Author Topic: USA "Dream Team" sucks ass  (Read 11191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lurd

• 3
USA "Dream Team" sucks ass
« Reply #50 on: 22-08-2004, 12:54:49 »
arya, treba da vidiš Španiju. E, to je jako.

Bobane, ako ono što je Tomašević uradio Gasolu nije nesportska, onda nesportska i ne postoji u košarci. Problem je u tome što se Španci posle toga nisu usrali a mi krenuli da ih gazimo kako je trebalo. Pandan tome je pre samo sedam godina kada je Savić isto tako ubio Fućku na EP.

Mićo, Španci idu na zlato, a ekipe koje hoće da budu šampioni ne puštaju nikoga nikada i uvek idu na pobedu. Seti se nas nekada.
My trees...They have withered and died just like me.

BladeRunner

• 4
  • 3
« Reply #51 on: 22-08-2004, 15:02:50 »
Zanimljivo je da svi polaze od toga da mi sigurno dobijamo Kinu. Ja, nazalost, nisam siguran. Problem sa nasim timom je u tome sto oni ne mogu da odigraju 'dosadnu' utakmicu. Novi Zeland, Italija, Argentina i Spanija niposto nisu ekipe istog kvaliteta (mada je razlika najmanja izmedju Argentine i Spanije), a mi smo se mucili protiv svake od ovih selekcija, bilo da smo dobili, a mogli da izgubimo (Italija), ili izgubili, a mogli da dobijemo (NZ, Argentina i, donekle, Spanija). Meni se cini da bi i protiv Amerike i protiv Kazahstana, ovaj tim odigrao utakmicu koja bi se odlucivala u zadnja tri minuta. Realno je da dobijemo Kinu, ali to uopste nije nesto sto bi uzeo kao 100%. Uzgred, slazem se sa Micom. Mislim da ce Spanija da izgubi od NZ. Ne zato sto su slabiji (Arg i Esp su meni najozbiljniji kandidati za zlato... uz Amere, nategnuto i Litvance), nego zato sto im ta  pobjeda ne treba, trener nece htjeti da rizikuje povredu, mislim da ce odmarati glavne igrace, a osim toga, NZ nije naivan tim, i njihovi porazi do sada nisu bili totalni porazi, vec su se vecinom utakmice lomile.  

Sad je lako bit pametan, ali kad sam ja vidio koji igraci idu u Atinu prije Olimpijade, ja sam mislio da cemo od Argentine da izgubimo sa jedno 20 poena razlike, i uopste, da cemo ispasti mnogo ruzno. Na (tuznu) srecu, ispalo je da ovaj tim nije toliko slab koliko sam ja mislio da jeste. Zasijao je Rakocevic o kome sam promijenio misljenje rapidno na bolje, razocarao me Vujanic, a ostali su mi pruzili manje-vise sve sto sam ocekivao (zao mi je sto Scepanovic nije igrao vise). Ono sto nam nedostaje (a znalo se) je centar, ali i plej (sto ja nisam znao, mislio sam da ce Vujanic biti mnogo bolji). Mnogi kukaju na Bodirogu, ali taj covjek nimalo nije kriv. U prosloj reprezentaciji on je bio taj koji je dobijao lopte od Djordjevica koji je gradio napad, a u ovoj, on igra nekog polupleja, koji treba da razigra likove kao sto su Avdalovic, Krstic, Pavlovic... njih ni 4 zmije ne mogu da razigraju. Drobnjak je igrao klasicno - 3 utakmice ocaj, jednu dobro, Tomasevic (bez obzira sto me nervira kao igrac) je bio dosta dobar... sve ocekivano. Sudije nas jesu ostetile par puta, narocito protiv Spanije, ne cesto, ali tacno kad se lomio rezultat. Tacno je da je Tomasevic zasluzio tehnicku, ali po tom arsinu i Spancima se mogla sudit bar jednom. I pored toga, Spanija ima bolji tim, mada ne toliko koliko bi se zakljucilo iz rezultata. Sve u svemu, momci zasluzuju postovanje. Borili su se, igraju sto bolje mogu i to je to. Glavni razlog zasto cu navijati za nase kosarkase i kad gube 30 razlike, a necu za nase fudbalere i kad vode 3 gola, je sto ovi prvi daju sve od sebe. Ako ispadnu, nadam se samo da se Obradovic nece povuci sa mjesta selektora, jer to bi bila katastrofa (ranga "Day after tomorrow").

