• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

LOST

Started by Pennywise, 24-02-2005, 01:52:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

дејан

ta poslednja epizoda je genijalna (ali mi nije smetalo sto se nastavila jos jednu sezonu...)
...barcode never lies
FLA

Truba

Quote from: Death Wish on 19-06-2010, 19:02:45
pogledah pre neki dan poslednju epizodu serije THE X FILES...

to je uuuuuuzasno!!! namesteno lazno sudjenje - istini!?!?! whatafuck!! i ako je vec sudjenje unapred namesteno, zasto mi to zapravo gledamo!!
i svi bitni likovi se pojavljuju, prvo kroz flesbekove, da ih se podsetimo, a onda da objasne
nesto sto vec svi znamo... neki od likova su tu kao duhovi, kao npr Krajcek, koji kao duh pomaze Molderu! whatafuck!!!

a onda, namesteno sudjenje se zavrsi onako kako je i receno da ce se zavrsiti, ali Molder pobegne i u pustinji nadje Pusaca, koji im
objasni veliku istinu - invazija vanzemaljaca pocinje 22.12.2012. i to oni ne mogu promeniti.

Molder se smori i kraj!

i posle ovoga nekome je bezveze kraj LOST-a!?

auuuuu sto me spojlova
tek na prvoj sezoni :D hhahahaha
ma gledao sam ja sve dosje x ali sto rece neko mnogo nezavisnih ima koje sam gledao 3-4 puta...

sada sam na 5. sezoni losta
kako smaraju i kako ubacuju nove nejasnoce koja je ovo prevara
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

lost je kao tim koji igra s 11 napadača bez golmana i obrane

zanimljivo je neko vrijeme... a onda počnu golovi
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ugly MF

Quote from: Ljudina on 12-07-2010, 15:31:52
Quote from: Death Wish on 19-06-2010, 19:02:45
pogledah pre neki dan poslednju epizodu serije THE X FILES...

to je uuuuuuzasno!!! namesteno lazno sudjenje - istini!?!?! whatafuck!! i ako je vec sudjenje unapred namesteno, zasto mi to zapravo gledamo!!
i svi bitni likovi se pojavljuju, prvo kroz flesbekove, da ih se podsetimo, a onda da objasne
nesto sto vec svi znamo... neki od likova su tu kao duhovi, kao npr Krajcek, koji kao duh pomaze Molderu! whatafuck!!!

a onda, namesteno sudjenje se zavrsi onako kako je i receno da ce se zavrsiti, ali Molder pobegne i u pustinji nadje Pusaca, koji im
objasni veliku istinu - invazija vanzemaljaca pocinje 22.12.2012. i to oni ne mogu promeniti.

Molder se smori i kraj!

i posle ovoga nekome je bezveze kraj LOST-a!?

auuuuu sto me spojlova
tek na prvoj sezoni :D hhahahaha
ma gledao sam ja sve dosje x ali sto rece neko mnogo nezavisnih ima koje sam gledao 3-4 puta...

sada sam na 5. sezoni losta
kako smaraju i kako ubacuju nove nejasnoce koja je ovo prevara
Jedno pitanjce za poznavaoce X Filesa?
Koja je ono epizoda kad se prica ista prica , ali prvo iz Point Of View Skali, gde ona sebe vidi kao strejt korektnu a Moldera kao debilcica, a posle toga prica iz Molderovog POV, gde je on Skroz faca a Skali jos malo pa tiranin?
Secam se da sam se upiso od njihove glume tu, al se ne mogu setim broja epizode...ni sezone...

Truba

hahahaha to ipak nisam gledao
sigurno nije među prvih 7 sezona njih sam imao na VHSima

8. i 9. nisam nikada gledao na TV nego sam skidao nekada davno 180 MB eipove ali ih nisam sve pogledao
bas me zanima koja je

mada sad kad razmisljam sjetih se da je malder bio u malo epizoda 8. i 9. sezone
tako da sam sad zbunjen

mac

Možda je Bad Blood, sa komičnim vampirima, http://www.imdb.com/title/tt0751081/synopsis

Truba

hm te se cak i sjecam po naslovu ali se ne sjećam da je takva radnja

mac

Epizoda počinje tako što njih dvoje jure nekog lika kroz šumu, Molder puca, lik pada, oni se približavaju, Molder otkriva čovekovo lice, otkriva mu šiljate očnjake, bez reči teksta ali na komičan način klima glavom ka Skalijevoj kao da kaže "ha, jesam ti rekao", Skali se približava da ispita zube i otkriva da su u pitanju plastični lažnjaci. Preneraženi Molder gleda i izusti shit, s tim što ga špica epizode prekida na sh...

Truba

ocito nisam to zapamtio sto je razlog vise da budem razveseljen jer sam nabavio sve x files u dobroj kvaliteti i sto sam krenuo gledati u paketu od 12 epizoda izmedju drugih serija

Alex

Eto, odgledah šestu sezonu, finalnu epizodu The End, kraj serije, čak i ono 12-minutno parče.

Samo delimično sam razočaran (finalom, ne serijom) jer mi je relativno brzo postalo jasno da su scenaristi "izgubljeni" i da neće uspeti da se "izvuku". To što gomila stvari nije objašnjena (a neke jesu) još je i u redu, mada mislim da su mogli bar da se malo potrude oko objašnjenja Džejkobovih moći i brata mu (i "majke" čak) i daju svemu malo više logike, ako ne smisla. Ono što je teško "u redu" su sva ta grljenja, patetična muzika i zajednička oproštajna (odlazeća) žurka u poslednjoj epizodi.

