• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Amerika -izbori 2016

Started by Mileva, 14-04-2015, 17:28:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ugly MF

Obama se šeta po svetu, stigo do Grčke i ko neka poslednja opajdara kenja o Trampu....
neverovatttno!
Amerski liberali plaču, kenjaju, vrište ,histerišu......
u šta se pretvori ovaj svet, majko mila, ts,ts,ts....

I to će da šalje negde vojsku, ili da kroji svetske politike?!?
Sve go lažov, dramaturg, Vučić original!

Ja da sam Amer, ponudio bi Putinu da dodje ,kandiduje se i dovede bagru u red :)
Posle Trampa , naravno.... ;)

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

ma bas su i rusi pojam bilo cega dobrog za obican narod... :mrgreen:
samo hitler.

Aco Popara Zver

Зоско, српски трамповци кажу да Ангела пада на изборима!

Треба провјерити шта се прича по пиварама

Aco Popara Zver

Бен Карсон, неурохирург Афро-Американац, славан по томе што је одвојио сијамске близанце осамдесетих, глумио хирурга који раздваја близанце у неком филму с Метом Дејмоном...

Који не вјерује у еволуцију, велики прасак и тако те керефеке, глобално загријавање далеко било, већ да је Земљу Бог направио за 6 дана и одмарао седми.

Кандидат је за секретара образовања у Трамповом кабинету.

Ако се то деси зна се ко ће бити најсрећнији Сагиташ!

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ben_Carson

džin tonik

Quote from: Pizzobatto on 16-11-2016, 00:25:50
Zosko, srpski trampovci kažu da Angela pada na izborima!
Treba provjeriti šta se priča po pivarama

birtije kazu sad je na redu neka ludjakinja iz zelenog tabora poput roth... :cry:

mac

Barak i Džo u epizodi "President Elect":

http://9gag.com/gag/a2dZn8d

Loni

Nevezano za Trampa, ali vezano za Srbe.

Moram da istaknem, za sve one koji misle da sam veliki izdajnik srpstva,
da mi se ipak vratila neka vera u mentalno zdravlje ovog naroda.

Bojao sam se da su Srbi, u toj meri indroktrinirani i napujdani da mrze sve što je zapadno,
da će ta mržnja postala bezuslovna i da će široke narodne mase mrzeti sveš to je američko u svim mogućim varijantama,
dok su živi.

Na mogu sreću, stvarno me je demantovala pa sam svedok toga da se ispostavilo da Srbi ipak mrze samo
određene političke strukture u SAD. Konkreto, vezano za ove izbore, to bi bilo onih 40 % glasača Klintonovih.

Ohrabrilo me je to što sam ipak uočio da nema mržnje prema onoj drugoj, polovini američkog naroda, što ovih dana
mogu da se vide posteri i slike u kojima su povezane američka i srpska zastava pa je čak i Šešelj istakao da su Srbi i Amerikanci bili na zajedničkim stranama u svim ratovima do 1990. godine.

Veliki sam kritičar politike Miloševića u 1990-im godinama i daleko bolje razumem razloge zašto je nastalo bombardovanje 1999. godine (Odgovor na 720 000 proteranih Albanaca, kao i na bombardovanje Sarajeva, Vukovara i Dubrovnika) od većine Srba.
   Isto tako i znam koliko su nebulozne i tvrdnje da nam Ameri uvaljuju HAARP sistem, da nam uvaljuju vakcine s namerom da nas unište ili da je SRbija radioaktivna od osiromašenog uranijuma, a ne postoji nijedan jedini uređaj za merenje radijacije (čak ni ruski ili kineski) koji su tu radijaciju uspeli da izmere. U Černobilu, uređaji i dan danas mere koliku toliku radijaciju, a u Srbije ništa.