Od ostalog se, po do sada pokazanom, nadam najmanje srebru u vaterpolu, i 1-4 mjestu u odbojci (ako se ne sretnemo sa Brazilom do finala). Pozdrav.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

peckerwood

• Guest
« Reply #52 on: 22-08-2004, 15:51:47 »
...ESP dobija bez ostatka NZL...  :lol:

Quote from: "BladeRunner {CRNO}"
Uzgred, slazem se sa Micom. Mislim da ce Spanija da izgubi od NZ.

Quote from: "BladeRunner {BELO}"
Meni se cini da bi i protiv Amerike i protiv Kazahstana, ovaj tim odigrao utakmicu koja bi se odlucivala u zadnja tri minuta.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #53 on: 22-08-2004, 20:33:00 »
Mićo, Španci idu na zlato, a ekipe koje hoće da budu šampioni ne puštaju nikoga nikada i uvek idu na pobedu. Seti se nas nekada...

Nadam se da si u pravu. Ne mislim da ce oni svesno da idu da izgube. Mislim da jednostavno podsvesno veruju da im od nas preti najveca opasnost.... Vidis da su protiv nas najslabije igrali...
Mica

drf

• 5
  • 3
« Reply #54 on: 23-08-2004, 00:25:29 »
neko zakuka za obradovicem - nemoj, rode. Obradovic je magarac. Ovaj tim nije njegov sanjani, ali ga vodi idiotski. Izmene su nesuvisle. )Biser: uvodi Scepanovica s klupe da zacvajtachi tricu. )Kad smo vec tu, momak verovatno nije u zivotnoj formi, ali za razliku od izvikanih bekana ima muda, ima srce, a nema nervni sistem.)

Ne trude se, nasuprot misljenju nekog ovde. Usrali su se, igraju u grchu, a malo li im krene glume harlemovce i grese.

Svaka cast Tomasevicu na trudu, ali na svakoj utakmici, i to kad se prividjalo, pravio je istu budalastinu: taba loptu na 2m od kosha, taba, taba, i umesto u roll ko divac, okrene se i ljuljne loptu dijagonalom nazad u aut. Dijabola.

Bodiroga se trudi, no nija kadar da bude sve i svja, vec posluzen. Uzgred, provalili su mu fintu s okretanjem i uzeli mu nekoliko lopti u prevodjenju prostim udvajanjem - drugom igracu lopta je sama isla u ruke.

Ovo jeste vise od igre. Porazeni i namuceni vapimo da u necemu budemo ravni i bolji. Kosarkasi pamte samo doceke i radost ali ne i napor i znoj koji su do te radosti doveli.

Bojim se da su beda sankcija, tuga poraza i (svesno) devalviranje svakog herojstva dosli da naplate.
list-rujanski.com

drf

• 5
  • 3
« Reply #55 on: 23-08-2004, 00:28:45 »
uzgred, da sam spanac, odigrao bih za nas. velika je sansa da bismo izbacili usa kao divovski poduhvat, kao pesma labudova i omogucili belim timovima da igraju za titulu ko gospoda.
list-rujanski.com

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #56 on: 23-08-2004, 04:55:27 »
Ako dodjemo do 1/4 finala , nakon ovakve igre, to ce biti sramota.Mislim da nakon 6 mjesta u Evropi zasluzujemo da budemo 10-12 u svijetu , e onda cemo se malo opametiti.
Samo mi neki djavo govori da cemo  opet otici u finale , i dacemo sve zaboraviti isto kao i u Indianapolisu (al to nece biti dobro za nasu kosarku)
Screw you guys I'm goin' home

peckerwood

• Guest
« Reply #57 on: 23-08-2004, 07:45:01 »
Quote from: "johny walker"
Samo mi neki djavo govori da cemo  opet otici u finale , i dacemo sve zaboraviti isto kao i u Indianapolisu (al to nece biti dobro za nasu kosarku)

...buahahahaha...  :lol: ...buahahahaha... :lol: ...buahahahaha...  :D

Lurd

• 3
« Reply #58 on: 23-08-2004, 10:15:22 »
Sve po starom receptu, a videlo se u čuvenoj završnici da Španija želi da bude šampion. Oni su i u Švedskoj prošle godine bili zver od ekipe, ali nisu bili zreli. Poraz tada u finalu ih opametio i sada su zveri.

