• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Predsednički izbori 2017.

Started by Dybuk, 02-03-2017, 15:03:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Scordisk

Ma dobro, mante Lazu, i taj je stari alhemičar, od Dinkića do Tadića i Vučića, pa nema džabe onakve brkove a da ne namiriše gde je toplo i sigurno.

Interesantan osvrt, inače:

http://www.danas.rs/licni_stavovi/licni_stavovi.1148.html?news_id=342181&title=Operacija+trijumf

Aco Popara Zver

Ona operska pevaljka Jadranka, ona je pogodila sve izbore od 1997. na ovamo!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Scordisk

opaaa. šta li nam predviđa tek za ove? :D

Petronije

Pičko Grbava!!! Nadam se da će mu jug prirediti doček kako dolikuje na nekoj od narednih utakmica.

https://youtu.be/A_hIFnmIjLE
Arm the Homeless

Palmer

Postavlja se pitanje da li je teatralni Laza iz klase malog Aleka il' obnuto. Bilo kako bilo, nekako Alek uvek ima veze sa Lazom..

Palmer

Jbt i Lav Geršman se prod'o.  :shock: :shock:

''Lav Geršman Belibot Treći u daljem tekstu LGBT, poznati beli mag poreklom Jevrejin iz Ukrajine otkriva za specijalno predizborno izdanje časopisa Treće oko ko će ući u drugi izborni krug i zašto je dobro da pobedi jedan od kandidata.''

''Građani Srbije imaće u drugom krugu izbor. Put u sigurnost, nova radna mesta kroz umereni neoliberalizam, buđenje industrije iz kliničke smrti. Vidim Kineze. Mnogo Kineza i Arapa na čijim krilima ćemo pokrenuti  industriju iz mrtve tačke. Vidim novi autoput, pruge i jeftine karte do Palmanove. Vidim razvijeni IT sektor i neuralne mreže.''

''Pogađaće nas i klimastko oružje, tako da će biti verovatno i elemnatrnih nepogoda. Postojaće opasnosti od poplava, koje će biti opasne,ali obzirom da se mnogo toga uradilo na obezbeđenju sistema i nabavci mobilnih brana, neće biti postradalih.''

Na pitanje da prokomentariše Kosovo i Metohiju i Makedoniju, rekao je da je ka jugu izmaglica, ali da polako dolazi proleće.

Geršmana brine kolaps u opoziciji, koji vidi u nedostatku originalnosti, motiva, poštenja i političke mudrosti.

''Drugi kandidat donosi propast.  Umišljeni jahač apokalipse, a u duši je miš beli što nesreću deli, posle ovih izbora otkasaće u prošlost. To je sve što ću reći. Ne treba Vam treće oko da shvatite o čemu se tu radi.''

U potpisu LGBT čisto da se ispoštuje deo: ''u daljem tekstu LGBT''

Aco Popara Zver

Truman

Палмер, мени нич није јасно. Ко улази у други круг?
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Scordisk

Aco Popara Zver

Aco Popara Zver

Dybuk

Au bre, 90te, drugi deo. Isplivalo sve hmm, kuso i repato, koji blast from the past!

Zna li ko sta je bilo na onom prekrecenom muralu u NS sto nazivaju drugom ili manjom Savamalom, i sto je to moralo da se dira? Meni nije poznato.

tomat

Quote from: Dybuk on 27-03-2017, 23:18:14
Zna li ko sta je bilo na onom prekrecenom muralu u NS sto nazivaju drugom ili manjom Savamalom, i sto je to moralo da se dira? Meni nije poznato.

https://zokstersomething.com/2017/03/24/przenje-mozga-kako-je-novi-sad-fasovao-da-prostite-kurac/
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Hvala, tomat. Nisam znala da ima veze sa crkvom. Kakvi cudaci, ne nalazim nista problematicno, ali opet, ja nisam Irinej.

Aco Popara Zver

Informer, vrhunac istraživačkog novinarstva

Palmer

haha, corax me pokr'o, ja izbacio ovu glupos' na fb neki dan

Palmer

Primer kako odgovorni ljudi ponekad pokupe i udome psa sa ulice. Btw je l' odgledao neko Šešeljev rap spot? Voja Trešelj.