Ali ako se već te teorije zavere i zablude o srpskoj apsolutnoj nevinosti tokom 90-ih ne mogu razbiti jer su ukorenjene kao drvo Zimska raž, onda je bolja varijanta da narod bar mrzi samo određene režimske strukture, ali ne i ceo taj narod ili njihov sistem vrednosti.
   Bolje išta nego ništa.

To je znak rađanja zrelosti ovog naroda, pa ako ništa drugo, da se ceni što je Amerika čovečanstvu dala 1.maj (osmočasovno radno vreme) i 8. mart (začetak ženskih prava), ukidanje ropstva, kao i obnovu Republike, izum interneta i kinematografiju bez koje je nemoguće zamisliti savremenu civilizaciju.

Aco Popara Zver

Живјела србска Македонија!

Мада медији нису извјештавали када Блек Лајвс Метр бију бијелце, па су ове радикалне измишљотине и сами изазвали.

Ugly MF

Quote from: Loni on 16-11-2016, 11:30:24

Nevezano za Trampa, ali vezano za Srbe.

Moram da istaknem, za sve one koji misle da sam veliki izdajnik srpstva,
da mi se ipak vratila neka vera u mentalno zdravlje ovog naroda.

Bojao sam se da su Srbi, u toj meri indroktrinirani i napujdani da mrze sve što je zapadno,
da će ta mržnja postala bezuslovna i da će široke narodne mase mrzeti sveš to je američko u svim mogućim varijantama,
dok su živi.

Na mogu sreću, stvarno me je demantovala pa sam svedok toga da se ispostavilo da Srbi ipak mrze samo
određene političke strukture u SAD. Konkreto, vezano za ove izbore, to bi bilo onih 40 % glasača Klintonovih.

Ohrabrilo me je to što sam ipak uočio da nema mržnje prema onoj drugoj, polovini američkog naroda, što ovih dana
mogu da se vide posteri i slike u kojima su povezane američka i srpska zastava pa je čak i Šešelj istakao da su Srbi i Amerikanci bili na zajedničkim stranama u svim ratovima do 1990. godine.

Veliki sam kritičar politike Miloševića u 1990-im godinama i daleko bolje razumem razloge zašto je nastalo bombardovanje 1999. godine (Odgovor na 720 000 proteranih Albanaca, kao i na bombardovanje Sarajeva, Vukovara i Dubrovnika) od većine Srba.
   Isto tako i znam koliko su nebulozne i tvrdnje da nam Ameri uvaljuju HAARP sistem, da nam uvaljuju vakcine s namerom da nas unište ili da je SRbija radioaktivna od osiromašenog uranijuma, a ne postoji nijedan jedini uređaj za merenje radijacije (čak ni ruski ili kineski) koji su tu radijaciju uspeli da izmere. U Černobilu, uređaji i dan danas mere koliku toliku radijaciju, a u Srbije ništa.

Ali ako se već te teorije zavere i zablude o srpskoj apsolutnoj nevinosti tokom 90-ih ne mogu razbiti jer su ukorenjene kao drvo Zimska raž, onda je bolja varijanta da narod bar mrzi samo određene režimske strukture, ali ne i ceo taj narod ili njihov sistem vrednosti.
   Bolje išta nego ništa.

To je znak rađanja zrelosti ovog naroda, pa ako ništa drugo, da se ceni što je Amerika čovečanstvu dala 1.maj (osmočasovno radno vreme) i 8. mart (začetak ženskih prava), ukidanje ropstva, kao i obnovu Republike, izum interneta i kinematografiju bez koje je nemoguće zamisliti savremenu civilizaciju.

Pa i ja svo vreme pričam dole pederi, rasisti i globalisti i turam na isti ove nove envajormentaliste.
I dole govna koja su nas bombardovala!

Misliiiim, ko je lud da mrzi tolke divne Amere što crtaju stripove i snimaju filmove?!?!

Mislim ,kad pomeneš Brisel ,Belgija, odma ti se povraća od politike, ali narod-ima li divnijeg?!?
Zemlja stripa i piva!!! Ja samo da ponesem ćevape i eto raj na zemlji.

