• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JasonBezArgonauta

Šuška se da stari bathol surfer & njegov problem rade nešto novo xcheers  Kent vejt

Gibby Haynes & His Problem - Charlie

Gibby Haynes & His Problem - Letter
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Meho Krljic

Ti bi, biki trebalo da promeniš nik u Dovakhin, da sve bude kompletno.

Evo nešto za prave metalce:

Heaven and Hell Black Sabbath with Rob Halford

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

bolja
         je
               obrada

Placebo - Running up that hill
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

pokojni Steva

pokojni Steva

Biki

Quote from: Agota on 11-07-2012, 23:35:22
bolja
         je
               obrada

Dobra je obrada, samo sto orginal i obrada prikazuju vrlo razlicite emocije. Placebo je obradio lepo i pesmu Where is my mind, sto meni opet nije isto kao kad je pevaju Pixies. Stvar ukusa i onoga sta/ kako osecas kad slusas pesmu, sta ona u razlicitim aranzmanima budi u coveku.

Agota

Quote from: Biki on 12-07-2012, 05:48:55
Placebo je obradio lepo i pesmu Where is my mind, sto meni opet nije isto kao kad je pevaju Pixies.

slazem se,nije isto ,opet, bolji Placebo.
...naravno sve je stvar ukusa ,ko te bolje radi 

evo jos jedna sjajna obrada

Placebo - Fuck you

Karl Rosman

bolja
         je
               obrada

Placebo - Running up that hill

Argggghhhhh! Neeeee! Njih mrzimo, Prekrasssssniiii!!! Prljavi, mali, shhhhhhhhssssminkeri!

Ovo je verzija za prave jebace, i znalce.

Chromatics -Night Drive- Running Up The Hill
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Karl Rosman

Quote from: Biki on 12-07-2012, 05:48:55
bolja
         je
               obrada

Dobra je obrada, samo sto orginal i obrada prikazuju vrlo razlicite emocije. Placebo je obradio lepo i pesmu Where is my mind, sto meni opet nije isto kao kad je pevaju Pixies. Stvar ukusa i onoga sta/ kako osecas kad slusas pesmu, sta ona u razlicitim aranzmanima budi u coveku.

Word!

Biki

slusala veceras dok sam vozila kola, pa mi se i dalje vrti u mislima

The Rolling Stones- Beast of Burden w/ lyrics

Biki

Quote from: Gaff on 15-07-2012, 10:35:51
Ovo je odlično u svakoj varijanti!

Slazem se ali ovo nije song koji bih mogla da slusam do besvesti, svakog dana u svakom trenutku ( kako naziv topica kaze) , cak sta vise cujem li je na radiju istog momenta menjam stanicu. Ovo je bar za mene postala vrlo iritirajuca pesma. Primetila sam da se na ovom topicu kaci sve i svasta. Nije na meni naravno da oocenjujem sta ko moze da slusa do besvesti , ali ipak mislim da mnogi kace  pesme koje im se trenutno svidjaju, a ne pesme koje mogu da slusaju over and over again.Takodje sam primetila da smo u pocetku ostavljali tekstove pesama jer se cinilo isto toliko , ako ne i bitnije od same muzike. Sta se desilo sa tim?

jeremiah

:: orange is faster color ::

pokojni Steva

Agota

DeHickok

Mozda je spot malo previse kic za moj ukus ali pesma rastura:

Rufus Wainwright - Going To A Town
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Agota

Oh,Rufus je predivan!!!

ovo sam iskopala na trejleru  za The Words

Demons by Imagine Dragons

Karl Rosman

Dobri su, je l' da? Nocu za bicikl, ubilo se.  :)

Josephine

Noćne vožnje, a? :) Uživancija uz ovu muziku, zaista...  :)

Karl Rosman

Quote from: D. on 19-07-2012, 00:25:23
Fleet Foxes - Mykonos (OFFICIAL VIDEO)

Hm, kad nece niko, nadovezao bih se na ovo, a u potpuno je u skladu nazivom topika i jahanjem metkova (steta sto me Truman ignorise  xyxy ). Prokleti fetish sa organ solo-ima! A ovaj je daleko najkomercijalniji, i samim tim i najdrazi.

The Zombies - Time of the Season

Josephine

pokojni Steva

Agota

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Meho Krljic

Kad već posežemo toliko daleko u prošlost, evo nešto čega se actually vredi podsetiti:

Urban Dance Squad - Fast Lane

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.