• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Laza u bioskopu

Started by Lurd, 13-02-2004, 16:36:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lurd

Quote from: "DYD 666"Eh momci, pa SVI se osećamo kao uljezi!

Otaku je dala svoje impresije, sad je red na vas...

To je tema na kojoj ćemo mi, uljezi, malo bolje da operišemo.

Usput, film je bull, jel da?

Jok. Nije bull. O filmu smo rekli na posebnoj temi, a ja sam izneo svoje "impresije" o otaku, kao i još ko. Ovi iz BG-a su sami krivi što su uljezi. Ko vas sprečava da dodjete kada ste pozvani?

A da. Tu su i veleizdajnici phuzzy und Spider.
My trees...They have withered and died just like me.

Milosh

Ja potpisujem monsinjorove impresije o otaku, posto je on to tako lepo srocio u dve reci da ja nemam (trenutno) sta da dodam.  :)

Sto se tice filma, i nije tako los, ali je ipak moglo bolje (kraj mi sve vise i vise smeta  :roll: ).

I sledeci put da nagrnemo u tolikom broju, pa da moze da se razgovara o zakupljivanju cele sale.  :lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

phuzzy

He, he, turncloak to the  bitter end... shta cu, pod impresijama sam (ah, taj Martin).

PTY

Quote from: "Boban"ghoule, nisi bio s nama, ali ko da jesi.
Sve smo joj ispricali, potanko i do detalja, sve to smo znali, a i ono sto nismo, to smo nadomestili, dodali, izmislili, ponudili svoju verziju; u svakom slucaju, posle seanse zvane "ghoul" otaku pri pomenu tvog imena ima izgled devojke koja je zagrizla bubasvabu.

Ovo ne mogu da otcutim.
Za cudjenje je da covek tvojih godina zna tako malo o zenama. Takva pljuvacina po coveku (koji, uzgred budi receno, nije pri ruci pa da se sami uverimo u istinorecivost seanse) moze da rezultira samo u mistifikaciji doticnog, a time i u nezdravoj radoznalosti zenskog sveta.
Iliti, drugim recima, to se moze opisati kao 'backfire'.
Iliti trecim, neki ljudi su paradoksalni samo u toliko sto su sami sebi problem.

Savet: drugi put ga hvali. Sve one koje ti javno pohvalis ja krstom teram od sebe.

taurus-jor

Film je odlican negde do polovine. Onda krechu gluposti. Kraj je :x  :x  :x
Za kompaniju Silver/Zemeckis, koja nas je, izmedju ostalog, "castila" sa "13 duhova" i "Brodom duhova", to je nepojmljiv uspeh.
Sledechi put mozda naprave 3/4 dobrog filma. :lol:

P.S. Kad onoliko letish po cheliji razbijash glavu o zid - makar i uz pomoch duha - trebalo bi da imash pokoju modricu i posekotinu, ako ne i slomljenu kost. A seksi Hale ne samo shto je ziva, zdrava i nepovredjena, nego ustane i pocne da trci, ponegavshi iz zatvora na  :?  :x  :shock: nacin. Treba videti da bi se poverovalo.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Melkor

A ne. Tu je njoj dobri duh Kasper pomogao. :x  

Oni nikako ne mogu da se odluce da li je duh prema njoj dobar ili ne. Neko je vec potegao ono secenje... Malo je maltretira, malo joj pomaze. :?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Lurd

Mislim da ste previše kritični prema filmu. S druge strane, normalno da je duh voli, a svaka prava ljubav boli, ali ajmo o tome na topiku o gotiki, a ovaj da ostavimo za dogovore za naredna okupljanja, kul?

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Boban

Quote from: "libeat"Za cudjenje je da covek tvojih godina zna tako malo o zenama. Takva pljuvacina po coveku (koji, uzgred budi receno, nije pri ruci pa da se sami uverimo u istinorecivost seanse) moze da rezultira samo u mistifikaciji doticnog, a time i u nezdravoj radoznalosti zenskog sveta.

