• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ZNAK SAGITE 20 - radioničarske priče

Started by Boban, 12-10-2012, 18:11:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hrundi V. Bakshi

Bobane, poslao sam ti PM sa adresom i brojem primeraka

Plut

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Savajat Erp

Како иде то са примерцима?
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Hiperhik

Reci meni koliko ti je potrebno primeraka, i ja cu ti obezbediti.

Povoljno.

Samo, tiću...

:mrgreen:

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Pa svakom autoru pripada po jedan primerak autorski.
A mogu autori dokupljivati sa nekim popustom neograničen broj primeraka.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Hiperhik

Pazi ovog, ozbiljnog.

Pusti me, bre, da varam naivne.

Makar ovako, virtuelno.

scallop

Nemoj da kvariš Hiperhiku i meni posao. Biće i za tebe. xdrinka xdrinka xdrinka

Savajat Erp

А после мене (скроз неосновано) оптужују да сам неозбиљан! :)

Quote from: Boban on 01-04-2013, 23:53:22
Pa svakom autoru pripada po jedan primerak autorski.

Послаћу ти и ја поруку са подацима, чим видим колико ће ми требати примерака :)

scallop

Sad će Plut i tebe nazvati dilerom. :-x  Za ekstra primerke šifra je - Hiperhik centar.

Savajat Erp

Одбацујем те малициозне оптужбе...ја сам ћоек бизмисмен.

scallop

Ghoul

Quote from: Boban on 01-04-2013, 23:53:22

pa ko bi drugi to inače i kupovao, realno?!  xrotaeye
https://ljudska_splacina.com/

scallop

Mogao bi i ti. Kao skraćeni kurs.

Ghoul

kako god, siguran sam da je boban sa ovim, možda po prvi put u životu (nesvesno? nenamerno?) proizveo izdanje koje će da rasproda očas posla, odma po izdavanju.

svaki od ovih unutra da uzme po 3-4 komada (a neki će sigurno i više, da im vidi familija i drugari da su pisci), i eto, planu tiraž!  :|

Josephine

sta fali, i ti tako prodajes svoje romane. A i dobro ti kaze scallop-kupi primerak kao skraceni kurs, da vise ne opisujes svoje fantazije u pricama, nego da se naucis zapletu.

Ghoul

Quote from: Bobanova miljenica D. on 02-04-2013, 02:25:04sta fali, i ti tako prodajes svoje romane.

koje moje romane?
kolko si ih to dosad izbrojala?

i KAKO ih to 'tako' prodajem?
tako što skupim gomilu amatera da pišu unutra, pa ih onda prodajem njima u po nekoliko komada?

koliko si ti, tačno, retardirana da ovako lupaš?

Джон Рейнольдс

Ти си, Гуле, љубоморан зато што за своје романе немаш овако искусну и поуздану уредницу, па се зато ти твоји романи слабо продају! Еееее, где би ти био крај кад би овакву уредницу имао... Него ти не препознајеш прави квалитет, то је проблем. Због таквих нам је читава земља у... китици.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

ah,pa cekaj bre,ti imas samo jedan roman? A,jebote,koliko kmecis da si profesionalac,covek bi pomislio da imas bar deset.. A ono-ti puvanjak sa jednim romanom. A kada ga prodajes,zapravo radis jos ,bolju, stvar-sto se amaterstva tice ne treba ti niko,samom si sebi dovoljan; a sto se kupaca tice-zakazes neku tribinicu o Pou,pa tamo nazivo uvaljujes svoje romane. Sjajna fora.

Ghoul

Quote from: Bobanova miljenica D. on 02-04-2013, 03:23:31ah,pa cekaj bre,ti imas samo jedan roman?

da, imam jedan (objavljen) više od tebe, bobanovo tarzanče D.

idući put se bolje obavesti, bobanovo tarzanče D., pre nego što opet počneš da baljezgaš napamet.

a takođe, jednoj piškinji i unerednici kao što je bobanovo tarzanče D. ne priliči da lupeta napamet, iz treće ruke, o nekakvom navodnom prodavanju naživog na tribini o pou, jer to je čisto lupetanje one druge glupače, još anonimnije i lažljivije nego što je to čak i bobanovo tarzanče D.

jedna ozbiljna piškinja i unerednica dobro bi proverila svoje izvore pre nego što nastavi da se valja po samostvorenoj kaljuzi rekla-kazala laži i lupetanja, ali u ovom slučaju ne čudi nas da bobanovo tarzanče D. nastavlja sa svojom starom, poznatom tradicijom piskaranja napamet. xrofl

Boban

Autori kupuju ovo po proizvodnoj ceni, tako da nema tu neke velike finansijske vajde.

