• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Konstruktivna kritika fanzina i časopisa?

Started by Josephine, 30-09-2012, 15:17:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

ALEKSIJE D.

Nemoj! Kumim te! Praštam i deterdžent i omekšivač a na poklon ti donosim češki rezedo nakurnjak, doduše, manji broj, al ti se malo snađi.

mac

Hm, znači Stipan je totalni manipulator, a ne samo neko ko pravi faulove pod žutom minutom. To potpuno menja sliku. Totalno, čak šta više.

ALEKSIJE D.

Josephine

Quote from: Stipan on 02-10-2012, 13:56:08
Alo bre, nemoj da ja sad počnem javno da predočavam šta si mi u PP-ovima pričao o dotičnoj "izvesnoj osobi"...

A šta je mogao da priča? Mogao je samo da pretpostavlja i to iz svog stereotipima zasićenog uma...

Stipan

A što je sad pa Stipan manipulator?

mac

Quote from: ALEKSIJE D. on 02-10-2012, 13:53:44
Stipane, tvoja privatna poruka o tome kako imaš nameru da spopadeneš devojku izvesne osobe, i tražiš od mene da stvorim privid tvoje "ženske" strane radi uspostavljanja kontakta, neće moći.

Boldovao sam ključne reči koje u sadejstvu daju takvu sliku.

Stipan

Ah, to... Pa šta da radim kad volim žene. Svako ima svoju mračnu stranu.

ALEKSIJE D.

Što volim da sam stereotipan. Prilično bi mi bilo teško sagledati stvari iz ugla Zaratustre (ili Zaratustrice). Ko može da mi preporuči kakav tečaj radi proširivanja vidika? Barem koliko da steknem uvid u metodologiju postizanja viših sfera razmišljanja?
Ko zna, možda mi se i dopadne?
Možda postanem sajentolog?
I zaličim ako ne na Travoltu, ono na Toma Kruza.
Zatim sednem u svoj aeroplan i kažem... Nešto pametno.

Džek

Dakle, ne sviđaju vam se plaštevi koje sam naručio iz Italije, ja kriv što je nestalo petroleja u fenjerima, što je hakovana tajna PM mreža, svaki vam klinac smeta.

Idući tajni sastanak ide desentinjanja drill! Svako da psihoprofiliše levog do sebe, uputi mu par uvreda, odradi duboku analizu sopstvenog pokušaja pa na kraju svi da se švercujete busom kući. Nema busplus karte!

Dovesću ja vas u red, nećete vi meni zdangubiti po pećinama i jamama i pisati nekakve zbirke da narod ne zna!   :evil:

Sram vas bilo, tako se ne ponašaju zaverenici.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

Džek

U spelologe, očito.

Nemoj da kasniš na tajni sastanak večeras u 24h, i nikom ni reć da je mesto okupljanja u katakombama Petrovaradinske tvrđave.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

Ne kasnim, nikom ništa ne odajem, hodam samo tamnom stranom meseca...