Nekoliko stvari:
1. Ne potcenjuj moju ubedljivost u 3D.
2. Nisu u pitanju covek i zena, vec ghoul i otaku.
3. Otkud znas da ja zapravo nisam krenuo da ih smuvam... bilo bi vrlo zabavno videti dva takva uma na gomili.... a tek njihovo potomstvo.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Boban, the Great Manipulator,
Boban, die Puppetmeister,
Boban, Dr Mabuse,
The Man in Shadows,
He Who Walks Behind the Rows [of Serbian Cinemas],
The Great Experimenter,
The Secret Ingredient,
The Inmovable Mover,
finally,
The Dark Matter of the Universe
=IN ACTION!

THIS SPRING
ONLY IN SERBIAN CINEMAS

[It's a 'Laza Kamikaza' Acme Pictures Incorporated & Regurgitated Presentation]
https://ljudska_splacina.com/

Boban

U svakom slucaju, mogli biste nesto od vaseg potomstva, ako do toga dodje i ako bude hodalo dvonoske, da nazovete po meni, koji sam vas spojio...

Ghoul

Quote from: "Boban"U svakom slucaju, mogli biste nesto od vaseg potomstva, ako do toga dodje i ako bude hodalo dvonoske, da nazovete po meni, koji sam vas spojio...

rekao bih da ce tvoje ime biti adekvatnije upravo ako NE bude hodalo dvonoske ...

ali o tom po tom.

Paramecijum

Bilo bi zaista zanimljivo imati skrivenu kameru u vasoj spavacoj sobi....

Ghoul

Quote from: "Paramecijum"Bilo bi zaista zanimljivo imati skrivenu kameru u vasoj spavacoj sobi....

...Boban, the Dirty Old Man

ups!
hocu reci, Prepucijum.

PTY

Quote from: "Boban"
Quote from: "libeat"Za cudjenje je da covek tvojih godina zna tako malo o zenama. Takva pljuvacina po coveku (koji, uzgred budi receno, nije pri ruci pa da se sami uverimo u istinorecivost seanse) moze da rezultira samo u mistifikaciji doticnog, a time i u nezdravoj radoznalosti zenskog sveta.

Nekoliko stvari:
1. Ne potcenjuj moju ubedljivost u 3D.
2. Nisu u pitanju covek i zena, vec ghoul i otaku.
3. Otkud znas da ja zapravo nisam krenuo da ih smuvam... bilo bi vrlo zabavno videti dva takva uma na gomili.... a tek njihovo potomstvo.

Ma ne potcenjujem ja sta si ti hteo da uradis, ne potcenjujem ja tvoje postene namere, ja samo potcenjujem rezultat istih. I ne znam sta si to zapravo krenuo da radis, al' racunam, njih dvoje ce umeti vec nekako da sa tobom izadju na kraj, samo mi privukla oko situacija u kojoj covek tvojih godina opanjkava mladu devojku koja je javno izjavila da si sexy.
Kao sto rekoh; ako te se i moze klasificirati kao 'paradoksalnog' to je samo zbog toga sto si sam sebi najveci problem.
Savet; neguj dobro misljenje (zabludelog) mladog zenskog celjadeta.

Nikad ne znas kada ce ti u zivotu dobro doci.

Boban

hm... covek tvojih godina... LB, nemoj da se brines za moje zdravlje & ostalo. Za osobu mojih godina dovoljno sam živahan.
Nego, proverde da tebi Kalahari nije malo spržucnuo mozak. Kakvo je to bre mlado devojče u 22. Seti se sebe u tim godinama. Zensko čeljade je upotrebljivo do 300 meseci starosti; sve posle toga su restlovi...
I kad ćeš nam malo doći u posetu, ne mogu da verujem da ćeš biti kao tvoj sadašnji sugrađanin BB koji je odlučio da NIKADA više ne dođe ovamo?

