• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Promocije/akcije izdavača

Started by Dr00d, 29-08-2013, 11:06:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dr00d

Ja ne stižem, ustvari češće i zaboravim da overim sajtove izdavača za kojekakvim promocijama/akcijama/popustima pa ne bi bilo loše da se ovde kače linkovi te prirode.
Ja bih ipak stavio naglasak na fantastiku i domaće izdavače, ali ima vas koji uzimate iz inostranstva pa kačite i to... ili šta god mislite da će zanimati publiku Znaka Sagite.

Jeste da sad svi znamo, ali da post ne bude bez svrhe, krećemo od akcije Čarobne Knjige koja traje do 1.9. uz Leteći Start Balardovog Carstva Sunca 31.8.

There's no saint like a reformed sinner.

-_-

-_-

Da nastavim. Jos samo 2 dana traje akcija u Laguni.
Maksimalni popust je 46%, a sve je objasnjeno ovde:
Akcija ,,Laguninih petnaest" od utorka 9. jula - popust do 46%

Sa spiska naslova na akciji, mogao bih da izdvojim:

Den Simons: Crna brda

Alaster Rejnolds: Oblast otkrovenja

Ernest Klajn: Prvi igrač na potezu

angel011

Još danas i sutra možete da osvojite (za dž) Grad kostiju Kasandre Kler i dve ulaznice za istoimeni film.

Više imate ovde: [size=78%]http://www.art-anima.com/forumi/index.php?topic=2042.msg18353#msg18353[/size]
We're all mad here.

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Alexdelarge

VELIKA AKCIJA  ZA LJUBITELJE DOBRE KNJIGE!!!

Od 1. septembra 2013.godine do 31.oktobra 2013.godine svi kompleti izabranih dela Vaših omiljenih pisaca na specijalnom popustu od 30%.
Uz svaki komplet - knjiga na poklon!
Samo u Klubu čitalaca Paideia na Dunavskom keju br.9.
Posetite nas.
Budite u dobrom društvu.

http://www.paideia.rs/index.php?plugin=news&plugin_view=news_details&tid=128&news_id=99&lang=srpski

SPECIJALNA PONUDA NAJNOVIJIH IZDANJA U PRETPLATI
PRAVO IZ ŠTAMPARIJE KOD VAS

http://www.paideia.rs/index.php?plugin=news&plugin_view=news_details&tid=128&news_id=98&lang=srpski

p.s.

je l čito neko zebalda?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Dr00d

Zahvaljujući mojoj mački koja mi je probila mozak mjaukanjem ispod prozora mislim da sam prvi koji je odradio leteći start :mrgreen:
Pazario 5 komada total.
There's no saint like a reformed sinner.

-_-

Carobna knjiga ubacila nove naslove na akciju.
Link je isti kao i u prvom postu, sto ce reci:
Knjige na popustu

Ima pominjanog Pincona, 2 od 3 dela triologije Soj, Zatvoreno ostrvo...

Anomander Rejk

Ja sam pazario Večiti rat za 300 din.

-_-

Od ponedeljka, 9. septembra nova Lagunina akcija:
10 knjiga za 999 dinara!

Malo vise detalja ovde:
http://laguna.rs/v2308_vest_neverovatna_akcija_10_knjiga_za_999_dinara_laguna.html

A spisak knjiga ce biti objavljen kad akcija pocne.
Za sad je navedeno da ce medju izdanjima biti i dela autora:
QuoteMargaret Atvud, Bret Iston Elis, Teri Pračet, Doroti Kumson, Majkl Krajton, Marina Levicka, Rouz Tremejn i mnogi drugi.

Barbarin

Smem da se kladim da će preko 70% knjiga biti od domaćih pisaca, a ovo ostalo ono što nisu uspeli da prodaju, pa sad da isprazne magacin  xuzi
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

-_-

-_-

Hehehe, al se brisu komentari na Laguninoj Fb stranici xrofl
Ljudi poceli da ih pljuju kako su gromoglasno najavljivali ovu akciju,
ali kako su knjige lose ("sram vas bilo", bese jedan komentar ili "bolje kupiti jednu od 1.000 din, nego ovo djubre")
i svi ti komentari sad nestadose :roll:

Alexdelarge

zbogom, lepojko od čendlera je masterpiece!

Anomander Rejk

Od tog spiska vredi Jedrenje u Sarantiju , to je bukvalno džabana, neverovatno kako se tako dobar pisac apsolutno nije primio kod nas.
Iskonski strah i Četrdeset reči za tugu sam čitao, solidni krimići...Patriša Kornvel može proći.
Ostalo mi se čini golo njesra...Kuvarski momci, daj bre...

-_-

Jedna, da tako kazem - mini akcija.

Za 3 dana, na sajtu Knjizare Vulkan, na standardni popust od 20% odobrava se dodatni od 10%.
Akcija traje 1 dan.

Detalji ovde:
http://www.knjizare-vulkan.rs/vest-24-sata-super-popusta-na-www.knjizare-vulkan.rs_26415
i ovde:
http://www.knjizare-vulkan.rs/vulkan-24-SATA-SUPER-POPUSTA-26413

Uzgred, napravili su jednu gresku, 10% + 20% nikako ne moze biti 30% kako stoji na sajtu, vec je manje, al ajd sad...