I ko je lud da mrzi divan narod zbog pokrivljenih političara?!?

Al, dobro je da si i ti progledao......

mac

Globalnost je istorijska neminovnost, a ne plan nekakve kabale političara i industrijalaca. Sve se globalizuje, pa čak i pokret protiv globalizma. Talk about irony. Održiv razvoj je takođe istorijska nemonovnost (u suprotnom neće biti nove istorije). Trpaš različite koncepte u jednu košaru zvanu "ja to nevolem", ali jaja u toj košari nemaju ništa drugo zajedničko osim da ih ti ne voliš. Pošto nemaju ništa drugo zajedničko onda je ta košara od značaja samo za tebe i ni za koga drugog. Svi mi imamo slične košare, ali su one od značaja samo svojem vlasniku.

Anomander Rejk

Loni
Većina nas ,,antizapadnjaka'' niti mrzi Ameriku, niti američki narod...već mrzi/ne voli, američku spoljnu politiku, pre svega onu koju sprovode prema nama, a onda manjim delom zbog politike koju provode i prema ostatku sveta. Npr, oni su izazvali rat u Siriji, destabilizovali jednu za arapske uslove relativno stabilnu zemlju, dozvolili nastanak ISIS, i sad ne znaju kako da se izvuku, i zaustave sranje. I uvek im je za razbucavanje neke zemlje izgovor ,,srušiti diktatora'', Miloševića, Gadafija, Sadama, Asada...ljudi jednostavno više ne padaju na tu priču, obrazac je previše puta ponovljen da bi više iko imao sumnje šta zaista rade, a šta im služi samo kao izgovor.
Onoga trenutka kad se američka spoljna politika prema nama promeni, kad prestane da nas ucenjuje, otima nam teritorije, davi nas ko zmija žabu, ima jedan aršin za nas a za sve druge narode u okruženju drugi ( na srpsku štetu), ili se barem taj odnos koliko toliko uravnoteži, tog trenutka ću prestati blatiti Ameriku.
Naravno, neće Tramp vratiti Kosovo ni doneti neki radikalan zaokret, ali ljudi se nadaju da će barem malo biti blaža i uravnoteženija njegova politika prema nama, nego što bi bila politika Klintonove, za koju je sasvim sigurno da bi nastavila opisano ,,zmija žabu'' davljenje.
To je to, i verujem da većina tako misli, a naravno postoji i neki mali procenat ljudi, žestokih nacionalista, verski indoktrinitranih itd, koji mrze sve što je zapadno, ne samo zapadnu politiku.
No i na ,,vašoj'' strani imaš takve...recimo, Jelena Milić, ispoljava otvorenu mržnju prema Rusiji...vrlo ružnu, to je baš mržnja. S druge strane, recimo imaš Čedu Jovanovića-ja se ne slažem sa njegovim stavovima, ali on iznosi svoje argumente kad kritikuje Rusiju ; iznosi svoje stavove, koji se meni lično ne dopadaju, ali u njima ne vidim mržnju prema Rusiji. A u Milićkinim govorima osećam da mrzi.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Aco Popara Zver

Појма немам како Лони уопште долази до својих закључака.

Срби гледају западне филмове, скушају западну музику, носе западне патике, возе западна кола.

Филмаџије копирају Холивуд, фолкери копирају МТВ, ми смо толило позападњачена нација да нам Русија културно мало шта значи.

Anomander Rejk

Pa i meni nije jasno. Izvači pogrešan zaključak, da zato što ne volimo zapadnu politiku, mrzimo Zapad.
Po tome, ispada da svi amerikanci koji su bili protiv Vijetnamskog ili Iračkog rata, mrze Ameriku,
a naravno da nije tako.

džin tonik

Quote from: Loni on 16-11-2016, 11:30:24
...
dok su živi.