PTY

ene, mlada je, dakako da jeste sa 22! I nemoj da je vredjas i sa godinama joj se u javnosti frljas! Budi naprosto srecan da neko sa 22 misli sa si seksi. Pa makar i otaku. I myself sam uvek srecna kad mi se to desi, jer na kraju krajeva, covek je samo onoliko star koliko mu stari ljudi sa kojima guzva carsave, zar ne? :lol:

Sto se obilaska vas tamo tice, stvarno ne znam. Navikla sam na ovu klimu i ovu hranu, sto bi Bajaga rekao. Al ako vam ta strava i uzas ikad pripreti, ti ces da budes prvi obavesten, cisto da ti vremena dam pare da prikupis i bodyguards da iznajmis!  :D

A nije posteno kriviti kalahari sto mi mozak u ovakvom stanju. Ja lujka po genetici. 8)

PTY

BB mi vise nije sugradjanin, smuca se covek uokolo. verujem da mu dobro ide, tako da ce verovatno ostati zauvek. Familija i tako to.

Videla sam ga samo jednom ili dvaput. BB je fenomenalan slucaj primenjene filozofije 'taste the west and fuck the rest!' :roll:

johnson bronson

djes' libeat, baci mi neku vradzbinu vlajinsku, nesto sam se snuzhdio.

PTY

Quote from: "johnson bronson"djes' libeat, baci mi neku vradzbinu vlajinsku, nesto sam se snuzhdio.

Darling, ti si moje sve i svja, u srcu te nosim i mislima mi vladas, ti si mi zadnja pomisao pre no sto zaspim i prva kad se probudim; takve ko sto si ti trebaju doktori na kasicicu da prepisuju i nemoj slucajno da mi se snuzdujes ili, ned'o bog uozbiljujes!

PS vradzbinu striktno personalnu ti piemujem iz ovih stopa!

Lurd

Može li se sada ova razmena nežnosti i mišljenja prebaciti u neki split? Čisto da ostavimo ovo za prvobitnu nameru.

Elem, tema. Melkor i ja smo se okvirno dogovorili za akciju manjeg obima u petak, koja nema direktno veze sa bilo čim. Planiramo, naime, da gledamo u nekom matine terminu (13, 14) Pljačku Trećeg Rajha, pa ako je neko zainteresovan...

Ja nisam odoleo kada sam čuo za Champions butik i oglas na banderi "Dajem časove engleskog. 064..." :D

PTY

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Može li se sada ova razmena nežnosti i mišljenja prebaciti u neki split? Čisto da ostavimo ovo za prvobitnu nameru.

Ah! Moderator sa praznom torbom!

-raspitujes se na pogresnim mestima.
-razgovaras sa pogresnim ljudima.
-impresioniraju te pogresna saznanja.

Retrogradno,
Libeat.

Lurd

Ja sam žrtva pogrešnog shvatanja i nepravdenog besa, ali moje srce je nepomično i izdržaću sve nevolje.

PTY

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Ja sam žrtva pogrešnog shvatanja i nepravdenog besa, ali moje srce je nepomično i izdržaću sve nevolje.

my dear, cute, lovely fat boy; koliko god mi je zao da te razocaram, moram;

-ovo nije bes.
-ovo nije pogresno shvatanje.
-ovo nije razocarenje.

-ti nisi moja zrtva.

Lurd

Kud ćeš bolji dokaz od pogrešnog shvatanja od:

- cute
- dear

Ja nisam žrtva, ali to će se videti tek na kraju. Inače, ganut sam. Nikada mi niko nije rekao "boy". Tako mala reč, tako mnogo znači.

johnson bronson

pa dobro. evo, vracam temu na [tamtanamtamtananananamnanannananmnananana]

LAZU U BIOSKOPU

a mogli bi i da pozovete

johnson bronson

A SADA

nastavite da pricate o ghoulu i otaku

Melkor

Osim u slucaju nagle promene klime onaj petak i matine za Pljacku Treceg Rajha jos uvek stoji :!:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

otaku

Quote from: "Melkor"Big Fish?

:D  prenesi dalje
Proooobaj da u glavi budes sam

phuzzy

Big Fish? I'm in.

Lurd

Hoće li bilo ko reći vreme i mesto? Ne? OK, kada se daje i gde? Meni odgovara petak matine ili četvrtak oko 22. Mada opet, Big Fish. Šta znam, vrlo je tempting ići čoporativno u bioskop, ali meni se to STVARNO ne gleda.

