• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Cime da pokrenem ovaj fajl?

Started by Boban, 08-03-2004, 00:29:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Imam resenje za WinSupalex, koji obozavam, naravno, i postoji jedan jedini nivo koji ne umem da resim, a na netu sam pronasao resenje svih nivoa, to su male animacije koje pokazuju sta treba uraditi, medjutim, ne uspevam da je pokrenem... Evo nivoa koji me razjeda:
http://www.znaksagite.com/TEMP/JENS0102.zip

Ima li iko ideju kako se to pokrece. U opisu fajla kaze da se pokrece QuickViewom ali to kod mene ne radi.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

phuzzy

Hmmmmmmm, koliko vidim, .sp fajlovi su Supaplex demoi, što će reći da bi trebalo da možeš da ih učitaš iz samog Supaplexa i pustiš. E, sad, ti imaš prerađenu verziju za Windows, pa možda fali ta opcija - probaj na adresi http://www.elmerproductions.com/sp/software.html da skineš originalnu DOS igru, pa vidi da li u njoj možeš da odgledaš taj .SP fajl.

Inače na toj strani imaš milijun raznih aplikacijica (uglavnom level editora) za Supaplex.

Boban

xex... jos da nadjem dovoljno sporu mašinu na kojoj može da se pokrene stari Supaplex a da to ima smisla...

phuzzy

Ako sam dobro video, na toj strani imas i neki "slowdown" utility... odskroluj malo nanize, ima gomilu korisnih stvari...

Ili napravi virtuelni sistem nekim WMWare-om i uspori taj sistem do jaja. :-)

Tex Murphy

Ako neko zna neki slowdown utility koji PROVJERENO radi, neka odmah vrisne. Moj brat je pokušavao sa MoSlo (or something) i još nekim čudesima ali ništa nije pomagalo. Šta ćeš, ovi novi Intelovi procesori su previše dobri za usporavanje.  :evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Boban

Imam ja savrsen usporivac, ima skalu usporenja od 0 do 99.9999%, ali je krajnji efekat ipak neprirodan, sporo, ali nekako skokovito...
Okacicu ga negde kad ga nadjem, pa probaj.