• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Re: Slažem se

Started by Boban, 14-12-2003, 23:03:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

mozda bi trebalo pokrenuti topik Razvodnjavanje KOMIJA na nesastavne delove?

ovo je ipak filin show, daj njega da razvodnjavamo!
https://ljudska_splacina.com/

Truba

pošto mi je mama javila da je stigao novi paketić iz slovenije
povlačim sve što sam rekao protiv spajdera

SRETAN SAM...TAKO MI MALO FALI DA SE ORASPOLOŽIM

ELEM

TO JE NAMA NAŠA BORBA DALA DA IMAMO SPAJDERA ZA MARŠA...HM PARDON ADMINISTRATORA :wink:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Sveti Filica

Quote from: "Spider Jerusalem"Vidi KO je nas'o da se igra lektora. Covek od dva padeza.

File, duso

quote]

Ne vidim razlog da me zoveš dušo, Spajdere.
Kao što postoje i žene koje su lake i teže, tako i medju nama ''pederima'' koji smo po tebi svi isti, ima onih koji ne pristaju na laku intimizaciju!

Kao drugo, da se razumemo, dolazim na ovaj sajt jer takodje volim ovaj žanr a ne da bih se peo na glavu kome (a priznajem da jesam u samoodbrani)
 I isto kao i ti i svi forumaši i ja volim ovaj žanr.
 I ja sam citao i Berkera i Ursulu i Daglasa i Hakslija, Pracheta, Barouza, Orvela, Mihael Endea, mnoge druge pa cak i Dzoanu Rouling i želim da nadjem sagovornike s kojima cu moci da razmenim mišljenje.

A to što su se teme koje sam postavljao: autonomnost decje fantasike kao žanra, domaci horor pisci, zona sumraka i trece oko kao negativni produkti društva i igre nadovezivanja cesto izrodile u prepucavanje zahvali onima koji su skrenuli s tematike u vredjanje osnovnog licnog dostojanstva.

A za dosadnost koja se priznajem izrodila evo ja predlažem javno: SVE MOJE POSTOVE KOJI NISU, BILO NA KOJI NACIN VEZANI ZA ŽANR, ZA RUBRIKU, BRISATI ODMAH. (Uz tudje provokacije naravno)

TOM OF FINLAND

FILE DUSO...

ZASTO SE TI PONASAS KAO DA SI UGROZEN?

I ZASTO SE NEKI OD "STAROSJEDIOCA" PONASAJU KAO DA SU SUPERIORNIJI?

MOZDA DA PRESTANETE DA GLEDATE JEDAN-DRUGOME U PISU DOK RAZGOVARATE.

I PORED KATASTROFALNIH SMAJLIJA, OVAJ SAJT JE NAMENOM I SADRZAJEM SASVIM INTERESANTAN A TEME VISE NEGO DOVOLJNE DA SE OPUSTITE I PREPUSTITE FANTAZIJI.

:)  <<<<< SMAJLI
GAY NIGGER FROM OUTER SPACE

Sveti Filica

Ali Tome zašto su smajliji toliko bitni?
Važnija je rec.

taurus-jor

Quote from: "TOM OF FINLAND"FILE DUSO...

ZASTO SE TI PONASAS KAO DA SI UGROZEN?

I ZASTO SE NEKI OD "STAROSJEDIOCA" PONASAJU KAO DA SU SUPERIORNIJI?

MOZDA DA PRESTANETE DA GLEDATE JEDAN-DRUGOME U PISU DOK RAZGOVARATE.

I PORED KATASTROFALNIH SMAJLIJA, OVAJ SAJT JE NAMENOM I SADRZAJEM SASVIM INTERESANTAN A TEME VISE NEGO DOVOLJNE DA SE OPUSTITE I PREPUSTITE FANTAZIJI.

:)  <<<<< SMAJLI

E Bobane, čovek je neuništiv.
Daj mu nekog smajlija, nemo' da si takav.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com