Barbarin

Zato što se ne sabira, nego daju ti 20 na osnovnu cenu i 10 na tu popuštenu cenu, a ti se kao tripuješ da dobijaš 30, a ustvari je 20 i nešto.

A za Laguninu akciju sam malo omašio al sve jedno oće da isprazne magacin.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

-_-

Quote from: Barbarin on 09-09-2013, 20:18:46
Zato što se ne sabira, nego daju ti 20 na osnovnu cenu i 10 na tu popuštenu cenu, a ti se kao tripuješ da dobijaš 30, a ustvari je 20 i nešto.

Tacno, ali ne tripuje se potencijalni kupac, nego ta jednacina stoji na njihovom baneru (prvi link).

A za Laguninu akciju sam malo omašio

Ja sam pomislio da ce biti dosta ljubavnih, ali ne ovoliko koliko su izbacili.
Ponadao sam da ce biti barem nekoliko (meni) interesantnih.
Da je bilo, recimo 5, kupio bih ih, a preostalih 5 bih razdelio ljudima :evil: ali ovako - corak.

oće da isprazne magacin.

Verovatno im je bilo glupo da akciju nazovu "Praznjenje magacina",
pa su uoptrebili slican naziv - "Ponuda godine" :)

-_-

Knjige sa Lagunine akcije su rasprodate.
Okacen je novi spisak, a ove sad knjige su najvecim delom za decu.

Zbog izuzetno velikog interesovanja spisak knjiga koje su na akciji na sajtu zamenjen je sa 100 novih naslova.
Ovih 100 novih naslova mogu se samo sa sajta delfi.rs poručiti po uslovima akcije ,,10 knjiga za 999 dinara".
http://delfi.rs/vesti/vest/1528_neverovatna_akcija_10_knjiga_za_999_dinara_delfi_knjizare.html

Ono sto mi je na novom spisku zanimljivo (dve knjige), vec imam, tako da... xyxy

Jel bi neko nekome ikad kupio:
?

-_-

Vulkan izdavastvo ima neku prodaju koju su nazvali akcijom.
Malo mi je cudno da je akcija "3 knjige za 1.500 din" (pritom - sjajna akcija, kako rekose)
ali za slucaj da je neko zainteresovan, detalji i spisak od 15 knjiga nalaze se ovde:

SJAJNA AKCIJA U KNJIŽARAMA VULKAN!

Jedna knjiga iz fantastike i par trilera, ostali su ljubavni, tja...

-_-

Carobna knjiga je up-date-ovala spisak knjiga na akciji: http://www.carobnaknjiga.rs/akcija
Knjige su po 299 din, tu je sve od Asimova, Stokerova Drakula i knjige sa prethodne akcije...

Ove cene ce vaziti i na Sajmu knjiga.

angel011

We're all mad here.

Agota

100 dinara!! Kakvo je vreme doslo ima  knjige da se prodaju na metar.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Alexdelarge

balardov sudar je sto kinti! xfoht

Perin

Quote from: Alexdelarge on 18-10-2013, 19:52:33
balardov sudar je sto kinti! xfoht

će da se pazari :-D

Baj d vej, moja preporuka sa spiska je i knjiga ZOMBI od Džojs Kerol Outs. Sjajna knjiga od sjajne spisateljice.

Boban

Taj Zombi je izdala Narodna knjiga u 1000 primeraka, a ima ga i u Monolitu 10.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zakk

Ovo i dalje traje

http://www.carobnaknjiga.rs/akcija

i stvarno ima šta da se odabere: Balard, Outsova, Asimov, Haldeman, razna vampirska i urbana fantastika... pa i Tuševljakovićev roman.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

scallop

Kako se to kupuje? U svakom slučaju, ja bih Tuševljakovićevu knjigu.

ed. I Bokija, naravno. Nisam najbolje pregledao.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

HAL

Колика је поштарина када се наручује преко Амазона?

Barbarin

http://www.tardis.rs/

Od 23.12.2013. do 10.01.2014, za sve narudžbe preko sajta www.tardis.rs dajemo DODATNIH 10% popusta na sva raspoloživa izdanja, dakle ukupno 30% manje nego u knjižarama.
Jeremy Clarkson:

Albedo 0

Quote from: HAL on 18-12-2013, 08:40:34
Колика је поштарина када се наручује преко Амазона?

i mene zanima odgovor na ovo pitanje, znam samo da su me savjetovali da je preko .COM skuplje, ne znam da li je i tačno, nisam probao

meni su preko amazon.CO.UK prije nekih 6-7 mjeseci dvije knjige koje vrijede 41 evro naplaćene ukupno 50 evra, dakle šta bi trebalo da se računa u tih 9,xx evra, pojma nemam, ali poređenja radi tiskovina Beograd-Sarajevo košta 10 evra, unutar Bosne uzmu 3 evra poštarinu za knjigu, tako da sam zadovoljan amazonom koji mi je u suštini uzeo 4,5 evra po knjizi za transport od hiljadu milja

jel mi računica dobra il su me pokrali? :)

ja bih imao dodatno pitanje u vezi amazona, kako funkcioniše naručivanje ''Used'' knjiga, da li neko zna?

