudbina, Scalope, sudbina...

M.M

A neki bi gutali prašinu i na ovoj radionici. Odnosno, čistili bi klonju.
Nijedan poraz nije konačan.

Stipan

M.M

Ti bar znaš kako je to.

Stipan

Ne bih se baš zakleo, al' ajd kad si zapeo...

M.M

Deder, idi sadi kadifice i vodi računa da ne provali somotno plavo nebo.

hidden

Tradicionalni ZS topic sex

Stipan

A ne...

Sex & drugs & rock'n'rolll...

Budimo realni, majku mu!

hidden

Ok, roker je Miljan.

Stipe, da nisi drogoš? Mislim, sex ne mož biti da jebe rak raka...

Kimura

Bože, momci, kakvi ste! Zar vam nije žao Radionice?
Ja nisam poslala priču za ovaj mesec zato što mi se prvobitna ideja razvila u nešto veće, nešto za šta mi treba izvesna priprema (postaviću priču kad je dovršim), ali zar i to nije korist - od Radionice?

scallop

Ma, Stipan je seronja. Ako je iko profitirao od Radionice (a zbog toga se ne mora biti srećan), onda je to on.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Neko je morao. Nisu baš svi rođeni pod srećnom zvezdom...

Stipan

Uzgred, "Afirmator" ima i svoja štampana izdanja, dakle nije samo onlajn glasilo.

U prvom i zasad jedinom broju je moja radionička priča ,,Bol koju neće spoznati", a u ovoj njihovoj već pomenutoj zbirci poezije se nalazi i moja pesma ,,Hodaš".

Anomander Rejk

Pa da, i piše lepo na linku koji sam naveo ,,iz-štampe-izašao-zbornik poezije'', jasno dakle da je u pitanju
štampano izdanje.