• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Koliko ste zli?

Started by Truman, 04-12-2015, 17:31:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

http://www.bbc.com/future/story/20151123-how-dark-is-your-personality

Zanimljiv test, i mislim da nije tako neozbiljan ( ipak je to BBC! ). Mislim da bi mogao biti dobar lakmus-papir za psihopate. Meni je ispalo ''infrequently vile".
A vama?  :evil:
Ja da valjam ne bih bio ovde.

klem

meni je ispao rezultat moderately nefarious znači umereno zao

Truman

Dybuk

Ghoul

Quote from: Cedo Medo on 04-12-2015, 17:41:25
nefarious znači umereno zao

pih, benigni zloćko, pozove lift pa pobegne...

isto ko ja!  :cry:

Moderately nefarious
Like Don Draper, you are moderately nefarious. You walk on the dark side of humanity, but your ruthless streak may just help you get ahead.
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Truman

Quote from: Meho Krljic on 04-12-2015, 17:46:48
Shockingly saintly

Očekivano! Ovo samo potvrđuje koliko je test zapravo ozbiljan...

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

@tomat

Fini ljudi, dobricine :evil:

Meho Krljic

Neka pitanja su doduše problematična. Na primer ima nešto u smislu "da li mislite da kazna za one koji se o vas ogreše treba da bude brza i prljava" na šta sam ja odgovorio "strongly disagree" ali da li to znači da mislim da zapravo treba promisliti da li se neko o mene ogrešio namerno, da li je svestan toga, da li to sagrešenje actually ahteva kaznu itd. ili da mislim da kazna samo treba da bude minuciozno isplanirana i servirana hladna?

Truman

Za sada je sve očekivano...

scallop

Quote from: Salvatore Giuliano on 04-12-2015, 17:47:56
Shockingly saintly

Znao je odgovore.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 04-12-2015, 17:51:42
Neka pitanja su doduše problematična. Na primer ima nešto u smislu "da li mislite da kazna za one koji se o vas ogreše treba da bude brza i prljava" na šta sam ja odgovorio "strongly disagree" ali da li to znači da mislim da zapravo treba promisliti da li se neko o mene ogrešio namerno, da li je svestan toga, da li to sagrešenje actually ahteva kaznu itd. ili da mislim da kazna samo treba da bude minuciozno isplanirana i servirana hladna?

Ovo zapravo samo potvrđuje da je rezultat koji si dobio adekvatan!

Meho Krljic

Quote from: scallop on 04-12-2015, 17:52:29
Shockingly saintly

Znao je odgovore.

Misliš da sam toliki makijavelista da sam namerno odgovarao da ispadne da sam svetac dok sam zapravo opasni manipulator???

Hajde, hajde, pa svi znamo da ja nisam takav.  :lol:

Truman

Shockingly saintly

Znao je odgovore.

Ne, varaš se. Ja sam davno provalio da je Meho dobrica i čist Zen. Zaista retka biljčica kako na ovom forumu tako i u stvarnosti.

Dybuk

Quote from: Ghoul on 04-12-2015, 17:46:19
Quote from: Cedo Medo on 04-12-2015, 17:41:25
nefarious znači umereno zao

pih, benigni zloćko, pozove lift pa pobegne...

isto ko ja!  :cry:

Moderately nefarious
Like Don Draper, you are moderately nefarious. You walk on the dark side of humanity, but your ruthless streak may just help you get ahead.

ahem, ovo objasnjenje upucuje na malo vise od "pozove lift pa pobegne" hehe.

Meho Krljic

Quote from: Salvatore Giuliano on 04-12-2015, 17:54:36
Shockingly saintly

Znao je odgovore.

Ne, varaš se. Ja sam davno provalio da je Meho dobrica i čist Zen. Zaista retka biljčica kako na ovom forumu tako i u stvarnosti.

