• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampirella

Tišina sad, ide balada o Rudolfu Hessu!   :-? :-D

Landser - Rudolf Hess
Satan my master.

Vampirella

Zajebano je kad se uhvatiš kako u tramvaju pjevušiš: Wir sind arische Kämpfer, weisse Patrioten, Nationale Sozialisten, gegen die roten...

Landser Arische Kämpfer
Satan my master.

Mica Milovanovic

Gledaj to s vedrije strane. Zamisli kako bi bilo da te u Beogradu uhvate kako to pevušiš...  :) 
Mica

Vampirella

Pretpostavljam isto kao i u Zagrebu?
Satan my master.

Cody

nekad ni prvoklasna hrana, ni gomila alkohola, ne djeluje protiv gomile slavskih pizdarija i pretvaranja
tako da moram da oprem mozak dobro

Gnod - Visions of Load

sandjama

elice, nema 'leba ni od srba ni od hrvata (a ni od shvabe); nego lepo predji ti u islam, udaj se za mene, pa da po ceo dan cucorimo i slusamo semsu suljakovic i bathory. znam, u pocetku cemo biti sami, izlozeni poruzi i drustvenim stigmama, ali imacemo jedno drugo; a moci cemo i da vidjamo brata mehira, sto za vreme molitve, sto uoci bajrama.

Mawlay (Qasida Burdah)
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Meho Krljic

Podržao bih brata Sanđamu i potkrepio njegove argumente ovom prelepom ljubavnom pesmom:

Khatwet habibi (Footsteps of my love) - music of Cairo

sandjama

fala, mehire brate!

p.s. rece mi ibro da sunete njegovog malog za neki dan, pa se vidimo!
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Vampirella

Quote from: sandjama on 20-12-2011, 14:32:14
elice, nema 'leba ni od srba ni od hrvata (a ni od shvabe); nego lepo predji ti u islam, udaj se za mene, pa da po ceo dan cucorimo i slusamo semsu suljakovic i bathory. znam, u pocetku cemo biti sami, izlozeni poruzi i drustvenim stigmama, ali imacemo jedno drugo; a moci cemo i da vidjamo brata mehira, sto za vreme molitve, sto uoci bajrama.

Ju-hu, još me nitko prosio nije. Ipak, mislim da ćemo biti produktivniji ako neki bend osnujemo, bubnjara imamo (doduše, nije neki, ali, punk, br'te, DIY, br'te), samo da se još nas dvoje dogovorimo kako ćemo i šta ćemo...  8)

Žao mi je, ali bez partizana ne ide...

ISMET KRCIC Sivi sokole
Trula Koalicija - Komandant Sava
Satan my master.

Meho Krljic

Kad smo već...

Trula Koalicija - Zasto me mrzis

Nije politički korektno, ali kakva pesma!!!!!!!!!!!!11

Father Jape

Ovoj paradi nacista, muslimana, i komunista samo Jevreji fale.  :lol:
Happy Hanukkah!

Chanuka, Oh Chanukah!
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

sandjama

@elica

moze - al' u tom slucaju da se nadjemo kod, recimo, siitskog socijalizma. naravno, podrazumeva se da cemo da nosimo izvrnute petokrake!

CCCP Fedeli alla Linea - Punk Islam (D.O.C. 1988)
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Father Jape

Jao, ova Trula Koalicija je tako do jaja.

Elem, evo jedne zdrave kombinacije talijanskog anarho ska panka i muzike na jidišu:

Banda Bassotti - Arbetloser Marsch

Vampirella

Quote from: sandjama on 20-12-2011, 23:04:08naravno, podrazumeva se da cemo da nosimo izvrnute petokrake!

Prde s'raka,
izvrnu se petokraka!
:evil:

Sarajevo ispod Trebevica

Dobar je i Baja.

Ne voLim te alija

Baš su catchy ovi politički nekorektni.
Satan my master.