...

ma ne daj se zavarati. trampa ne mrze tek jer pod kontrolom jebaljke first lady koju na liniji drze srpski i ruski manekeni... :mrgreen:

Scordisk

Quote from: mac on 16-11-2016, 12:31:22
Globalnost je istorijska neminovnost, a ne plan nekakve kabale političara i industrijalaca. Sve se globalizuje, pa čak i pokret protiv globalizma. Talk about irony. Održiv razvoj je takođe istorijska nemonovnost (u suprotnom neće biti nove istorije). Trpaš različite koncepte u jednu košaru zvanu "ja to nevolem", ali jaja u toj košari nemaju ništa drugo zajedničko osim da ih ti ne voliš. Pošto nemaju ništa drugo zajedničko onda je ta košara od značaja samo za tebe i ni za koga drugog. Svi mi imamo slične košare, ali su one od značaja samo svojem vlasniku.

Ha, kako je ovo lepo rečeno. Ima da ištampam i da čitam svaki put kada se povede rasprava u kafani  xcheers

Ugly MF

Istorijska neminovnost?! Bwaaaahahahaaaa....tvoje jaje, ok, neka ti ga....
Moja košara je puna tvrdo kuvanih jaja o koja će se razbiti svi ostali mućci koje pokušavaju da nam kukavički uvale!

Aco Popara Zver

Трамп није, што би реко Мехо, херој кога смо прижељкивали него херој који нам је био потребан!

Truman

Koliko čitam po medijima, reće trampova privatizacija američkog sistema. Ubacivanje rođaka, izbacivanje profesionalaca itd...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Ugly MF

Srbija do Wašingtondisija!!!

mac

Logično je to i svi predsednici to rade. Niko ne može da vlada sam. Trebaju ti ljudi koji će da slede tvoje komande. Ti profesionalci koji trenutno drže poluge vlasti mogu da mu otežaju posao u budućnosti. Zašto bi se kockao s tim stvarima i ostavio ih na pozicijama vlasti? Gubitak profesionalca je manji od gubitka poluge vlasti.

