• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Evropa na ivici propasti

Started by Krsta Klatić Klaja, 08-01-2017, 03:20:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Аксентије Новаковић

Quote from: Meho Krljic on 08-06-2018, 16:04:35
Rasističke proizvoljnosti (o inteligenciji ovih ili onih populacionih grupa) kojima barataš su dostojne komentara samo utoliko da se kaže da je dokaz naše velike otvorenosti što ih uopšte trpimo na ovom forumu u 2018. godini.
I priče o tome da "ne sme da bude privilegovanih" su detinjarije: svaki socijalni program, svako usklađivanje penzije sa rastom plata (ili troškova života, kad bi ga bilo), svako bolovanje sve su to "privilegije" kojima društvo pokušava da kompenzuje stvarnu situaciju u kojoj su neki ljudi - ne svojom krivicom - u nepovoljnom položaju i uskraćena su im neka prava koje im društvo – preko države – garantuje u zamenu za prenošenje dela svog ličnog suvereniteta na nju.

Povrh toga, to pozivanja na Životinjsku farmu od strane ljudi koji su na potpuno suprotnom delu političkog spektra od autora te iste knjige (da se ne zaboravi, Orvel je bio ekstremni levičar, učestvovao u španskom građanskom ratu na strani, jelte, makrsističke milicije) ne samo da je apsurdno (i pomalo komično), nego i podseća da je mnogi nisu ni pročitali ali misle da razumeju referencu. Životinjska farma je alegorija o otuđenju birokratskog sistema od, jelte, baze u narodu, ne priča o tome kako se najsiromašniji, najmarginalizovaniji deo populacije dosetio kako da se obogati...

Аха, сад ћеш расизмом да проглашаваш и чињеницу да циганска деца не могу да положе малу матуру по стандардима који важе за србску, мађарску, хрватску, словачку, русинску и шиптарску децу?
Да будем прецизнији, овде на делу имамо цигански расизам, јер се њима дозвољава нешто што се другим групацијама не дозвољава, па ћемо само циганској деци да омогућавамо ниже стандарде мале матуре?
То је она фора из Америке, коју сам постовао пре неки дан: за мањак црнаца лекара су криви белци...
Само, те твоје баљезгарије не пролазе код разумних, нормалних и поштених људи.

Као што сам већ написао, ако циганска деца нису у стању да положе малу матуру на исти начин као и друга деца, онда им није место у редовним школама, већ у специјалним.
А у специјалне школе не иду они које расисти тамо отерају, тако да расизам са овим нема ништа.

Даље, ти опет баљезгаш о пензијама и пензионерима, као да су ти пензионери трн у оку?
Заправо, пензионери јесу трн у оку и теби и твојим мехољубно-досманлијским присташама.
Ипак, да те подсетим, пензионери су своје пензије поштено зарадили, и својим радом су задужили ову државу.
Сасвим је логично да се групацији пензионера, која је задужила ову државу, повећавају пензије.
Срамно је, али је и очекивано од тебе, да упоређујеш заслужне грађане ове земље са циганима.
Због тога, опет питам: чиме су то цигани задужили Србију?
Чиме?
Сваки поштен човек зна да су цигани верно служили србске злотворе; од турака, за чији рачун су омашћивали коц по коц за набијање Срба, до усташа, са којима су се у Јасеновцу такмичили ко ће више Срба поклати за ноћ.

Такође, још једна твоја лаж је да су цигани најугроженији и најсиромашнији слој.
То је нетачно, јер на десетине хиљада њих је овде дошло скоро, путем реадмисије.
Наиме, ти добро знаш да су их у Србију послале власти ЕУ.
Е та циганска екипа, која је дошла из ЕУ, а која броји на десетине хиљада душа, уопште није сиромашна, већ је богатија од велике већине Срба.
Према томе, зашто се фрај школовање не додели србској деци, чији су родитељи протерани из РСК, Босне и са Косова?
То би било правично, јер ти људи су изгубили све, и ти људи почињу од нуле, а ова циганска екипа, коју нам је увалила ЕУ, уопште не почиње од нуле, већ има почетни капитал.

