• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gde smo dobro krkali ovih dana?

Started by Melkor, 30-10-2012, 16:11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plut

Quote from: lilit_depp on 10-01-2013, 16:22:59
kad dodjem u NS, dolazim samo u "terasa restoran". cisto da najavim. na vreme.

A di sam ja bila kad ovo nisam videla?!!
Ima da zgotovimo i specijalan separE! A možeš i onu gospodžu Umiljati osmejak povesti. Nju ćemu u drugi separe uterati, da ne smeta tišini. :mrgreen:

Mme Chauchat

Instagramski stilizovana slika specijalno za Lilit :) moj novi omiljeni liker. Od vrbene. Nije sladak nego taman onako dižestifno gorči. Teško meni, odavno nisam otkrila bolje piće.

scallop

Neke kafane su uprkos svemu i dalje dobre. Bili smo u Kosmaju, Cvijićeva 103, pojedini sa ovog foruma su je već isprobali. Jeli smo ćevape, a posebno su mi se dopale pohovane teleće nogice sa tartar sosom. Mogao bih ponovo, sa pravim društvom.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Dybuk

Po švapski: http://www.navidiku.rs/firme/pivnice-beograd/pivnica-paulaner-klub-4

Odlicna hrana (kobasice) i pivo, atmosfera i ne bas, jako bucno, ali ako pojedes i bezis ili sa ekipom nadjacas muziku i ostale goste, moze da bude okej. :lol: Porcije ogromne, od priloga senf, ren i fantasticne vruce bavarske kifle. Paulaner u vise vrsta i boja.

Donji deo jako bazican, manje-vise tipicna pivnica, preporucujem sprat, namestaj je lepsi i kamernije je.

scallop

Los Cabos kraj reke Arkanzas je dobra meksikanska kafana. Ražnjić od gambora uvijen u slaninu i svašta nešto još. Ti mex restorani se nikad ne daju opisati do detalja. Na primer, u dve porcije smo imali tri vrste pasulja.

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Petronije

Lepo izgleda. Pirinač je popio dosta masti izgleda, to volim. :lol:
Arm the Homeless

Agota

lepo, lepo,  obozavam meksicku kuhinju...mogu tek zamisliti kakvu spravljaju margaritu , uh
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

tomat

šta je ovo što izgleda kao neka pljeskavica, u gornjem levom uglu fotografije?

edit: ćera isti ćaća 8)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

Quote from: tomat on 11-12-2015, 23:56:02
šta je ovo što izgleda kao neka pljeskavica, u gornjem levom uglu fotografije?

Nije moj tanjir, ali, mislim da je tortilja, a na njoj pico di gallo. Ako je to neka informacija.

scallop

ON THE BORDERS je nekada bio bolji, pa zato, samo još jedan popis margerita:

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

lilit

Quote from: Jevtropijevićka on 28-06-2013, 00:00:13
Instagramski stilizovana slika specijalno za Lilit :) moj novi omiljeni liker. Od vrbene. Nije sladak nego taman onako dižestifno gorči. Teško meni, odavno nisam otkrila bolje piće.

tek sad ovo vidim :lol:
cmok veliki <3

evo nešto gde ćemo mića i ja da te vodimo kad prihaješ u vindobonu :)

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Nismo. Nismo, još. A, možda i nećemo.

Kod "Anne" smo naručili najgori giro u životu. I vino joj je ko naceđeno iz prosutog. Kod "Alexandrosa" je bila dobra grčka salata, ali su lignje bile bedne. Kupljene kao kod Vera, ni brašno nije porumenelo. Večeras smo otišli na drugu stranu, ka selu Ipsos. Navodno, sjajna kuhinja. Grčka salata je bila sjajna, izgleda da je svuda tako, pasticadu nemaju, ali su nam pod tim imenom dali nešto drugo. Svinjetina dinstana do gulaša u paradajz sosu, dosta špageta. Moraću da se raspitam kako se pravi pasticada.

Aco Popara Zver

Није Полок фазон ко Мехов, једноставно кркање

Не дамо окупацију топика!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Aco Popara Zver

Који је ово топик уопште, ђе је онај прави!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

scallop

Srećna slava Sv. Nikola!
Jedna fensi slava

Čorba od gambora sa krutonima

Terin od lososa i gambora sa kiselim povrćem

File lososa, sa gamborima, prilog kinoa, višnje i komorač.

scallop

Zelena dekoracija je potočarka.Slatkiš je bio neki sorbe.

Ako nekoga zanima šta je to terin mogu detaljnije.

lilit

mislim da znamo šta je terin :) al bi me zanimalo kako ga ti praviš.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Sećam se Poleta preko pedeset godina. Uvek je bilo dobro. Mlađi su svraćali na girice, mi odrasliji na odraslije ribe. Imao sam beneficiju da sa šefom sale siđem do podruma i hladnjaka i odaberem ribu. Ovoga puta smo svratili na manje porcije, ali isto tako dobre. Orada je bila izvrsna, lignje na žaru takođe. Ipak, najviše nam je prijala salata. Dimljeni losos, kozji sir, paradajz i rukola, sve sa kaparima i maslinovim uljem.

scallop

Polet i dalje ima dobru ponudu. Danas, lignje, škrpina i golemiji smuđ.