Mislim, mi ovde mrsomusimo gluposti; znate li vi šta je pravi posao? Čovek zaređao po Srbiji da obiđe naivne umetnike i od svakog uzeo po 200 evra da ih turi u VELIKI ZBORNIK SRPSKE NAIVE, to sada izlazi, knjižurina od 700 strana velikog formata, sa oko 1500 ljudi koji su platili da budu unutra... pa vi računajte sad šta je to.

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

ju,kako to lepo zvuci..,bobanovo tarzance d., mozda i napisem roman pod tim imenom,pa cu onda da budem podjednako uspesan pisac kao sto si ti?

Ghoul

Quote from: Bobanova miljenica D. on 02-04-2013, 04:24:39ju,kako to lepo zvuci..,bobanovo tarzance d., mozda i napisem roman pod tim imenom,pa cu onda da budem podjednako uspesan pisac kao sto si ti?

možda i napišeš roman.
možda budeš uspešna.
možda svinje polete...

možda skalopa strefi srčka ujutro kad vidi ovo trolovanje svog topika... :cry:

Josephine

Eh, pa nije poenta da napisem neki tamo romancic, pa da onda kmecim kako sam profesionalni pisac, da ubedjujem ljude po tribinama u to i uvaljujem im svoj jedini roman. I da trolujem topike gde se ljudi vesele.

Джон Рейнольдс

Него је поента отворити школицу за 100 динара и наплаћивати предавања без уваљивања романа!

Е, то је бизмис!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Stipan

A zašto vama smeta to što je Boban objavio radioničarske radove?
Ne razumem toliku količinu prezira prema nečemu što još ni iz štamparije nije izašlo.

Pa makar pročitajte pre no što popljujete, bog ga njegov.

Plut

Quote from: scallop on 02-04-2013, 00:36:00
Sad će Plut i tebe nazvati dilerom. :-x  Za ekstra primerke šifra je - Hiperhik centar.

Ma džaba se trsite sad. Hrundi je pokrenuo posao i sad bi svako da se učepi. Nema dilera do Hrundija!!!

Hrundi V. Bakshi

Rekao sam Bobanu, meni 6 primeraka, kako doktor kaže, da se hvalim kako sam pisac. Ali, ne kod rodbine, nego kod švalerki.
Bobane, to preko kurirske službe stiže?

Džek

Quote from: Bobanova miljenica D. on 02-04-2013, 05:03:18
Eh, pa nije poenta da napisem neki tamo romancic, pa da onda kmecim kako sam profesionalni pisac, da ubedjujem ljude po tribinama u to i uvaljujem im svoj jedini roman. I da trolujem topike gde se ljudi vesele.

Laž, ponovo.  Sve si to radila. Praviš se najpametnija i uzdižeš se iznad drugih, bez ikakvih referenci, a o topiku Torta da ne govorimo, Tvoje iživljavanje tamo je svojstveno duboko poremećenim osobama.

Urednica je zanemarila svoj topik o kiticama, sad joj iznebuha ne priliči...

E tako. Morao sam da reagujem na laž koju iznosi.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Hrundi V. Bakshi

I molim za odgovor, kada stižu primerci, moje švalerke su, znate, veoma nestrpljive.

Plut

E Hrundi moj, izeš švalerke koje bi da čitaju!

Stipan

Pa zato i može šest istovremeno da opslužuje...

Dzimi Gitara

Quote from: Boban on 02-04-2013, 04:03:42
Autori kupuju ovo po proizvodnoj ceni, tako da nema tu neke velike finansijske vajde.

Na Sagiti mora svaki topik da se bar malo promulja kroz blato. Taki su običaji u našem ataru.

