• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Iron Man 3 (2013)

Started by Kunac, 02-05-2013, 00:37:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Ispade ovo najbolji deo u serijalu. Baš sam se prijatno iznenadio.
"zombi je mali žuti cvet"

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Gaff

Prestanite da spojlujete!
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

ginger toxiqo 2 gafotas

...baš kakav treba - brz, odrešit, zabavan i flicky...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Kunac

...a tu je i end credit scene... naravno!

Nightflier

Nimalo se ne slažem da je ovo najbolji deo u serijalu. I pored sjajne produkcije i odlično izvedene Boss-borbe, završnica je pomalo antiklimaktična, a režija je ozbiljno slabija u odnosu čak i na prvi film. Izbor muzike je potpuno neprimeren i gubi svaki smisao nakon AC/DC best ov saundtreka iz prethodnog filma. Cela stvar sa Mandarinom je veoma zanimljivo zamišljena, ali ne tako dobro odrađena, premda imam svoje teorije da ćemo još gledati Kingslija u toj ulozi. A prevodilac je ili bio na teškim drogama, ili je radio po sluhu,sa piratskog snimka.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Kunac

O utiscima i ukusima je teško raspravljati, ali dobro... Uvek će se naći neko ko će kontrirati.

milan

Meni najbolji od sva tri, zaista. To je pravi Ajron Men, to je pravi Toni Stark! Hell yeah! :)

Nightflier

Quote from: milan on 03-05-2013, 22:08:56
Meni najbolji od sva tri, zaista. To je pravi Ajron Men, to je pravi Toni Stark! Hell yeah! :)

Meni je drugi najbolji, ako se ne računaju "Avendžersi" :) Trojci fali nešto na polju režije pa da bude najbolji. Ti ćeš već bolje od mene znati o čemu to zapravo pričam, ali imam utisak nedostatka nadahnuća. Sve je pomalo ravno, nekako su mi kadrovi previše obični. Tu ne mislim na scene borbe. Recimo, epizoda sa klincem je odlično odglumljena, ali sve vreme sam imao utisak da bi Toni delovao uverljivije samo da je snimljen iz nekog drugog ugla....
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Tex Murphy

Погледао сам и ја ово чудо, типична америчка тупаџијска баљезгарија, али углавном довољно забавна за гледање са искљученим мозгом.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Usul

Dok eksplodiraju zgrade I kola, film je do bola
God created Arrakis to train the faithful.