• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Meho Krljic

Pa, bizaran je recimo taj spoj fanka i panka koji se ne može baš direktno povezati sa zapadnim uzorima, nego je nekako autohton i, ne znam, meni zvuči baš divlje i napeto.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

sleep

Quote from: Meho Krljic on 09-01-2014, 12:54:14
Pa, bizaran je recimo taj spoj fanka i panka koji se ne može baš direktno povezati sa zapadnim uzorima, nego je nekako autohton i, ne znam, meni zvuči baš divlje i napeto.

Kapiram, i slažem se  :)

MUHAREM SERBEZOVSKI - Džingo, Džingo, mango Džingo (PGP-RTB / S-10469 / P.1977.)

Meho Krljic

Muharem stvarno ima jedan od najboljih opusa u našoj narodnoj muzici. Vidim da je i Tomat pre devet meseci oduševljeno komentarisao ovu pesmu  :-| :-| :-|  Pretpostavljam da je i ovde u pitanju nečija obrada?

sleep

sleep

Meho Krljic

Biki

Meho Krljic

Ma, stvar ukusa, kao i sve drugo. Ono što je nepobitno je da su najveći metal bend ikad (uz eventualno konkurenciju u vidu AC/DC) a to je dovoljno  :lol:

Biki

Quote from: Meho Krljic on 10-01-2014, 21:10:08
Ma, stvar ukusa, kao i sve drugo. Ono što je nepobitno je da su najveći metal bend ikad (uz eventualno konkurenciju u vidu AC/DC) a to je dovoljno  :lol: 

Kao da se  upisujes u spomenar, najbolji metal bend svih vremena __________.  Meho gde su tu Metalica, Black Sabath ... ? Nije da me metal interesuje, nego kad vec pokusavas da budes " objektivan" te kazes da je sve stvar ukusa, onda nemoj vec u sledecoj recenici da opovrgnes to sto si prvo rekao.
:lol:

Btw koja ti je omiljena boja, a najbolji drug/ drugarica  xrofl

Izvini necu vise da te diram, ne znam sta mi je  :!:

Meho Krljic

Da, ali ja sam napisao "najveći" a ne najbolji. Ja volim Black Sabbath užasnom ljubavlju a i Metaliku sam volio sve dok se osamdesete nisu završile, ali u pogledu doslednosti, građenja sopstvenog identiteta i prikazivanja kako se isključivo kroz muziku i ljubav prema njoj gradi jedna časna karijera, lišena gramzivosti - Maiden nemaju premca.

Biki

Biki

Sto ne znaci da slusam te tvoje weirdos  :-P

sleep

Meho Krljic

Meho Krljic

I da Biki ne pomisli da sam gone soft, evo ga i drugi Origin sa sigurnim koncertnim brojem, Wrath of Vishnu

ORIGIN Live At OEF 2012

Meho Krljic

sleep

Meho Krljic

Meho Krljic

I malo hardkora. Angerfist je previše cheesy za moj ukus, naravno, ali ovde se njegov sir dobro kombinuje sa Skrileksovim sirom

Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem (Angerfist & Kid Morbid Bootleg) HQ

Zato je ovo....

Lowroller vs. Katharsys - Tormented Guidance (Werjopt Mashup)

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Cathedral su se prošle godine pošteno ispisali poslednjim albumom. Neka im je laka zemlja:

Cathedral - Cathedral Of The Damned

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Biki

Juce sam zaspala slusajuci ovu stvar i danas je celo jutro u sebi pevusim. Odavno me neka pesma nije ovoliko odusevila. Moram da kupim album.
"Sirens" (Official Music Video) - Pearl Jam

Meho Krljic

Da malo proslavimo dvadesetogodišnjicu grčkog blek metal sastava Kawir koji treću deceniju rada doekuje sa mješovitom grčko-švicarsko-srbskom močadi i gitaristom Bethora na vokalima. Momački:

Kawir - Cosmic Verve (20th Anniversary Live at Kyttaro, Athens)

Agota

Meho Krljic

Meho Krljic

Agota

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

sleep

Meho Krljic

Da podsetimo da će nas Agathocles uskoro posetiti, i to pesmom u kojoj još pre 19 godina upozoravaju na gorku sudbu koja će svet zadesiti svet pod čizmom neoliberalizma:

Agathocles - Cracking Up Solidarity

When liberalism is taking over the world,
Social security will be nothin worth,
Survial of the fittest is liberal shit,
fuck the blue bastards, no power to the rich,

Equality between citizens, oh what a fucking joke,
the rich will be richer, the poor more broke,
Cracked up solidarity is their most wet dream,
fuck the blue rabbit and the whole liberal team.