Biki

scallop

Zahvalio nam Vučić što nam je maznuo deo penzije. Ovi koji su mi sjebali državu nisu se zahvalili. To je razlika.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Dybuk

http://rs.n1info.com/a238457/Vesti/Vesti/Jankovic-tvrdi-da-nije-bezbedno-da-ide-u-drugi-krug.html

QuotePredsednički kandidat Saša Janković rekao je u intervjuu za Insajder da mu je prijatelj iz Bezbednosno informativne agencije rekao da za njega nije bezbedno da uđe u drugi krug jer se u tom slučaju može dogoditi ,,svašta".

Govoreći o saznanjima da navodno ni nasilje nije isključeno, Janković je rekao da takva saznanja imaju i BIA, MUP i tužioci i da je pitanje da li će institucije delovati i šta će sa tim podacima biti urađeno.

"Ako mi dođe pripadnik BIA i kaže: Saša, molim te, ja ću ti slomiti i noge i ruke da ne bi ušao u drugi krug, da ti se ne bi desilo ono što može da ti se desi kad uđes u drugi krug, bolje da te ja fizički sprečim, nego da se ovo nastavi dalje... dakle, to ti ljudi znaju", rekao je Janković.

Kako je naveo, to mu je rečeno u prijateljskm razgovoru pre 20 dana, u najboljoj nameri.

http://www.youtube.com/watch?v=CRHBNs7RkZo

scallop

Ne zna šta će onda. Silovaće ga, pa će ga zovu "Saša, pederu!"
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

akhnaton

Quote from: Dybuk on 29-03-2017, 15:04:52
http://rs.n1info.com/a238457/Vesti/Vesti/Jankovic-tvrdi-da-nije-bezbedno-da-ide-u-drugi-krug.html

QuotePredsednički kandidat Saša Janković rekao je u intervjuu za Insajder da mu je prijatelj iz Bezbednosno informativne agencije rekao da za njega nije bezbedno da uđe u drugi krug jer se u tom slučaju može dogoditi ,,svašta".

Govoreći o saznanjima da navodno ni nasilje nije isključeno, Janković je rekao da takva saznanja imaju i BIA, MUP i tužioci i da je pitanje da li će institucije delovati i šta će sa tim podacima biti urađeno.

"Ako mi dođe pripadnik BIA i kaže: Saša, molim te, ja ću ti slomiti i noge i ruke da ne bi ušao u drugi krug, da ti se ne bi desilo ono što može da ti se desi kad uđes u drugi krug, bolje da te ja fizički sprečim, nego da se ovo nastavi dalje... dakle, to ti ljudi znaju", rekao je Janković.

Kako je naveo, to mu je rečeno u prijateljskm razgovoru pre 20 dana, u najboljoj nameri.

http://www.youtube.com/watch?v=CRHBNs7RkZo

Mda, onda nikom ništa, mi kao hoćemo da skinemo pičkoustu džukelu sa trona, a bojimo se da nas ne siluju, slome noge i tako to. Sve kilavo i poplašeno.... Da je pre 114 godina ona volina Apis tako razmišljao Aca Lane i Draga mu ne bi bili uklonjeni nikada, pa čak ni tada... cccc
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Aco Popara Zver

Koje ludlo haha, shvatam da je prag tolerancije nešto što se uvijek spušta u kampanji, mnoge stvari se izgovaraju bez pokrića pa poslije pravdaju kao u žaru borbe, ali ovi izbori u Srbiji su posebna stvar.

Dybuk

Prvo, ne znam odakle vam to o silovanju, meni npr na pamet pada nesto err, konacnije, plus, zaista silovanje nije nesto od cega treba praviti vic.

Drugo, ja sam ovo Jankovicevo shvatila kao "eto na sta su sve spremni, samo da ostanu na vlasti", a ne signal da se uplasio ili da ce se povuci iz trke.

