• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Najgori nastavak svih vremena

Started by Plissken, 04-12-2004, 06:01:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plissken

Sigurno jedan od najgorih, najodvratnijih i najsramnijih nastavaka je "Hidden 2", nastavak genijalnog filma iz osamdesetih!
Can't argue with a confident man.

Plissken

Inace, najgori su nastavci, vec losih filmova kao sto je Matrix. Drugi i treci deo su....ogavni, stupidni....riba u koznom mantilu kaja pravi neka sranja u vazduhu...ma daj!

Mark

Sta, ne volis gospodju Mos?! Meni je ona bas lepa...
Slazem se da su Matrix nastavci losi. Oni su naneli neprocenjivu stetu filmu koji je mogao biti veoma bitan za SF... and stuff.

"Hidden" ...nikad cuo... :)

Nastavci...eh!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Plissken

Hidden je fenomenalna sf akcija iz 1987. Reditelj je jack Sholder (Elm street 2) a glume Michael Nouri i Kyle MacLachlan. Radnja filma je o bubolikom vanzemaljcu koji prelazi i iz coveka u coveka, i onda pravi sranja, dok su mu za petama dva pandura, od kojih je jedan sa druge planete....film ima malih naivnosti ali je u sustini dosta dobar. Nastavak ne treba pominjati.

taurus-jor

Negde iz malog mozga iščačkao sam podatak da sam čuo za nastavak. E, sad sam ga vratio gde je bio.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Kunac

Noć Veštica 2 i Kendimen 2: dva najgora nastavka ikada!
"zombi je mali žuti cvet"

taurus-jor

Ahhh, Halloween 2 je bar dobro snimljen film. Potpuno besmislen i nepotreban jeste, ali ima dobrih scena.
U istom serijalu imaš minimum još četiri filma koja se tuku za veliku "Ugly Chicken Shit" nagradu.
Jesi li probao da se okušaš sa Halloween 4, 5, 6 ili 8?
Eeee, to su ti dubine shit movie pakla.
"Genijalni" Halloween 6 čak ima DVE VERZIJE?!?!

Morticia

Quote from: "Plissken"Inace, najgori su nastavci, vec losih filmova kao sto je Matrix. Drugi i treci deo su....ogavni, stupidni....riba u koznom mantilu kaja pravi neka sranja u vazduhu...ma daj!
Meni vec pocinje da smeta to kolektivno pljuvanje po Matrixu, ljudi ponavljate se, ovo je jedna od najcescih izrecenih recenica. Vec vidim novu zvaku za muvanje riba po zurkama... i ono, sta kazes, Matrix je bas sranje, a?

Kada se pojavio svi su ga dizali u nebesa. Da, da... prisetite se malo. Da li poznajete osobu koja je rekla nesto negativno kada ga je odgledala u bioskopu? Poznajete nekoga ko je bio nezadovoljan? Ja ne.
Sada su svi postali profesionalni pljuvaci dok nastavci dolaze ili kao prirodni lek za izbacivanje nezeljene hrane ili kao proizvod koji konkurise na nasem trzistu da ugrozi godinama odrzavano prvo mesto cuvene Probavite.

Ja mogu do mile volje da pljujem sto mi serviraju KEM kao lepoticu a Monicu kao mutavu lutku pored muza, to je vec njihov estetsko-psihicki problem. Mogu i da tvrdim da nastavci nisu zadrzali kvalitet prvog dela, u tome se svi slazemo, ipak meni nekako ferceraju.
Nisam odusevljena ali ima i tamo sta da se vidi.

ALI! komentari kao riba u koznom mantilu kaja pravi neka sranja u vazduhu...ma daj!   :P   :roll:  :cry:  :?  :shock:  :?

Nemam verbalni komenatar na ovo.
You're dead, son. Get yourself buried.

Lurd

Od pre pet godina do sad ostao sam veeeeeliki Matrix fan, bez ikakvog otklona. Jedino što treći deo jeste nešto slabiji, ali je dobar. Matrix je napravio revoluciju i doneo je neke dosad nevidjene scene u filmu. Pored toga, obožavam Triniti i to je razlog zbog koga treba ubiti Plisskena.

A Marka treba prvo živog odrati, uvaljati u so i onda ubiti. Nisi čuo za Hidden? Ma hajte, molim vas...
My trees...They have withered and died just like me.

taurus-jor

Plisskena možeš slobodno da tranžiraš, ali Marka da nemo da si mi dir'o, o Lurde.
Nagledao sam se i naslušao mrzitelja serijala Matrix, ali sam upoznao samo jednog jedinog iskrenog obožavatelja serijala Petak 13-ti.
To me je dirnulo u srce.
Evo, samo zbog Marka ćemo Miloš i ja da napišemo esej o Petku i Džejsonu. :lol:
Sad znam i kome će da ide posveta.

Ghoul

svaki film u kome je Todd Masters (RESURRECTED) radio efekte maske ZALUŽUJE DA SE GLEDA I POMINJE!
hidden 2 je takav film.
daleko od dobrog koliko i od lošeg, to je tek neinspirisano otaljavanje, koje se ipak može odgledati, i ima solidan ambijent i gore-scene.

inače, o lošim i dobrim nastavcima smo već toliko puta žvakali ovde da me mrzi da se ponavljam.
kome je halloween 2 najgori, ili među najgorim nastavcima, nema pojma. i očito nije gledao petak 13, part 8.
https://ljudska_splacina.com/

taurus-jor

"Osmica" makar ima urnebesnih 15 minuta u Njujorku. Scenu boksa na krovu sam vise puta premotavao da bih poverovao da je neka budala ONO snimila. Isto vazi za klince na Brodveju i makljazu u snek-baru.

Halloween 5 nema nishta od toga. Toliko je loshe da je - loshe.

WARLOCK

Quote from: "taurus-jor"ali sam upoznao samo jednog jedinog iskrenog obožavatelja serijala Petak 13-ti. .
pa nije valjda on jedini iskreni obozavalac, sta bi samnom :cry:  
Ja volim Jaaaasona :P , :cry: nije valjda on jedini :cry: Ja volim Jaaaasona :P

Plissken

Hidden 2 je los i moze da se pogleda, ali ne moze da se meri sa genijalnim prvim delom.

Halloween 2 je najbolji nastavak u serijalu, i moze da prodje...

taurus-jor

Pa, H2 i H20 jedini tu stvarno neshto vrede.

Kunac

Halloween je bio remek-delo. Natavak možda i nije tako loš kada se u obzir uzmu ostali slešeri osamdesetih, ali u poređenju sa prvim delom je 0!
Mene zapravo nervira kada sjajni filmovi (kakvi su Halloween i Candyman) dobiju višestruko lošije nastavke; nastavke koji ne zavređuju da se nađu ni u istoj rečenici sa originalom.

Kunac

Quote from: "Lurd"Od pre pet godina do sad ostao sam veeeeeliki Matrix fan, bez ikakvog otklona. Jedino što treći deo jeste nešto slabiji, ali je dobar. Matrix je napravio revoluciju i doneo je neke dosad nevidjene scene u filmu. Pored toga, obožavam Triniti i to je razlog zbog koga treba ubiti Plisskena.

A Marka treba prvo živog odrati, uvaljati u so i onda ubiti. Nisi čuo za Hidden? Ma hajte, molim vas...

OK, prvi deo je bio veoma, veoma solidan... Ali nastavci... Mislim, zaista! Ne kažem da su dvojka i trojka negledljivi, daleko od toga, ali ja sam očekivao nešto mnogo bolje.
Triniti je u kecu SJAJNA, pristojana u dvojci, a u trojci je gotovo i nema!!!

Plissken

Hej Lurde, pazi sta pricas! Ti bi da me likvidiras?

Opusteno momce, sve je u redu...ostani cool.

Tex Murphy

Meni je Halloween 4 prilično vrlo dobar film. Scena sa djevojčicom na kraju ispravlja sve propuste. In fact, ako se dobro sjećam, glavna junakinja me je nervirala tokom cijelog filma, kao i ona mala djevojčica, kad ono na kraju se djevojčica pretvori u ženskog malog Majkla Majersa i zvekne onu glavnu curu i mi tako ubijemo dvije muve jednim udarcem. Cool, eh?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Quote from: "Harvester"Meni je Halloween 4 prilično vrlo dobar film. Scena sa djevojčicom na kraju ispravlja sve propuste. In fact, ako se dobro sjećam, glavna junakinja me je nervirala tokom cijelog filma, kao i ona mala djevojčica, kad ono na kraju se djevojčica pretvori u ženskog malog Majkla Majersa i zvekne onu glavnu curu i mi tako ubijemo dvije muve jednim udarcem. Cool, eh?