Орвел?
Буди сигуран да Орвел данас не би подржавао једног малог плаћеника попут тебе, који за рачун својих газди промовише свакакве гадости.
Да је којим случајем Орвел жив, он не би био на твојој страни, већ би, као сваки разуман, нормалан и поштен човек, био на мојој страни.
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

scallop

Orvel nikada ne bi bio na tvojoj strani. Ti nemaš stranu. Samo turpijaš bez veze.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alexdelarge

Quote from: scallop on 09-06-2018, 14:51:06
Orvel nikada ne bi bio na tvojoj strani. Ti nemaš stranu. Samo turpijaš bez veze.

xjap
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Ugly MF

E, može tupi kuj šta oće,
Evropa jeste na ivici propasti,
jer i mi ovde 'titramo jajca' ciganima,
pušćamo ih i privilegovani su,
nemoj neko da kenja da nije tako.
Kolko je to dobro,
sabraćemo nekada.

Evropa je pustila u svoje jasle gomile arapa, muslimaniju kojoj je normalno da siluje sve što nije zabulano od glave do pete, plus ne jebava sekularitet i odma maše mačem ako mu pomeneš njegovog boga koji mu je objasnio da gde god živi, to je njegovo?

I vi mislite da ćete mahanjem humanosti, demokratijom, pravima ,socijalom i Orvelom nešto novo i pametno da kažete!?!
A jednostavan problem ne vidite, ne umete da izgovorite?!?

Meho Krljic

Pošto se ovde povremeno povede razgovor o tome da li govor mržnje postoji ili je to samo floskula, eno gore jednog lepog primera. Imate sve, rasne teorije, širenje društvene paranoje maskirano u patriotizam, korišćenje pogrdnih izraza za koje se većina društva složila da su uvredljivi i da nije pristojno upotrebljavati ih ("ali oni sami sebe tako zovu!!!"), ne bi li se predmet govora jasno odvojio od ostatka društvenog tkiva i koliko je moguće dehumanizovao, pripisuje mu se i iskorišćavanje dobrote društva, tobož hineći siromaštvo a zapravo otimajući od usta sirotim pripadnicima većinske populacije, i tu su onda i sumanute izmišljotine o genocidu koje, valjda, treba da motivišu i mobilišu čitaoca - "svakog poštenog čoveka" - na akciju. Koja se implicira.

Ako malo pogledate šta su nacisti tridesetih godina prošlog veka pričali o Jevrejima, pronaćićete iznenađujuće mnogo sličnosti.

Ili, dobro, ne baš iznenađujuće.

Ugly MF

U Zaječaru dođe ciga u medicinsku školu, kaže 'ja sam rom' i bude upisan momentalno bez
polaganja ikakvog prijemnog.

I to je šta?

Dybuk

Pa ti živi ko Ciga bar jedan dan, ako misliš da je to toliko lepo i privilegovano :!: :D

inače, taj primer zvuči kao totalni bulšit.

scallop

Ja bih se pre zapitao da li govor mržnje ima kodeks, a ako misliš da je tako onda si u krivu. Govor mržnje nije pravolinijski i najčešće ne znamo da li je neko povređen onim šta izreknemo ili nije. Često si spreman da napišeš: "Ako sam te uvredio, onda izvini." To znači da ipak ne znaš kad receptor oseća govor mržnje. Zato moramo biti oprezni i kad se ljutimo na nečije izjave. Možda smo ih nekom prilikom naljutili.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

Quote from: Гражданка Шульц on 09-06-2018, 23:30:36
Pa ti živi ko Ciga bar jedan dan, ako misliš da je to toliko lepo i privilegovano :!: :D

inače, taj primer zvuči kao totalni bulšit.

To je samo najskoriji ,najfriškiji primer.
Mrzi me da navodim, a nešto mi govori da već i sami znate ili ste čuli za primere.
Ne verujem da sam jedini 'seronja' kog razni ljudi lažu i koji bi tek tako neku stvar napisao ovde.

Ja sam toliko vremena svog života proveo družeći se sa ciganima, da me krasno zabole kurac šta će ko da kaže o mom govoru ili nekorektnosti,
jer ih znam bolje no hitler jevreje.

Dybuk

Quote from: Ugly MFjer ih znam bolje no hitler jevreje.

oh no, you didn't

pa šta ako mali deo romske populacije koji želi da se obrazuje dobija tu priliku, ne vidim problem???

Šta, smetaju ti, took yrr jwbbb ili nešto slično? Ne tupi Agli. Postaješ parodija sebe i onih silnih toksičnih jutjub videa koje upijaš...

