• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Meho Krljic

Bolrum Blic je voistinu jedna od najdražih rok pesama ikad.

I Krokusova verzija je sjajna, mada, naravno, metalizirana:

Krokus - Ballroom Blitz

A nevezano za to došo sam da okačim ovo:

Atomic Rooster - Do you know who's looking for you?

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Cryptopsy su se jesenas vratili zbilja dobrom pločom. A ja sam jedan od onih kojima se The Unspoken King dopadao i nisam ih prezirao zbog blagih deathcore izleta.  :lol:  No, aktuelni, selftajtld je izvrstan. Evo otvarača:

Cryptopsy - Two-Pound Torch

A kad smo već kod toga, novi Suffocation će da vlada, sudeći po tizer singlu, mada vidim da mladi i ovde vrište da je ovo deathcore iako priznajem da ga ja ne čujem, odnosno ono što bi u ovoj pesmi moglo da se okarakteriše kao deathcore je poodavno u Suffocation repertoaru:

SUFFOCATION - As Grace Descends (LYRIC VIDEO)

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

nije baš song, pre je više songova, ali neka.

A-Trak pre nego što je postao zvezda hipsterskih žurki. Nevorovatno je kako su se DJ-evi ulenjili, pa im miksete rade ono za šta su nekada bile potrebne dve kopije iste ploče. čak ih mrzi i ploče da nose, nego nose laptopove, ali im to ne smeta da traže tonu love za nastupe. pa ako te već plaćam bar utroši malo energije na nošenje ploča, a ne da se pojaviš na nastupu sa USB fleš memorijom.

nego...

A-trak at DMC 2001

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

sleep

Ice Cube - When Will They Shoot?

Remek-delo od pesme, šta citirati kad je svaka linija fenomenalna hmmm :|

"Devil, you got to get the shit right I'm black
Blacker than a trillion midnights"

xuzi

Meho Krljic

Jeste, potpuno remek-delo. Mislim da sam je i ja kačio par puta, ali zaista, baš kako kažeš, svaki stih je sjajan. A tek produkcija!!!!!!!!! Jedna od najnapaljivijih hip-hop pesama u istoriji.

Agota

Meho Krljic

Ovo sam već kačio ali mislim ne i ovu demo verziju koja nema uvod i... dobra je

Repulsion . Rarities . The Stench of Burning Death (demo)

Agota

Agota

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Agota

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Meho Krljic

Agota

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

AAAAAAAAAAAAAAAa  :-| :-| :-| :-|  Posle toliko godina imaš ti još čime da me prijatno iznenadiš!!!!!!!!!!!!!!!!!

Father Jape

Baš tedo' reći, da mi je neko reko da će lilit kačiti Skini papi....

Meho Krljic

Meho Krljic

Oh, najzad se neko setio da okači ovu pesmu na JuTjub  :-| :-| :-| :-|  Mene mrzelo da tražim disk

Man is The Bastard - Son Of Thug

Meho Krljic

Iako generalno više volim njihove brze pesme, mora se priznati da su Scott i drugovi sa The Diplomat dostigli nove dubine poremećenosti

Pig Destroyer - "The Diplomat" (Official Video)

Father Jape

Meho Krljic

Malo D-beata iz devedesetih

Disfear-With each dawn i die

Kida!!! I pomaže što je kvalitet zvuka ovako loš!!!!!!!!!!!!!

sleep

Meho Krljic

Stipan

Vas dvojica mi minirate Manu Chaoa? A?