• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Čudna knjižara na Sajmu knjiga 2018

Started by Boban, 21-10-2018, 04:15:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Isto mesto kao prošle godine, četiri kvadrata prostraniji, stotinu naslova više...

Mnogo knjiga je u malim količinama i neće ih više biti...
Dosta knjiga je poslednji put po ovim cenama - poskupljenja su neminovna jer ih nije bilo pet godina.
Naslova iz Hrvatske ima daleko više nego obično, ali tek po komad-dva...

Za vreme sajma knjižara ZNAK SAGITE kod Doma Omladine neće raditi.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

na pogrešnom mestu tražiš... reč "jeftino" nigde nisam pomenuo.

Truba

to nema u vokabularu
dobro koliko je to skupo
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

za tebe nedostižno... ti tražiš jeftino, a to definitivno kod mene nećeš naći; dakle, da se ne iscrpljujemo u beskrajnim raspravama.

Truba

moguce...
ali ako je na intrerliberu u zagrebu cijena pojedinačnog primjerka 45 kuna
kolika je u beogradu?
na kraju krajeva
sve se to moze kupiti preko mastercard ali je postarina 25 kuna

tomat

pa 25 kuna nije mnogo, to je malo više od 3 evra, koliko knjiga mogu da ti dostave za te pare?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

Je li zaista mnogo važno šta labud trabunja?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Truba

Fali mi 29 brojeva
Imam 11
Uskoro završavam alefe.
Moram nesto citati u tramvaju
Sirius i futura dojade

Truba

Nisu mi odgovorili na pitanje koliko može knjiga u 25 kuna
Kinezi rekoše ako ne trošiš novce nigdje nisi dobrodošao
Boban je kinez

Kimura

Bila sam na Sajmu, a nisam saznala nešto veoma važno (zato što sam suprotnost Black Swanu, recimo guska): koliko košta ova knjiga?

scallop

Sve tri spodobe na naslovnici čekaju istu informaciju. :x
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.