• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Mediji u Srbiji (danas)

Started by Dybuk, 23-07-2017, 17:52:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

D.

Tvoja jaja, batice, mogu da cucalaju samo oni koji nemaju, čak ni blage, razmake među zubima. Ti si se ukakio u pelene i da svoj identitet otkriješ ovde. Bezveznjakoviću. :)

Naravno da zločini prababa nisu argument za diskreditaciju praunuka, ali u konkurenciji ostalih napisanih gluposti na ovu temu, ta je prilično beznačajna s obzirom od koga dolazi.

Ignor.

Krsta Klatić Klaja

ignor ignor, daj mi ignor, daj pokušaj na još koji skaradan način da skreneš priču sa činjenice da, KAO I UVIJEK, apsolutno ništa ne provjeravaš od onoga što pričaš, nego ulećeš sa svojim fake-news stavom i baš znaš "šta predstavlja Kašogi"

smijurija žešća, da ima ikakvog poštenja u tebi rekla bi hvala na informaciji, nisi znala, sad znaš, al to rade oni koji mozak imaju
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Skalopu smeta Akhatonov radikalizam i on smatra da niko na sagiti ne bi trebalo da predlaže takve radnje, jer to govori o tome kakvi smo mi, a on ne bi želeo da mi budemo takvi. Ja ZS baš ne doživljavam toliko lično (što ne znači da mi ništa ne znači, naprotiv...), ali "uhvatio" sam period kada je ovde bilo mnoooogo više ljudi i diskusija, i iskreno, neka prepucavanja su mi bila potpuno nerealna u smislu kakve gadosti su ljudi intelektualci spremni da pišu jedni drugima. Tako da...mislim da bi svi trebalo da se malo opuste.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

scallop

Ne seri. Ne možeš ti određivati o čemu je rasprava. Radi se o pozivanju na najgore nasilje nad ljudskim životom.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: scallop on 20-10-2018, 14:15:01
Ne seri. Ne možeš ti određivati o čemu je rasprava. Radi se o pozivanju na najgore nasilje nad ljudskim životom.

rekoh da se bavim tematikom da li i kako treba kažnjavati Vučićevića

jel moguće da ne možeš to da razdvojiš

D.

Neke stvari ne mogu da se kažu, osim, eventualno, pred ogledalom u praznoj sobi.

Zadržite svoje gadosti za sebe. Ovo je prostor javne diskusije.

Petronije

Šta god dalje da napišem neće da valja te se povlačim. [emoji8]

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Milunka Savić on 20-10-2018, 14:17:30
Neke stvari ne mogu da se kažu, osim, eventualno, pred ogledalom u praznoj sobi.

Zadržite svoje gadosti za sebe. Ovo je prostor javne diskusije.

to si shvatila prije ili nakon što si spomenula testise? :lol:

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Petronije on 20-10-2018, 14:17:45
Šta god dalje da napišem neće da valja te se povlačim. [emoji8]

ma u pravu si skroz, mada tu pomoći nema

to je tako od vajkada, čak i filozofski objašnjeno

ljudi po Hegelu ne znaju da brane ono što im je napadnuto nego odmah napad procjenjuju kao napad na cjelinu njihove ličnosti. Čak i kad je u pitanju npr lopov koji ti krade novčanik, on ne pokušava da ti ukrade pare nego čitavo tvoje biće i ti reaguješ spreman za borbu do smrti

to su bukvalno Hegelove riječi, i tu nema dalje, možda su malo visokostilizovane, borba do smrti fazon, al vidiš i sam da neki nikako da nauče

rasprava je ko je Kašogi al ispade da su i Batini testisi on topik

sve može da bude i vrcavo i tvrđe kad neko zna o čemu se raspravlja, al kad neko ne zna...

vidiš da i ja griješim kad mislim da će neko napokon naučiti

D.

Pogrešila sam. Tebi se testisi još nisu ni spustili. Daj da ti promenimo pelene bar, da nam ne smrdiš na topiku. :)

scallop

Ne mogu. Vučićević je marginalac, kao što su marginalci većina novinara koji se za male pare bave naručenim pljuvanjem. Hoćemo li sve da ih koljemo? Ovde je reč o nedopustivom, nemoralnom ponašanju lika na ZS.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: scallop on 20-10-2018, 14:23:45
Ne mogu. Vučićević je marginalac, kao što su marginalci većina novinara koji se za male pare bave naručenim pljuvanjem. Hoćemo li sve da ih koljemo? Ovde je reč o nedopustivom, nemoralnom ponašanju lika na ZS.

ne kontam šta ne možeš

jel neko ovdje podržava ono što se desilo Kašogiju? Ja svakako ne, što ne znači da mislim da je Kašogi neka super faca, kralj etike i moralna gromada.

dakle, to naravno da može da se razdvoji

D.

Postoji situacioni nedostatak empatije i postoji psihopatski nedostatak empatije.
Pre nego što napišete ono što vam je u glavi, razmislite u koju grupu od ove dve će to da vas svrsta. Ako vam već smetaju etikete.

scallop

Svi koji imaju razumevanje za Akhnatonov idiotluk, na bilo kom nivou, imaju problem sa mnom.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: scallop on 20-10-2018, 14:30:16
Svi koji imaju razumevanje za Akhnatonov idiotluk, na bilo kom nivou, imaju problem sa mnom.

sasvim ok stav, samo nema nikakve veze sa mnom

scallop

Šta se, onda, petljaš? Nemaš druga posla? Pao ti estrogen?

Krsta Klatić Klaja

Petljam se jer je to klasični neoliberalizam.

Prihvatiš prst, uzmu čitavu ruku.

Prihvatiš da Kašogija ne treba maltretirati, kamoli ubiti. Oni još traže da ga tretiraš kao moralnu gromadu. E pa ne može.

te dvostruke dilove stalno valja odbijati, pa makar po cijenu etiketiranja koještarijama kojima smo prisustvovali ovdje

scallop

Ne seri. Ovo nema veze sa neoliberalizmom nego sa etikom.

dark horse

Quote from: Pizzobatto on 20-10-2018, 13:42:15
Mante se bre... oko toga pravite scenu, pa ja sam mislio da je linkin smislio nešto bolje ovog puta

Linkin smišlja kako banovati što veći broj slučajno izabranih učesnika (recimo, po Tanos principu, pola slučajnih ostaviti, pola slučajnih banovati), a da nam pretekne scallop. To bi svakako podiglo kvalitet foruma i zanimljivost diskusija bar za 25%.

Za sad se čini nerešiva glavolomka.  :cry:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Krsta Klatić Klaja

eto ga i linkin #5

neoliberalizam ima veze sa etikom, samim tim, etika ima veze sa neoliberalizmom

scallop

Quote from: Pizzobatto on 20-10-2018, 18:54:57

neoliberalizam ima veze sa etikom, samim tim, etika ima veze sa neoliberalizmom

Nema. Zalutao si. Samo pokušavaš da osnov rasprave odvučeš ustranu.

Krsta Klatić Klaja

već objasnio dvostruku etičku igru. ne znam čemu ovakvo ponašanje

scallop

Da, da, sve si ti objasnio. Idi vežbaj ligamente ili objasni Macu kako si pametniji od njega. Jebote, baš si dosadan.

Krsta Klatić Klaja

možda tebi nisam objasnio, ali nisam ni svemoguć

Mac je neoliberal

Scordisk

jeote, kakve sve ovde moralne gromade obitavaju, zacelo, šta gromade, gromadesine :D

Quote from: Pizzobatto on 20-10-2018, 14:08:42

jel realno uopšte stajati na stranu, birati između lika povezanog s prodajom oružja i lika koji ga je iskasapio?

e to

akhnaton

Quote from: Milunka Savić on 20-10-2018, 13:33:40
Quote from: akhnaton on 19-10-2018, 21:09:20
A kakve su to osobe koje ne bi smele da imaju pristup na ZS? Budite određeniji. Da nećete možda da mi prilepite etiketu psihopate, ubice, zločinca, ustaše....
Ako sam svojim postom povredio nekoga, izvinjavam se. Neće se ponoviti.

To su osobe koje svežu tragediju, nepojmljiv zločin nad relativnim dobrom i groznu neljudskost koriste u diskusiji kao metaforu za kažnjavanje ljudi. Da ne ulazimo u ostala poređenja onoga što predstavlja Kašogi, a šta DJV, i kako to poređenje direktno razotkriva tvoju zlu nameru i otrovnost. O dijagnozama nećemo jer nismo stručni, ali etiketu si samom sebi nalepio, pa ubuduće svoj mrak i psihopatija-like ideje sačuvaj za sebe. Ne, ne možeš sve da kažeš, pa ni ovde.

U pristoji se.

