• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zvanični sajt kluba Lazar Komarčić

Started by Boban, 19-06-2004, 22:43:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Boban

Pošto vidim da niko drugi neće da postira obaveštenje:

http://www.lazarkomarcic.org.yu/
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Lurd

Lepo izgleda sajt. Pošto nemam gde, hajde ovde da probam da prijavim bagić. Kada se klikne kontakt, izleti mi meni za slanje novog mejla, ali ne piše adresa, nego treba sam da popunim. Možda zato što koristim Mozzila Thunderbird?
My trees...They have withered and died just like me.

phuzzy

Upravo zato sto koristis Mozilla Thunderbird, koji ocigledno ne prepoznaje najstandardniji moguci a href="mailto: bla@bla.com" tag... Sajt je napravljen u toliko standardnom HTML-u da standardnije ne moze biti, upravo zbog takvih raznih koji koriste egzoticne browsere.

Al' uvek i od egzoticnog ima egzoticnije.

Lurd

Pa ako je thunderbird ekgzotičan, ja sam oktopod. Elem, radi u Outlooku 6, tako ćemo zanemariti činjenicu da to obično radi. Brainwash je brainwash.
My trees...They have withered and died just like me.

Boban

Ma svi ovi webmasteri su placenici Microsofta.
Moja rodjena diskusija ne radi pod Netskejpom jer svi po automatizmu setuju stvari za najnoviji IE...

xvoo
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

phuzzy

Dragi Oktopode,  :lol:

"href mailto:" tag koji sam upotrebio je deo HTML standarda još od verzije 2.0. U međuvremenu smo pregrmeli verziju 3, pa i 4, i trenutno je u toku prelazak na novu generaciju, XHTML 1.0.  

Cenim da taj tag radi čak i u prepotopskim browserima kakav je Lynx, i ideju nemam zašto ne radi u Thunderbirdu... u stvari, lažem, imam ideju - verovatno zato što sprega između tog smiješnog browsera i tvog mail programa ne radi baš najbolje.  8)

A ako nađete nekoga iz Microsofta ko je voljan da me plaća ne bih li pravio IE-specific HTML, obavezno mi javite. Već sam naučio i secret handshake, samo nikako da ostvarim kontakt.  :evil:

varvarin

Dobro, a kamo upadljivo obaveštenje: "Dragi naši, čast nam je obavestiti Vas da na adresi toj i toj od danas imate sajt kluba...." , i tako to?

phuzzy

Eno ga na vrhu.  :lol:

Nego, ozbiljno, mogao bi to precednik da napise?  :wink:  Ja sam pokusao da napisem onaj "pozdravni" tekst, ali mi nije uspelo (što svi sad mogu da vide na naslovnoj strani).