Ugly MF

Odakle ti znaš šta i kolko ja gledam po jutjubu?
A i ti vala da malo gledaš, vidla bi kolko ličiš na one stereotipne feminaci liberale...

Ne znam dal' ti radiš negde, pa da ti dođe šef i kaže, jebi ga, pali, ova romkinja mora na tvoje mesto.
Dao Bog da te leči ovaj ciga Zaječarac, i snajka da mu budeš,,,
...au, izvini, ti ne bi , jer to nije privilegovano....

Neverovatni liberali, dajte im, dajte im...
...kolko si ti cigana primila u kuću da im daš prenoćište...
Vidim bel svet ih prosi po ulicama, nijednog nisi pokupila?

Dybuk

Quote from: Ugly MFNe znam dal' ti radiš negde, pa da ti dođe šef i kaže, jebi ga, pali, ova romkinja mora na tvoje mesto.

To se u Srbiji nikad neće desiti, stvarno ne znam zašto vas 3 na ovom foumu uopšte postavljate to pitanje, kad je krajnje minorno i na nivou statističke greške. Cenim sve ljude koji svojim radom dolaze do kore hleba, a pošto im je start daleko iza tvoga, i ti bi trebalo da imaš malo empatije.
Quote...kolko si ti cigana primila u kuću da im daš prenoćište...
Vidim bel svet ih prosi po ulicama, nijednog nisi pokupila?
Ne, ne kupim ljude po ulicama, ne primam strance u kuću ali nemam ništa protiv da neko uči i zasluži radno mesto zbog svojih rezultata?! Kakve to jbn veze ima jbt , pa neću da ih primam na konak ako mislim da je u redu da uče, obrazuju se i rade??

A ti mrziš samo da bi mrzeo, ne znam koliko jutjub pokriva tvoj profil, ali budi siguran da si stereotipan koliko i ja. Verovatno više, sudeći po onome što pišeš.

scallop

Vidim da imaš poznanike među Ciganima, imam ih i ja. Iskustva ti nisu loša, nisu ni moja. Ti si samo protiv uslovno, da ne dobiju zvanje, ako nemaju znanje? To ne znamo dal' će bidne.

Ugly MF

Quote from: scallop on 10-06-2018, 00:17:53
Vidim da imaš poznanike među Ciganima, imam ih i ja. Iskustva ti nisu loša, nisu ni moja. Ti si samo protiv uslovno, da ne dobiju zvanje, ako nemaju znanje? To ne znamo dal' će bidne.

E, pošto je neko merodavan i kapira, ne frlja se sa internet floskulama, će razume i odgovor.
Ja sam se uvek izašnjavao kao Pravoslavac. Ne kažem da sam uspešan, ali u nastajanju.
Znači, to sam jer me uvek savršeno boleo kurčić za boju kože bilo kog pripadnika ikakve nacije bez obzira na pol.
I nikad mi nijedan vic ni na jednu temu nije smetao niti me vređao.
Ni oni meni ni ja njima.
A onda su počeli da me lažu o polovima, nacijama, rasama i šta ja ne smem a šta smem?
Faaaaaaaaaakjuuuuuuuu, breeeeee......
(...ovo je upućeno njima, ne scallopu, za one koji ne razumeju...)

scallop

I mislio sam da je tako.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 09-06-2018, 23:36:27
Ja bih se pre zapitao da li govor mržnje ima kodeks, a ako misliš da je tako onda si u krivu. Govor mržnje nije pravolinijski i najčešće ne znamo da li je neko povređen onim šta izreknemo ili nije. Često si spreman da napišeš: "Ako sam te uvredio, onda izvini." To znači da ipak ne znaš kad receptor oseća govor mržnje. Zato moramo biti oprezni i kad se ljutimo na nečije izjave. Možda smo ih nekom prilikom naljutili.

Ali to su dve odvojene stvari. Naravno da nekog možemo nehotice povrediti nekom svojom izjavom - zato što smo neinformisani, ili zato što smo neosetljivi, bahati, ubeđeni da smo duhovitiji nego što jesmo itd, itd. itd.

Ali govor mržnje je nešto drugo kako sam gore opisao, sadrži poopštavajuće teze i ima implicitnu ili eksplicitnu mobilizacijsku komponentu.

Ugly MF

Naravno da nekog možemo nehotice povrediti nekom svojom izjavom.