Ako jedna tako čista duša kao što je Truman za mene misli da sam čista duša, to je valjda dovoljan dokaz da jesam :lol:

Ghoul

Quote from: Dybuk on 04-12-2015, 17:54:58
ahem, ovo objasnjenje upucuje na malo vise od "pozove lift pa pobegne" hehe.

dobro, de: vidim da dibučica čeka lift u prizemlju, pa namerno ostavim vrata otvorena na 7. spratu...
https://ljudska_splacina.com/

Truman

Quote from: Meho Krljic on 04-12-2015, 17:56:11
Quote from: Salvatore Giuliano on 04-12-2015, 17:54:36
Shockingly saintly

Znao je odgovore.

Ako jedna tako čista duša kao što je Truman za mene misli da sam čista duša, to je valjda dovoljan dokaz da jesam :lol:

Ruka ruku mije... xjap

Father Jape

Moderately nefarious

Svaki kviz koji me poredi s Donom Drejperom je, držim, u pravu.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

eddie coyle

Infrequently vile

You are infrequently vile – you mostly put others before yourself, though you may find occasions in which your dark side shines.

Albedo 0

kosmička je nepravda podvaliti mi Drejpera!

Agota

Moderately nefarious

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

dejann

Decidedly dastardly

You are decidedly dastardly. But do you use your dark personality for good, like James Bond, or evil, like Dr No?
I caught a petal fallen from cherry tree in my hand. Opening the fist I find nothing there.

дејан

и ја сам добио то дисајдтртмрт (али тек кад сам одговорио на сва питања са стронгли агри - иначе сам инфреквентли вајл)!
...barcode never lies
FLA

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truman

mac

I stavili Džejmsa Bonda kao primer? Čovek popio ko zna koliko metaka i prolio ko zna koliko krvi (i drugih telesnih tekućina) ime službe, i on je poster boj tamne trijade? Kako sad da im verujem u ostalo što piše u tekstu?

Truman

Meho bi se s tim primerom složio iako ja mislim da je Bond dobar čovek! A što se ostalog tiče zaista je zanimljivo i vredi pročitati. Ja planiram da posmatram te tri osobine u svom okruženju.

Albedo 0

moraću da se potrudim da razvijem neku psihopatiju jer ovako više ne može!

Truman

Da malo produbimo temu. Možete li navesti karakteristično ponašanje za jednog narcisa, makijavelistu ili psihopatu?

klem

narcis - stalno se gleda u ogledalu, u izlozima prodavnica, u automobilskim staklima, misli da je najlepši na svetu
makijavelista - gazi preko mrtvih da bi stigao do cilja, džukela
psihopata - nema kapacitet da se saživi sa osećanjima drugih ljudi

Truman

Zosko, dok za Mehu nema sumnje da je tako kada je reč već o tebi izražavam sumnju da si davao iskrene dogovore.

džin tonik

sto je najgore, bio sam iskren, dok ovaj tulavi test ocigledno pogresno interpretira. :cry:

Dybuk

Hmm, mozda smo svi dobili rezultat suprotan od realnog? Ta misao me zabavlja, priznajem.

džin tonik

hm, a ne, ipak je ok i pouzdan. imam rjesenje, babe kazu: dobro ubija. znaci ipak sam dobio evil result.

Truman

Quote from: Dybuk on 13-12-2015, 19:55:14
Hmm, mozda smo svi dobili rezultat suprotan od realnog? Ta misao me zabavlja, priznajem.
Meni se baš čini da daje realne rezultate. Možda sam pogrešno procenio zoskov karakter.

Truman

Meho Krljic

Hajdžek, ali sa smislom:

Biki

МртавОзбиљан

Ваља ли ово?
лажни профил

Truman

Ne znam, nemam neki poseban utisak o tebi...

Dybuk

Aco Popara Zver

80% ваљда....
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Agota

100% zla

I can live with that :) 
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Truman

Test je stvarno budalaština, žao mi je što sam ga postavio...

Agota