• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

sandjama

genijalna stvar sa genijalnog albuma, na repeat u nedogled:

Nuno Canavarro - Untitled [track 15]

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

vilja

Dosta više s tim Muslimanima... ;)
Za promenu, evo mojih omiljenih Jevreja:

http://www.youtube.com/watch?v=apqFKVfilhA
MINIMAL COMPACT   Immigrant Song   :!:

http://www.youtube.com/watch?v=kybu-BLTVqA&feature=related
MINIMAL  COMPACT  Orkha Bamidbar (The Wandering Song)  :lol: 

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

sandjama

:lol:ovaj je zajeb'o i miletu colica...

@vilja

hvala za podsecanje, mc su mi vrlo drag bend, a "immigrant song" je jedna od najboljih obrada koje sam cuo u zivotu.
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

vilja

Quote from: sandjama on 18-03-2010, 21:07:54
@vilja

hvala za podsecanje, mc su mi vrlo drag bend, a "immigrant song" je jedna od najboljih obrada koje sam cuo u zivotu.

Uh...čekaj, original je od Zeppelina ili tako nešto? Nikad nisam slušala tu pesmu u originalu... :oops:

sandjama

jeste, led zeppelin:

Immigrant Song - 1972

nego, 'el znas mozda gde moze da se nadje dokumentrac "raging souls"? izasao je pre neku godinu, i jos uvek ga nema nigde. u stvari ima da se naruci od crammed discs, al' ne bi' bas da dajem pare  :)
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

divča

And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Bobby Peru

Hvala na Omaru puno...Izvalio sam prejake trake ;) Nego, imam trip da je Ekrem težak prevarant koji pretenduje na Miletin presto....nekako, jeste on iz Plava, i malo fura taj hodža fazon dok pevuši, al' i dalje ne mogu da verujem da je "ril"...
Mujo Bekrija - Bices bjena_2009_.

Meho Krljic

vilja

@Ella: Hvala. :)
Ali rekla sam da nisam nikad slušala original, ovo što ste ti i Meho okačili-jesam...  :D

@sandjama: Ipak su mi obrade bolje od originala... :lol:
Hehe, dokumentarac i ja tražim...javljam ako nađem link...

Vampirella

Quote from: vilja on 20-03-2010, 16:36:11Ali rekla sam da nisam nikad slušala original, ovo što ste ti i Meho okačili-jesam...  :D

Hahaha, Viljo, ovo je stvarno za anale: preslusala si svaku mogucu obradu, ali original ne! Extra si ti riba! xcheers
Satan my master.

Agota

today off line! Because the sun is finally on line !

OneRepublic - All The Right Moves
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

vilja

Quote from: Ella on 20-03-2010, 16:49:00
Quote from: vilja on 20-03-2010, 16:36:11Ali rekla sam da nisam nikad slušala original, ovo što ste ti i Meho okačili-jesam...  :D

Hahaha, Viljo, ovo je stvarno za anale: preslusala si svaku mogucu obradu, ali original ne! Extra si ti riba! xcheers

Ne slušam LED ZEPPELIN, nikada nisam i verovatno nikad i neću. Hard rock me nije zanimao... u vreme kada su klinci u školi to slušali ja sam se ložila na pank. Nikad nisam slušala ni BEATLESE, ni ZAPPU, ni M. JACKSONA ...ni mnoge druge...I nije mi žao. :lol:

Bobby Peru

Nisu oni Hard Rock...oni su Evergreen...al' dobro...Lepo je imati pank detinjstvo ;)
Buzzcocks- Sixteen Again

Vampirella

Quote from: vilja on 20-03-2010, 17:05:53Nikad nisam slušala ni BEATLESE, ni ZAPPU, ni M. JACKSONA...

Viljo, zaboga, pa kako mozes Zappu staviti u istu recenicu s ovim smaracima? Do Led Zeppelina, Beatlesa, Jacksona mi je stalo k'o do lanjskog snijega, ali Zappa, Viljo? Dosta ti tu propustas... :(

Tko to ne voli sise?

THE FUGS-Boobs a Lot
Satan my master.

vilja

@Ella: Neka je i tako kao što ti kažeš...ali za mene i ZAPPU je sad prekasno... :lol:
Trenutno slušam neke skroz drugačije stvari, pa ipak, kad već Bobby spomenu pank detinjstvo...

http://www.youtube.com/watch?v=_AS4bBEMT44
X-RAY SPEX  Oh Bondage Up Yours   :D

Bobby, ovo je evergreen! :|

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Bobby Peru

@Vilja ...i X-ray je evergreen, jašta...al' Cepelini su ipak opšta kultura.
@Alex...Dobro, de..znam da ste svi Stariji od mene...
Flat Eric - Flat Beat - Mr. Oizo

Meho Krljic

Jebote, deco, vaš muzički neukus je za proučavanje. Al dobro, samo kad ste vi meni srećni.