E, ovo gore ne bi smeo da izjavi ozbiljan edukovan čovek tvojih godina,
osim... bolje ja da ne nastavljam, razmisli sam!

Ozbiljan čovek bi napisao da ako se neko nađe uvređen zbog izjave nekog drugog, trebalo bi da se preispita šta je to što ga je nateralo da 'se izjeda' i da poleči tu frustraciju, a ako je već govornik to učinio nekulturno i bezobrazno, neisfrustrirano bismo trebali znati da je to odraz njegove kulture i ne bi se trebali uopšte smarati takvim.

Pošto je Meho zaboravio 'međuljucke odnose uan point uan', da ga podsetim.

Lajfs hard, get faking juz tu it!

Sva Mehova demagogija oko izmišljenih floskula kao što su' govor mržnje' i ostale gluposti samo pogrešno ušuškavaju generacije nadolazećih frustranta i neurotičara,
jer kolko god ti ja pričao demagogiju, crv istine izjeda svakoga, a on je neizlečiv ,osim priznanjem.

Ali ako pogledamo Meha muslimana, to je najnormalnija pojava, fusnota iz kurana,
laži, obrlati nevernika, dok sam ne stavi glavu na panj, alah sve dozvoljava.

Mase vole opravdanja, uvek su želele da same sebe zadovolje i opravdaju, tako da se ista lagarija vidi u tom islamu, krstaškim katoličkim blagoslovima gde ti se SVI gresi oraštaju godinu dana unapred, sad idi, kolji ,siluj, pa dodji s' plenom po novo punjenje unapred oproštenih grehova, a danas u novonastalim religijama ,SVI su drugi krivi za sve, TI si mi najbitniji jer si 'najugroženiji' sve ću ostalo da prilagodim tebi, jadniče moj,
najosetljiviji najsenzitivniji moj...

Nemoj misliti da govnjara nema svugde, reč 'liberalno' je takođe kompromitovana, jer pravi najliberalniji um imam ja, zato što ću otvoreno da futkam džihadiste i FakAlllah!,
kao i sve ekumeniste iz SPC, ali ću zato u isti hram zajedno sa svojim bratom cigom koji je i musliman, onako pride, zajedno da ušetam u Zaječarsku crkvicu, ja se prekrstim i ljubim ikonu, Pravoslavac, jelte, on stavi ruku na srce i tako ljubi ikonu.

Pravim stvarima sam edukovan i naučen dosad taman toliko mi fali u životu strah od ljudi i njihovih osuda, što svesrdno želim svakom od vas!

scallop

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 09:19:25

kao i sve ekumeniste iz SPC, ali ću zato u isti hram zajedno sa svojim bratom cigom koji je i musliman, onako pride, zajedno da ušetam u Zaječarsku crkvicu, ja se prekrstim i ljubim ikonu, Pravoslavac, jelte, on stavi ruku na srce i tako ljubi ikonu.

Jednostavno.
Podseti me na kćerkino venčanje kad su ponudili da dovedu i pravoslavnog sveštenika. Zahvalim im se jer se udaje pred Bogom, a ne pred popom.

milan

Ja licno bih uveo politicku korektnost ovde 24/7 narednih dve hiljade godina pod pretnjom zatvora dok se ne naucimo empatiji.

Mozda nije izjava za ovu temu, ali prosto reagujem na sva baljezganja koja citam na temi.

scallop

Demokratija po meri potrošača.

Ugly MF

Quote from: milan on 10-06-2018, 09:38:37
Ja licno bih uveo politicku korektnost ovde 24/7 narednih dve hiljade godina pod pretnjom zatvora dok se ne naucimo empatiji.

Mozda nije izjava za ovu temu, ali prosto reagujem na sva baljezganja koja citam na temi.

