• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Defile Plamenih vitezova, 23.6.2013. Kruševac

Started by zakk, 26-06-2013, 01:58:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

scallop

Baš su trupkali nogicama, naročito onaj u kratkim pantalonicama. Dobra je nindžica. Samo, kud tako loše vreme? Sa samo tri publike?

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

zakk

Quote from: Miljan Markovic on 26-06-2013, 09:46:14
Al' smo face!  8)

Lepo izgledaju Plameni vitezovi. Reci mi, kolko se zna za ovo po Kruševcu?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

M.M

Quote from: scallop on 26-06-2013, 10:01:36
Baš su trupkali nogicama, naročito onaj u kratkim pantalonicama. Dobra je nindžica. Samo, kud tako loše vreme? Sa samo tri publike?

Defile je počeo u 18h, a Kneževa večera u 19:30h. Nadam se da Plamene vitezove nisu vodili na pasulj na... da ne kažem gde. :)
U to vreme je počelo nevreme u KŠ-u. Upamtio sam dobro, jer sam na terenu proveo svega 20 minuta, a baš sam se bio naoštrio. :(

Quote from: zakk on 26-06-2013, 10:54:47
Quote from: Miljan Markovic on 26-06-2013, 09:46:14
Al' smo face!  8)

Lepo izgledaju Plameni vitezovi. Reci mi, kolko se zna za ovo po Kruševcu?

Čini mi se da sam video reklamu na fb-u. Defile je bio u sklopu Vidovdanskih svečanosti - Vidovdan 13.S obzirom na to da sam trenutno u potpunom autu propustio sam defile i činjenicu da je Stojiljkovićeva predstava Konstantin bila zakazana za 24.jun. Mada, i da sam znao, propustio bih je.
Nijedan poraz nije konačan.

shrike

Imaju vremena da do Vidovdana stignu na Kosovo.  :lol:
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Nightflier

Quote from: scallop on 26-06-2013, 10:01:36

I meni je taj u šocru upao u oči. :) Jedva sam ga izvadio.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Karl Rosman

E, jutros videh u prolazu na nekom lokalnom kanalu baju iz ove price koji je valjda "swordsmaster", i mogu vam reci da lepo vitla sa istima (two handed)... a snajka (ratnica) mu je sigurno devojka posto su se ljubakali na kraju priloga. Bio sam uskracen za tonski zapis, tako da mozda i gresim. ali, slatki su, nema sta (i princeze...mljac!)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"