• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zbogom glumci...

Started by iNCUBUs, 10-06-2004, 00:56:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iNCUBUs

Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Pajke

Pajke

...mislim, super izgleda! :)  :wink:

WARLOCK

bogami! moracu da je stvorim za sebe  :!:

Pajke

Quote from: "WARLOCK"bogami! moracu da je stvorim za sebe  :!:

Prvo da naucis Mayu! :)  :wink:

Plavi Skaut

Nevjerovatno, odlicno..napokon!

Ko zna 3DstudioMax nece imati problem sa Mayom, samo sto je Maya za ovakve stvari daleko bolja. Ja sam probala malo da animiram u 3dSM-u i nije lako, nisam stigla dalje od camca kojem sam uspjela da pokrenem propeler :!:  , to mu ga dodje deseta lekcija cini mi se.

Nego, gledala sam nedavno film, gdje je glavna glumica virtualni lik, a tako dobro uradjena da svi vjeruju da postoji (u samom filmu je njena animacija kada je koriste katastrofalna)..film nije cemu ali ima finih momenata koji ce uskoro da budu nasa stvarnost, izvinjavam se, krecana, zaboravila sam kako se film zove.
The Four Winds

Plavi Skaut

Quote from: "Freja"Nevjerovatno, odlicno..napokon!

Ko zna 3DstudioMax nece imati problem sa Mayom, samo sto je Maya za ovakve stvari daleko bolja. Ja sam probala malo da animiram u 3dSM-u i nije lako, nisam stigla dalje od camca kojem sam uspjela da pokrenem propeler :!:  , to mu ga dodje deseta lekcija cini mi se.

Nego, gledala sam nedavno film, gdje je glavna glumica virtualni lik, a tako dobro uradjena da svi vjeruju da postoji (u samom filmu je njena animacija kada je koriste katastrofalna)..film nije cemu ali ima finih momenata koji ce uskoro da budu nasa stvarnost, izvinjavam se, krecana, zaboravila sam kako se film zove.
The Four Winds

Plavi Skaut

Postoji li opcija gdje se moze editovati cijeli post, kada se desi ovo?
The Four Winds

Pajke

Quote from: "Freja"Nevjerovatno, odlicno..napokon!

Da nije http://www.imdb.com/title/tt0258153/

Plavi Skaut

Jeste, to je taj film.  :lol:
The Four Winds