Zlato: Španija, SAD ili Litvanija.
My trees...They have withered and died just like me.

Kojak

• 4
  • 2
« Reply #59 on: 23-08-2004, 10:30:36 »
Quote from: "iNCUBUs"
Quote from: "Kojak"
we (Litvanija- truba ?) fucked em (USA) today    :?  :D  :D  :D

and we fucked them two years ago and became World Champions.. top that ;)

congratulations. I knew that.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #60 on: 23-08-2004, 10:42:12 »
Kojak, evo samo da pobedimo kosooke, neke kockice da se sloze, i eto nas kod vas...
Mica

Kojak

• 4
  • 2
« Reply #61 on: 23-08-2004, 10:52:37 »
Quote from: "Mica Milovanovic"
Kojak, evo samo da pobedimo kosooke, neke kockice da se sloze, i eto nas kod vas...

Mica, sorry, but I don't understand what you wrote. :(

Boban

• 3
« Reply #62 on: 23-08-2004, 12:56:59 »
Spanci tukli Novozelandjane, samo sada mi treba da dobijemo Kinu.

e mogu a da se ne setim svetskog prvenstva u fudbalu valjda 1982 godine kada nas je od daljeg takmicenja delila pobeda nad Hondurasom, da smo imali i penal u 75. minutu koji je promasio Pizon i da nismo prosli dalje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

peckerwood

• Guest
« Reply #63 on: 23-08-2004, 16:58:15 »
...prekognicija u 5 do 17:00 (pet do pet)... :lol: ...meni sve ovo lici na: :wink:

1. Spain
2. Argentina
3. Serbia & Montenegro
4. Italy

1. Lithuania
2. Puerto Rico
3. Greece
4. USA

Spain : USA -> USA
Argentina : Greece -> Argentina
SCG : Puerto Rico -> Puerto Rico
Italy : Lithuania -> Lithuania  :idea:

S.

• 3
66:67
« Reply #64 on: 23-08-2004, 17:43:40 »
Moram da kazem da mi je jako drago sto ni-jednu-jedinu utakmicu nisam gledala... Cak mislim da cu da poenem da se presabiram vredi li tempirati dolazak u Bgd leta 2005...

Bah.

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #65 on: 23-08-2004, 20:37:34 »
Quote from: "Boban"

e mogu a da se ne setim svetskog prvenstva u fudbalu valjda 1982 godine kada nas je od daljeg takmicenja delila pobeda nad Hondurasom, da smo imali i penal u 75. minutu koji je promasio Pizon i da nismo prosli dalje.

Boban 2012 .
ne mogu da da se ne setim Olimpijade 2004   kad nas je od daljeng takimicenja delila pobeda od outsiderske Kine (a mi tad bili zvanicni svetski prvaci)i u poslednoj cetvrtini postignemo samo 12 poena i kinezi nas pobete sa jednim poenom razlike .

arya

• 4
  • 2
    • http://www.united-force.org
« Reply #66 on: 24-08-2004, 06:25:01 »
ovo je sranje.  ne seam se kad sam bio ovoliko iznerviran zbog reprezentacije...

peckerwood

• Guest
« Reply #67 on: 24-08-2004, 09:47:45 »
Quote from: "_peckerwood_"
...prekognicija u 5 do 17:00 (pet do pet)... :lol: ...meni sve ovo lici na: :wink:

1. Spain
2. Argentina
3. Serbia & Montenegro
4. Italy

1. Lithuania
2. Puerto Rico
3. Greece
4. USA

SCG : Puerto Rico -> Puerto Rico
Italy : Lithuania -> Lithuania  :idea:

...dakle, krajnji rezultat ostaje isti, bezobzira na moje omaske u predvidjanju... :wink:

Italy : Puerto Rico -> Puerto Rico
China : Lithuania -> Lithuania  :idea:

...finale... Lithuania : USA -> Lithuania Olympic Winner! :D

johnson bronson

• 4
  • 3
« Reply #68 on: 24-08-2004, 12:34:30 »
yes, but are you prepared to put your money where your mouth is?

Pajke

• 4
  • 3
« Reply #69 on: 24-08-2004, 14:56:24 »

Koliko se ja secam tu utakmicu smo dobili sa 1:0. Nismo isli dalje zato sto su Spanija:Irska igrali 0:1, jedini rezultat koji je vodio te obe reprezentacije dalje...mi smo popusili, naravno.