Empatija da, naravno da je treba, ljudi su postali sve gori i gori,
samo što politička korektnos' to ne može da ostvari, kao ni bilo koji vid 'opresije' tj nasilnog nametanja ičega.
Mora čovek svojom voljom da želi, jelte.

akhnaton

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 00:49:20
Quote from: scallop on 10-06-2018, 00:17:53

E, pošto je neko merodavan i kapira, ne frlja se sa internet floskulama, će razume i odgovor.
Ja sam se uvek izašnjavao kao Pravoslavac. Ne kažem da sam uspešan, ali u nastajanju.
Znači, to sam jer me uvek savršeno boleo kurčić za boju kože bilo kog pripadnika ikakve nacije bez obzira na pol.
I nikad mi nijedan vic ni na jednu temu nije smetao niti me vređao.
Ni oni meni ni ja njima.
A onda su počeli da me lažu o polovima, nacijama, rasama i šta ja ne smem a šta smem?
Faaaaaaaaaakjuuuuuuuu, breeeeee......
(...ovo je upućeno njima, ne scallopu, za one koji ne razumeju...)
Ugly, već su te optužili za "govor mržnje". Moraš da "voliš" i da se klanjaš. Da u njima vidiš "ljudska" bića, ili će da te izbace iz ljudskog društva. Bolje reći iz "uljuđenog" pakla. Jer ljudskost nije da se jedni povlađuju na ušrtb drugih, ljudskost nije da više voliš tuđu decu od svoje, a da ti drugi to ne rade na taj način.
Za neupućene to je ono što vidimo u Evropi, pa i u svetu. Implicitno te teraju da imaš empatiju  prema drugome, za svoje ne smeš da je imaš, dok ti isti drugi smeju da imaju empatiju samo prema sebi. Njima je to dozvoljeno. Kada islamske seronje pozivaju na nasilno pokoravanje, na klanje "nevernika", kada urlaju po ulicama, to u Evropi nije govor mržnje. Ali je zato svaki vid sumnje prema gomilama uvezenog ljudskog mesa kome je dozvoljeno da radi šta hoće, da siluje, napada, protestvuje, "govor mržnje".

Quote from: scallop on 10-06-2018, 09:49:20
Demokratija po meri potrošača.
Tačno tako. Sve ovo je samo proizvod braka "progresivnih" marksista i pohlepnih globalista

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 10:38:00
Quote from: milan on 10-06-2018, 09:38:37

Empatija da, naravno da je treba, ljudi su postali sve gori i gori,
samo što politička korektnos' to ne može da ostvari, kao ni bilo koji vid 'opresije' tj nasilnog nametanja ičega.
Mora čovek svojom voljom da želi, jelte.

Može da želi, ali ako je proizvod njegove želje ovo što danas vidimo, onda ...
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Ugly MF

Ima nade za Jevropu.
Čizma uzvraća šut!
Poslednji tip na klipu je u jednoj rečenici objasnio sve, nadam se da će njegovu rečenicu SVI upamtiti,
makar oni koji se bave islamizmima.

http://www.youtube.com/watch?v=vfHg2JT5E-g

Аксентије Новаковић

Аксентије Новаковић

Курц и Штрахе, ноћне море за мехољубе... <3

Austrija zatvara sedam džamija, proteruje imame

Vlada Austrije zatvara sedam džamija i planira da protera imame u okviru borbe protiv "političkog islama" i stranog finansiranja džamija.
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc rekao je da će njegova vlada zatvoriti tursku džamiju u Beču i raspustiti udruženje "Arapska verska zajednica" koja vodi šest džamija.

Džamije će biti zatvorene na osnovu zakona iz 2015. godine kojim se zabranjuje finansiranje džamija iz inostranstva.

Ministar unutrašnjih poslova Herbert Kikl rekao je da će u Tursku biti proterano 60 imama i članovi njihovih porodica, ukupno oko 150 ljudi.

https://beta.rs/en/91264-austrija-zatvara-sedam-dzamija-proteruje-imame

Поводом ове рационалне одлуке се огласио и турчин Ердоган, који је у најбољем мехољубном маниру сквичао о исламофобији и расизму.

xrofl

Scordisk

Quote from: Ugly MF on 09-06-2018, 23:25:00
U Zaječaru dođe ciga u medicinsku školu, kaže 'ja sam rom' i bude upisan momentalno bez
polaganja ikakvog prijemnog.

I to je šta?

bogami, jes ti siguran da taj ciga nije neki naprednjak? :D

inače, apropo promašene teme:

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 00:49:20

pa kaže:

Quote from: Ugly MF on 09-06-2018, 18:07:47
E, može tupi kuj šta oće,
Evropa jeste na ivici propasti,
jer i mi ovde 'titramo jajca' ciganima,
pušćamo ih i privilegovani su,
nemoj neko da kenja da nije tako.
Kolko je to dobro,
sabraćemo nekada.

