• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SNIMAM HOROR FILM

Started by Yuki-onna, 15-10-2012, 02:56:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Agota

ma,samo da se Boban ili ZAKK  vrate kuci sa sajma, oni ce sve to  lepo da prebace na  deponiju ili odlutale diskusije ,ne znam , tako neko mesto ... xyxy
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Albedo 0

novi doprinos ovom perspektivnom horor ostvarenju

stari mlinar

Genijalno! Računam da je scena, odakle god bila, negde na relaciji Kalvarija - Štefica Cvek.

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Kunac

"Šta je meni ostalo, oko moje, oko moje, kad ja jutrom iz navike kuvam kafu za nas dvoje..."

Znači, this is it?
Za početak, ovo nije ni H od HORORA.

Za fanove, evo i 2 MAKING OF-a. ;)

Women's Court MAKING OF with Jovana Dimitrijevic, Dejan Pakiz, Bojan Kostadinovic

Women's Court EDITING with Jovana Dimitrijevic, Sasa Jovanovic, Ivan Kostic
"zombi je mali žuti cvet"

Джон Рейнольдс

Quote from: Kunac on 13-11-2012, 09:23:40
Za početak, ovo nije ni H od HORORA.

Како бре није? А кад га рука ћапи за ногу? Па кад гледа кроз грање, а жена доле?

Ја сам се мало уплашио.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 13-11-2012, 10:11:31
Ја сам се мало уплашио.

a jesi li se malo upiškio?

Agota

Sunce ti,ovo ko PRELJUBNICI . :mrgreen:

Bice ovo uzivancija za gledanje. :!:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Josephine

Джон Рейнольдс

Овај Бефем као да организује Удружење габора и гојазних.

#Τζούτσε

pokojni Steva

Ju, grozno! Šta  je ovo?
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

GIRLS CAN DO HORROR

Son of Man

Ajde malo smirela, cura ima true priču za razliku od 97% foruma, a vi što gledate horror film, verujte mi, samo ga gledate, i to je to, nemate vi veze sa horrorom, osim u teoriji...a teorija bez prakse je šta? Kurac, burazeru, kurac, bravo!  xwink2

Son of Man

Za vas je ona pesmica:

TI ME MRZIŠ BRATE,
TI ME MRZIŠ BRATE,
TI ME MRZIŠ UMESTO DA ME PODRŽIŠ...(za jaja realno)...

Kako vas nije blam? Sramota bre za ovakav forum, umesto da pomognete, podžite, vi bacate samo negativnu energiju, baš me živo zanima ko će sutra da vam pravi horror film u Srbiji? Pa niko, samo deca producenata i filmskih radnika a sve preko veze, i od državnih para, što znači da možemo da očekujemo još jedno 5 ZONA MRTVIH, ishajpovanih maksimalno, a niko u lice da kaže kretenu koji ga je napravio da je kreten i onome koji ga je podržao da je još veći kreten, i onom što je učestvovao da je debil koga su navukli na kvarno, i tako dalje, svako svoga štiti, a sve preko veze, a sve preko veze...blam bre, a ja kad kažem da je nešto blam, onda je stvarno THE BLAMČINA!

Upravo na ovakvim temama se vidi prava vrednost OVOG FORUMA, dakle nema je, zato i nema više stare ekipe na Sagiti...samo teoretičari aka SERATORI  xwink2

mac

Ako je Zona mrtvih povratila uložene pare onda je uspešnija od 95% filmova napravljenih ne samo u Srbiji, nego i u delu sveta od Italije do Pakistana.

Kunac

To pljuvanje po Zoni je potpuno promašeno... No, dobro...
"zombi je mali žuti cvet"

Джон Рейнольдс

Арргххх!  :cry:  У праву је Син! Сад ми дође да себи одсечем пола дупета, и то сам, рецкавим ножем за хлеб, снимим цео процес и направим real-deal body horror!

#Τζούτσε

Albedo 0

e vala, ako od ovog konkretnog feminističkog bućkuriša zavisi budućnost srpskog horora onda neka propadne sve, nije neka šteta.

Ghoul

Quote from: Джон Рейнольдс on 12-02-2013, 13:40:03
Арргххх!  :cry:  У праву је Син! Сад ми дође да себи одсечем пола дупета, и то сам, рецкавим ножем за хлеб, снимим цео процес и направим real-deal body horror!

siguran sam da bi D. dala dobre pare za produkciju toga.
a možda i se založila i za marketing.
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

i ne samo to. kupila bih mu i reckavi nož.

Son of Man

Ako je pljuvanje po ZONI promašeno onda to znači da taj film valja?  :-?

Ljudi, molim vas, mojne se lažemo, aj' bar malo iskrenosti, svi smo gledali to DNO i svi smo i te kako svesni da je DNO, e sad to što ti je to ortakov ortak, jbga brate...te rođačko-ortačke veze ne čine dobar film, mada u Srbiji je sve moguće...znači, realna zona mrtvog sumraka. :wink: