• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SP 2026

Started by zoskoz, 05-12-2025, 21:13:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoskoz

solidne grupe, hrvatska sportski, bit ce napeto.

nijemci dokazani krumpirasi, dok belgija i austrija izvukle usrane karte, razne sjevernoafricke i bliskoistocne islamiste, sto je manje vazno sa sportske strane, ali imat ce kaos sa gamadi na ulicama. a sto je za nas publiku dodatni bonus.

zoskoz

Skupina A
Meksiko, Južna Koreja, Južna Afrika, Danska/Makedonija/Češka/Irska

Skupina B
Kanada, Švicarska, Katar, Italija/Sjeverna Irska/Wales/BiH

Skupina C
Brazil, Maroko, Škotska, Haiti

Skupina D
SAD, Australija, Paragvaj, Turska/Rumunjska/Slovačka/Kosovo

Skupina E
Njemačka, Ekvador, Obala Bjelokosti, Curacao

Skupina F
Nizozemska, Japan, Tunis, Ukrajina/Švedska/Poljska/Albanija

Skupina G
Belgija, Iran, Egipat, Novi Zeland

Skupina H
Španjolska, Urugvaj, Saudijska Arabija, Zelenortski Otoci

Skupina I
Francuska, Senegal, Norveška, Irak/Bolivija/Surinam

Skupina J
Argentina, Austrija, Alžir, Jordan

Skupina K
Portugal, Kolumbija, Uzbekistan, DR Kongo/Jamajka/Nova Kaledonija

Skupina L
Engleska, Hrvatska, Panama, Gana

mac

Znači mi smo u poslednjoj grupi. Je li Gana jaka?

zoskoz

zasto se pravis englez? bah.

Truba

nema serbije? xrofl
isto bi bilo da smo bre zajedno ostali
bio bi selektor neki piksi
a igraci bezboznici bi orgijali medjusobno i sa tudjim ženama
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Čestitke BiH na pobedi protiv posrnule Italije. :evil:
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truba

Kad nema bratstva jedinstva korupcije i igranja po nacionalnom kljucu sve se moze
I naravno kad nema komunista
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Quote from: Truba on 01-04-2026, 01:20:42Kad nema bratstva jedinstva korupcije i igranja po nacionalnom kljucu sve se moze
I naravno kad nema komunista

Ne bih se baš kladio da nema korupcije u BiH savezu. :!:

Truba

Vise sam mislio na korupciju da ne idu najbolji vec najpodobniji igraci ili po kljucu

Truman

Quote from: Truba on 01-04-2026, 08:09:59Vise sam mislio na korupciju da ne idu najbolji vec najpodobniji igraci ili po kljucu

Mislim da više ni u Srbiji nema toliko da se ide po podobnosti, pa nam opet ne ide.

zoskoz

bosna - kanada, katar - svicarska... nikad kladionicar od mene. :cry:

Truba

Ja ovo bojkotiram jer nema servije na natjecanju
Orlici u kotlicu

zoskoz

namjerno su to uradili samo da jednom ne prodju grupu i uniste niz.

Truba

Ko go da zguze mu zenu
Pa ko bi igrao pod tim uvjetima

zoskoz

ali mogla je, kave novotarije uvedene, analogno morissette i karleusa na ovom prvenstvu otpjevati himnu.

Truba

Ne smemo cecu zapostaviti

zoskoz

Svjetska katolička televizijska mreža: Hrvatska nogometna reprezentacija donosi vjeru na SP

QuoteSvjetska katolička televizijska mreža EWTN News objavila je 11. lipnja 2026. prilog o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji pod naslovom ,,God First": Croatia's World Cup Team Brings Faith to the Field (,,Bog na prvom mjestu": Hrvatska reprezentacija donosi vjeru na teren Svjetskog prvenstva). Prilog je emitirao američki dopisnik Mark Irons, a fokusira se na duboku povezanost hrvatskih igrača s katoličkom vjerom usred Svjetskog nogometnog prvenstva 2026., koje se održava u SAD-u, Meksiku i Kanadi.

(...)

Tko je Christian Pulisic – američka nogometna zvijezda s hrvatskim korijenima?

QuoteChristian Mate Pulisic rođen je 18. rujna 1998. u Hersheyju, Pennsylvaniji. Iako je ponosni Amerikanac i kapetan reprezentacije SAD-a, njegovo prezime i obiteljska priča duboko su povezani s Hrvatskom. Njegov djed Mate Pulišić rođen je na dalmatinskom otoku Olibu. Zahvaljujući tome, Christian je stekao hrvatsko državljanstvo, što mu je u tinejdžerskim godinama omogućilo europsku putovnicu i raniji odlazak u profesionalni nogomet.

(...)

Za reprezentaciju SAD-a debitirao je sa 17 godina, a sa 20 je postao najmlađi kapetan u povijesti američke vrste. Nadimak "Captain America" savršeno ga opisuje – brz, tehnički darovit, borben i vođa na terenu.

Truba

nisam gledo tekmu osim onog "penala" i reprize
hahahahahah kakvo je ovo prvenstvo
bolje je sto se srbija nije plasirala
plus onaj crveni mesiju što je trbo biti (sve preko klipova gledam)
pa cemu sluzi var  xuzi

zoskoz

ja odgledao. lijepo su nas zabavili, izreklamirali hr, a gol za 2:2 ulazi u anale. nekad ide, nekad gube, sve ok, prisutni su.

Truba

ne mogu ja to gledati
čuvam zdravlje