• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Antifašizam

Started by Meho Krljic, 02-02-2017, 06:54:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mac

Šta mu je sad pa to? Još jedan instrument za ubijanje Srba?

zoskoz

da, to je napredni srbosjek, takoreci srbosjek 2.0 :lol: 
sirajzlin, schürhaken, poker, evo gugl kaze ima i u vas gejmera:

https://eldenring.wiki.fextralife.com/Death's+Poker

Truba

srbi ne znaju jednostavno na izborima normalno izabirati

kooo je bre normalan dao novac iz opstine trstenik
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

zoskoz

Ž. Dogan: Možemo li ignorirati glavnu ulogu koju je odigrala velikosrpska politika i tiranija u tragediji Jasenovca?

U SABORU - U tijeku Okrugli stol o masovnim zločinima jugoslavenskog komunizma u Sloveniji

Quote(...)

Na okruglom stolu sudjeluju prof. dr. sc. Mitja Ferenc, redoviti profesor na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani, član državne komisije za poslijeratna stratišta te koautor knjige "Prikrivena grobišta Hrvata u Sloveniji". Sudjeluje i izv. prof. dr. sc. Vlatka Vukelić, izvanredna profesorica na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Njima su pridruženi i dr. sc. Dinko Čutura, ravnatelj Hrvatskog državnog arhiva i član Povjerenstva za utvrđivanje sudbina žrtava zločina počinjenih neposredno nakon Drugoga svjetskog rata te Roman Leljak, predsjednik udruge "Huda jama" i župan općine Radenci.

Među sudionicima su i predstavnici institucija, saborski zastupnici, povjesničari, novinari i publicisti, uključujući Mihu Fatura (zamjenik veleposlanika Republike Slovenije), predstavnike Ministarstva kulture i medija, Ministarstva demografije i useljeništva, Ministarstva hrvatskih branitelja te brojne stručnjake i javne djelatnike.

Truba

dakle ja u okruženju bombardiraju nas jna i sds srbi

nas zove stric iz beograda i pita šta vam to alija radi

xrofl

zato sam skeptik za sva događanja u 20. st gdje su uključeni srbi
sve to treba neovisna komisija provjeriti da nema laži
ne vjerujem kad kažu da je nebo plavo

žao mi je u stvarima u kojima sam ja na svojim leđima osjetio srpsku politiku u realnom vremenu bilo je previše laži
tako da ne mogu slijepo vjerovati događanjima otprije 80 godina

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

mac

Niko drugi se nije javio, pa neka mu bude da je on taj. Pritom, piše da je prodao hotel. To je valjda nešto što znamo. Što bi neko tek tako prodao hotel, i kasnije što bi lagao na poslednjoj ispovesti?

zoskoz

sad malo turoturskih govana sa bbc kontra rusoturskih govana.
rehabilitirajte ustaski pokret, najvece i jedine borce protiv kartela, i zajebite rusoturke, turoturke i privjeske. to je jedini put ka uredjenoj drzavi. idealno potpiruje da iz tv-a kaze "mi smo govna", pa redom o mitovima.

Onaj stari Sendmen

Quote from: zoskoz on 04-05-2026, 23:10:06rehabilitirajte ustaski pokret, najvece i jedine borce protiv kartela.

Eo, ekspresno sam rehabilitovao ustaški pokret!!  xdrinka

Iskreno, nisam ni znao da to mogu. Jebote, dajte još neku želju, dok me ide!!!  :|
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

zoskoz

zasto ne bi mogao?

Onaj stari Sendmen

Zato što je to već urađeno? Dobro, sad, to ne znači da ste jači od kartela. Pobili su vas dovoljno da ostanete beznačajni i impotentni zauvek.

Ustaški pokret je kao Sauron nakon što je izgubio prsten. Nije sasvim uništen, postojaće do kraja večnosti, ali neće moći da se fizički manifestuju u bilo koju formu koja nije bedno smešna.

zoskoz

jebes prsten, broji se samo sirajzlin.

zoskoz

Teške optužbe na račun djeda Sandre Benčić: 'Ubio je čovjeka i oteo mu imanje'

QuoteNa društvenim mrežama pojavio se videozapis šokantnog svjedočenja Josipa Križa čija su saznanja nedavno bila ključna za otkrivanje masovne grobnice žrtava partizanskih zločina u Zagrebu. U snimci koja je ignorirana od velike većine medija Križ teško optužuje djeda saborske zastupnice Sandre Benčić (Možemo) da je ubio čovjeka i oteo mu imanje. Križ je siguran u svoj iskaz te je poručio saborskoj zastupnici Možemo da ga tuži ako hoće te da će on dokazati istinitost svojih tvrdnji.

Josip Križ: 'Djed Sandre Benčić ubio je čovjeka i oteo mu imanje'

Josip Križ je prilikom nedavnog otkrivanja masovne grobnice žrtava partizanskih zločina u Zagrebu, za čiji je pronalazak jedan od najzaslužnijih, iznio niz teških optužbi na račun djeda saborske zastupnice Možemo Sandre Benčić.