Boban

• 3
« Reply #70 on: 24-08-2004, 17:59:58 »
u pravu si... trebalo nam je dva razlike da bismo isli dalje. Pizon JESTE dao gol, ali nesto je bilo traljavo, valjda je ponavljan udarac, davno je to bilo... tada sam bio u Italiji i tu docekao kraj sampionata i trijumf Italijana; slavlje koje sam tada video na ulicama nikada necu zaboraviti.

Uzgred, to je onaj sampionat u Spaniji kada je sviran najsramniji penal protiv nas (a za Spance), faul osam metara izvan sesnaesterca je pretvoren u penal jer se oboreni Spanac nekako otkotrljao do cilja zastajkujuci dvaput da uzme vazduh...

Pajke

• 4
  • 3
« Reply #71 on: 25-08-2004, 08:09:08 »

Uzgred, to je onaj sampionat u Spaniji kada je sviran najsramniji penal protiv nas (a za Spance), faul osam metara izvan sesnaesterca je pretvoren u penal jer se oboreni Spanac nekako otkotrljao do cilja zastajkujuci dvaput da uzme vazduh...

Nisam siguran, cini mi se da je cak bio i ponovljen penal...ipak sam imao 12 godina pa se ne secam bas svih detalja...

peckerwood

• Guest
« Reply #72 on: 25-08-2004, 09:00:22 »
u pravu si... trebalo nam je dva razlike da bismo isli dalje. Pizon JESTE dao gol, ali nesto je bilo traljavo, valjda je ponavljan udarac, davno je to bilo... tada sam bio u Italiji i tu docekao kraj sampionata i trijumf Italijana; slavlje koje sam tada video na ulicama nikada necu zaboraviti

...bio je penal... isto vrlo traljavo dosudjen... Sestic je oboren na ivici 16terca, kada je u svom ludackom ljujanju levo-desno pao... to je bio NAGLUMLJENI pad... igraci Hondurasa su bili ocajni... ocajni... bili su bolji... Pantelic je (neverovatno) branio i sve vreme penio... secam se da je pocetkom II poluvremena odbranio 2 1000%na gola (fanatik, jebote, nas ubedljivo NAJBOLJI igrac SP)... drao se... u napad... u napad... jebao mater... reziser je njega prikazivao u kadru barem 10 minuta od svih 90... :roll:

...tada sam bio u Italiji i tu docekao kraj sampionata i trijumf Italijana; slavlje koje sam tada video na ulicama nikada necu zaboraviti

...italijani su poceli jako traljavo to prvenstvo... u prvom delu su odigrali tri remija... i plasirali se na jedvite jade u kup sistem (kao 2gi u grupi)... a onda je krenula masina Bruna Contija... covek je genije... po meni najbolji igrac svih vremena... on ih je (italijane) SAM doveo do kraja... to sto je Rosi radio... to su bili zavrsni potezi Contijevih vizija.... covek je drzao celu sredinu i dirigovao timom besprekorno... imao je pregled nad fudbalskim terenom kao da levitira iznad... i najmanji slobodan prostor je video... i dodavao naservirane lopte kao na zlatnoj tacni... perfektan timing... :D

...Spanija je pobedila 2:1... prvi gol je dao sudija Sorensen, kuchka danska... ukoliko me secanje NE izdaje... mi smo podneli neke zalbe... secam se te utakmice, jel me je kum pozvao kod sebe kuci... kaze, kod mene je u poseti Miljaniceva zena sa kcerkom, a ti navrni da ih upoznas i da odgledas sa nama ESP:YU... navratio sam ODMAH nakon zavrsetka.... zena (Miljaniceva isti on, u fizickom smislu) je plakala, a Miljanic davao izjavu za TV o protekloj utakmici... izuzetno neprijatna scena...  :oops:

peckerwood

• Guest
« Reply #73 on: 25-08-2004, 10:06:55 »
Quote from: "johnson bronson"
yes, but are you prepared to put your money where your mouth is?

...bronsone... ima i drugacijih misljenja...  :wink:

Quote from: "INI"
Code: [Select]

Litva     - Kina       --> Litva     --
                                        ]--> Litva
Italija   - Portoriko  --> Italija   --

Spanija   - SAD        --> Spanija   --
                                        ]--> Spanija
Argentina - Grcka      --> Argentina --

1. Spanija
2. Litva
3. Argentina

Boban

• 3
« Reply #74 on: 25-08-2004, 11:09:01 »
Kakav peh za Spance.
Nisam uopste siguran da ce proci Amere.
Cak ni Argentinci.
Bice ovo sampionat sa mnogo iznenadjenja.
Ko je mogao da tipuje da ce Ameri u grupi biti cetvrti, a mi sesti?

