• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Musk

Started by Truman, 29-09-2024, 16:30:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Pošto sam juče šokirao forum otkrićem da imam više od jednog omiljenog JuTjubera, evo još šokova. Scroll Deep je kanal "koji se bavi internet glupostima da vi ne biste morali" pa se po prirodi stvari često bavi Elonom, Evo par semplova da se vide, jelte, vedri duh i prijatna prezentacija koje oni baštine, a i da se podsetimo na neke Elonove najveće hitove:

Elon's AI keeps embarrassing him

https://youtu.be/pbon-u7WmJw

Trump Kicks Elon Out

https://youtu.be/IDe7mPmTX7M

The lamest thing that's ever happened

https://youtu.be/UHKX-t6VloY

mac

Quote from: mac on 30-07-2026, 15:18:34Ako je ova statistika tačna Musk je, na osnovu svojih postupaka, praktično masovni ubica. To samo protestantska majka može da voli.

Cody Johnston izgleda prati ovaj forum...

Boy, DOGE Sure Killed A Lot Of People

Truba

da a vi komentirate dole iste komentare

ne znam sto da vam kažem osim ne pravite djecu ako nisze u stanju obezbijediti im
mislim srbi se toga i drže pa ih je sve manje i manje kao i zapadnjaka
ali nikako afrikancima i azijatima objasniti da niko nije dužan da im pomaže

volite sebe da biste voljeli djecu
ako vam se guzi stavite kondom...o apsinetnciji medju tim ljudima ne vrijedi pricati
ne štancajte gladne i žedne

to vam kaže onaj koji podržava velike obitelji i smatra da žena kad rodi 3. 4. ako želi nek ide u mirovinu koja je 1000 eura..itd sve benefite za obitelji
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Meho Krljic

To o tome d aniko nije dužan dapomaže Afrikancima zvučalo bi možda uverljivije da ne dolazi od južnoafričkog belog bogataša čiji je otac u zemlji aparthejda trgovao dijamantima.  :lol:  :lol:  :lol:

Truba

i vlastitoj djeci si dužan pomagati 18 godina ili 25 dok se redovno školuju

samo afrika pojede Božju kišu i nema naznaka da im se smanjuje ...traže još više
ljudi navikli hapat dzabaloke i stancat bebiše

halo ba ohani malo sjedi razmisli kako i kuda dalje
al teško razmisljat lakše jebavat se uokolo i humanitarnu tražit
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

mac

Kad si siromašan trebaju ti deca da ispomažu po kući i da privređuju domaćinstvu. Tako je i kod nas bilo pre sto godina. Kad je stanovništvo finansijski stabilno, i kad deca više nisu neophodna za preživljavanje, onda se automatski smanji i broj dece po domaćinstvu. Tako je u svim državama, u svim epohama, u svim ekonomskim, ideološkim, pa i religioznim sistemima. Trubo, čitaš li šta?

Truba

Moj je djed imao 10 djece ne moram ja nista citati sve ja to znam
te srpske lazi
Obradjuju zemlju po slamovima i favelama

Truba

mac

Laže žena da ima podatke. Da ih ima onda bi ih i navela, a ne bi samo iznosila svoje komentare na te podatke.

Truba

ja znam da je poznato kako srbi u politici i akademskim krugovima lažu...a vi ste svi ovdje školovani imate fakultete

za ostalo ne znam

osim da bi sotonski mediji iskopali te masovne grobnice

naime mediji pronadju grobnice i gdje ih nema
a kamoli gdje ih ima

i u mostaru je dvoje ljudi umrlo od gladi...majka i sin
imali su i druge bolesti...ne kažem možda je neko umro zbog tih odluka
ali mislim da će više ljudi živjeti kad se oslone na se i u svoje kljuse a ne u pomoć

mac

Neka pokaže reference na radove, ili se nije desilo..

Truba

Teret dokazivaja je na tuzitelju

Meho Krljic

Pa dokaza ima koliko hoćeš. Uzmi samo ebolu:

Grafikon je odavde:

https://www.thinkglobalhealth.org/article/charting-ebola-responses-how-2026-stacks-up-after-aid-cuts

A imaš i ovaj tekst:

Ebola outbreak containment hampered by USAID closure, experts say

Pritom, delom je to direktno rezultat uništenja UASID, delom drugih stvari koje je aktuelna administracija uradila:

Quote"With the dismantling of USAID, the funding cuts and pull-out from WHO, the reductions in workforce at the CDC, and reduced health aid to the DRC, the Trump administration has certainly contributed to the delay in detection and lack of control of this current outbreak," she said in an email.

Dakle, Musk nije jedini krivac, ali je jedan od glavnih.

Petronije

Arm the Homeless

mac

Quote from: Truba on Today at 12:32:26Teret dokazivaja je na tuzitelju

Pa i ona optužuje ljude. I priča napamet.

Poučan je ovaj video što sam ga juče podelio. Russell Vought je šef američkog ureda za upravu i budžet, prilično jak ured. Onaj DOGE je formalno radio pod njegovim nadzorom. On je takođe želeo da rasformira USAID, pa mu je Muskov trapavi nastup pomogao da se ne eksponira previše. Nije Musk jedini masovni ubica u ovoj priči.

Truba

Dje su grobovi
Dokazi