Barbarin

A što knjige uzimate preko amazona kad sa bookdepository nema poštarine?
Jeremy Clarkson:

Albedo 0

u mom slučaju knjige koje sam tražio bookdepository nije imao

npr, sad sam pogledao, sad imaju, ali kad mi je trebalo u aprilu nisu imali, kasne sa nabavkom novijih naslova, a i sa starijim često kubure

kad ima knjigu onda BD ima prednost

-_-

Barbarin

Jeremy Clarkson:

-_-

Ne znam koliko iznosi snizenje, ali ako ce nekom (n)ove cene odgovarati...

(izvor)

Barbarin

Ime ruže je 800, a praško je 900, za fukoovo nema cene, a Beskrajni spiskovi su 4320.
Jeremy Clarkson:

Alexdelarge

-_-

Ova Heliksova akcija mi se cini dobrom!
Vidim da su neki naslovi jeftiniji nego na Sajmu knjiga.

Sad gledam da sastavim svoj paket.

Kako vam se cini Zivkoviceva enciklopedija?
Mislim da sam negde procitao da postoji skraceno izdanje, jel ovo to?

angel011

Od danas pa do kraja meseca u knjižari "Plato" (Knez Mihailova, Beograd), biće upriličeni Dani Paladina tokom kojih će sve publikacije izdavačke kuće "Paladin" biti prodavane sa popustom od 20%.

Tako će se među izdanjima koja će biti prodavana sa popustom, naći i najnoviji naslov ove izdavačke kuće, "Doručak šampiona", roman jednog od najvećih majstora pisane reči 20. veka, Kurta Vonegata. U ovom satiričnom delu, omiljeni Vonegatov junak, Kilgor Traut, suočava se sa užasom oličenim u saznanju da jedan automehaničar sa Srednjeg zapada njegovu prozu doživljava kao istinitu. Vonegat u romanu pravi osvrt na rat, seks, rasizam, politiku i zagađenje u Americi...

Takođe, među naslovima po povlašćenim cenama naći će se i roman o zombijima rađen prema stripskoj i TV seriji "Okružen mrtvima - Guvernerov uspon" Roberta Kirkmena i Džeja Bonansinge, zatim horor "Magla" Džejmsa Herberta, naučnofantastični roman "Tekija" Ijana Mekdonalda", kontroverzna alternativnoistorijska saga "Britansko pitanje" Kima Njumena i Judžina Berna, Paladinove antologije domaće fantastičke proze i još dvadesetak odabranih ostvarenja iz domena slipstrima, naučne fantastike i horora.
We're all mad here.

-_-

Quote from: angel011 on 17-03-2014, 12:34:31
Od danas pa do kraja meseca u knjižari "Plato" (Knez Mihailova, Beograd), biće upriličeni Dani Paladina
tokom kojih će sve publikacije izdavačke kuće "Paladin" biti prodavane sa popustom od 20%.

Ovo sam video, ali kad sam poredio cene na Platoovom sajtu (umanjene za 20%) i cene direktno od Paladina,
dobio sam rezultat da je Paladin jos uvek jeftiniji, pa zato nisam hteo da kacim ovde.
Doduse, racunao sam samo za jednu knjigu na sajtu i gledao cenu kod Paladina,
pretpostavljajuci da su istaknute cene aktuelne (to je onaj Paladinov izlog, na sajtu Art-Anime).
Hm, sad mi pade na pamet, ne znam da li sam racunao i troskove transporta  xrotaeye

Sto se Heliksa tice, samo jedna knjiga me je zainteresovala (Stiven Veb),
a da bih ostvario popust, potrebna je kupovina jos dve...
Gledam sta mi je ciniti, ne isplati mi se kupovati nesto sto mi ne privlaci,
samo zato da bih ostvario popust...

angel011

I ja nabavljam Paladinova izdanja direktno od izdavača, ali ima ko više voli iz knjižare (poštom mu često stigne oštećena knjiga, recimo).  :)
We're all mad here.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

-_-

1. Delfi pokrenuo akciju koja mi, po spisku knjiga, deluje skroz bezvezno.
Slicna je proslodisnjoj akciji Lagune (tu je i "Ja volim kaku!").
Ipak, ako nekog zanima: Akcija – 10 knjiga za 999.

2. Dereta stavila na akciju Jungovu knjigu "Psihološki tipovi", snizenje je skoro 1.000 din.
Deretin veliki popust dok traju zalihe: jedno od najznačajnih Jungovih dela, "Psihološki tipovi",
u bibliofilskom izdanju (tvrd povez sa omotom, B5 format), za 963 dinara.
Link: Psihološki tipovi.

-_-

"Pocinje sezona velikih popusta!
za sve ljubitelje Glasnikovih izdanja"

http://glasnik.rs/sites/default/files/pdf/Knjige_Sezonapopusta.pdf