Anomander Rejk

Aco Popara Zver

ДА ЛИ ЈЕ ЗАИСТА БАЛОН ПУКАО?
МОХСИН ЗИДИКИ

Можда нам делује као да су се мас-медији обрукали. Што се њих тиче, уверења су им учвршћена – повређени су од ,,шаке јада"
Амерички избори, баш као и већина ствари које свакодневно конзумирамо путем масовних медија, уствари су позорница са гомилом американизама зачињеном хиперболама и немају додирних тачака са реалношћу. Константни бараж infotainment-а (сложеница од енглеских речи info , што се преводи као информација, и
entertainment , што значи забава; прим. прев.) из незамењиве земље, изузетне земље и доброћудне суперсиле (три надимка којима Американци често називају своју земљу; прим. прев.) сведочи о жељи за конзумирањем информација ослобођених од стега реалности.
Овај информативни ГМО проникао је у сваки аспект нашег постојања и заразио умове милијарди људи широм света. Неки га исмевају и виде као инфериорног или чак неодрживог. Али требало би разумети да је то храна за либералну душу и снага на коју треба рачунати.
Људска бића огроман део свог разумевања светске реалнопсти црпу из информација које су им достављене директно, путем медија, или индиректно, посредством људи које познају, религије, анегдота, бајки и културних норми. Све се то на крају своди на проток информација, као робе која се дизајнира, прерађује, пакује и непрекидно ,,дорађује". Већина нас потцењује истинску супермоћ масовних медија. Гледамо статистике, концентрацију власти и посматрамо ехо-комору, али још увек имамо потребу да пустимо да све одстоји како бисмо заиста схватили право значење.
Масовни медији су енкапсулација информационог спектра; од магазина, преко спорта, историје, бизниса до политике, све прожима невидљива нит филозофије која его и душу наводи ка атомизованом, индивидуалистичком погледу на свет. То је ехо-комора какву планета до сада није видела; оргуље за обликвовање реалности милијарди људи. Људско биће је мешавина историје, културе, религије, филозофије, географије, епигенетике и стециште у које се уливају многи други слојеви информација. Масовни медији су флаута која хармонизује ову какофонију у једниствену мелодију и тако ствара марионету каква је данас савремени човек.
Отпор шареном фрулашу је могућ, али изискује да се напусти комфорна зона коју информативни матрикс креира за легије својих пратилаца; то осећање да нечему припадате, да вас разумеју, да сте ,,у праву" и да сте на страни добра. Једино реалност има могућност да створи такве сентименте, али у нашем изокренутом свету многи таворе хранећи се генетски модификованим информацијама, а то није проблем само за Американце – који су озбиљно погођени – већ се ради о глобалном феномену.
Успешни предузетници, бизнисмени, академици, финансијски експерти, новинари, комшије, пријатељи, браћа, сестре и партнери – сви могу бити упетљани у мрежу информационог матрикса. Многи од нас су имали проблема да објасне конфликте у Сирији, Либији, Ираку, Украјини и Јемену својим колегама и пријатељима јер нам је деловало као да наше речи нема ко да чује и разуме. Постоји тешка когнитивна дисонанца, а тефлонски вредносни матрикс – као производ претходно аранжираних широкоприхваћених вредности – чини да све чињенице и докази које износимо падају у воду. Пише се о првој женској председници, а не о њеним ратним злочинима, или о томе да из једног табора наводе како је расиста и мизогинични бигот бољи избор од психопатског масовног убице. То је паралелна стварност и апсолутна дистопија.
Како некоме објаснити да су избори највећим делом организована представа за јавност? Да су САД империја са хиљаду војних база, а не држава? Да је миротворац Обама некажњено убијао цивиле у седам земаља? Да Хиларини црни животи нису били вредни (алузија на црначки протестни покрет Black lives matter, што се преводи као ,,животи црнаца су важни"; прим. прев.) у стопроцентно црначким градовима Либије који су у потпуности истребљени? Да је Асадова Сирија пријатељски настројена према LGBT популацији а ,,Сиријска револуција", која се никад није догодила, непријатељски? Или да се једноставно не ради о личностима, геј правима или црначким животима, већ о класној борби?
Осим тога, како сажети ствари и разговарати о империјализму са народом који мисли да је учествовање у протестима које финансирају Соросеви фондови – за добробит империјалне ратне машине – исто што и бити члан комунистичког/марксистичког покрета? Како објаснити империјализам кад је ознака која стоји поред бисте краља Леополда II већа од Хитлерове?
Тај временски бездан постаје све дубљи.
Већ 20 година причам са пријатељима покушавајући да укажем на питања за која сматрам да се о њима не говори: класна борба, начин рада масовних медија, обојене револуције, империјализам и питање напуштања персонализоване политике. Наша највећа препрека су управо персонализована политика, менаџери хеџ фондова, образовани дипломци и приче о успеху у Силиконској долини. Како ми, јадници, уопште можемо ишта да знамо?
Током недавне размене мишљења Родес Сколар се нашалио: ,,Укратко, ти говориш да је Трамп добар за Русију. Верујем да се ту слажемо". Нисам знао шта да одговорим, тефлонски вредносни матрикс је поново победио. Платонов демократски човек осветнички чува цитаделу своје душе.
Још један високо образовани и углађени истраживач на престижном унверзитету Ајви лиге наводи ,,... под председником Обамом смо повратили економију, смањили незапосленост, нисмо почели ниједан велики нови рат" и завршава свој изванредни увид поентом да је ,,Обама урадио одличан посао". Болна истина у визури колонизованог ума; ови образовани мушкарци и жене су crème de la crème својих – империјализмом опустошених – земаља; они су ти који су то пословично ,,одрадили".
Њихове речи њима звуче смислено. Можда нама делује као да је балон пукао и да су се мас-медији осрамотили. Али, што се тиче њих – уверења су им само додатно учвршћена и сматрају да су повређени од ,,шаке јада" (basket of deplorables , термин који је Хилари Клинтон употребила при опису Трампових присталица, прим. прев.).

http://standard.rs/svet/36240-да-ли-је-заиста-балон-пукао

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Aco Popara Zver

tomat

Infolmer egzaltirano javlja kako se Tramp okružuje prijateljima Srbije, ikako će od sada da nam bude mnogo bolje, dok Blic javlja kako ce Trampov savetnik da bude neka hrvatica čiji su deda i otac bili veliki štivaoci Pavelića, koji su branili ustaše.

