• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beyond the darkness aka Buried alive

Started by Truba, 19-04-2004, 18:22:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

konačno sam pogledao ultimativni horor  :D
na goulovoj listi je daleko od najboljih italijanskih horora što smatram pomalo lošim ukusom  :evil:   :twisted:  :evil:
film je za dva koplja žešći od recimo Stagefrajta

želim još kanibalizma, nekrofilije, sjeckanja tijela, autostoperki, slučajnih prolaznica kako bivaju ubivene :wink:

uh scena izvlačenja tjelesnih tekućina kroz nos je tako radikalna i ogavna da sam morao okrenuti pogled od ekrana  8)

ukratko: ŽELIM JOŠ VAKIH MLIFOVA
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Sjecam se kad sam imao ""srecu"" da gledam taj film prvi put. Preskocio sam rucak taj dan, a ni narednih mi nije bilo svejedno. Najveci mi je biser scena kad onu curu rastope u kiselini i onda je pojedu, a scena borbe na kraju je medju najjezivijim stvarima koje sam gledao. Supergroznoljigavo.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

hmmm... sto ti je masta i moc gledalaca da vide ono cega u filmu nema...

curu koju su rastopili u kiselini prosto su PROSULI, kao pomije, u rupu u zemlji; nisu je jeli, niti ista slicno.
https://ljudska_splacina.com/

Truba

nije riječ o mašti i moći da se vidi nešto što ne postoji
već jednostavno sjećanje se poigralo sa našim harvijem

naime nakon ubistva i zakopavanja one želatinske mase
oni su jeli neku prasu ili kelj :evil:
pa je harvesterov mozak povezao ...
naime to je iste boje 8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Ahem, imajte u vidu da ima preko nekoliko godina otkako sam gledao taj film posljednji put, kao i da mi ne rade nasa slova, pa zvucim kao malo dijete.
Ali skoro sam siguran da ima scena kad prikazu close-up usta one grozne babe za vrijeme rucka i kad onaj njen saucesnik u ubistvima napravi zgadjenu facu, ona kaze nesto kao "Shvatio si sta jedemo?".
Genetski četnik

Milosh

tja, mnogo buke ni oko cega...

da sam ovo pogledao pre par godina mozda bih i bio fasciniran. ovako, film me je solidno smorio. ja bih sada ipak nesto sto ima kakvu takvu pricu, likove, a ako ne to, onda bar vizuelno raskosnu reziju... zapravu bilo kakvu reziju. mogu misliti kakvi su ostali D'Amatovi filmovi ako mu je ovo najbolji.  :roll:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Truba

Emanuela i posljednji kanibali je fenomenalan

samo sam čekao da vidim što će uraditi s časnom sestrom
pih bre  samo joj odsekli sisu  :(  :cry:
a moglo je biti silovanja, kanibalizma dok je još živa, odsecanja delova tela pa tek onda ubijanje

erotika je na nivou  :D

Tex Murphy

Како је само ово невиђено ГЛУП филм... :roll:
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: Harvester on 04-07-2013, 11:39:49
Како је само ово невиђено ГЛУП филм... :roll:

bravo, harv!
tako govore osobe bez filmskog ukusa!
https://ljudska_splacina.com/