"Dаj onome koji od tebe trаži, i ne okreći se od onogа koji hoće od tebe dа pozаjmi."

jer

"Još mаlo vremenа je svetlost među vаmа. Hodаjte dok imаte svetlosti, dа vаs mrаk ne obuzme. Ko ide po mrаku, ne znа kud ide. Dok imаte svetlosti, verujte u svetlost, dа budete sinovi svetlosti."

jer:

"Zаistа vаm kаžem, аko se ne povrаtite i ne budete kаo decа, nećete ući u cаrstvo nebesko."

"Budite jedni drugima dobrostivi, milosrdni; praštajte jedni drugima kao što i Gospod u Hristu nama oprosti"

"Ljubi Gospodа Bogа svogа svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svom snаgom svojom, i svom mišlju svojom. I ljubi bližnjegа svogа kаo sаmog sebe."

"Mnogo je blаženije dаvаti negoli uzimаti."

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 00:02:28
A i ti vala da malo gledaš, vidla bi kolko ličiš na one stereotipne feminaci liberale...

Ne sudite da ne budete suđeni! Jer sudom kojim sudite bit ćete suđeni. I mjerom kojom mjerite mjerit će vam se

Ozbiljan čovek bi napisao da ako se neko nađe uvređen zbog izjave nekog drugog, trebalo bi da se preispita šta je to što ga je nateralo da 'se izjeda' i da poleči tu frustraciju, a ako je već govornik to učinio nekulturno i bezobrazno, neisfrustrirano bismo trebali znati da je to odraz njegove kulture i ne bi se trebali uopšte smarati takvim.

"Podnosite jedan drugog i praštajte jedan drugom, kao što je Gospod i vama oprostio, tako opraštajte i vi"

Lajfs hard, get faking juz tu it!

"Ištite, i dаće vаm se; trаžite, i nаći ćete; kucаjte, i otvoriće vаm se. Jer svаki koji ište, primа; i koji trаži, nаlаzi; i koji kucа, otvoriće mu se. Jer ko je čovek među vаmа, koji će sinu svome, kаdа zаtrаži hlebа, dаti kаmen? Ili kаdа zаtrаži ribu, zmiju dа mu dа? Ako dаkle vi – budući zli – znаte dobre dаrove dаvаti svojoj deci, koliko će više Otаc vаš koji je nа nebesimа dаti dobrа onimа koji gа mole."

Nemoj misliti da govnjara nema svugde, reč 'liberalno' je takođe kompromitovana, jer pravi najliberalniji um imam ja, zato što ću otvoreno da futkam džihadiste i FakAlllah!,
kao i sve ekumeniste iz SPC

"Svаki koji se sаm podiže poniziće se, а koji se sаm ponižuje podignuće se"

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 15:37:44
Ima nade za Jevropu.
Čizma uzvraća šut!
Poslednji tip na klipu je u jednoj rečenici objasnio sve, nadam se da će njegovu rečenicu SVI upamtiti,
makar oni koji se bave islamizmima.

"Blаgo onimа koji plаču, jer će se utešiti."

Ugly MF

"Nemojte misliti da sam došao da donesem mir na zemlju, nego mač!"

"Caru carevo, Bogu Božije!"

" Ko nije sa mnom, protiv mene je. "

Ugly MF

Nego, ovo su kvotovi iz The Bajbla?!?
Scordisk, zašto mi kvotiraš bibliju...?
Si i ti musliman ili protestant?!?!
Ne razumem te, promašio si temu, ovde ne pričamo o Sola Sriptura Kuran Tora,
nego o tome kako Jevropa propade od liberalizma, političke korektnosti i islamofobije....

Scordisk

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 17:27:46
"Nemojte misliti da sam došao da donesem mir na zemlju, nego mač!"

Vrati mač svoj u korice, jer svi koji se mača hvataju od mača ginu, reče carinik Mateja

Scordisk

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 17:32:53

mislim da ovo sumira besmislenost svih rasprava na sagiti. a i slobode govora, mišljenja i glasanja generalno :D

Ugly MF

To sam ja odaaavno rek'o :)

akhnaton

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 17:32:53
Nego, ovo su kvotovi iz The Bajbla?!?
Ne razumem te, promašio si temu, ovde ne pričamo o Sola Sriptura Kuran Tora,
nego o tome kako Jevropa propade od liberalizma, političke korektnosti i islamofobije....
Kakve sada fobije_ Faljda filije. Islamofilije