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Vampirella

Jedino bi opera o Voji u trajanju od nekoliko sati mogla biti grdja od ovoga. Nemam ti čime parirati. Ajme! Najbolje je kad intonira sa aaaaaaaaaaaaaaaaa, to je Voja Šešelj!! Hvala, Sandji, zagrijao si me u ovoj zimskoj noći.  :-|
Satan my master.

sandjama

JEB'O MATER, DA L' MOZE BOLJE OD OVOGA :)

Lekso Saicic i samuraj

Ovde u info je original pesma o Aleksandru Leksu Saicicu koji je u Rusko-Japanskom ratu na megdanu pobedio samuraja.

ima naprasno da zavolim gusle :)
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Vampirella

Sorry, momak, ali meni su gusle 10 puta bolje od one šlagerske bljutavice. To je Voja, Voja Šešelj! :-D

Satan my master.

sandjama

ma nisu meni gusle trash, nego mi tesko da ih slusam - k'o neka muska naricaljka, u tom smislu ih ne volim. mislim ovo gore mi je suludo iz vise razloga a jedan je najbitniji, nego da ne smaram sad :).
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Smrt je sigurna, život nije...

...kažu ljudi u najboljim godinama:

Dark Angel - Death Is Certain (Life Is Not) Live 1989

Meho Krljic

Nešto me uhvatio old skul impuls:

Ovaj bend je nekako ispao podcenjen. Cathedral su mnogo veći nego što su Acid Reign ikad bili

acid reign - Blind Aggression

A ovi carevi nikada nisu bili poznati. I što jes jes, dosta su oni preterivali sa komplikovanjem i tehničarenjem, ali ova pesma i dalje ubiva:

REVENANT - The Unearthly [promo]

Ima i uživo i već godinu dana je najbolji komentar
QuoteYup, that's my American Literature Professor...

A evo i švabo kad se napije i otkrije blastbitove:

Tankard - Mon Cheri (LYRICS)

Meho Krljic

A valja se setiti i benda druga Lilkera. Nema treša dok se njujorški Židovi i Italijani ne uvate zajedno:

Nuclear Assault - Lesbians

Nuclear Assault - Butt Fuck

i uživo:

Nuclear Assault - Butt fuck ( aka " You Figure It Out).

Mnogo lepo  :-| :-| :-|

Meho Krljic

Još njujorških Italijana i Židova:

Anthrax - Imitation of life (with lyrics)

ista pesma je bila deo SOD seta ali zbog rasističkog teksta (pretpostavljam) nije bila na njihovom prvom albumu pa ju je Scott Ian preneo u Anthrax i dao joj jedan levičarski i kul tekst. Ipak, SOD su je snimili na drugom albumu:

SOD Aren't you hungry

Naravno, Bilijev bend MOD ju je ionako snimio samo sa promenjenom muzikom ali istim rasističkim tekstom, godinama ranije... Da se čoveku zavrti u vangli:

MOD-Are you Hungry

Agota

Agota

Agota

sandjama

"od svega mogla je vino stvoriti" -  kaze pol maldun u jednoj svojoj pesmi, opijen slatkim trenutkom neizvesnosti koji prethodi erotskom vatrometu duse. jeb'o majku, ja sam uglavnom poznavao zene koje su od svakog vina znale da naprave sirce:

Mark Eitzel - Love's Humming
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Meho Krljic

Voistinu. Toru Takemicu je bog.

S druge strane: crnci! Da li je moguće da je već deset godina prošlo od ovog albuma? Pa kud odoše godine???

Wu-Tang UZI ( Pinky Ring )

Wu-Tang Clan feat. Flavor Flav - Soul Power (Black Jungle)

Wu Tang Clan - Rules

Meho Krljic

I još jedna kmica od koje se bijelcima naježe muda. Njujorčanin, Peruanac, musliman. Divan čovek, i po ovoj pesmi, očigledno antiglobalista. Zanimljivo je kad pomislimo da su ovom čoveku u našoj zemlji najbliži ljudi poput Kusturice ili Nikole Miloševića  :lol: :lol: :

The 3rd World - Immortal Technique (LYRICS)

I evo jedna na španjolskom jer je to jezik revolucije, naravno. Sempl je iz Kuma, naravno.

IMMORTAL TECHNIQUE-GOLPE DE ESTADO (OFFICIAL VIDEO) OFF THAT 3RD WORLD ALBUM

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Vampirella

Satan my master.

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Agota

@

The Killers - Don't Shoot Me Santa BIG LIKE

Michael Bublé - "Santa Claus Is Coming To Town" [Official Video]

slusam danima ovaj CHRISTMAS  album Michael Bublé i stvarno deluje covek nekako skroz high

Agota

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Father Jape

Meho Krljic

Meho Krljic

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.