"Imam saznanja da je od jedne saborske zastupnice djed iz Poznanovca ubio čovjeka koji je imao farmu konja, oteo mu imanje, bacio ga je negdje uz potok u neku rupu. Poznanovec znam, ali ne znam gdje bi to moglo biti. A njoj je ime...Sandra Benčić. Neka me tuži ako nije istina, a ja ću joj dokazati da je istina", rekao je Josip Križ.

Poslan upit Sandri Benčić

Slijedom navedenih optužbi i izjava Josipa Križa, Sandri Benčić poslali smo upit sa sljedećim pitanjima:

"Je li vaš djed iz Poznanovca?"

"Kako komentirate iznesene optužbe?"

"Imate li saznanja govori li Josip Križ istinu?"

Onaj stari Sendmen

Quote from: zoskoz on 05-05-2026, 18:38:16jebes prsten, broji se samo sirajzlin.

Prsten prsten Bajo moj, kakav žarač. Mnogo ste pokatoličavali, malo klali. Mnogo ste srpkinje karali pa prstenovali. Propali su i ozbiljniji pokreti za mnogo manje greške. Osladilo vam se jebati, pa ni dvadeset pet godina niste potrajali, i to vam je to. Impotencija bato, nema tu više žara. Ako ti je za utehu, ceo fašizam je zavšio u impotenciji, baš kao što je Tolkin predvideo. I ovo danas što gledamo je upravo ta i takva impotencija desnice, tj fašista. Tresla se gora, rodio se kriminalno mafijaški katel-miš.

zoskoz

ti si sad hrvate zamijenio sa muslimanijom, turcadijom nekom.
hrvate moras zezati zbog incesta. onako, da parafraziram k3p, 25 godina ste potrajali, ali taj incest pa... mama, mama, jesam li ja pljinceeeza? nisi, sine, ti si kreten. incest, jbt.

Onaj stari Sendmen

Jebiga, Zole, mnogo si lekcija očito propustio u školi, jer nisi živeo u Velikoj Srbiji. Bio jedan Mile Budak i neka tamo NDH, koji su samo trećinu srba hteli da pobiju, ostalu trećinu da proteraju, a trećinu da pojebu i pokatoliče, a šta drugo. Kakvi turci, hrvatćići bre. Posle čega su genetski u potpunosti nestali, asimilovani. Plan im se vratio kao bumerang i prstenovanje ih je sjebalo. Sad možeš kukati i plakati doveka. Osladilo vam se jebati srpkinje i sad imate impotenciju jedne nacije. Zahvali ustaškim idiotima. Oni su krivi što u Hrvatskoj danas imate kartel, tj. potomke tih srpkinjica na vlasti. xrofl

zoskoz

sad si zamijenio srboturske refleksije, projekcije i mitove sa stvarnoscu. :)

Truba

fascinatno je kako se dnevna doza srbende mnogo više bavi događajima otprije 80-90 godina o kojima su komunisti lagali i iskrivljivali da bi dobili hrvatsku katoličku crkvu i odštetu od njemačke

a ignorira dokumentirane snimljene kamerom i procesuirane zločine od neovisnog suda
ispade
sami sebe napadali hrvati od 1991 do 1995

zoskoz

Započelo veličanje partizanskih zločinaca: Trnjanski kresovi pod budnim okom policije

QuoteU povodu jučerašnje obljetnice partizanskog zauzimanja Zagreba i uspostave totalitarnog komunističkog režima te obnove Jugoslavije, na savskom nasipu u Zagrebu održavaju se "Trnjanski kresovi" pod sponzorstvom gradske vlasti stranke Možemo i u organizaciji ekstremno lijevih i neokomunističkih udruga poput Mreže antifašistkinja Zagreba (MAZ) i Saveza antifašističkih boraca i antifašista (SABA).

(...)

Šarić: Angažiran sam kao redar na Kresovima; ne smijem biti pijan i moram paziti na ustaše u kapuljačama

QuoteTrnjanski kresovi, osim što su neokomunistički dernek na sramotu gradske vlasti, ujedno su i vrlo komični. Naime, angažiran sam kao redar na Kresovima, prisustvovao sam online sastanku na kojem je bilo pedesetak ljudi, odnosno ,,drugova", te sam dobio nekoliko mailova s uputama. U vrijeme pisanja teksta još sam se nadao da ću biti dodan i u grupu na WhatsAppu – sve to unatoč tome što sam se prijavio s vlastitim imenom i prezimenom te sam dao svoj broj mobitela i svoju mail adresu putem čega su moderni partizani vrlo lako mogli saznati tko sam.

(...)

'Redarke' su i bijeli 'cis' muškarci

Sve je počelo tako što sam vidio prijavu za redare na Trnjanskim kresovima, na internetskoj ili Facebook stranici udruge Mreža antifašistkinja Zagreba, u vrijeme kada sam po običaju početkom svibnja pisao članak na ovu temu. Često se iz šale znam javljati na takve i slične ,,natječaje".