Mislim da su kladionicari basnoslovno zaradili na svima koji su pre pocetka sampionata uplatili za npr. sest najboljih reprezentacija.

Uzgred, mi smo 11.-ti, pobedili smo Angolu.
Ne znam da li smo ikada u istoriji imali ovako slab procenat pobeda na nekom kosarkaskom takmicenju.

http://www.rts.co.yu/atina/kategorija_vesti.asp?IDCategory=11 :

TEŽAK PERIOD ZA SVETSKOG KOŠARKAŠKOG ŠAMPIONA
KOŠARKA - Utorak, 24. avgust /19:36/
Debakl košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore na olimpijskom turniru u Atini gde su zauzeli pretposlednje, 11. mesto, ne mora da bude tragičan ukoliko se iz njega izvuku odgovarajuće pouke.

Nijedna ekipa nema tapiju na pobede, pa tako ni naši košarkasi, bez obzira što je 'plavi' tim petostruki svetski, osmostruki evropski i jednom olimpijski šampion.

Neko će reći da su to bila druga vremena i neće puno pogrešiti. Tačno je da su bili i neki drugi ljudi, bar najveći broj njih. Ali, u svim vremenima, svi prethodnici, medju kojima ima i savremenika, imali su nešto što najveći broj današnjih reprezentativaca nema - pravi motiv.

Analizirajući utakmice koje je naša ekipa odigrala na atinskom olimpijskom turniru pažljivom posmatraču nije mogla da promakne uočljiva nezainteresovanost ili nezadovoljstvo pojedinaca.

Čovek se prosto zapita da li su neki od njih motivisani samo kada igraju protiv SAD, Litvanije, Rusije, odnosno protiv reprezentacija za koje sami procene da zaslužuju odredjeni respekt, ili bi motiv trebalo da postoji uvek kada se nosi dres sa državnim grbom.

Pojedinci su, izgleda, umislili da je njihovo prisustvo u NBA ligi samo po sebi dokaz njihovih kvaliteta. Pritom su zaboravili da su odrasli u košarkaskom sistemu koji je priznat u celom svetu i da im je taj sistem umnogome bio odskočna daska za njihovo dalje napredovanje.

Nažalost, odlaskom 'preko bare', bar je to utisak posle takmičenja u Atini, ne da nisu napredovali, ili stagnirali, već su pojedinim elementima čak i nazadovali. Pre svega u taktičkom pogledu, a to je ono što je ovu zemlju izbacilo u svetski košarkaški vrh.

Nikada Srbija i Crna Gora neće imati na desetine miliona igračkog potencijala kakav imaju SAD, Rusija ili Kina. Ali, nikada ni ti drugi neće imati 'vojskovodje' kakvi su ŽeljkoObradović, Božidar Maljković, Svetislav Pešić, ili pokojni prof. Aleksandar Nikolić.

Neki od njih su stvarali, a drugi dogradjivali sistem koji je uvek davao rezultat. Od danasnjih reprezentativaca, nažalost, taj sistem izgleda razumeju samo Dejan Bodiroga i Dejan Tomašević. Ali, ne zbog toga što su stariji od ostalih, već zato što veruju u njega. Znaju šta im je pružio i koliko su u njemu postigli.

Zbog toga njihov motiv nikada nije ni bio ime protivnika. Svi su im bili isti, jer su motiv nalazili u reprezentaciji za koju igraju. Zbog toga i jesu cenjeniji od ostalih medju stručnjacima, iako nijedan od njih nikada nije zaigrao u NBA.

Ukoliko njihovi saigrači budu shvatili ono što Tomašević i Bodiroga odavno razumeju, nije isključeno da reprezentativci Srbije i Crne Gore u vremenu koje je pred nama pokažu drugo lice.

U suprotnom, mnogima od njih Atina bi mogla da bude i oproštaj od nacionalnog tima.
( početna - prethodna strana ) ( komentari )

OBRADOVIĆ: MOJA KRIVICA JE NAJVEĆA
KOŠARKA - Utorak, 24. avgust /19:34/

Pobedom protiv Angole košarkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore završila je učešće na Olimpijskim igrama u Atini zauzevši pretposlednje, 11. mesto, a prave analize neuspeha tek slede, najavio je danas selektor 'plavih' Želimir Obradović.

