• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Glupa igra s pogađanjem citata iz filmova

Started by Tex Murphy, 25-03-2004, 01:58:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Plissken

Can't argue with a confident man.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Posle tačno tri nedelje blejanja i osvedočene Harvove nesposobnosti i neukusa, zvanično dajem postavljaču citata tri dana da postavi novi ili ću ja da to uradim. Hvala.
My trees...They have withered and died just like me.

Jake Chambers

Quote from: "Lurd"Posle tačno tri nedelje blejanja i osvedočene Harvove nesposobnosti i neukusa, zvanično dajem postavljaču citata tri dana da postavi novi ili ću ja da to uradim. Hvala.

Amen to that, bro  8) Hocu i ja napokon da se igram. :twisted:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Kunac

ma batalite! evo jednog finog laganog i zabavnog citata za pogadjanje!

You know what my mother used to say about dirty girls? She said: you can always smell it on girls who sell it.
"zombi je mali žuti cvet"

Tex Murphy

Quote from: "Lurd"Posle tačno tri nedelje blejanja i osvedočene Harvove nesposobnosti i neukusa

Eno ga sad! Pa šta sam sad ja kriv? Ni riječ nisam progovorio!  :cry:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Plissken

Quote from: "dr Kun@c"ma batalite! evo jednog finog laganog i zabavnog citata za pogadjanje!

You know what my mother used to say about dirty girls? She said: you can always smell it on girls who sell it.

Seed of Chucky
Can't argue with a confident man.

Kunac

Lurd

Truba

znao sam da mi je poznato  :x  još ga nedavno gledao... međutim zapamtio sam jednu moćnu rečenicu... ako ti skuham ručak možeš barem oprati suđe  :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

predlažem da se zbog nedopustivog ubijanja igre plissken do daljeg diskvalifikuje iz učešća, odnosno da se njegovi naredni eventualni odgovori ne uzimaju u obzir, OSIM ako su ISTOVREMENO praćeni i novim zadatim citatom.

ko je za?

Lurd

Ja. U to ime:

- My name's Ravindra. What's yours?
- Trouble.

Armagedda

Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

Lurd

Prvi hint za danas:

The first thing they shoulda told you at your hooker classes is that you shouldn't ask so many fucking questions.

Ako niko ne bude znao, u sledećem hintu ću sve otkrijem (zarazan ovaj dexin stil pričanje)

Kunac

Quote from: "Lurd"Prvi hint za danas:

The first thing they shoulda told you at your hooker classes is that you shouldn't ask so many fucking questions.

Ako niko ne bude znao, u sledećem hintu ću sve otkrijem (zarazan ovaj dexin stil pričanje)

Otkud ti, bre, tolika nosina odjedared?

Lurd

Kunče, the first thing they shoulda told you at your quizz participating classes is that you shouldn't ask so many fucking questions.  :wink:

Kunac

Quote from: "Lurd"Kunče, the first thing they shoulda told you at your quizz participating classes is that you shouldn't ask so many fucking questions.  :wink:

It's probably better if I don't ask, but I simply have to know.

Lurd

Hvel, to je zaštitni znak lika koji mi je na avataru. Tačnije, entiteta koji mi je na avataru. How about those quotes now?

Morticia

Quote from: "Lurd"Kunče, the first thing they shoulda told you at your quizz participating classes is that you shouldn't ask so many fucking questions.  :wink:
Naravno, naravno. Druga stvar je kada on pobegne sa časa i ode na brodić. :evil:
You're dead, son. Get yourself buried.

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Kunac

Quote from: "Morticia"
Naravno, naravno. Druga stvar je kada on pobegne sa časa i ode na brodić. :evil:

Na brodiću je, btw, bilo neviđeno!

Kunac

Quote from: "Truba"meni liči na ujka lenjina  8)

Владимир Ильич Ленин koji je mnooogo lagao.

Truba

Lurd

Mir, mir...Evo razotkrivajućeg citata:

QuoteHe got your gun, your badge, and your teeth? You are a disgrace to the police force.

Tex Murphy

Tito i ja?
Genetski četnik

Lurd

Lurd

Er ne znate ili vas ne zanima? Er bih ste voljeli još hintova?

Jake Chambers

Ghoul

ja bih voljeo, ba, al ako sam ovo ovdje uopšte gledo, mora da je davno bilo (zvončići mi nešto ne zvone glasno, ba...)

Lurd

Ovo smo svi gledali, valjda. U pitanju je kao krimić, ali je u stvari dramica u kojoj su glavni glumci: jedan car stare garde koji je glumio kod Zigela sa Istvudom, zatim kod Šaltera Hila i par puta kod Altmana, ondak jedan plavooki što je u privatnom životu jebo (izvinjavam se) oskarovku, i jedna večita devojčica koja je glumila u adapacijama Kinga, ali i kod onog bolesnika Linča.