Može svako da ima mišljenje o načinu selekcije ili kvalitetu priča (čak i dok ih ne pročita), može čak i bez tog mišljenja da se pljuje iz ličnog animoziteta i sve se to ovde očekivano i dešava, ali Bobanu svaka čast. Čovek će da da auotorima besplatan primerak i mogućnost da kupuju broj po proizvodnoj ceni?! Neki izdavači žive od ovakvih zbirki, a Boban pušta zlatnu koku da odleprša na slobodu. Znam da Bobana bije glas da u komercijalnom smislu i nije neki najuspešniji izdavač, ali ne može mu se odreći svojeglavost i igranje po svojim principima. A to je za poštovanje.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Ghoul

Quote from: Dzimi Gitara on 02-04-2013, 13:27:30
Quote from: Boban on 02-04-2013, 04:03:42

Na Sagiti mora svaki topik da se bar malo promulja kroz blato. Taki su običaji u našem ataru.

blato je projektovalo bobanovo tarzanče D. i eventualni drugi površni čitaoci.

ja uopšte nisam ni pomenuo 'finansijske vajde' - nego
Quote from: Ghoul on 02-04-2013, 01:11:24
izdanje koje će da rasproda očas posla, odma po izdavanju.

svaki od ovih unutra da uzme po 3-4 komada (a neki će sigurno i više, da im vidi familija i drugari da su pisci), i eto, planu tiraž!  :|

to gde su drugi videli priču o parama (i 'blatu') samo je moje zapažanje da će ovaj broj da 'ode' daleko brže od bilo kog drugog (i zašto će da ode!), a ne da će boban na konto toga da sebi kupi novi stan. naravno da neće - BAŠ ZATO što će ovaj broj pretežno-do-isključivo da kupuju ovi u njemu objavljeni, po sniženoj ceni...

scallop

Ghoule, ti si srce malo bez trunke zlobe. Zato te i vole.

Ghoul

Quote from: scallop on 02-04-2013, 13:43:46
Ghoule, ti si srce malo bez trunke zlobe. Zato te i vole.

hvala, skalope. znao sam da ćeš me barem TI razumeti...  xremyb

scallop

Ma, sigurno. Znaš ti koliko je teško naučiti se pisanju. Tvoja podrška nam je dobrodošla. U našem izboru ima najmanje tuce priča daleko iznad domaćeg proseka. Posebno će se prodavati onima koji nisu učestvovali, a sve bi dali da su se usudili.

scallop

Topik o Znaku Sagite 20 može da se prebaci u periodiku, a ja se družim sa svojim primerkom.

scallop

Pardon, ima nas na 124 strane i zavidni mogu da nam pljunu pod prozor.

Mica Milovanovic

Uvek sam daleko kad je najlepše...  :(

Mica

Ghoul

Quote from: scallop on 02-04-2013, 19:48:10
zavidni mogu da nam pljunu pod prozor.

evo, ja ću prvi:
PU, MAJKU VAM, kako samo uspeste da izvedete ovako grandiozan pothvat i zašto, oh, zašto i ja nisam u njemu?!!!  :cry: :cry: :cry:

u ime svih mnogobrojnih koji zavide objavljenim autorima i njihovim urednicima na ovom velikom uspehu, evo, još jednom: PU!!!

drugim rečima: čestitam srećnicima.

scallop

Pa, niko ti ne brani da se uključiš. Nadam se da ćemo krajem godine da pokrenemo izbor iz 2012. i 2013. godine. Moguće je da podelimo i diplome sa oznakom Scallop's Approval. Biće cakano.

Mica Milovanovic

A šta fali poduhvatu? Ja čitam sve što se objavljuje na ovim našim prostorima u kraćoj formi (Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska) u oblasti fantastike. Mogu da ti potpišem da je ova zbirka u najmanju ruku ravnopravna sa svime što je u poslednje vreme objavljeno.
Mica

Plut

scallop

Naravno. Mići je trebalo da ode u Furkina Baso ili obratno da bi mu sinulo. Ova zbirka ima selekciju, a što je značajnije - uređivanje. Objavljeno je 20% sređenih priča čime ne može da se pohvali nijedan konkurs iz BHS(CG) okruženja.

Josephine

kako "da bi mu sinulo"? pa mića je ravnopravno i posvećeno učestvovao u selekciji i uređivanju priča...

scallop

Pa, ovo mu je svakako prvi put da se izjasnio o zbirci.

Mica Milovanovic

Kakvi svanulo. Ovde samo što nije sunce zašlo.

Mica