'Čim se vratim u Beograd održaću konferenciju za novinare na kojoj neću bežati ni od čega. Prvi put u trenerskoj karijeri desilo mi se da ekipa koju vodim igra slabo u završnici. Šta je uzrok tome, moraću dobro da izanaliziram', rekao je Obradović nakon meča, istakavši da se zahvalio svim igračima koji su učstvovali na pripremama i olimpijskom turniru.

'Zahvalio sam igračima, jer su se vredno pripremali i ne mogu mnogo toga da im zamerim. Na sastanku sam takodje rekao da je ovo veliki nauk za sve nas uoči Evropskog prvenstva, koje će se dogodine održati u našoj zemlji. Niko od nas nije došao u Atinu da bi bio jedanaesti.

Bodiroga i Tomašević nisu imali ni dana odmora, već su došli odmah da rade, jer su imali odredjeni cilj. Posle svega što se desilo, moram da istaknem da je moja krivica najveća, kao što su igrači najzaslužniji kada se pobedjuje', zaključio je selektor plavih, koji će konferenciju za novinare u Beogradu održati već sutra, po povratku reprezentacije u glavni grad.

Kapiten plavih Bodiroga takodje smatra da prave analize neuspeha tek predstoje.

'Sada je još sve vruće. Jedno pitanje, ako se danas pokrene, otvara deset novih. Atmosfera je bila dobra. Medju nama nije bilo nikakvih problema. Porazi u finišu nisu samo plod nemanja samopouzdanja. Bilo je i drugih stvari. Đinobili je, na primer, dao koš za manje od sekunde. Vujaniću je protiv Novog Zelanda sviran faul, iako je on bio nepropisno zaustavljen, i da sada ne podsećam više', rekao je Bodiroga.

Jedini koji nije igrao utakmicu za 11. mesto Vladimir Radmanović nije umeo da objasni šta se dogodilo na ovim Olimpijskim igrama, ali je bio kategoričan da sada nema ni govora o povlačenju.

'Bilo bi drsko i bezobrazno sada se povući iz reprezentacije. O tome niko od nas i ne razmišlja'!

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #75 on: 26-08-2004, 15:33:20 »
Pukose Spanci .
hehehe

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #76 on: 27-08-2004, 08:22:03 »
Jebeš ovakav sistem takmičenja...
Mica

peckerwood

• Guest
« Reply #77 on: 27-08-2004, 21:49:18 »
...'ey R nuthin' but the team... maybe just a wild dream...  :D

...jos laksa zadaca za loosere iz Lietuve... lenje protuve... njihova pobeda od 20 razlike protiv Kine je ravna samoubistvu... ja prognozirao barem 30!  :lol:

Quote from: "Blow Job Team"
'Dream Team' Out of Gold Race After Loss to Argentina

ATHENS (Reuters) - Argentina upset three-times defending champions the United States 89-81 in their semi-final at the men's Olympic basketball Friday.

The loss means the Americans will not play for the gold medal for the first time since 1988. The NBA began sending players to the Games in 1992, and the U.S. went undefeated the following three Olympics. But they lost two games in the preliminary round in Athens and struggled to win in others.

Kojak

• 4
  • 2
« Reply #78 on: 28-08-2004, 00:01:13 »
Today Alan Ford and Dylan Dog was stronger  :(  :cry:

peckerwood

• Guest
« Reply #79 on: 28-08-2004, 13:49:07 »
Quote from: "Kojak (u ruke), a (u mozak) Koslab"

...maybe WERE is more appropriate...  :D ...don't worry, be happy... till (premature) death you'll improve your tarzan english...  :?

Kojak

• 4
  • 2
« Reply #80 on: 28-08-2004, 21:15:21 »
Quote from: "_peckerwood_"
Quote from: "Kojak (u ruke), a (u mozak) Koslab"

...maybe WERE is more appropriate...  :D ...don't worry, be happy... till (premature) death you'll improve your tarzan english...  :?

WERE or WAS..who cares today  :x

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #81 on: 30-08-2004, 20:05:49 »
Sve u svemu , sramota.
Ja se ne sjecam gore Olimpijade za nas .