• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Novi singl Cerebral Bore pokazuje da  će novi album biti bolji, gruvskiji od prvog

Cerebral Bore - Horrendous Acts Of Iniquity (OFFICIAL LYRICS)

Vampirella

Satan my master.

scallop

Ne znam gde ovo da stavim, jer nema veze sa songom ni sa besvešću.

Po ko zna koji put mi stalno uključen TV prijemnik privuče pažnju. Ja sam duduk za muziku, ali sam bio siguran da čujem muziku čiji ritam odgovara ritmu Riverdance igrača. Pogledam, a ono neko srpsko kolce. Sve u šesnaest. I, ponovo se zapitam, ima li muzičkih stručnjaka koji bi iz naše autentične muzike bili u stanju da odstrane orijentalne aditive? Verujem da bi ostalo mnogo keltskog.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Ima sigurno muzikologa koji su se time bavili u svojim diplomskim/ magistarskim itd. radovima. Treba prokopati malo ali stoposto se neko time bavio.

Evo, ima ovde nešto malo na temu.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Meho Krljic

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Agota

Josephine

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Stipan

дејан

...barcode never lies
FLA

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.