• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Najgori nastavak svih vremena

Started by Plissken, 04-12-2004, 06:01:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plissken

Ne postoje danas ljudi koji bi ponovili nesto kao sto je Cannibal Holocaust. Nazalost, prosla su ta vremena....
Can't argue with a confident man.

WARLOCK

Taj dokumentarac bio je pre par nedelja,ne znam tacno naziv,bio je posle filma BWP2,ubedljivo dobar dokumentarac Zao mi je sto ga nisam snimio ne radi mi snimanje na videu :x , danima sam razmisljao o tom dokumentarcu strasan utisak.
(kako to da nema treci) :x  negde sam skoro citao o pripremi.Sad cu da vidim negde na netu :twisted: .

Mark

Quote from: "komi"
Quote from: "Plissken"Steta sto Deodato nije produktivniji.

negdje sam pročitao da razmišlja o snimanju nastavka Cannibal holocusta

Ma daj...

Ajde 'leba ti' napisi PLOT koji bi Ti (recimo) stavio u nastavak Cannibal Holocausta?!?!

Mislim, to je kao kod BWP-a. Nema tog zapleta koji bi se mogao odraditi a da to bude pravi nastavak!!!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Truba

Quote from: "Plissken"Ne postoje danas ljudi koji bi ponovili nesto kao sto je Cannibal Holocaust. Nazalost, prosla su ta vremena....

misliš postoje institucije za zaštitu prava životinja  :lol:

ghoul je konačno siguran  :x   :twisted:  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "sgt. Mark E. Smith"Nema tog zapleta koji bi se mogao odraditi a da to bude pravi nastavak!!!

A, recimo da sad idu kanibali u Evropu da snimaju dekumentarac o civilizovanom drustvu.  :lol: Na kraju dodju u Srbiju i Crno Goru i pojedu ih horde gladnih penzionera.  :twisted: Now, that's the movie I would like to see!  xcheers
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Mark

Quote from: "sgt. Mark E. Smith"
Quote from: "komi"
Quote from: "Plissken"Steta sto Deodato nije produktivniji.

negdje sam pročitao da razmišlja o snimanju nastavka Cannibal holocusta

Ma daj...

Ajde 'leba ti' napisi PLOT koji bi Ti (recimo) stavio u nastavak Cannibal Holocausta?!?!

Mislim, to je kao kod BWP-a. Nema tog zapleta koji bi se mogao odraditi a da to bude pravi nastavak!!!

Evo Sta si uradio!!!
Nisam mogao da spavam prosle noci!!!

Potential Taglines:

"Cannibal Holocaust II" : "New Fotage Discovered!!!"
"Cannibal Holocaust II" : "Monroe goes far east!"
"Cannibal Holocaust II" : "My parents were eaten by cannibals...I seek revenge!" feat. Uma Thurman
"Cannibal Holocaust II" : "Let my people go...Shamatary story"
"Cannibal Tromacaust"  (spinoff)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Plissken

Cannibal Holocaust 2: The incident with grandparents
Can't argue with a confident man.