Harvi, Harvi... Ne secas se dobro! Moras da utvrdis gradivo pre nego sto se javis da odgovaras...
Klinka na kraju H4 ne zvekne glavnu curu nego majku glavne cure (mada u petici, kao, saznajemo da je matorka prezivela).

Black Mamba

Quote from: "Lurd"Od pre pet godina do sad ostao sam veeeeeliki Matrix fan, bez ikakvog otklona. Jedino što treći deo jeste nešto slabiji, ali je dobar. Matrix je napravio revoluciju i doneo je neke dosad nevidjene scene u filmu. Pored toga, obožavam Triniti i to je razlog zbog koga treba ubiti Plisskena.

potpisujem svaku rec xjap i dodajem da obozavam Nea koliko god je to moguce

Tex Murphy

Quote from: "doktor Kunac"
Quote from: "Harvester"Meni je Halloween 4 prilično vrlo dobar film. Scena sa djevojčicom na kraju ispravlja sve propuste. In fact, ako se dobro sjećam, glavna junakinja me je nervirala tokom cijelog filma, kao i ona mala djevojčica, kad ono na kraju se djevojčica pretvori u ženskog malog Majkla Majersa i zvekne onu glavnu curu i mi tako ubijemo dvije muve jednim udarcem. Cool, eh?

Harvi, Harvi... Ne secas se dobro! Moras da utvrdis gradivo pre nego sto se javis da odgovaras...
Klinka na kraju H4 ne zvekne glavnu curu nego majku glavne cure (mada u petici, kao, saznajemo da je matorka prezivela).

Ups! It was a long time ago... A osim toga redoslijed gledanja filmova mi je totalno pomiješan - prvo peti, pa onda prvi, pa drugi, pa četvrti, pa šesti, pa onda onaj H20... ili tako nešto.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Mark

Svidja mi se Helloween III posto je valjda originalna Karpenterova ideja bila da se stvari desavaju Na Noc Vestica - a nevezano za Majkla Majersa u Kapetan Kirkovoj maski...

Nisam bio tamo, ne znam - ali mozda bilo bi bolje da je odradjeno tako...

PS
"No Sod Knows!"
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

Ghoul

zapravo, nije to bila K-ova ideja da se film dešava na (pa time niti zove) NOĆ VEŠTICA.

njegov scenario se zvao BABYSITTER MURDERS. :x

mustafa akad, producent, je došao na ideju da halloween praznik bude gimmick oko koga se sve to vrti.

Will-O'-The-Wisp

Ako mene pitate, apsolutni sampion jeste "Istjerivac djavola 2". What da fuck was that?! U zivotu se nisam tako preznojio dok sam gledao neki film. Naravno, ne od straha, vec od dosade.  Jebote, takav koncentrat debilnosti je nadmasio samo Jim Wynorski sa filmom "Dark Tower".  xrepuke  Kada samo pomislim da ovo Jimovo govno svake godine vrte na RTCG 2...  :x
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Plissken

Isterivac djavola 2 je zaista djubre prve klase.

Prvi deo je naravno jedan od najbitnijih horora svih vremena, tako neki kazu, mada ja licno mislim da je malo precenjen.

Sto se tice djavoljih tema: PRINCE OF DARKNESS rules!

eric cartman

Al zato je trojka bila odlicna.
Screw you guys I'm goin' home

Plissken

HMMM... Bolji od drugog mozda, ali ne i odlican. Na mene ni prvi isterivac djavola nije ostavio neki jak utisak.  Definitivno precenjen film.

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "Plissken"HMMM... Bolji od drugog mozda, ali ne i odlican. Na mene ni prvi isterivac djavola nije ostavio neki jak utisak.  Definitivno precenjen film.

Ako na tebe nije ostavio utiska to ne znaci da je precijenjen.  :wink:
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."

Truba

nastavak Veštice iz Blera je ubjedljivo najgori nastavak za mene
inače svaki petak 13 poslije 5-og može konkurisati za titulu najgoreg...
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Kunac

Quote from: "komi"nastavak Veštice iz Blera je ubjedljivo najgori nastavak za mene
inače svaki petak 13 poslije 5-og može konkurisati za titulu najgoreg...

Ma, daj!
NEW BLOOD & JASON X su bili baš solidni treševi!!! Uživancija za celu porodicu!

Mark

Ajde ljudi neko da mi objasni ovo:

STA FALI FILMU  "BWP 2 - BOOK OF SHADOWS" (Joe Berlinger 2000)???

Ovaj film dobija redom lose kritike i kada ga je Komi pomenuo kao najgori sequel - to je povuklo obarac te sam morao da pitam...

U jednu ruku - ja priznajem da je za remek-delo kao sto je BWP potpuno suludo i krajnje nepotrebno praviti sequel, niti ja mogu da zamuslim plot nakoji bi se to moglo odraditi valjano!!!

Ali kao film sam za sebe - 'Book of shadows' je odlican jer je poprilicno jeziv i bavi se vise samim fenomenom filma a ne toliko radnjom iz prvog dela. Film nije banalan, ni glup, cak je poprilicno inteligentno zamisljen, naravno zakljucak koji mi pada na pamet je da su ljudi ocekivali nesto drugo - ali sta se moglo ocekicati?!?!? Da se bavi jednim od likova iz prvog filma?, da se nastavi u stilu 'out in the woods' slashera?, da se odradi neka vrsta drame Lincovskog tipa?, ...

Da ja ne preterujem sa pisanjem : 'BOOK OF SHADOWS'  JE SOLIDAN FILM I DA NIJE VEZAN ZA  "BWP"  IMAO BI VISE SRECE...
E NES NI TI U BECEJ!

Plissken

Prvi bwp je bio nista drugo do uspelog marketinskog trika. Daleko od toga da je to bio dobar horor film.

bwp 2 je djubre koje nije vredno gledanja.

WARLOCK

Quote from: "komi"nastavak Veštice iz Blera je ubjedljivo najgori nastavak za mene
...
To nema veze sa nastavkom,drugi deo je namerno napravljen po tome sto se dogodilo inspirisan ist.dogadjajem,nedavno je bio sjajni dokumentarac na hrt-u posle drugog dela filma,o jednom fanu koji je bio inspirisan filmom vestice iz Blera u svojoj sobi drzi poster BWP,okaceni simboli od grane,okupio je ljude preko neta organizovao u lov na vestice,posle tog se predao policiji priznaje da je pobio prijatelje i ostavio ih u sumi,tvrde da ga je opsela vestica,posle su prikazali zaklane ljude,bas sam se prestravio.. :oSumnjam da je bio sektas koji je planirao da ispadne tako.Posle su pricali o legendama neki matori koji je citao zapis iz stare knjige,neverovatno jezivo..Jedva cekam treci deo snimaju prikvel..iz legende srednji vek.

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "WARLOCK"
Quote from: "komi"Jedva cekam treci deo snimaju prikvel..iz legende srednji vek.

Zvuci zanimljivo.  :!:

Drugi dio je neopjevana glupost. Prvi je ono - dza-bu - ali nista posebno. Bar meni. Od tih kvazi dokumentaraca "Cannibal Holocaust" me je izbezumio. (God bless divx!) Nije strasan, vec je...  :shock:  :?  :shock:

WARLOCK

"blair witch project" je dovoljno strashan bez gor efekata i ubijanje pravih zivotinja.

morbius

Najgori nastavak svih vremena je "Begstvo iz Los Anđelesa", mislim da će se svi složiti da je taj film neviđeno njesra i bespotrebno upropaštavanje odličnog prvog dela. Samo sam početak i kraj ovog flma može da prođe, ostalo je neopevano đubre.
Mada, ima i tu mnogo kandidata, ima... Opet da ne računamo filmove kao što su "Univerzalni vojnik 2" koji predstavljaju buđavi nastavak buđavog početka, nego samo nastavke dobrih filmova.

Gledah pre neki dan "Cube 2". Da vidiš, film uopšte nije loš, samo što je gluma slaba i ima rupica u scenariju. Kolje ga ipak što je nastavak, i to nastavak u kome je puno stvari promenjeno u odnosu na početnu priču. A ona plavuša je... mmmm, sweat... zaljubio sam se.
Why me?

Plissken

Escape from L.A. je izuzetno zabavan i dobro uradjen film. Prvi deo je svakako bolji,  inace najbolja post apokalipticna akcija svih vremena, rame uz rame sa road warriorom, Mad Maxom.

Cube 2 je nepotrebni nastavak mlakog originala sa interesantnom idejom.

Mada, verovatno jedan od najgorih nastavaka svih vremena je Grease 2!

O da, svakako, film koji je unakazio najgenijalniju trilogiju svih vremena "Aliens", a to je odvratni, Alien resurrection.

Mickey Mouse

Quote from: "Plissken"O da, svakako, film koji je unakazio najgenijalniju trilogiju svih vremena "Aliens", a to je odvratni, Alien resurrection.
Ja mislim da ništa ne može da unakazi Alien serial. Šta god da naprave, uvek će biti neki Alien u centru pažnje. :lol:
...

Plissken

Drugar, prva tri su remek dela. Drugi je ZAKON. Kod cetvrtog je onaj francuz omanuo. Ruku na srce, to je cinjenica.

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "WARLOCK""blair witch project" je dovoljno strashan bez gor efekata i ubijanje pravih zivotinja.

Pazi nesto, "Cannibal Holocaust" nije strasan film, vec sokantan! Nema tu usrao-sam-se-u-gace-od-straha stava poslije odgledanog filma. Ali, zato u tebi postoji9 onaj osjecaj da nesto nije u redu sa tvojim stomakom.  :P Meni je trebalo 15 dana da se povratim poslije one scene "punjenja" blatom one djevojke pored rijeke... Majko mila!  :P  :shock:  :?

Plissken

Cannibal Holocaust je efektan, ozbiljan, izuzetno zanatski dobro uradjen film. Zbog toga i ima takav efekat.

Truba

kada sam prvi put pogledao Cannibal holocaust bio sam nekoliko dana izbačn iz stroja

godinu kasnije...

gutam ovakve filmove uz kokice i pržnice i kuhana jaja

japanci, kanibali & kompanija  :(  :cry:
očvrsnuo gdje ne treba
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "Plissken"Cannibal Holocaust je efektan, ozbiljan, izuzetno zanatski dobro uradjen film. Zbog toga i ima takav efekat.

Pa, upravo to. Zanatski je majstorski odradjen, a i gluma je dobra, pa zato i izgleda TAKO stvarno!  :?

Plissken

Cannibal Holocaust je ubedljivo najbolji iz takve grupe filmova.

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "komi"kada sam prvi put pogledao Cannibal holocaust bio sam nekoliko dana izbačn iz stroja

Pricaj mi o tome...  :roll:

Quote from: "komi"godinu kasnije...

gutam ovakve filmove uz kokice i pržnice i kuhana jaja

Pa, svi mi smo navikli na D'Amata, Lenzija, Matteia (i onaj Bianchijev shit "Burial Ground" koji je komican do bola) i kompaniju. Glupi i ocajni filmovi sa zombijima. Pa, ko tome moze da odli?!  :lol:  Ali, Deodato je ipak tu nenadjebiv. Ni Fulcija ne bih smjestao u sa onom trojicom. Ipak je previse dobar za njih.

Quote from: "komi"japanci, kanibali & kompanija  :(  :cry:
očvrsnuo gdje ne treba

Japanske zombi horore nisam gledao. Gledao sma samo "Versus" i on je, manje-vise, visokonaponska akcija-jurnjava sa zombijima, nego sto je horor. But I like it!  :lol:

Plissken

Steta sto Deodato nije produktivniji.

Mark

Quote from: "WARLOCK"
...
To nema veze sa nastavkom,drugi deo je namerno napravljen po tome sto se dogodilo inspirisan ist.dogadjajem,nedavno je bio sjajni dokumentarac na hrt-u posle drugog dela filma,o jednom fanu koji je bio inspirisan filmom vestice iz Blera u svojoj sobi drzi poster BWP,okaceni simboli od grane,okupio je ljude preko neta organizovao u lov na vestice,posle tog se predao policiji priznaje da je pobio prijatelje i ostavio ih u sumi,tvrde da ga je opsela vestica,posle su prikazali zaklane ljude,bas sam se prestravio.. :oSumnjam da je bio sektas koji je planirao da ispadne tako.Posle su pricali o legendama neki matori koji je citao zapis iz stare knjige,neverovatno jezivo..Jedva cekam treci deo snimaju prikvel..iz legende srednji vek.

Na zalost (ili na srecu) po zadnjim vestima :
Nema nista od prequela!

A kako se zvao onaj dokumentarac na HRT-u?!
E NES NI TI U BECEJ!

Truba

Quote from: "Plissken"Steta sto Deodato nije produktivniji.

negdje sam pročitao da razmišlja o snimanju nastavka Cannibal holocusta

Ghoul

razmišljati i filmove snimati nije isto...