• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SVI NA WCG!!!!

Started by zakk, 25-08-2004, 17:52:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zakk

WCG iliti World Cyber Games se održavaju u subotu, 28. avgusta u Sava Centru.
Mada je događaj prvenstveno posvećen pikanju kantera, fife, n4s i varkrafta na veliko, u pečene volove, neće proći bez propratnih kulturnih manifestacija iliti nas.
Naime, naš i vaš Klub ljubitelja fantastike "Lazar Komarčić" će biti prisutan celog celcatog dana, od 9 do 23 časa, a verovatno i duže, i vršiti promociju novijih aktivnosti.
Dođite i pogledajte uživo nagradu za najbolji evropski SF fanzin, nabavite najbolji evropski SF fanzin, (EMITOR, ako je neko propustio). Biće tu i još mnogo toga:
- stare, a nama drage igre: Space Invaders, Donkey Kong, Pacman... i mnoge druge,  uživo!
- snimci sa prošlih WCG turnira! nemilosrdni okršaji u kvejku! d00mu! pangu!
- multimedijalno prestavljanje Emitora!, Monthly Screama!!, Znaka Sagite!!! (što ćete sve narvno moći i da nabavite)
- i specijalno, prvi put, johnson bronson space opera orchestra, sačinjen od vama omiljenih članova ovog foruma
- U 17.30, ZVANIČNA PROMOCIJA EMITORA
a biće još!
Vidimo se tamo.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

taurus-jor

Agencija Beta najavljuje dolazak. :lol:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Spider Jerusalem

Sad se više ne zovemo johnson bronson space opera orchestra. Za kratko vreme trebalo je da se zove Cathleen Turner Overdrive, malo smo bili The Neuromancers, malo Sonic Death Monkey... Ali sada se zovemo:

Bullets With Ocasional Acid Flashback

Pavle

Ok, sad sam upravo pricao na press konferenciji na temu WCG - a.
Mislim da je bilo OK, snimali su nas i sigurno ce se pojaviti vest u bar nekoliko listova...

Inace, znate sta, likovi sa drugih standova zovu bre siru rodbinu da dodje, kod nekih cak i iz inostranstva.

Ko mi se nije pojavio na standu bar u jednom trenutku u toku dana a da nema pecatirano lekarsko opravdanje.... pa, ima stvarno da se naljutim!
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

Spider Jerusalem

Treba nam i jedan asistent. Važno je da imamo i nekog ko će Darku Tuševljakoviću peškirićem da briše znojno čelo kad se uživi u solo. Čovek, koliko god dobro da svira, ipak ima samo dve ruke. Dobrovoljci?

Mica Milovanovic

Mica

Spider Jerusalem

Evo ga dobrovoljac!

Mićo, očekujemo vas u uniformi bolničke sestre, i da obrijete noge, sa peškirićem, da asistirate primarijusu Tuševljakoviću dok hirurški precizno solira, da meni brišete klavijaturu od znoja, i da masirate Johnsonova leđa kako bi ga opustili pred svirku. Imamo tremu, shvatite.

Mica Milovanovic

Trema? A šta je sa pretposlenjom komponentom imena grupe?
Mica

Spider Jerusalem

Pogledajte poslednju komponentu imena grupe i sve je jasno.

johnson bronson

jok. dojdi mitjo, ke ti svirame na uvce.

Mica Milovanovic

ma dosho bi al' me ta svirka plashi...
Mica

Green Sonja

A ko je vokal grupe?
Ili ste svi i propevali?

Mica Milovanovic

Sonja, cist instrumental, sa dosta prolivenog znoja...
Momci su zestoki...
Mica

Ghoul

Dakle, istinita je bila sva ta prica o znoju.

Onda, predlazem naziv: SWEATING BULLETS.

Ovaj trenutni je em rogobatan, em prevazilazi spelling moci cak i oCCasionally native speakera u fensi gacama.

Plus: akronim SB's bolje zvuci od BWOAF.
https://ljudska_splacina.com/

taurus-jor

Znoj jednog od muzicara je ovekovecen... :lol:

DUNADAN

oce l biti nekog prikaza nastupa?
reakcije publike, ovacije itede?
Two tears in a bucket, motherfuck it.

taurus-jor

Mislim da che fotke, ako budu postovane, govoriti same za sebe. :lol:  :lol:  :lol:

Spider Jerusalem

Ghoul bi da učestvuje po svaku cenu, vidim.

U rečima Džeka Bleka: "It doesn't matter how it's called, it only matters if it ROCKS!"

I u rečima Donija Darka Tuševljakovića:

"Fuck off. Sviram."

Trenutno se zovemo Too Wasted for Groupies...

zakk

bilo je fenomenalno.
vama što niste došli: sram vas bilo.
luđi provod niste mogli propustiti.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Pavle

Jos jednom bih zeleo da se zahvalim svima koji su se iscimali da taj dan protekne toliko dobro i ubedljivo i zabavno.

Po nekim utiscima sa strane koje sam pohvatao za vreme hepeninga ispada da smo bili najotkaceniji i najzanimljiviji stand i da su nas svi primetili i iscekirali.

Napred na SAJAM!
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

Boban

Meni je najgotivnija fora bio turnir u blockoutu (valjda se ta igra tako zove), u okruzenju ogromne igraonice gde se igraju najnovije verzije pucacina i avantura, ljudi piče prapotopsku DOS igricu. Bilo je zanimljivo gledati zgrozena face pojedinih prolaznika, zblanute u neverici.
Cista desetka za onoga ko se toga dosetio.

p.s.
Zao mi je sto sam imao hipernestasni prirepak, pa nisam mogao da vam pokazem kako se ta igra zaista igra.

A prirepku se najvise dopala gigantska lopta kod ulaza, besomucno se minutima zaletao u nju u pokusaju da je šutne.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zakk

Quote from: "Boban"Meni je najgotivnija fora bio turnir u blockoutu (valjda se ta igra tako zove)
blockout ti je onaj 3d tetris. ovo je PONG!

Quote from: "Boban"Bilo je zanimljivo gledati zgrozena face pojedinih prolaznika, zblanute u neverici.  
trebao si da vidis klinca koji nije mogao da skapira da se to ne igra misem
al brzo se adaptirao :)

phuzzy

Ta daaaaah!

Evo ih slike sa eventa, sa mojim neduhovitim komentarima . Sve su u 640x480, JPEG Quality 5, da bi stalo i da bih mogao da uploadujem, a i da ih vide drugari sa slabijim vezama.