Palmer

Primer dobrog PR-a:

''Srpska napredna stranka saopštila je danas da su kandidati za predsednika Srbije Saša Janković, Boško Obradović, Saša Radulović i Vuk Jeremić "bitange i najveća sramota koja je zadesila Srbiju i sve njene građane"  :lol:

Aco Popara Zver

Vladimir Đukanović

"Већ видим сценарио који креће од раних јутарњих часова током изборног дана и који ће се покренути најпре преко друштвених мрежа. Константно ће се измишљати информације о наводном присиљавању бирача испред бирачких места од стране ,,батинаша браће Вучић" да заокруже број шест, затим ће се лансирати информације о функционисању тзв. бугарског воза широм Србије, све то ће се ,,документовати" фотографијама испред бирачких места на којима ћемо видети некакве опасне момке који се шетају и контролишу ко гласа и тако редом. Све то ћемо по цео дан читати и слушати, а онда ће увече уследити некаква заједничка конференција за штампу на којој ће се рећи да опозиција не признаје резултате нерегуларних избора. Можда ће се упасти у РИК, испровоцирати инцидент и – оно што је кључно, а дубоко верујем да се на томе веома интезивно ради – биће покушаја интернационализације проблема."

akhnaton

Quote from: Dybuk on 29-03-2017, 15:37:17
Prvo, ne znam odakle vam to o silovanju, meni npr na pamet pada nesto err, konacnije, plus, zaista silovanje nije nesto od cega treba praviti vic.

Drugo, ja sam ovo Jankovicevo shvatila kao "eto na sta su sve spremni, samo da ostanu na vlasti", a ne signal da se uplasio ili da ce se povuci iz trke.

Oni jesu na sve spremni samo da bi ostali na vlasti, u Srbiji se vlast nikada nije olako davala, niti se dobijala na izborima, osim kada amorfnoj masi dogori do nokata, ali i tada ne zbog stomaka, nego zbog ne ispunjenih obećanja o imperiji u granicama K.K.O.V! Inače da DS nije preterivao sa balansiranjem između lelečkinje (Kosovo i ostalo) i kao nekakve reforme, da je malo manje lupetao o štednjama i libertijanizmu, a više pažnje obraćao na sankiloteriju, koja što je apsurdno kuka kako je gladna, a ovamo se kupuju najskuplja vozila, bije se u redovima za Iphone, ide se na letovanja, zimovanja... Ne bi sa konca i konopca sakupljena ofarbana radikalština ni dobila izbore 2012. Šta to govori? Govori samo jedno, da crno nije crno, i da belo nije baš belo, da nama ne ide tako loše kako bi smo hteli da prikažemo, da smo nacija podanika i jeftinih ljudi, što se vidi i iz primera štrajkača u Goši, koji bi samo da im se isplate zaostale zarade, a posle, boli ih uvo. Zato džukac može da vlada koliko hoće, da radi šta hoće, i da mu niko ne može ništa. Ustav? Ustav je mrtvo slovo na papiru, uostalom kada je neko od naših vladara uopšte i poštovao ustav? Obrenovići ih donosili kako im se navije, karađorđevići gledali kako da se uvale, i da se ne zamere Nikoli - Brada do pupka Pašiću i njegovim patronima i obožavaocima, Tito menjao ustave na svakih malo vremena, Milošević amandmanima otpočeo razbijanje SFRJ, napravio đuveč ustav za sebe i svoje, Koštunica se na to ubacio sa preambulom zbog prodate avllije... U normalnim zemljama ovakve igre bi odvele u sudske procese sa fatalnom završnicom, u najmanju ruku, a ove nikom ništa. Realno bilo ko osim onog svbina da uđe u drugi krugf, pod uslovom da drugog kruga i bude, u uslovima kada se džukac ne skida sa ekrana, Interneta, štampe, bilborda, kada svi pa čak i kučići navijau za njega, biće pobeda normalnijih. Ali,čak ni to nije garancija da nas posle uskrsa 2017 ne čeka pakao... Jer džukac nije džukac, nego kerber....