Ipak, uprkos tome, sklon sam da se pridružim mišljenju da je Lost najbolja tv serija svih vremena, zbog mnogih kvaliteta, pripovedačkih pre svega, a i zbog činjenice da je reč o (možda) najkompleksnijoj priči (broj likova i posvećeno im vreme, dešavanja, rukavci radnje...) ikada ispričanoj, u bilo kojoj vrsti pripovedačke umetnosti.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Petronije

Nisi gledao Žicu. Priznaj.
Arm the Homeless

Father Jape

Ček, prvo da nam objasni ko su ti ljudi kojma se on "pridružio" u mišljenju.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

scallop

Meni sigurno ne. Posle cca. dve odgledane epizode ja sam se, u totalnom bedaku, povukao poražen.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alex

Quote from: Father Jape on 12-02-2012, 09:56:31
Ček, prvo da nam objasni ko su ti ljudi kojma se on "pridružio" u mišljenju.  :lol:

Pa na nekim internet i magazinskim glasanjima LOST je izglašavan za najbolju seriju. Uostalom nebitno je.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Petronije

Meni je svaka sezona bila gora od prethodne.

Arm the Homeless

Truman

Samo da kažem da je Lost moja druga omiljena serija svih vremena ( posle X Files ), a kad pogledam temu možda pišem i detaljnije...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

scallop

Ovim si se kvalifikovao na nulti rang, kad cenim da li da nešto gledam ili ne.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Truman

Al smo danas džangrizavi... :mrgreen:

scallop

Obično nisam. Ali, kad potegneš tri musava serijala, onda mi pukne živko. Onaj šonjavi Mentalist (da ne govorim o glupoj seriji gde igra šonjavog advokata) me deprimira. Uporedi ga sa Harmonom u NCIS. Imam određeno mišljenje da Ameri raspolažu sa nekoliko funkcionalnih koncepata sa kojima ulaze u višegodišnje serijale. Danas mi sin priča o nekom Martinovom intervjuu gde ističe meru zavisnosti od network koncepata u kojima trpe i najbolji autori. Naveo mi je dilemu između Stonehenge-a i borbe na konjima. Na kraju, dobio je Stonehenge, a borili su se peške. Nema para i za konje.  :-x  Kad to imam u vidu, onda se zgužvam od razmišljanja, koji idiot i pod kojim konceptom, odobri ovakve serijale, koji na ovom topiku nalaze i ljubitelje? Ovako posmatano, i Šotra je sjajan.

Truman

Ti i ja očito razmišljamo u različitim dimenzijama. Tako da nema svrhe da se više prepucavamo... xyxy

HAL

Баш сам се јуче сетио Лоста, на кратко сам се растужио колико су упропастили серију. По нарацији је у одређеним сезонама била врх врхова, да се скамениш у столици и тотално изгубиш осећај за време. Штета, могла је да буде баш епик.

Petronije

Quote from: scallop on 19-03-2012, 14:33:07
Obično nisam. Ali, kad potegneš tri musava serijala, onda mi pukne živko. Onaj šonjavi Mentalist (da ne govorim o glupoj seriji gde igra šonjavog advokata) me deprimira. Uporedi ga sa Harmonom u NCIS. Imam određeno mišljenje da Ameri raspolažu sa nekoliko funkcionalnih koncepata sa kojima ulaze u višegodišnje serijale. Danas mi sin priča o nekom Martinovom intervjuu gde ističe meru zavisnosti od network koncepata u kojima trpe i najbolji autori. Naveo mi je dilemu između Stonehenge-a i borbe na konjima. Na kraju, dobio je Stonehenge, a borili su se peške. Nema para i za konje.  :-x  Kad to imam u vidu, onda se zgužvam od razmišljanja, koji idiot i pod kojim konceptom, odobri ovakve serijale, koji na ovom topiku nalaze i ljubitelje? Ovako posmatano, i Šotra je sjajan.

Zanimljiv članak, navodno je tako odlučio da napiše Pesmu Leda i Vatre, jer na papiru nema ograničenja kao na teletiziji.

http://www.newyorker.com/reporting/2011/04/11/110411fa_fact_miller
Arm the Homeless

tina limunada

Prve tri sezone su odlične, dok je sve posle toga uglavnom bezveze... Posebno ono užasno finale.

M.M

Ako se ja pitam, sve što su gradili šest sezona pada u vodu tek sa poslednje dve-tri epizode. Istina, razrešenje i nije tako loše, ali, mnoge stvari su ostale da "vise", što, opet, po meni, nije tako loše, ali, aman, previše ih je.  :(
Nijedan poraz nije konačan.

Father Jape

Da, ljudi se dele na one koji misle da je LOST dobra serija sa lošim krajem i one koji misle da je LOST loša serija sa prikladnim, ili prihvatljivim krajem.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Usul

Ima i onih koji nikad nisu gledali Lost niti će.
God created Arrakis to train the faithful.

Truman

A ima i onih koji misle da je Lost fantastična serija sa dobrim krajem.

Alex

Oni koji su gledali nekoliko sezona Losta koje smatraju lošim treba da znaju da su loše serije negledljive i da bi teško odgledali i jednu epizodu, a kamo li  dve stvarno loše serije, a ne 3-4 puta po 22-24 epizode, za koje će kasnije da pričaju kako ništa ne valjaju.

Takvi ljudi su ili poremećeni mazohisti ili su promašeni za bilo kakve objektivne procene. Ovo drugo.

Truba

zanimljiv su likovi i gledljivo je...medjutim... :x

M.M

Quote from: Truman on 30-04-2012, 16:39:11
A ima i onih koji misle da je Lost fantastična serija sa dobrim krajem.

Teško. Jedno isključuje drugo.
Nijedan poraz nije konačan.