Evo jedne od najlepših pesama ikad napisanih:

Albert Ayler Quintet - Truth is marching in

I najdrogiranijih.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Crnci, trube, saksofoni i ekstremno hrišćanstvo.

Ghoul

Quote from: Meho Krljic on 20-03-2010, 19:10:29
Crnci, trube, saksofoni i ekstremno hrišćanstvo.

dotle nisam ni došo.
lost me at 'hello'.
https://ljudska_splacina.com/

Alex

Dobri su ti crnci, dobar jazz.

Za Bobby Peruija nešto iz vremena Mr. Oizo-a, otprilike

Nije za mlađe od 18!

Add N To (X) - Plug Me In

http://www.myvideo.de/watch/2421622/Add_N_To_X_Plug_Me_In

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Bobby Peru

@Alex...Dobro bre Tatko, pa ja sam oko 6og prvi put i čuo i za funk i za pank...(Add i nije za decu, k'o što si lepo primetio)
@Meho...kako bre braća Francuzi, pa neukus ?! *p.s. ovi crnci su ti Keva!~
Daft Punk - Da Funk

Meho Krljic

Bobby, mislio sam pre svega na ta kežual otpisivanja Bitlsa kao smarača i neprepoznavanje veličine Led Zeppelin.
A ovo što je Alex postavio Add N to X je dokaz da i u njemu postoji zrnce dobrote!!!  :lol: :lol: :lol:

vilja

Quote from: Meho Krljic on 20-03-2010, 20:32:52
Bobby, mislio sam pre svega na ta kežual otpisivanja Bitlsa kao smarača i neprepoznavanje veličine Led Zeppelin.

Bla, bla, bla... :roll:
Smor, smor... xsleep2

Vampirella

Quote from: Meho Krljic on 20-03-2010, 18:50:10Jebote, deco, vaš muzički neukus je za proučavanje.

Meho, dugo ti je trebalo da nas otkrijes... :evil:

Da ne bi bilo zabune, imala sam i ja punk djetinjstvo! I ponosim se! :lol:

The Damned - Anti-Pope
Satan my master.

Vampirella

Satan my master.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Vampirella

I sad smo kao Vilja i ja muzicki neukusne?  :roll:

Vidis, Meho, ima i gorih slucajeva. :lol:
Satan my master.

zakk

Ja sam muzički neozbiljan, ali ne i neukusan :)

(A Meho je sad po službenoj dužnosti na Ramštajnu)

vilja

Jbt, neko ko ide da gleda RAMMSTEIN  kaže za mene i Ellu da nemamo ukusa.. :? xrofl

edit:Ella, nemoj tako, volim i ja BLACK SABBATH... DOVOLJNO SU MRAČNI ZA MOJ UKUS...Ups, rekoh li ja to ukus?  ;) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n2H3If2sY-A&feature=related
BLACK SABBATH  Iron Man   :|

Milosh

Kad smo već kod toga ko je šta slušao kad je bio nešto mlađi (a vala slušam i dalje):

The Prodigy - Out Of Space
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Vampirella

Quote from: vilja on 20-03-2010, 21:22:05Jbt, neko ko ide da gleda RAMMSTEIN  kaže za mene i Ellu da nemamo ukusa.. :? xrofl

Kao zena ga je natjerala... Mos misliti!  :roll:

Milose, nisam fan Prodigyja, ali ova stvar je zakon! :D
Satan my master.

Vampirella

Tko je sad neukusan? Da vidimo!

Imam ovaj album, ne ukraden, ne skinut s neta, nego KUPLJEN!

Charles Mingus - The Black Saint and the Sinner Lady - Track A, Solo Dancer

Doduse, preslusala sam ga mozda 2 puta, ali i namjera je bitna, zar ne?  :?
Satan my master.

sandjama

u al' ste se raspisali...aferim mehir babo za ovog  ayler-a!

@lou benny

sve zaboravim da ti kazem,onaj safet isovic je genijalan. slucajno sam ga cuo u galeriji skc-a prosle godine mislim, i nisam mogao da ga nadjem vazdan, tako da - hvala puno :). totalni r.d. burman/bappi lahiri!!
a kad vec pomenu' r.d. burman-a:

Lata - Na Ja Mere Humdum - Pyar Ka Mausam [1969]
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Alex

Alex

Melkor

Nisam se do sada javljao ovde posto vise ni sam ne znam sta slusam (trenutno sam u back to the 70's fazi - zeppelin izmedju ostalog  ;)) ali ovo su prve dve kasete koje sam sam kupio od para skupljenih po rodbini...

QUEEN - INNUENDO (RARE ALTERNATIVE EARLY VERSION)

Public Enemy - Terminator X to the Edge of Panic

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Ah, Ritrn ov d Flaj, još jedna od pesama koje sam obrađivao jer nisam umeo ništa pametnije da radim...

Return of the Fly

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.