Pored toga, Informer javlja da je Rusija poništila sud u Hagu, šta god to značilo.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Pa, da je Putin potpisao formalan ukaz kojim se ne prihvata nadležnost MKS, mada Rusija nikada nije ni ratifikovala svoj potpis u vezi sa njegovim osnivanjem, pa ga tehnički ni do sad nije prepoznavala kao validan.

tomat

Ma jasno, naslov unutar novina je sasvim drugačiji, i iz njega se može prepoznati šta se tu dogodilo. A ovaj na naslovnoj strani mi je potpuna besmislica.

Aco Popara Zver

Quote from: tomat on 17-11-2016, 20:02:58
Blic javlja kako ce Trampov savetnik da bude neka hrvatica čiji su deda i otac bili veliki štivaoci Pavelića, koji su branili ustaše.

Боље но Килари!

Truman

http://www.blic.rs/vesti/svet/ekskluzivno-iz-amerike-milan-panic-za-blic-trampa-su-izglasali-gnevni-ljudi/p7yy7xj

Dobar intervju Milana Panića o objašnjenje zašto se Srbi lože na Trampa...
I da dam jednu prognozu - vrlo brzo će uslediti novo razočarenje kad Tramp krene da koristi pendrek po svetu. Isto kao što su se razočarali u Buša sad će i u njega...

tomat

je l postojala nada u Buša uopšte?

Truman

Da, koliko se sećam. Ljudi su govorili - Buš je konzervativni republikanac, neće podržavati ove dilere droge Albance. Republikanci nas nisu bombardovali, sa njima ćemo naći zajednički jezik...

Aco Popara Zver

Па и није их подржао. Коштуница је малтене у јануару 2008. продао НИС Русима, у фебруару је признато самопроглашено Косово. То је била реакција на Коштуницу.

А друга ствар јесте оно што сам већ поставио овдје на теми, да се Буш није разликовао од Клинтона и Обаме по идеји "беневолентне глобалне хегемоније", док је Трамп константно говорио о смањеном ангажовању у Нато, да европске земље више учествују и да се сарађује с Русијом.

То је епохално другачије, мада свакако неће бити тектонских поремећаја, јер смо јели говна 26 година, ал једном бар треба стати с обедом.

Ео, још једном
http://unwrappingtheessence.weebly.com/blog/sta-pobeda-donalda-trampa-znaci-za-americku-spoljnu-politiku

Ugly MF

Trampa su se i Bušovci odrekli, sećate se?!
Eh, Američki predsednik je Američki predsednik, nama je valjda bitniji naš....

Kad će neki naši izbori da idemo da glasamo za Dveri, pa da slika bude kompletna :)

Truman

Dverjani su mlakonje, bolje za Šekija!

Ugly MF

Ma Šeki je umoran,,,a i iz istog tabora večitih opozicionara i pljuvača po vlasti ma kakva i koja ona bila...

Ja lično sam uvek bio protiv glasanja i demokratije uopšte, ali sad moram da izadjem i glasam da skinu ove SNS....jebgaaa......

Anomander Rejk

Quote from: Ugly MF on 18-11-2016, 00:40:45
Trampa su se i Bušovci odrekli, sećate se?!
Eh, Američki predsednik je Američki predsednik, nama je valjda bitniji naš....

