• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Umetnost/zabava za decu

Started by svemirko, 16-01-2004, 07:49:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Quote from: phuzzy on 20-02-2004, 13:15:44
Hmmmmmmm...

A arapin koji hoce kuci i muzikalni mishevi?

to bi bilo simpa kad bi neko iskopo na jutjubu il rapidšeru il negde...
https://ljudska_splacina.com/

Alex

Quote from: Plavi Skaut on 04-02-2004, 14:05:34
Emisija je bila..takva, sva u bijelom, svaki put sam cekala ko ce da se pojavi..Sarlo, Idoli, Haustor, Film, jednom je bio i Ivo Pogorelic, cini mi se i Stefan Milenkovic i jos neki...itd. Koji je mnogo dobro stajalo odijelo i svi su bili obuceni u odijela al onako stil iz 60´-tih. Zijah je pricao uvijek neku pricu, Malog Princa u nastavcima, pa Dobro drvo..ne mogu da se sjetim vise..eto tako nekako u kratkim crtama.

Kako se zapravo zvala ta emisija?

Ovu emisiju ne treba mešati sa Nedeljnim zabavnikom koga su vodili Vajta i Štimac, a kasnije Vajta i Zijah.

Da nije - Niko kao ja?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Alex

Za Lutkomendiju je Donka Špiček na početku prikazivanja izjavljivala da je bolja od Muppet Show-a.
Ne treba preterivati, ali bila je to dobra dečija emisija.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Melkor

Zna li neko gde mogu da se nadju Nedeljni zabavnik i Poletarac?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Ghoul

verovatno na polici sa dečjim emisijama.
https://ljudska_splacina.com/

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."