Ghoul

ma gledljiv je to film, POD USLOVOM DA IDETE GOLI NA FILM.

ako mu pridjete goli poput djeteta, ronicete gorke suze na kraju...

otaku

red puzeva golaca u bioskopu karte placa  :D
Proooobaj da u glavi budes sam

Melkor

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Hoće li bilo ko reći vreme i mesto? Ne? OK, kada se daje i gde? Meni odgovara petak matine ili četvrtak oko 22. Mada opet, Big Fish. Šta znam, vrlo je tempting ići čoporativno u bioskop, ali meni se to STVARNO ne gleda.

Sinoc si insistirao da samo ti organizujes... Paa... Organizuj :evil:

Lurd

JEBOTE! Mislio sam da sam ja šampion gluvih telefona i namernog izvrtanja činjenica u korist potpunog haosa, ali jedan je Melkor.

Sinoć sam kukao "zašto samo ja?" "ne možete sami", bez obzira šta ovaj gore laže.

No, ovaj film me STVARNO ne zanima, ali ni ovolišno. Opet, druženje je druženje, pa zato:

Okvirno četvrtak veče, petak pre podne ili neku noć vikenda. Znam da Alek ne odgovara vikend, ako je i dalje tako, javi se. Ili ako nekom drugom ne odgovara ovo, vrištite pa da ugovaramo za sled. nedelju.

Sve u nadi da će se jednom u životu pojaviti i Veleizdajnici phuzzy i Spider džej.

Milosh

a sta bi sa onom idejom da se ide u Kinoteku pocetkom marta, posto je super program?
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Milosh

npr.

Subota - Saturday 06.03.

17:00 JAHAČI NA DUGE STAZE (SAD 1980)
The Long Riders
r. Volter Hil (Walter Hill)

Nedelja - Sunday7.03.

15:00 KONTROLORI / MOĆ RAZARANJA (KAN 1980)

Utorak - Tuesday 9.03.

23:00 BETI BLU (FRA 1986)
37,2 le matain
r. Žan-Žak Beneks (Jean-Jacques Beneix)

...

Spider Jerusalem

QuoteOkvirno četvrtak veče, petak pre podne ili neku noć vikenda. Znam da Alek ne odgovara vikend, ako je i dalje tako, javi se. Ili ako nekom drugom ne odgovara ovo, vrištite pa da ugovaramo za sled. nedelju.

Sve u nadi da će se jednom u životu pojaviti i Veleizdajnici phuzzy i Spider džej.

Hm. Ajd da vristim. Odgovara vikend uvece (tad moze i DUNADAN mozda da nam se prikljuci), odgovnara eventualno cetvrtak navece, petak meni licno ne odgovnara.

Lurd

Meni je vikend noć odličan. Alek?

zakk

bilo kad osim subota popodne (na ispitu sam do 9, posle moze kad ocete)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

Imam bolju ideju.
Zasto se ne bi islo SVAKI dan u bioskop, po unapred utvrdjenom redosledu, pa ko dodje, dosao je.
Ovako necete nikada postici da se svima sve uklopi.

Ghoul

Quote from: "Boban"Imam bolju ideju.
Zasto se ne bi islo SVAKI dan u bioskop, po unapred utvrdjenom redosledu, pa ko dodje, dosao je.
Ovako necete nikada postici da se svima sve uklopi.

pragmatiko, ime ti je= BOBAN!

Lurd

Bobane, gledaj kako se dogovaramo i plači.  :evil:
OK, subota posle devet za sada, sa mogoćnošću promene.

Lurd

Evo, ovo se "iskristalisalo", sto kazu. Subota projekcija nesto posle ponoci ili nedelja oko 20-21. 'Ajde javljajte sta vam odgovara.

phuzzy

Either way, I'm cool. Ako pričamo o Big Fish?

DUNADAN

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Evo, ovo se "iskristalisalo", sto kazu. Subota projekcija nesto posle ponoci ili nedelja oko 20-21. 'Ajde javljajte sta vam odgovara.

uf
ova vampirska projekcija mi nich ne odgovara.
ajd za nedjelju
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Lurd

Sve za DUN, a i fuzzz je kul. Nedelja be it! Proveriću samo kada je tačno projekcija.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Jebi ga, ja ne mogu u nedelju  :x  :x  :x

Lepo se provedite  8)