Međutim, mladi partizani su nasjeli i drugarica Barbara me 5. ,,maja" ,,informisala" da će se online sastanak za redare održati u četvrtak u 19 sati i 30 minuta.

Brže-bolje, morao sam kreirati imidž prosječnog antife.

(...)

Narodni reporteri, BBB i HOS

Izdano je i upozorenje na Narodne reportere i ,,čunjoglavce" koji bi mogli doći gasiti kresove. Drugarica je kazala da će nam na mail proslijediti fotografije nepoćudnih osoba i uzurpatora, fašista koji bi mogli doći provocirati hrvatskim zastavama ili vatrogasnim aparatima.

(...)

U uputama koje je poslao drug Mihajlo nalazi se nekoliko naglasaka koje izdvajam za svoje čitatelje fašiste.

(...)

Treće, potpuno nepartizanski, Mihajlo nas upozorava da je naš posao deeskalacija, odnosno ne smijemo biti nasilni. Pa kako se inače ubijaju fašisti?! Lijepo ih zamolimo da se sami skinu do gola, vežu žicom, ostave nam ključeve stana i bace se u jamu?

(...)

:cry::cry: epohalno.

zoskoz

Donosimo program obilježavanja Bleiburške tragedije i Križnog puta

Program obilježavanja 81. obljetnice Bleiburške tragedije i Križnog puta hrvatskog naroda iz svibnja 1945. počet će u srijedu, 13. svibnja, komemorativnom akademijom u dvorani ,,Vijenac" Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta na Kaptolu u Zagrebu. Program akademije sastojat će se od nastupa hrvatskih dramskih i glazbenih umjetnika. Redatelj akademije bit će prof. dr. sc. Krešimir Dolenčić.

Petak – molitva za bleiburške žrtve

U petak, 15. svibnja, u 16 i 16:30 sati, kod spomen-obilježja bleiburškim žrtvama na groblju u Unterloibachu i na Bleiburškom polju, izmolit će se molitve te položiti vijenci i zapaliti svijeće. Molitve će predvoditi voditelj Hrvatske katoličke misije u Klagenfurtu fra Pavo Dominković. Vijence će položiti i svijeće zapaliti predstavnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Austriji i izaslanstvo Počasnog bleiburškog voda.

(...)

Truba

zoskoz

Hrvatska preuzela 500 posmrtnih ostataka žrtava partizanskog terora

QuoteHrvatska je preuzela posmrtne ostatke oko 500 žrtava iz Drugog svjetskog rata i poraća koji su ekshumirani na području Slovenije. Protokol primopredaje počeo je poslijepodne u spomen-parku Dobrava pokraj Maribora, odakle su posmrtni ostaci prevezeni do Maclja. Riječ je o simboličnom činu kojim se nakon osam desetljeća žrtvama omogućuje dostojanstven ukop u domovini.

Posmrtni ostaci muškaraca

Od jutra posmrtni ostaci iz kosturnice polagali su se u pogrebna vozila. Riječ je o hrvatskim žrtvama partizanskog terora čiji su ostatci ekshumirani iz masovnih grobnica diljem Slovenije.

– Govorimo o posmrtnim ostacima petstotinjak ljudi koji su bili ekshumirani s četiri lokacije diljem Slovenije u posljednjih desetak godina, a njihovi posmrtni ostaci nalazili su se ovdje u mariborskoj kosturnici, rekao je Matjaž Ravbar, Uprava za ratne veterane i vojnu baštinu Republike Slovenije.

– Radi se isključivo o muškarcima pretežite dobi od 18 do 40 godina, među njima ima i maloljetnika. Na svim posmrtnim ostacima vidljivi su tragovi nasilne smrti, prostrijelne rane, slomljene kosti, kaže Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja.

(...)

Nakon što su pogrebna vozila s posmrtnim ostacima blagoslovljena, preko graničnog prijelazu Gruškovje, gdje napuštaju Sloveniju i u 17 sati dolaze na hrvatski teritorij.

Vojni ordinarij Jure Bogdan blagoslovio je lijesove uz kratku molitvu.

(...)

Istražuje se pet mikrolokacija u Sloveniji

Hrvatska je preuzela posmrtne ostatake prvih 500 hrvatskih žrtava, ekshumirane na području Slovenije, što bi ubuduće trebao postati kontinuirani proces, istaknuo je potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

– Jasno osuđujemo sve totalitarne režime, nacistički, fašistički i komunistički. Mi smo kao generacija ostvarili san o samostalnoj Hrvatskoj i sada izvršavamo našu moralnu obvezu prema onima koji su pogubljeni bez suda i presude, rekao je Medved.

A terenskih će istraživanja u Sloveniji biti još dosta jer masovnih je grobnica na području te zemlje mnogo. Trenutačno se istražuje pet mikrolokacija u Crngrobu pokraj Škofje Loke.