akhnaton

Quote from: Pizzobatto on 29-03-2017, 15:45:25
Vladimir Đukanović

"Већ видим сценарио који креће од раних јутарњих часова током изборног дана и који ће се покренути најпре преко друштвених мрежа. Константно ће се измишљати информације о наводном присиљавању бирача испред бирачких места од стране ,,батинаша браће Вучић" да заокруже број шест, затим ће се лансирати информације о функционисању тзв. бугарског воза широм Србије, све то ће се ,,документовати" фотографијама испред бирачких места на којима ћемо видети некакве опасне момке који се шетају и контролишу ко гласа и тако редом. Све то ћемо по цео дан читати и слушати, а онда ће увече уследити некаква заједничка конференција за штампу на којој ће се рећи да опозиција не признаје резултате нерегуларних избора. Можда ће се упасти у РИК, испровоцирати инцидент и – оно што је кључно, а дубоко верујем да се на томе веома интезивно ради – биће покушаја интернационализације проблема."

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..... ako se sada nisam šlogirao nikad neću..... :P

Anomander Rejk

Pa normalno, ako ko zna kako se muva, to je Đuka(nović). Bio pravnik u Mocartu i Meridijanu...a mislim i glavni i odgovorni u Državnoj lutriji. Pre Vučića, bio kod Vojvode u stranci...zaboravih, jel ono on vodio radnike u 12 noću da kreče u Lutriji ?  :mrgreen:
Tajno pišem zbirke po kućama...

tomat

bio i voditelj na rahmetli radio Fokusu, odlične emisije imao gde se kod uključivanja minut naplaćivao više nego hotlajn.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Father Jape

Ja ušao u prodavnicu samo da vidim da li je stvarno. Nekako mi je i dalje nadrealno za Politiku.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Otkad su Ljilju sklonili, Politika je ozbiljno kompromitovana. Žarko Rakić je dobar novinar ali očigledno ne neko ko može da igra na oštrici žileta i "speak truth to power" makar onoliko koliko su to radili Ljilja i Bujke. P(retp?)rošle nedelje Politika je imala dva hit piecea koje je objavila pod "drugi pišu" nadnaslovom u kojima je neki meni do tada nepoznati publicistički entitet opširno pisao o tome šta je sve Vuk Jeremić ukrao, proneverio, pojeo, popio i povalio - tu je bilo sasvim jasno da ova novina vidno kliza u mod rada koji je Struja devedesetih proslavio.

Aco Popara Zver

Dokaz da je Vučićević nezavisan novinar!

Dybuk

Vučić: "Ako izgubim, čestitaću u 22h i reći da nisam premijer"

Vučić: "Ići ću u Kinu u maju, velika čast za mene i Vladu"

:idea:

ALEKSIJE D.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

Naravno da nije. Kupujem Blic.

Dybuk

I Danas je bez virusa, danas.

mac

Kako to da nema reklame na Informeru?

tomat

Informerove zasluge su tolike da nije potrebno.

Meho Krljic

To je ono proverbijalno da se Vlasi ne sete  :lol:

Politikina naslovna jeste ovakva, kupio sam je iako mi je žena zabranila.  xrofl  Za Blic ne znam, nisam video, ali što se Novosti tiče, ovo je valjda neki dodatak, ne naslovnica.

scallop

Još samo nekoliko dana...

Anomander Rejk

Vučić ponovo u akciji spašavanja, ovaj put ne kroz duboki sneg, nego kod Marića u Ćirilici :
http://informer.rs/vesti/izbori/126559/UZIVO-SOK-CIRILICI-Mladicu-publici-pozlilo-VUCIC-PRVI-SKOCIO-POMOC

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

Jao, pa vi svi glasate za Vučića!

Truman

Quote from: Anomander Rejk on 30-03-2017, 23:19:09
Vučić ponovo u akciji spašavanja, ovaj put ne kroz duboki sneg, nego kod Marića u Ćirilici :
http://informer.rs/vesti/izbori/126559/UZIVO-SOK-CIRILICI-Mladicu-publici-pozlilo-VUCIC-PRVI-SKOCIO-POMOC

Битно је да је дете опет спасено.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Scordisk

hahah, ne znam je li neko isp[ratio ovo, svuda je po fejsbuku:

Anomander Rejk

Nije mu loša ova plavuša  :mrgreen: