• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

UPRAVO SAM ODGLEDAO I (NE)PREPORUCUJEM:

Started by Mark, 06-11-2004, 11:53:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mark

Mozda sam ja malo hladan (vremenom postao)... ali me se u velikoj vecini filmova ne angazujem emocionalno...
Pomenuo sam "Se7en" - i tu sam poludeo sto NISMO videli glavu gospodje Paltrou...

U SAW-u su dva glavna lika teski negativci! Ne bih da spojlerujem...Tako da nemam nikakve simpatije za njih!  (Bas sam pogledao i moj drug Roger iz Cikaga se slaze samnom).

SAW nije tako bolestan...

PS
Posto nije horor - necu da pisem previse ali:

SUPERSIZE ME  je genijalan film!

Nesto kao filmovi Michaela Moora ali sa komicnog aspekta
Sparlok se bavi mnoooogo ozbiljnijim temama nego sto to radi Moor...

PSPS

"NO! NO! NNNOOOO! NO! NNNNNNOOOOOOOO!! NNOOO! NO!!! NOOOOOOOOO!!"
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

WARLOCK

poceo sam da ga gledam prvih deset minuta video sam da je interesantan pa sam odustao zbog uzasne kopije :cry: ,ne zelim da pokvarim utiske,cekam bolju sliku :evil:  :!:

Morticia

Dve stvari.

Prva stvar. Ne gledati Cabin fever. Ili ako vas je neko jako naljutio a mozete da mu pridjete - vezite ga/je za stolicu i pustite mu/joj ovaj film. Nakon toga ga/je pitajte da li se kaje.

Druga stvar. Za gledati. Ako kojim slucajem neko nije. Haute Tension. Jer ako neko nije odgledao zasluzuje kaznjavanje po tacki jedan.
You're dead, son. Get yourself buried.

Kunac

Quote from: "Morticia"Dve stvari.

Prva stvar. Ne gledati Cabin fever. Ili ako vas je neko jako naljutio a mozete da mu pridjete - vezite ga/je za stolicu i pustite mu/joj ovaj film. Nakon toga ga/je pitajte da li se kaje.

Druga stvar. Za gledati. Ako kojim slucajem neko nije. Haute Tension. Jer ako neko nije odgledao zasluzuje kaznjavanje po tacki jedan.

Bože moj! Devojko, moraš malo više da se "krećeš". Ghoul i ja smo već odavno ishvalili ovaj francuski psiho-triler/horror.
O-D-A-V-N-O!
"zombi je mali žuti cvet"

Morticia

Quote from: "Morticia"Ako kojim slucajem neko nije.

Da li je sad jasnije? Znaci, ako neko nije, nisam ga SADA OTKRILA!!!  :x

taurus-jor

Oprobajte se sa Salem's Lot
Po ovom Kingovom romanu snimljene su dve TV serije - prva 1979. i druga 2004. godine. Obe su vredne gledanja.

Prvu je rezirao Tob Huper (Teksaski masakr motornom testerom). Cela serija traje 185 minuta, i bome ovako upecatljivi gotski prizori retko se mogu videti. U odnosu na knjigu smanjen je broj likova, ali sve je vrlo funkcionalno. Serija odlicno funkcionishe sama za sebe, i zaista je u stanju da uplashi. Verovatno najbolja TV serija radjena po nekom Kingovom romanu. Dzejms Mejsn briljantno tumaci vampirovog slugu - arogantnog evropskog aristokratu u americkom "malom mistu". Vampir je takodje uvozna roba (bash kao u knjizi) i nimalo slucajno lici na grofa Orloka (Murnauov Nosferatu), a kad prvi put iskoci preko ekrana ima da ljosnete sa stolice. Rezija je gotovo besprekorna, tenzija se gradi vrlo pazljivo kroz suptilne i jezive naznake. Da nije uvodne scene, do gotovo pola serije se ne bi znalo da je uzrok misterioznih desavanja - natprirodan. Obratite paznju na korischenje zvuka.
PAZNJA: Jadran film je tokom osamdesetih izdao skracheno izdanje ove TV serije pod nazivom Selo vampira (Salem's Lot - The Movie). Tacno sat vremena manje, i unishteno je sve shto je TV serija postigla. Cak ni zaplet nisu uspeli da sacuvaju!!! Gledao sam taj uzas od verzije i mogu samo da kazem - apsolutno izbegavajte. Zbog nje se obicno smatra da je Huperova interpretacija slabasna. Potpuno pogreshno! Dokaz se pojavio na DVD-u/DiVX-u, pa se uverite.

Verzija iz 2004. godine, sa Donaldom Saterlendom, Rutgerom Hauerom i Robom Louom ima rutinersku reziju ali dobar scenario, pa se serija gleda u dahu. Nemam sad vremena da je opisujem, pa chu nastaviti kasnije. U svakom slucaju - vredno gledanja, pa i posedovanja.  

i moram priznati da je serija vrlo, vrlo jeziva.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Kunac

Mislis na "Grad vampira"? Za "Selo vampira" jos nisam cuo. :idea:

Mark

THE GRUDGE

Neverovatno, kada je poceo film prvo sam pustio jednu suzu, pa sam pustio drugu, pa sam smrcnuo, pa sam pustio trecu suzu, pa cetvrtu, pa petu, pa sam smrcnuo...

Ipak, film je dobar. Ne mogu da verujem koliko ovaj film lici na Ring. Ili je to problem sa mojim perspektivom ne japaneesesupernatural filmove pa mi lice...ali ovaj film ima nekoliko motiva koji su jaaako slicni onima u Krugu...

Ja sam imao drugacije predstave o ovom filmu pa sam moram priznati malo razocaran. Nije nesto preterano strasan, one zadnje scene su MANJE strasne od onih u Krugu. Bil Pulman je do te mere nezainteresovan za film da je vec u drugoj-trecoj sceni neprijatno gledati ga, da se nije on StvarnO ubio?!?! SM Gelar je predivna kao licnist, ali ona je losa glumica koja se nikad nece dokazati van zanra ali je je volim kao sto volim svaku devojku koja je voljna da se druzi sa streberima. Ko Vam kaze da ona ima krivi nos - laze, ili ne gleda dobro...

Sam za sebe ovaj film je poprilicno tezak za gledanje, nije linearan, nema ni zapleta ni raspleta u pravom smislu reci, dijalozi su takvi da se moglo bez njih...
Overall - necu da pisem nista vise dok ne odgledam original.

PS

Slazem se sa onim Quintom - ovaj film se valjda mora gledati u bioskopu...
Joj, kako li ce nasi distributeri prevesti ovaj film?!?!?!?!  :x
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

taurus-jor

Quote from: "doktor Kunac"Mislis na "Grad vampira"? Za "Selo vampira" jos nisam cuo. :idea:

Eh ti distributerski nazivi. :roll:

Truba

Upravo sam pogledao i ne preporucujem Amatov film Anthropophagous: The Beast.  Amato ne samo da nije napravio nijednu scenu koja bi bila napeta nego su i dijalozi izvjestačeni i loši kao i gluma. Film nema priče i više liči na kakvu lošu reklamu za ljepotu "grčkih" otoka. Cijeli film bi se trebao prespavati da bi se pogledala samo jedna scena koja iole vrijedi: kanibalistička scena break dancea na stomaku trudne žene i grickanje fetusa...

znao je Amato i bolje  :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

milant

Juce oko 23:30, BKTV, emisija o Rusiji autora M. Lazanskog.
Kratki omnibus (valjda) snaf filmica, bez montaze, maske i specijalnih efekata, nepoznatih autora.
Preporuka ili ne? Ko zaista nema jak stomak i celicne nerve ne treba da gleda.

eric cartman

QuoteVerzija iz 2004. godine, sa Donaldom Saterlendom, Rutgerom Hauerom i Robom Louom ima rutinersku reziju ali dobar scenario, pa se serija gleda u dahu. Nemam sad vremena da je opisujem, pa chu nastaviti kasnije. U svakom slucaju - vredno gledanja, pa i posedovanja.

i moram priznati da je serija vrlo, vrlo jeziva.
Ja sam cijelu seriju odgledao na premijeri na TNT i izgleda da smo gledali dvije razlicite stvari. Moji utisci su potpuno razliciti.Meni se nije dopala , veoma zamorna na trenutke.Cijenim svacije misljenje , i mislim da cu opet pokusati da je pogledam na dvd-u , mada ne znam sta bi to moglo da po u drugom gledanju promjeni utisak.
Screw you guys I'm goin' home

Mark

THE FORGOTTEN

Moj disk ima naziv FORGUTTEN sto bi bio dobar film, nesto kao splatter gore quasy snuff pokusaj...
Na zalost...
Jos od GOTHIKe se nisam toliko zabavio wanna-be-hollywood-horror-feat. Famousactor-filmom...
Ovaj film je OPRAVDANO dobio lose kritike i ja se apsolutno slazem sa njima. Kao i Gothika - ovaj film je los iz vise razloga nego sto ja znam prideva...
Ovo su neki razlozi:
Ne moze se snimiti dobar horor/saspens sa poznatom glumicom, pogotovu sa onom koja je pre ovoga imala samo uloge u rocomima i dramama...
Ne moze se snimiti horor/triler sa hepiendom ili ultimativnom pobedom ljudske teznje da se ostane human - da ovo moze JUL bi 90-tih snimao horore bas 5 puta godisnje...
Ne moze se snimati horor/triler koji opisuje likove kao bezuslovno pozitivne i dobre duse...
Ne moze se snimiti "siguran" film koji ce biti i triler/saspens i bogougodan za "all audiences"...
sta jos?
Ne znam...ovo je jedan od onih filmova sa kojma Shyamalan uspeva da prevari publiku dok doticni "whats-his-name" reziser sa Forgotten ne uspeva ni da je pokrene na razmisljanje...

The Forgotten je film za celu porodicu...

:)
E NES NI TI U BECEJ!

Mark

NOCHNOJ DOZOR (NIGHT WATCH)

Prenebegnuvsi staru izreku : "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku..." , ne nije ta...nego ova: "Filmovi se globalno dele na one dobre i one ruske" - krenuo sam u ovu avanturu...
Mlake recenzije su u stvari bile te koje su me nagnale da pogledam ovaj "flick"...
U duhu ruskog romana reke - ovaj film sadrzi svasta, traje duplo duze nego sto bi trebalo, ne sadrzi ni valjan zaplet, ni valjan rasplet, na pola filma se pitas : "Sta li se desava ovde?!", "Ko je sad ovaj?!", "Sta mu je To?!"... Ha, bas sam nedavno citao  "Zle duhove"  tj.  "Bjesove" Dostojevskog i na pola prvog toma sam zaklopio knjigu i vratio se na pocetak jer nista nisam razumeo  - tako i ovaj film...Puno desavanja, pristojna kolicina napetosti, non-stop jurnjava... Ali sve zajedno - JALOVO! Ne mogu da razumem koji je bio motiv ovog filma. Ne mogu da shvatim reziserove namere izuzev cinjenice da se radilo prema knjizi...
Nema ni glavnih likova...svi su epizodicni!
CGI je dobro odradjen...
U stvari ceo film je ODLICNO SNIMLJEN, tj. izvrsen - kadrovi, POV, gluma, dijalozi, prelepi gradski predeli (Jel' moguce da se u Rusiji toliko napredovalo ili je to samo propaganda ?!?!), odlicne ideje i snimci sa ogledalima, urbana sredina...Sa tog aspekta - film je zaista lep za gledanje!!!
Na zalost tesko ga je shvatiti, radnja je zaista bacena kroz prozor...Jos kad pomislim da planiraju odraditi trilogiju...("nod" za  "Sequelisation" Topik)  :(

All in all ("you're just a another...") ja sam u procepu...Oduvek sam mrzeo ruske filmove sa akademskim glumcima i reziserom i sa odvratnom radnjom (na ratnu temu) koja mami na spavanje...

Svakako - u tom smislu NIGHT WATCH je mozda najbolji ruski film koji sam (od) gledao...
Od mene toliko.
Ne! Drugovi, ja toliko.
Elem...
:)
E NES NI TI U BECEJ!

Black Mamba

pogledah Blade: Trinity i hmm... pa eto, pogledacete i vi.. i otprilike samo to :lol:

nije los, ali mislim da sve vise preteruju sa akcionim scenama, brate, sto je mnogo - mnogo je, pa ne znam kakve da su... a kakve su, ako ovako nastave ovi filmovi ce se pretopiti u video igrice

iNCUBUs

Ali to je jebeni Blade! Tu NE POSTOJI previše ili dovoljno akcionih scena!
Kada kod nas stiže, zna li neko?
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "Black Mamba"pogledah Blade: Trinity i hmm... pa eto, pogledacete i vi.. i otprilike samo to :lol:

Blade je zakon!  :|  :|  :| Mamba, daj bre, reci malo vise o filmu. Je l ' makar priblizno dobar kao prva dva?! Ako jeste - onda :|  :|  :|
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

WARLOCK

"blade3"imah na berzi kod skc ,tamo se ramnozilo.Sad sam nabavio "DarkWolf"tresh horor malo erotike sa vukodlacima pa cu sad da vidim na sta lici.
Vidio sam jos jedan film "the last horror movie" fangoria produkcije nisam imao kinte da nadjem :x

taurus-jor

LoTR: Return Of The King - extended version.
Ako se izuzme cinjenica da Gandalfovom shtapu baterije i dalje ne rade, ovo izdanje je znacajno bolje od bioskopskog, pa mi ostaje samo da tugujem shto neke od izbacenih scena nechu mochi da vidim na velikom platnu. Vishe o ovome na zasebnom topicu, a moguche i sutra, na Miloshevom predavanju.

Black Mamba

obzirom da nisam pogledala Blade 2 mogu samo da kazem da mi je Blade 1 bolji od Blade 3... u ovom delu akcione scene su pojele svaku radnju i sustinu filma, ima ih i previse iako su prilicno dobre.... monstrum je totalno neoriginalan, neodoljivo podseca na Predatora :roll: nema napetosti, nema dinamike.... itd....

otprilike jedino sto me odusevilo u filmu je fantasticna Abigail Whistler aka Jessica Biel.... savrsena je 8)

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "WARLOCK""blade3"imah na berzi kod skc ,tamo se ramnozilo.Sad sam nabavio "DarkWolf"tresh horor malo erotike sa vukodlacima pa cu sad da vidim na sta lici.
Vidio sam jos jedan film "the last horror movie" fangoria produkcije nisam imao kinte da nadjem :x

Ja sam udaljen od Beograda dobrih 600km. Juzno. Sto juznije to tuznije...  :cry: No, nadam se da ce i ovamo dobit "Blade 3".  :lol:

Mamba, znaci da se ne nadam previse?!  :( A sto se tice Jessice Biel - ona mene odusevljava svakim dijelom njenog tijela.  :wink:  :lol:  :o
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."

WARLOCK

bash daleko  :? ne brini docice Jessica do tebe xbbat ,ona napreduje,sve je bolja bolja :evil: cuvaj se njene strele  :evil:

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "WARLOCK"bash daleko  :? ne brini docice Jessica do tebe xbbat ,ona napreduje,sve je bolja bolja :evil: cuvaj se njene strele  :evil:

Daleko, co'ce.  :lol:  Jos kad bi ovo bila normalna sredina gdje mozes da kupis horor film a da ljudi ne pomisle da si lud, to bi bilo dobro. Ipak, nekako se zivi... zivotari... A, Jessicu samo cekam... Potpuno spreman. Sa sve stitom. :lol:  8)

Plissken

Imam utisak da ti se dopada ta Dzesika...onako znas, kao devojka.... znas sta, cak mislim i da si se zaljubiska.

Ako sine, dobra je to cura!
Can't argue with a confident man.

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "Plissken"Imam utisak da ti se dopada ta Dzesika...onako znas, kao devojka.... znas sta, cak mislim i da si se zaljubiska.

Ako sine, dobra je to cura!

I iz fine je familije. Otac posten co'ek. Majka samo tak'a zena. A i djed joj je bio jedna ljudina. O ujcevini da ne pricamo, sve ljudske gromade. Nema sta, dobra je ta familija Biel. Taman da se udomim.  :lol:  :lol:  :lol:

Plissken

Ma ne samo to!

I KEVA JOJ JE DOBRA!

Black Mamba

ajde, bre, ne balavite vise da vas ne bi sustigla strela :lol:

zar nije savrsena? 8)

Kunac

Stigao B3 skriner u Bgd. Moracu da pogledam!
J.B. rules*!

*mislim na americku glumicu novije generacije, naravno

Mark

Blejd je akcioni heroj...

Ali kakve To ima veze sa horor zanrom?!

Mislim...ond moze i Silvester Stalone (D-Tox) i Stiven Sigal (Marked For Death) i Svarceneger (Ok, Predator)...

Meni se ni jedan 'Blejd' Ne Svidja...U stvari bolji su i D-tox i MFD i Predator...
:idea:
Izgubih se...
:cry:
E NES NI TI U BECEJ!

Plissken

Blade je sranje, dok je Blade 2 vrlo pristojan.

Mark

Awwwwwwww  Geeeeeeeeeez!

Ma, daj...
Blejd je sranje Lik.
A iz sranje lika ne moze ispasti dobar film!

PS

Kad Ga gledam sve me nesto zabole za svo to njihovo mlataranje...
E NES NI TI U BECEJ!

Mark

Jao, juce sam pominjao Stalonea, Sigala, i Svarcenegera...

Ali sam zaboravio Van Dama, Bronsona, Dudikofa, Daglasa, Vilisa, Noltija, Norisa, Volkena, Sina, Svejzija, Verhovena, Rasela...

Svi oni imaju bolje koreografije of Blejda!

Pogotovu su bolje od ovih modernih Matriks koreografija...

pow!  pow!
kbam! bam!
pow!

8)
E NES NI TI U BECEJ!

Plissken

Blade 2 je solidno uradjen, a daleko od toga da mi je omiljen.

A sto se tice Matrix koreografije.....

Neo-Morfeus kung fu, Triniti okreti i udarci nogom u vazduhu,  agenti koje lete.... svaki komentar bi bio suvisan.

Prava akcija: Killer, Hard Boiled, Better Tomorrow.

WARLOCK

Sad saznah od piratera sa berze rece mi da Blade 3 odlicna kopija sa dvd stize kod nas za nedelju dana  :D

Ghoul

ONE MISSED CALL
Odličan Miike – moćno jeziv horor sa nekoliko stvarno upečatljivih i žmarcoizazivajućih scena. Istina, besramno je derivativan, ali to mu se može donekle oprostiti budući da uspeva da izmuze toliko jezivih scena iz svoje zabavne premise o lancu (ili KRUGU, get it?) neizbežnih pogibija, prethodno najavljenih mobilnim telefonom, u čijem korenu leži gnev (iliti GRUDGE) s one strane groba...
Ono što je razočaravajuće jeste da je film toliko posvećen svom (odličnom!) gimmicku da totalno zanemaruje likove i dramu, pa njegov plot-plot-plot nema ni dubinu ni snagu RINGU-a, a završnica je toliko mehanički posvećena twist-twist-twistovanju da to postaje apsurdno.
Tokom najvećeg dela filma mislio sam da će ovo dobiti finu četvorku, ali na kraju ovo je ipak veoma jakih 3 +
Miike pokazuje da još uvek ume da napravi komercijalan, umereno konvencionalan, i vizuelno bogat film (najzad nešto što je imalo budget i filmsku traku, posle čitavog niza video-radova snimljenih za 6 dana!), u kome besprekorno balansira stravu i užas sa nekoliko (za njegov pojam) umerenih gore-scena.
Od svih post-Ringu filmova (da, uključujući tu i japanski GRUDGE) ovaj je po efektnosti svog učinka najbliži Nakatinom remek-delu.
OBAVEZNO gledajte!

RABBITS
by David Lynch.
Šta još reći? Ko voli Linča, voleće i ovo, ko ne voli – mrzeće ga iz dna duše (tj ugasiti posle 30 sekundi).
Kad bolje razmislim, možda ni najzadrtiji linčovci neće ovo moći da svare – definitivno najluđe  i najhermetičnije nešto što je ikada napravio.
Radi se o 8 epizoda od po 5-6 minuta, skinutih sa davidlynch.com (neke su naivčine morale da PLATE da bi ih ovaj jebo u mozak!), gde se pojavljuju glavne glumice iz MULHOLLAND DR... u kostimima zečeva koji razgovaraju u cut-up dijalozima koji možda imaju smisla, a možda i ne. Uz povremene intruzije još iracionalnijih dešavanja.
Ponavljam, samo za fanove.

ONG BAK, THAI WARRIOR
Ovo je konvencionalna, rudimentarna, i predvidivo rekacionarna priča o seoskom junaku koga šalju u velegrad da povrati ukradenu glavu idola. Što ovaj, naravno, i učini – ali usput izvede neke neviđene i nezamislive egzibicije: borilačke, trkačke, akrobatske, i druge – sve to očito bez upotrebe žica, cgi-ja i sličnih pizdarija, a akcija je snimljena i montirana tako da 'nema laži, nema prevare'! Ovo nije holivudsko isprđivanje sa munjevito-montiranim krupnim planovima koji rafalnom paljbom skrivaju odsustvo borilačkih moći svojih protagonista (i smisla za akciju svojih režisera) – ne, braćo: ovo je sve odrađeno vrhunski pošteno – još od najluđih dana Džeki Čena niste videli ovako autentične sumanutosti izvedene pred kamerom, niti su one bile usnimljene na tako nenametljivo-savršen način. Imajući u vidu šta sve, i kojom brzinom, ovaj baja izvodi, stvarno se ne može dovoljno pohvaliti rad kamere i montaže u perfektnom augmentovanju njegovih egzibicija.
Dakle, moralitet je iritirajući (grad = kocka, droga, prostitucija, krađa, beščašće, kriminal...; selo = gomila neopranih majmuna koji prčkaju oranice i obožavaju svoje idole, što ih čini časnim i poštenim do naivnosti...) ali je akcija stvarno vredna gledanja.
https://ljudska_splacina.com/

Ghoul

BAD EDUCATION
Hm, ko bi reko! Najzad jedan pristojan film od Almodovara. Inače ga ne volim, naročito njegovu noviju fazu (a i od starih, jedino ATAME mogu poželeti ponovo da gledam) – međutim, ovo je stvarno odličan film. Možda zato što je žanrovski čistiji (moderna hičkokovska melodrama, iliti sirkovski triler), možda zato što najzad ima zanimljive i simpatične likove za koje vas je briga. Priča je iscepkana u niz priča unutar priča unutar flashbackova unutar priča unutar filma u filmu... a opet sve deluje čisto i linearno i vrlo pregledno, i uzbudljivo. I potresno.
Solidna četvorka.

GINGER SNAPS BACK
Ovo je lepo snimljeno, pristojno režirano, ali vrlo slabo napisano i pretežno loše odglumljeno. Dijalozi i ponašanje likova su iritirajuće anahroni za film koji se kao dešava 1815. Što je najgore, ne donosi ništa novo u sagu o sestrama vukodlačicama, sem nekakvih indijanskih buncanja. I još gore – nema dovoljno mesa. OK, gledljiv je, ali definitivno slabiji od prvog (3+) i drugog (3) dela.
Ocena: 2+
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Novi Almodovar nema nikakve veze sa hororom (mada je onaj transvestit sa silikonskim implantima bio prilicno skeri) tako da me cudi da ga je Ghoul pomenuo u ovom topiku ali ako vec prevazilazimo okvire horor zanra preporucujem DIE NIBELUNGS a.k.a. The Ring of the Nibelungs sa Kristannom T3 Loken u ulozi Brunhilde. Prvi deo filma je rip-off LotR trilogije, a drugi je neka vresta melodramskog maratona sa macevanjem i magijom. Zvuci kao shitina, ali moram priznati da me je part 2 kupio na nekoliko nivoa.
Za sada cu samo istaci da je Lokenova MNOOOGOOO dobra i da, fakticki, preuzima glavnu ulogu u finalnih 90 minuta sto je super stvar.

WARLOCK

evo odgledah "DarkWolf"govno od filma,haha! tu cete da vidite glumca koga je glumio Jasona Bildera u ulozi glavnog negativca vukodlaka glumac je tako smeshan :( ,Najruznije koji sam ikad video u filmu  transformaciju vukodl. u coveka kao iz video igrica pre deset godina :x bolje da ne gledate!

Black Mamba

Quote from: "Plissken"A sto se tice Matrix koreografije.....

Neo-Morfeus kung fu, Triniti okreti i udarci nogom u vazduhu,  agenti koje lete.... svaki komentar bi bio suvisan.

aw shut up...  :roll:

Lurd

Ако већ превазилазимо границе хорора, ево ја никомником не препоручујем Александра, поготову не гејевима. У ствари, посебно не гејевима.

То је филм који ме је најозбиљније и без претеривања натерао да се преиспитам што се тиче "али убељиво најгорег" филма ког сам гледао.

Говно говњиво да не може бити говњивије, а од јуче ми се и дефинитивно згадила Анђелина. Тако да, момци, радујте се - један мање.
My trees...They have withered and died just like me.

Plissken

kada smo vec kod Aleksandara, i fekalnog kolina farela (namerno malim slovima), isti taj mamlaz treba da glumi Sonija Kroketa u rimejku Miami Vice-a sledece godine! Ako se tom govnaru desi nesto u narednih nekoliko mesece, neka "slucajna" nesreca ili mozda ocigledni atentat, budite sigurni da je u to umesan Plissken.

Black Mamba

Quote from: "Lurd"Ако већ превазилазимо границе хорора, ево ја xxxxxxxxxx xx препоручујем...

...Ocean's Twelve xjap

WARLOCK

:x koliko ce vec snimati nastavke,nece valda biti oceans13

Mark

Pa sad...

Kad krenete na gledanje "spektakla" ocekujte SPEKTAKL u svakom smislu...Recimo SPEKTAKULARNO ODVRATAN film... i sl.

U principu - veliki filmovi su namenjeni SIROKOM krugu ljudi = podilaze i deci i odraslima i mamama i tatama i najgorim kretenima = ...

Vreme. Ne gubite vreme!

PS
Jadna Andjelina...

Iako sam do sada mislio da nema srece sa ulogama - sada pocinjem da sumnjam u nju! Ko zna, mozda ce jednog dana zasjati u nekim, ovako, malo - "slobodnijim" formama!?

PS
Sa zakasnjenjem pogledah DARK WATER
PREKRASAN FILM!
Pomalo je bezveze sto film ima tu neku RINGU atmosferu (kao i THE GRUDGE) ...Ili se to JA ne mogu osloboditi TOG utiska...
Scena u liftu je tako dobra da sam skliznuo sa fotelje!
Kasnije dok sam isao u apoteku ('Ranisan'  i  'Gelusil'  molim.  Hvala lepo!" ) i nazad - sve sam posmatrao kroz naslagane utiske iz filma - THEY WOULDNT LET GO!!!
Sva sreca sto nije padala kisa i sto mi soba ne prokisnjava...
Mislim da je americki RING slio dve price u jedan film! Obe Nakatine!  :)
E NES NI TI U BECEJ!

taurus-jor

Quote from: "Plissken"kada smo vec kod Aleksandara, i fekalnog kolina farela (namerno malim slovima), isti taj mamlaz treba da glumi Sonija Kroketa u rimejku Miami Vice-a sledece godine! Ako se tom govnaru desi nesto u narednih nekoliko mesece, neka "slucajna" nesreca ili mozda ocigledni atentat, budite sigurni da je u to umesan Plissken.

Naručujem scenario poput onog za Novi Beograd. :lol:

Morticia

Nije da sam ga sada odgledala ali, nema veze.

Preporucujem za pogledati film House of the long shadows reditelja Petea Walkera.
Film je iz '83. i snimljen je po prici E.D. Biggersa.
Najpribliznije bi bilo reci film je blagi horor sa elementima misterije.
Znaci, necete se ne znam kako uplasiti ali sama nit misterije je fino upakovana i tih sat i po ce sasvim fino proci.
Ako vam bas radnja ne bude legla uzivajte u glumcima: Vincent Price, Christopher Lee, Peter Chrushing i John Carradine.
Radnja - americki pisac prihvata opkladu sa svojim agentom da u napustenom dvorcu u Velsu, za 24 sata, napise roman. Stanovnici obliznjeg mesta jos vise komplikuju piscu da pronadje dvorac ne zeleci uopste da razgovaraju o ukletoj gradjevini, koja umesto da je prazna... itd.

eric cartman

The Return of the King -Extended version
Mnogo , mnogo dobro,bre...
I ni sam ne znam zasto , pogledah Saskwatch (nadam se da se ovako speluje)
Film i nije toliko los koliko zvuci(a daleko je od dobrog)
Screw you guys I'm goin' home

Morticia

Ovo nije horor stta preporucujem, ovo je samo film cerke horor maestra Daria Argenta.

B92 veceras, nesto malo posle ponoci, prikazuje film Zena opasnih namera, u originalu B. Monkey sa Asiom Argentom i Rupertom Everetom.
Uzivajte...  :lol:

Black Mamba

Quote from: "jackdaniels"The Return of the King -Extended version
Mnogo , mnogo dobro,bre...

yep.... kupila komplet DVD pre nekoliko dana.. treba pogledati i ostala dva diska/kako je film radjen, o glumcima, tj komplet ekipi koja je radila na filmu.. intervjui i svasta nesto jos.... najdrazi DVD koji sam kupila ove godine

Kunac