Ugly MF

ma usrali se od džihadista i bombi, nazivajmo stvari pravim imenom, baš ih vole, ne znaju šta će bez njih ;)

akhnaton

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 18:48:51
ma usrali se od džihadista i bombi, nazivajmo stvari pravim imenom, baš ih vole, ne znaju šta će bez njih ;)

A too, pa kad ne umeju da pokažu zube. Lepo end kulturno. Oš da dođeš? Može, al nema džamije, nema šarija, nema bule, nema da zanovetaš, ima da radiš, nema socijala, nema ovo i nema ono. Ako privataš sve to, dojdi. Ne privataš, onda mrš bre u pustinju pa tamo opasuj kamile, raznosi se letnji dan po podne ako oćeš. A ako oš na silu da uđeš, počneš da mlataraš sa decama i kuranom, e onda piješ vrelo olovo....

Kada su zbog razbucavanja bivše nam države, ali i ranije ovdašnji ljudi odlazili kud koji mili moji, čekali su i bili maltretirani, srbe su gledali kao koljače i divljake, čak i danas idemo redovnim putevima, pa i neredovnim, ako se u to računa muljanje da se dođe do viza za one države gde viza treba. NIKADA SRBI, ALI NI BILO KO DRUGI SA OVIH PROSTORA  NIJE ČOPORATIVNO IŠAO PREKO BRDA PREKO BREGA ZAOBILAZEĆI GRANICE. To rade samo budući vojnici džihada. A ni oni ne bi ulazili da liberalni retardi i glumioci vrline nisu religiju koja poziva na nasilje proglasili poželjnom. A to nisu uradili samo zbog toga što im se na pomen islama pokrenu creva pa se useru od straha, nego zbog toga što sve ove liberalne političare finansiraju naftaši.

Što samo potvrđuje moju tvrdnju da se radi o najgorem sloju ljudi. U isti koš stavljaju supremaciste ubeđene da im je njiov bog dozvolio da rade to što rade, jer smo mi ostali tu da bi zadovoljavali njihove nagone, jer smo životinje, gori od majmuna i svinja, i ženska prava, i pederska prava, i prava disejblovanih, i prava ovoga i prava onoga. U isti koš staviti ubice i koljače, prave mizogine i homofobe sa feminizmom, pederima može samo ili ludak, ili neko ko naivno misli da može da iskoristi išljam za svoju agendu....

mac

Kako se to zaobilazi granica? Da nisi mislio na granične prelaze?
Moguće je da je velika seoba Srba išla kulturno, jedan po jedan, na graničnim prelazima sa Austrougarskom. Sve je danas moguće.

lilit

zaobilazi se tako što vozač tvog kombija napravi dil sa mađarskim graničarima da ti ne lupe pečat u pasoš kad ulaziš i izlaziš iz srbije (300 evra).
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

akhnaton

Quote from: mac on 10-06-2018, 21:55:14
Kako se to zaobilazi granica? Da nisi mislio na granične prelaze?
Moguće je da je velika seoba Srba išla kulturno, jedan po jedan, na graničnim prelazima sa Austrougarskom. Sve je danas moguće.

Ne relativizuj, i ne primenjuj događaj od pre 330 godina sa ovim danas. Ujedno tada su Srbi bežali od istih tih koje danas Evropa raširenih ruku prima.  Srbi su obogatili tu Evropu, ujedno su je čuvali na Vojnoj Granici - Krajini. Ako su bule i gomila alahovih vojnika spremnih da žive od socijale i da zanovetaju obogaćivanje, onda alal vam ćufte

Ugly MF

mnjeeeh,,, sve to nebitno...
ja uporno pokušavam da kažem da treba se od svakog uzme ponešto što je dobro i upotrebi na pravi način...dok svi ustvari radimo ponešto pogrešno...

Arapi-Muslimani= 100% se slažem sa njima da ne treba imati sekularitet, nego vladavinu po Božijem zakonu.
Međutim, njihov allah im dopušta malko ovako, malko onako kako njima odgovara,po meri vernika...
SJW= totalno se slažem da je dužnost države brinuti o nemoćnima, ubogima, bolesnima, zabraniti bilo kakvu vrstu FIZIČKOG nasilja nad bilo kim,
međutim oni su to preinačili da je nasilje šta god im padne napamet,plus koga da postaviš da upravlja socijalom, kad sve go bezbožnik i lopov...sećam se nekih istraživanja Hendikep Internešnala koji je tvrdio da 10% stigne do korisnika.

