• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

25 najbrbljivijih na ovom forumu

Started by Boban, 05-01-2004, 15:02:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Lista nije bas realna jer su neki brbljivci u medjuvremenu delimicno ili potpuno obrisani, a neki su nanovo registrovani pa je tesko uci u trag preciznim podacima, no, ovo je sasvim OK kao neka orijentacija:

01__ghoul__1886       
02__Spider Jerusalem__1166      
03__Boban__ 1136      
04__komunjara__          1105      
05__taurus-jor__          991      
06__Monsinjor Lurdusami__          932      
07__Rommel __              525      
08__DUNADAN    __           428      
09__phuzzy          __423      
10__iNCUBUs            __   386      
11__Pajke               __351      
12__Milosh__          323      
13__Nyarlathotep __         317      
14__johnson bronson__          307      
15__crippled_avenger    __      282      
16__Unicorn      __    274      
17__Melkor      __    262      
18__sigismundus    __      215      
19__Harvester     __     212      
20__djole          __202      
21__Mica Milovanovic __194      
22__Sam Lowry __192      
23__Ivan Bevc __184      
24__Freja __177      
25__jackdaniels__ 174
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

otaku

ne vazi se, treba da se uvede neki statisticki metod koji ce da uzme u obzir kad se ko uclanio, jer ovako smo diskriminisani mi koji nemamo veliki staz, a ipak doprinosimo opstoj raspravi. :(
Proooobaj da u glavi budes sam

Ghoul

Quote from: "otaku"ne vazi se, treba da se uvede neki statisticki metod koji ce da uzme u obzir kad se ko uclanio, jer ovako smo diskriminisani mi koji nemamo veliki staz, a ipak doprinosimo opstoj raspravi. :(

pa ima, na profilu valjda, pise koliko % poruka DNEVNO doprineses opstoj galami...
https://ljudska_splacina.com/

otaku

e, jebi ga, onda ste krali, kako to da mene nema na listi, uostalom trazim da se svako moje oglasavanje racuna duplo, jer sam na ovom forumu pretrpela diskriminacije i provokacije raznih vrsta. :P
Proooobaj da u glavi budes sam

Ghoul

znas sta, ako cemo po toj logici da racunamo duplo MOJE postove zbog svih prozivanja i nazivanja koja su mi bila upucena [sto ne znaci da su do mene i stigla, if you know what I mean]= heh, bolje nemoj...

Truba

NAJVIŠE BLEBEĆU A DA NIŠTA NE KAŽU

KOMI
SPAJDER
DŽONSON BRONSON

KOMI HAT SPOKKEN
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

johnson bronson

Quote from: "otaku"jer sam na ovom forumu pretrpela diskriminacije i provokacije raznih vrsta. :P

Okej. Onda ces da i istrpis i ovu...

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAH... ach. tears to my eyes...

iNCUBUs

Quote from: "Boban"
Quote from: "SANdMAN"meni je ovde obrisan nalog...

Istine radi, ti si insistirao da se tvoj nalog obrise u trenutku kada si objavio napustanje foruma.

vas dvojica na momente, kao latino serija...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Lurd

Quote from: "Boban"ovo je sasvim OK kao neka orijentacija

Orijentacija ka čemu? Ili je ovo sastavni deo svakog foruma, uz one teme "šta znači vaš nick" i "predstavite se"?

A ako će da se računa duplo zbog maltretiranja i smaranja, insistiram da se formira komisija koja će da utvrdi ko nije dovoljno smaran, prozivan i napušavan.
My trees...They have withered and died just like me.

Boban

Monsinjor, zasto si toliko negativan prema svemu i svima?

Broj postova nije podatak ni o cemu drugom osim o broju postova.
To ne pokazuje niti ko je koliko pametan, niti ciji su postovi najvredniji, niti ko najvise i najgroznije napada druge ucesnika, a svakako ni ko je najvise napadan.
Brbljivost kao fenomen nije povezana sa bilo kojom vrednosnom odlikom, a mi ovde prakticno i nemamo nekakvu izuzetnu i preteranu brbljivost (u internet okvirima) - forum postoji oko 500 dana, 1000 postova su dva posta dnevno, sto i nije neka velika frekvencija. Postojalo je vreme kada sam ja imao po 10000 postova mesecno na raznim forumima, ali ovo sada, 2-3 posta dnevno, cak ni pet u proseku ne spada u nesto nenormalno.

Lurd

Znam da je broj postova samo broj postova, ali isto tako i ne volim smajlije. Da ih koristim, moj post bi izgledao ovako:

QuoteOrijentacija ka čemu? Ili je ovo sastavni deo svakog foruma, uz one teme "šta znači vaš nick" i "predstavite se"?  :lol:

A ako će da se računa duplo zbog maltretiranja i smaranja, insistiram da se formira komisija koja će da utvrdi ko nije dovoljno smaran, prozivan i napušavan. :wink:  :evil:

Boban

OK, mozda sam povremeno malo pregrub prema tebi.
Izvinjavam se.
Ponekad je tesko razabrati sta stoji iza tvojih reci, ali verovatno je deo problema i u meni, u mom postojanom ocekivanju da se iza svake izjave krije neki nevidljivi nivo.

Lurd

Nema potrebe da se izvinjavaš i sve je OK. I ja često tražim dublji nivo ili šta se krije iza, ali ne kod svih.

Ghoul

ja sam zakljucio da neumereno mnogo serem, da to nije dobro, i od sad ogranicavam svoje prisustvo na forumu samo na odgovore na [ozbiljna, ne-tracherska] pitanja upucena explicitno meni, i na poneku reakciju kad/ako bas zesce budem isprovociran.

johnson bronson

Quote from: "ghoul"ja sam zakljucio da neumereno mnogo serem, da to nije dobro, i od sad ogranicavam svoje prisustvo na forumu samo na odgovore na [ozbiljna, ne-tracherska] pitanja upucena explicitno meni, i na poneku reakciju kad/ako bas zesce budem isprovociran.

moi aussi! zonge zonge zonge zonge.