Eto.

Kunac

Dobro, dobro... Miami Blues...
Nego u komje bre filmu Davida Svetskog Cara Lyncha glumila Jannifer Jason Lee?

Lurd

A pa onda sam je pomešao sa Onom drugom. Stalno ih mešam, kao i Bridžet Fonda, nikad ne znam koja je koja.

Kamo citat?

Tex Murphy

Quote from: "Lurd"Harvesteru, nestani.

Not in this lifetime! Mwahahah!
Genetski četnik

Lurd

Kunče, ne zaboravi da zadaš citat ili ću pomisliti da vas dvojica namerno opstruirate igru.

Loengrin

Could you possibly try NOT to hit EVERY SINGLE ONE?
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Lurd

Ja? Pa ja sam najgori ovde! Samo treba da pogledaš i vidiš da je sve citate zadajem na kvarno stečeno pravo. Eto, ako Kunac ne zada do 20.00, zadaj ti. Nešto Vagnerovo.

Loengrin

Quote from: "Loengrin"Could you possibly try NOT to hit EVERY SINGLE ONE?
Niko ne zna?
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Kunac

Quote from: "Lurd"Eto, ako Kunac ne zada do 20.00, zadaj ti.

A ko je tebe ovlastio da određuješ rokove? Koliko se ja sećam, uvek je postojao  okvir od (najmanje) 24 časa da znalac postavi novi citat. Prvo obmanjuješ ljude sa J.J.L. pa sada još i ovo...
A i ta teorija zavere deluje malo nategnuto: ne uvlači me u nju kvizmasteru.

:wink:

Kunac

Quote from: "Loengrin"Could you possibly try NOT to hit EVERY SINGLE ONE?

I sada još Leongrin preko reda postavlja citate! Ovo je potpuno neozbiljno!  :arrow:
Znači Leo, slušaj 'vamo: fora je u tome da postaviš citat tek kad odgonetneš prethodni.

Lurd

Ovlastio me je moj inicijatorski karakter. Ne želim da se stvari razvlače. A za teoriju zavere, znam da ste drugari, a nekoliko puta se već desilo da ti zadaš, on se pojavi niotkuda, pogodi i nestane, a topik mrtav. Štajaznam, možda želite da uništite igru.

Loengrin, citat zadaje onaj ko pogodi prethodni.

Kunac

Evo legitimnog citata:

I am an assassin. I am always prepared to die. All of my comrades... died feeling the same.
If you believe a world of peace will come... Even if we were just used... Even if that's the case... Today will be the end of everything.

Kunac

Quote from: "Lurd"Ovlastio me je moj inicijatorski karakter. Ne želim da se stvari razvlače. A za teoriju zavere, znam da ste drugari, a nekoliko puta se već desilo da ti zadaš, on se pojavi niotkuda, pogodi i nestane, a topik mrtav. Štajaznam, možda želite da uništite igru.

Loengrin, citat zadaje onaj ko pogodi prethodni.

Vidim da imaš veoma visoko mišljenje o mom integritetu. I da, naravno: moj jedini cilj u životu je da da uništim ovu igru, da je satrem, da je više nema... Bolje bit ti bilo da pogledaš moj dosadašnji doprinos ovoj igri pa tek onda da iznosiš ovakva nonšalantna nagađanja.

Loengrin

SORRY, SORRY, SORRY, SORRY, SORRY, SORRY, SORRY, SORRY!!!!!!  :x
Da li ćete mi ikada oprostiti  :cry:

Ozbiljno se kayem i obećawam da neću nikada više, majkemimojejedinenaovomsvetu!  :lol:

(Yup, jeste GQ)

Kunac

Ghoul

Loengrin

Quote from: "dr Kun@c":oops:

Leo - you're the best!
Leo?
Nacku ti to meni?
Ja onako, čisto da znam kako se zovem  :idea:

Jake Chambers

Ma zeznuo se Kunc. Procitao Leongrin umjesto Loengrin  :lol:

Kunac

Kunc nikada ne gresi! *
Bila je to igra slova (ako postoji igra reci mora da postoji i igra slova)!

Loengrin :arrow: Loe :arrow: Leo :arrow:

Divota!

* kad bi se zezali

Loengrin

Quote from: "Jake Chambers"Ma zeznuo se Kunc. Procitao Leongrin umjesto Loengrin  :lol:
Hvala Jake, mada šta mi radimo od Kuncovog imena dobro je da smo živi.  :D

Kunc, je li original teksta na engleskom, ili...?
Baš me zanima o'klen je. Ne liči kao da je film u pitanju, više kao da je iz neke igrice, znaš da one ponekad imaju tako duboke dayafter ispovesti.
I što ne dayeš text v oridžinalu i čemu točkice. (kao da bi mi to pomoglo  :evil: )