..ima toga u svakom segmentu, ali smo valjda zato ovde da čujemo masu stvari iz raznih uglova i saznamo nešto novo, jelte...

mac

10% je u Americi gde nemaš nikakvu obavezu prema ikome, kojim god servisom da se baviš. Bankar nema obavezu da brine o interesu svog klijenta, osim ako ne radi po nekakvoj fiduciary dužnosti, a to se dodatno naplaćuje. Doduše, sad kad razmislim, ni naši bankari ne rade u interesu svojih klijenata, pa je moguće da smo tu u istom sosu. Ali tamo su humanitarne agencije privatne, for-profit, a to mislim kod nas i u Evropi ipak ne može tako.

Ugly MF

Pitaj Mehu, on bolje zna.
Ali zamisli sve te ljude kojima su dužnosti da brinu o drugima a oni drpišu sve u 16, mito ,korupcija,
nepotizam, despotizam, savesti nigde, a i što bi kad ih učimo da su nastali od majmuna, ateizam i pravo da bude velika riba koja jede malu, jer kad crkne, nema sabiranja računa ni nagrade po delima.

akhnaton

Quote from: Ugly MF on 10-06-2018, 23:10:49
mnjeeeh,,, sve to nebitno...
ja uporno pokušavam da kažem da treba se od svakog uzme ponešto što je dobro i upotrebi na pravi način...dok svi ustvari radimo ponešto pogrešno...

Arapi-Muslimani= 100% se slažem sa njima da ne treba imati sekularitet, nego vladavinu po Božijem zakonu.
Međutim, njihov allah im dopušta malko ovako, malko onako kako njima odgovara,po meri vernika...
SJW= totalno se slažem da je dužnost države brinuti o nemoćnima, ubogima, bolesnima, zabraniti bilo kakvu vrstu FIZIČKOG nasilja nad bilo kim,
međutim oni su to preinačili da je nasilje šta god im padne napamet,plus koga da postaviš da upravlja socijalom, kad sve go bezbožnik i lopov...sećam se nekih istraživanja Hendikep Internešnala koji je tvrdio da 10% stigne do korisnika.

..ima toga u svakom segmentu, ali smo valjda zato ovde da čujemo masu stvari iz raznih uglova i saznamo nešto novo, jelte...
Mda, baš je nebitno. Oćeš šariju I sjw zajedno, ne ide... a znaš zašto. Zbog ekonomije... ako imaš povlaštenu klasu, a to su šariji muslindže, koji ne plaćaju porez ič, moraš da imaš dhimije ili raju koja će da plaća poreze I reket. Ista će zbog privilegija da se prikloni povlaštenima, onda broj povlaštenih raste, pare u kasi se smanjuju, povećavaš poreze ali opet ne uspevaš da sakupiš dovoljno, posebno ako još I vodiš ratove da bi se širio, to košta... Tursko carstvo je zato I propalo. Mnogo muslimana, malo raje, visoki porezi, zaustavljena osvajanja, raja se buni I kvrc ode carstvo... tako će I svetski kalifat ako ga ikad bude bilo..

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

scallop

Eto zašto ljudi milenijumima zakopavaju svoju imovinu. Da je sačuvaju od čuvara imovine.

Ugly MF

Zato treba sakupljati blaga u Carstvu Nebeskom!

scallop

Da mi nacrtaš naslovnicu za zbirku? Bog će ti platiti za to dobro delo.

Ugly MF

El' ti oćeš celu evropu da upropastiš sas te komunističke radne akcije!?!
Ijaaaaoooooooo, Tito, vrati se, sve ti je oprošteno!

scallop

Nego. Tada se i piscima plaćalo.

Ugly MF

Aha, trebali im novoidejci da im dignu kredibilitet, sad ovima trebaju mlade sekretarice da im dižu, a da pišu, mogu oni sve sami, naučili su sve, šta ima da plaćaju drugima.

scallop

Sad samo može kredit. Sreća da mi penziju nisu ukinuli sasvim.

Ugly MF

Tis penzioner!
Stub ekonomije danas u Srbiji.

scallop

Original trupac. Šta misliš zašto kod mene ima toliko o krkanju? Da potomci budu na broju.