• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Screaming Planet konkurs strikes again, ipak!

Started by phuzzy, 21-06-2004, 12:00:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

phuzzy

Dakle, da ne trošim reči kad već svi znate,

(da, klik na sliku)

Boban

Imam dva scenarija za dva stripa na po jednoj tabli... ima li neki zaniteresovani crtač, sposoban da odradi tu stvar u koloru?
Ako i propadnemo na konkursu, imam vezu u ZS, proturiću tamo, na zadnjoj strani...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

morbius

Alo phuzz, kakva je to sad fora da priča mora imati tačno 16384 bajtova? Možda se misli okvirno, ali kako ja ukapirah, ovde kaže tačno 16384 znaka. Vala ti ovaj put šaljem flash, mada ni sam ne znam kako ću nacrtati kokosov orah.
Mislim, šta je ovo? Radovi na zadatu temu, kao u osnovnoj školi? "Kako sam se proveo na letnjem raspustu" by mali Perica. Mora leto, more, orasi... Dela odma reci i muzičku želju da nađem šta da ti stavim kao podlogu za Flash. Mislim, kamo umetnička sloboda i tako to? :cry:
Why me?

PTY

Quote from: "Boban"Imam dva scenarija za dva stripa na po jednoj tabli... ima li neki zaniteresovani crtač, sposoban da odradi tu stvar u koloru?
Ako i propadnemo na konkursu, imam vezu u ZS, proturiću tamo, na zadnjoj strani...

uf, sta ti je covek bez skrupula!
melem na ranu!  :wink:

phuzzy

Cenim da su svi skapirali da je 16k gornji limit, a ne tačna dužina, no za one sa jeftinijim ulaznicama, ispravio sam tekst tako da sada više ne može biti zabune.

A umetničke slobode možeš da staviš u lulu.

Jeste, zadati sastav, na temu letnjeg raspusta.

morbius

Quote from: "phuzzy"Cenim da su svi skapirali da je 16k gornji limit, a ne tačna dužina, no za one sa jeftinijim ulaznicama, ispravio sam tekst tako da sada više ne može biti zabune.
Pa rek'o otkud znam, vidiš kako si postao zahtevan, možda tražiš i tačan broj znakova.
Rek'o kako je krenuo, možda nam još zatraži da pišemo sastav o uticaju telekomunikacionih veza na razvoj graorastih koka nosilja u Pensilvaniji i to još bez upotrebe slova e. :P  :D
Why me?

Lurd

Quote from: "morbius"
Quote from: "phuzzy"Cenim da su svi skapirali da je 16k gornji limit, a ne tačna dužina, no za one sa jeftinijim ulaznicama, ispravio sam tekst tako da sada više ne može biti zabune.
Pa rek'o otkud znam, vidiš kako si postao zahtevan, možda tražiš i tačan broj znakova.
Rek'o kako je krenuo, možda nam još zatraži da pišemo sastav o uticaju telekomunikacionih veza na razvoj graorastih koka nosilja u Pensilvaniji i to još bez upotrebe slova e. :P  :D

Ali na Intelu, ne zaboravi.
My trees...They have withered and died just like me.

johnson bronson

Kunac

Šta kažete na ovaj topic? Blast from the past...  :wink:
"zombi je mali žuti cvet"

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

angel011

We're all mad here.

Truba

kako neko moze prestati dolaziti na ovaj predivni forum
ja sam pokusavao (ali na vasu nesrecu) nisam uspio

:!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

fazi
sa ženu se mazi
ovde neće dođe
da u nešto ne ugazi!
https://ljudska_splacina.com/

angel011

We're all mad here.

Kunac

Ghoul

Quote from: "angel011"pametno

što onda ti nisi?

angel011

We're all mad here.

Ghoul

Quote from: "angel011"ne tvrdim da sam ja pametna xfrog

ako nisi pametna, onda tvoj sud o tome šta je pametno a šta nije nema baš neku težinu – čak bi se automatski mogao nazvati nepametnim! :idea:

Milosh

Pa, sad... Ima ljudi koji jesu pametni, ali svesno biraju da se u nekim situacijama ponašaju vrlo nepametno; i rekao bih da takvih ima poprilično, i da se čovek uglavnom može osloniti na njihov sud o nečemu (sem o njima samima). Glupaci? Jok. Ludaci. Moguće... Ovo čisto kao jedna opservacija.

:lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Mica Milovanovic

Zanimljiva tvrdnja. Uglavnom se slažem s tom "opservacijom". S tim što bih dodao da se takvom "taktikom" uglavnom služe ljudi koji nisu previše sigurni u sebe, pa se ovakvim ponašanjem uglavnom "ograđuju" od samih sebe...
Mica

Ghoul

Quote from: "Mica Milovanovic"Zanimljiva tvrdnja. Uglavnom se slažem s tom "opservacijom". S tim što bih dodao da se takvom "taktikom" uglavnom služe ljudi koji nisu previše sigurni u sebe, pa se ovakvim ponašanjem uglavnom "ograđuju" od samih sebe...

tako je mićo, spoken like a pro!

ili, oni koji 'pecaju komplimente': kao, 'ma nisam ja pametna' samo da bi svi pohrlili: 'ma jesi, jesi, šta to pričaš'!
a koren toga je opet neka nesigurnost, neopredeljenost, nesposobnost da se povuče crta, da se odredi, da se skroz do kraja stane iza nečega!

Tex Murphy

Mislim da bi ljudi češće trebalo da razmišljaju o smrti.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

ja razmišljam o prolaznosti vremena  :idea:

Savajat Erp

О, Боже...рећи ћу само:сери, сери, мој голубе бели...ово се не односи ни на ког посебно!
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Kunac

Quote from: "Savajat Erp"сери, сери, мој голубе бели...
...па ћеш црн постати.