Kad će neki naši izbori da idemo da glasamo za Dveri, pa da slika bude kompletna :)

Hehe, Boško se već proslavio, sa onim antologijskim ,,gde bežite...'' u RIKu, prilikom onog čuvenog
brojanja glasova...

Ugly MF

ma daaaa, ali pogle sad svo ovo kukanje i prenemaganje,,,,CNN je brateeee u fazonu, jao žene plaču, pa opet snimak Majli Sajrus kako rida i prenemaže se, eeeej!
Jedna žabokrečina od pojave eeeej!
Lepo kažu ljudi da se nije glasalo ZA trampa nego protiv svih tih 'liberalnih sloboda' gde ne smeš da pisneš protiv njihovog establišmenta, uuuuu,jebote,
ovo ono....
I ovde došo njihov pulen Vučić i uveo Gej-paradu! Znači, govno mora da ode!!!
Gejovi jadni nek ostanu, oni nikome ne smetaju, smetaju njihovi zahtevi i pojave ;)

Boško mora malko da proširi dijapazon delovanja, ne samo UA Vučić, Napred Rusi.
Jebeš i te Ruse, Putin danas, sutra neki novi Lenjin, ili Staljin, zajeeeeeebi ti to......
ma sve se svodi da je ovaj komunizam teška prevara....

Meho Krljic

Aco Popara Zver

Чомски, не брини, Трамп из хир!

Ugly MF

Fejsbuk počeo da uklanja postove koji popularišu Trampa!
Ua demokrate! Ua liberali! Ua selebriti i fejk CNN njuz.... :)

Nešto me stručno zabole za bilo šta u svetu, ja znam da kad crknem, Bog će da me preispita za sve što sam ćutao i nisam se bunio....
'Nisi se bunio protiv prajda,a? Nisi se bunio protiv komunjara ,a?...''  itd, da ne nabrajam, lista grehova ide iza horizonta....

Ali trenutno je sitjuejšn takav da se popišali svi oni koji su nam uvalili gejovštinu u TV serije, a to je mene mloooogo drago....
Skoro se odreknuh nekih TV serija, nadam se da će se i oni odreknut gejovštine i političke korektnosti i ovog novog envajorMentalizma pa da se vratimo u normalu :wink:

Anomander Rejk

Šta će i siroti Vučić...) U komšiluku ima Orbana, u Bugarskoj i Moldaviji na predsedničkim izborima pobeđuju proruski kandidati...ali na stranu i to, zajeb godine) mu je ona izjava o fondaciji Klintonovih ,,podržavam je zato što sam pametan. Hilari će najverovatnije pobediti.''

Truman

Sad sam slušao na yt analizu jednog astrologa koji je predvideo pobedu Trampa...sad predviđa da će da strada u atentatu. Brinem se za našeg voljenog Trampa.

Dybuk

Quote from: Ugly MFsvi oni koji su nam uvalili gejovštinu u TV serije

Aaaaa! Koji si ti meni kralj Agli!!!! xrofl  xrofl

Ugly MF

Pa nemo' se zezaš, ispada da mi omiljene serije Ash, Scream Queeens i Gotham jedino vrede!
Ash nigde gejova, Gotham su svi negativci, a u Scream Queens ih odma iskasape čim se pojave!

Ne volem ja mloge stvari, ni demonkraciju , ni feminizme, ni envajorMentole, masu toga liberalnog,
al' ovi su baš , baš, napadni, onako, oće da ti uđu u sve....pukotine.....s prs' u oko, itd....

Dybuk

:lol: uopste se ne zezam, meni su ove tvoje serijske muke i rantovi istinski simpaticni, zaista se iskreno nasmejem, bez ikakvog cinizma. skauts onor! 

Ugly MF

Pa šta je bitnije od zabave na ovom svetu!?
I onda kad ti to ukenjaju, šta čovek jadan da radi?!?
Aaaaaaaaa :(

Aco Popara Zver

Aco Popara Zver

Едит
Наравно, ово је Црна Гора, али свјетски медији закључили да је Русија