Mračniji sam ja nego što iko može da pomisli. Sotona lično, toliko mračan da bi se Hitler uplašio, Hajdrih upucao, a Mengele poludeo.  Esencija zla, izvor takoreći.
Pričajte o cveću i leptirima, verujte da je glavni otkupljivač malina, marginalac, branite njegovu "ličnost".

Ako Boban smatra da mi ovde nije mesto. Nemam ni najmanju nameru da se udaram u grudi i vičem Mea Culpa, posebno ne zbog Dragana J Vučićevića.
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

dark horse

Quote from: akhnaton on 20-10-2018, 21:07:55
Mračniji sam ja nego što iko može da pomisli. Sotona lično, toliko mračan da bi se Hitler uplašio, Hajdrih upucao, a Mengele poludeo.  Esencija zla, izvor takoreći.

Linkin takoreći.  :lol:

D.

Mračniji sam ja nego što iko može da pomisli.

Meni sve to više liči na đoku na biciklu.

akhnaton

Quote from: Milunka Savić on 21-10-2018, 11:11:58
Mračniji sam ja nego što iko može da pomisli.

Meni sve to više liči na đoku na biciklu.

Ne vozim biciklo, i ne zovem se đoka.

Nego ko je taj Linkin koga ovde svi pominju....
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

dark horse

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Ni Ilustrovana Politika nije ono što je bila....

NUNS i NDNV: Državni list poziva na linč nezavisnih medija i novinara

QuoteNUNS i NDNV ocenjuju da je autor ovog teksta i glavni autor Ilustrovane politike Djordje Martić, urednik Politike ekspres u periodu kada je, pet dana pre ubistva novinara Slavka Ćuruvije, objavljen tekst "Ćuruvija dočekao bombe" Miroslava Markovića, koji je iste večeri pročitan i u Dnevniku RTS-a.

A, dobro, onda je jasnije...

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Krsta Klatić Klaja

Čovjek trenutka, takoreći antitruman

Scordisk

trenutka svakako, e sad, da li je bas covek ili neka subhumana kategorija, to ostaje da se utvrdi

Krsta Klatić Klaja

Meho Krljic

I posle nek neko kaže da Marić nije genije. Dobija dva miliona iz budžeta - doduše samo dinara - da pravi emisiju "Prelo u našem sokaku" koja će po konceptu biti negde na tragu Šarenice, a sa obrazloženjem da će na taj način barem biti manje "Parova" na njegovom programu. Kud se Veran Matić ne seti da po ceo dan pušta scene pogubljenja, mučenja i komadanja životinja, možda bi iz budžeta dobio pare da radi i serije i naučni program, i školski program...

,,Prelom" protiv ,,Parova": Komisija Ministarstva kulture dala dva miliona za emisiju nalik ,,Šarenici"

Petronije

Svak' je genije kad je u mogućnosti. Nagledasmo se finansijskih genija i magova i za vreme prošle, a specijalno za vreme ove vlasti.

Krsta Klatić Klaja

platite mu da ponovo pravi intervjue s kristijanima!!!

Meho Krljic

Nego, dva miliona dinara je sića, evo kako to rade majstori:

Gleda li neko televiziju Kopernikus? Ne. Quelle surprise. Ali, evo, država je svesna njene vrednosti, jer upravo saznajemo da ovu televiziju Telekom kupuje za 195 miliona evrilija (kažu "samo kablovski sistem"), sve preko ofšor akcijanja jer, ipak, nije red da se porez plati istoj toj državi koja kupuje malu ali uspešnu televiziju koju niko nikada nije gledao. Naravno, nekim neopisivim spletom okolnosti, vlasnik koji televiziju prodaje je brat poverenika SNS u Nišu...

Telekom kupio Kopernikus za 195 miliona evra

Petronije

Nije samo televizija, to je i provajder kablovske televizije.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=11&dd=05&nav_id=1465313

Krsta Klatić Klaja

čekamo Anđusa dobjasni

Meho Krljic

Meho Krljic

Ne preterano iznenađujuće, gro para na javnom beogradskom konkursu dobijaju mediji koji vole vlast:
Najmanje 60 miliona dinara za naprednjačke medije

Meho Krljic

mac

Šta želiš da kažeš?

Meho Krljic

Pa, ništa određeno, samo da se medijski napisi i teme prepliću na uistinu bizaran način kad se ukuca "slobi ukrali mozak" u gugl.

mac

Mda, ali to nije problem medija u Srbiji (danas), nego guglovog algoritma. Za par dana biće više napisa od ukradenom mozgu, promeniće se lista, i na vrh će isplivati ono što je sad aktuelno i pokriva sve reči iz upita.