• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Doris Bizetić Nygrin

Started by Kunac, 05-01-2013, 21:52:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

tomat

meni je ovo do jaja.

je l ima negde da se skine ceo album?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Mark

Ovo čak i da je genijalno, ja ne znam za tržište kojem bi se ovo prodalo ...
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Karl Rosman

Uz manje prepravke srpska goth populacija bi odlepila na ovo.  :twisted:
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Loni

Svi je nešto ismejavaju.
Te ne izgleda dobro, te nema glas, te preserava se sa engleskim jezikom, gastikulira isuviše, te jeftina produkcija - spot ko B produkcija iz 1980.

Meni je potpuno ok.
U srži je dala nešto originalno.  Pre bih podržao kompletne autore celog projekta,
nego pevaljke koje za 20 godina karijere nisu napisale stih ni komponovale takt same.

Agota

Tako je Loni !! xremyb
Doris je dusica,nema ta jednu zlu kost u sebi ,a toliko hejtera na grbaci.

Jos su mi odvratniji , a mahom su  muskarci, i njihovi kretenski razlozi, zasto mrze Maru Serifovic , te mi automatski lete na shit listu.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Loni

Joj Marija je ipak nešto drugo.

Ne slažem se sa onima koji nekog mogu da marginalizuju samo zbog fizičkog izgleda.
Ko Mariju mrzi samo zbog toga je skot.

Ok. Muškom oku (ne samo balkanskom) više prija kad vidi Anu Nikolić ili N. Bekvalac od Šerifa,
ali šta s tim. Nekom je priroda dala lepotu i ženstvenost u izobiljun, nekome nije ni mrvicu. Šta sad?

Međutim Marija nema mnogo tog u sebi što pleni. (Možda one koji vole dominaciju).
Ona je mahom sirovina.
Izjave su joj politički nekorektne - Nisu mi se svideli Finci. Ne volim tako svetle i prozračne ljude.
Stvari koje priča na TV-u su klišei,
nasela je na predlog menadžera da treba da bude radikalka i da i peva na mitinzima,
kad je uhvate u skrivenoj kameri i nemogućoj misiji, vrlo je agresivna i napadna.

A osim toga nije u kontekstu sa Doris jer Šerif ne piše sama pesme, ne komponuje,
ona samo dođe i otpeva nešto od drugih autora. I to je dovoljno da se ceni,
ali Doris je, samim tim da sama prvo napiše pesmu, prevede je na engleski,
komponuje, odsvira i na kraju otpeva u ligi u kojoj su Balašević, Bora Čorba, Bajaga i slični.
Ne toliko uspešna u konačnom delu, ali i pokušaj je nešto.

Agota

OK. Sve na mestu.
Politicki se kompromitovala.
A nisam gledala pomenutu skrivenu kameru i nemogucu misiju,na farmi je bila draga.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Karl Rosman

24.01? PETAK?   :shock:

NEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Karl Rosman

Kunac

Ne znam... Nije baš po mom ukusu.
"zombi je mali žuti cvet"

Albedo 0

ovo se mora liječiti Kristijanom

Palmer

Gestikulacija rukama na 32. sec  otkriva korene seljaštva i vekove okopavanja kukuruza u moravskoj dolini.

Za razliku od ovog progresivnog fjužn seljaštva, Vlajna Suzana  objašnjava sav wish-fulfillment prohujalih nomadskih vekova potucanja po Homolju..

RAJKA POLICAJKA

Kunac

Rajka je izdominirala.

tomat

Albedo 0

дејан

...barcode never lies
FLA

tomat

Kunac

Hvala za dojavu! Ovo je sjajno!

tomat

znam da ima fanova, pa hajde da podelim :)

nije mnogo, 200 dindži, dobiješ disk, potpis i slikanje, plus možda upadneš u 50 srećnika koje čeka poklon.

naravno, očekujemo ovde jednu sliku sa Doris :)

Agota

Karl Rosman

Doris, oduvijek je
trebalo preskociti zice
Doris, ne plasi se ni mocvare
ni perja, ni ptice

! No longer available

Dybuk

Haha, koji tres, potpuno sam zaboravila na nju i caleta Borisa. WTF, nisam znala je je Doris 'the thing' xrofl

Karl Rosman

Jesi li gledala do kraja?

Dybuk

xrotaeye Ok, preskocila sam 10 min i pogledala pocetak i kraj :cry: WHYYYYYYYY :cry:

Karl Rosman

Dybuk

:)

...The sound of something important to you disappearing*...
but it wasn't a 'pop'...it was more like 'Kaboom'!

*brain cells

Karl Rosman

Agota

akhnaton

Ovo uopšte i nije tako loše. Mislim xdrinka . Kad se zna ko joj je tata, i kakvu je on frku pravio davnih 70-ih i 80-ih sa svojom punk folk, etno pop grupom Rockeri S Moravu. Onda ovo i nije  izneadjenje .

btw. mala ume da "peva", a i ne izgleda baš tako loše.  :-?

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Agota

'kad se zna ko joj je tata' okej, tatko je pravio parodiju, doris nije zdrava... ili glumi ludilo do novih razina

tomat

Tata joj je autor nekih nezaboravnih jugoslovenskih pop melodija.

дејан

а и ово је....хммм...нешто...
! No longer available
...barcode never lies
FLA

DeHickok

"Posle četiri i po godine od kad me je strefila multipla skleroza (MS), ja se javljam da to i podelim sa svima, jer želim da probudim svest o bolesti u nadi da će se naći lek ako se borimo i udružimo snage. Imam još svašta da kažem na ovu temu, iz ličnog iskustva, ali mislim da je bolje da izađe neki ozbiljan intervju, ili da se da prostor za ovo u nekoj kulturnoj TV emisiji. Mnogi nisu svesni ni šta je tačno multipla skleroza, ni koliko je bolesnih u našoj zemlji i širom sveta, i šta tačno obuhvata ta bolest. Takođe - bolest nije sramota, ne treba je kriti. Ja ne treba da je krijem", napisala je Doris.

http://www.kurir.rs/stars/drama-mlade-pevacice-doris-bizetic-30-bori-se-protiv-neizlecive-bolesti-clanak-2005185
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...