• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Omiljene zemlje sveta su vam...

Started by Sveti Filica, 11-02-2004, 00:58:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Eriops

18 joj je godina već, punoletsvo. Vreme za udaju  xcheers.
Hrvati iz BIH kritikuju Mesića. Rađe bi treći entitet. Očito ne veruju u suživot pod palicom Sarajeva.
Ko što Mesić i reče- oni čekaju da se Evropa i svet umori.. a Evropa ima i svojih problema, a kad se umori- više nema protivljenja roditelja, i nikakvih prepreka udaji i svadbi  xyxy.

akhnaton

Samo vi sanjajte. Nikada se šumska udat neće....
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Eriops

Prognozirali su joj ni godinu dana života, pa evo bogami punih 18  :).

Джон Рейнольдс

Gle, ovaj davež i tupan Akhtanaton mi nije na ignoru?

Ispravljeno.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

akhnaton

Quote from: John Reynolds on 21-01-2010, 13:03:07
Gle, ovaj davež i tupan Akhtanaton mi nije na ignoru?

Ispravljeno.
Oš ja tebe шумско дериште да игнорем... a?  :idea: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Eriops

Opušteno, Akhnatone, RS je otvorenog srca, prima sve putnike namernike, možeš da pređeš samo s ličnom kartom, ne kao onaj Tompsonstan što maltretira Perina na granici  :).

akhnaton

Quote from: Eriops on 21-01-2010, 16:38:56
Opušteno, Akhnatone, RS je otvorenog srca, prima sve putnike namernike, možeš da pređeš samo s ličnom kartom, ne kao onaj Tompsonstan što maltretira Perina na granici  :).

Ma razumem ja to sve, nego me boli što su se bosanci, pravoslavci odrekli svog imena Bosna.

Eriops

Misliš, Srbi iz Bosne ?
Možeš to gledati i obratno. Ako im svaki dan sa medija te države, poručuju da su agresori i genocidni zlikovci, onda će teško da razviju osećaj pripadnosti toj državi, zar ne ?

zoskoz

a i dobra je rs i za kampiranje - priroda, mir i tisina. gdje god stanes, ko na groblju.